General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Már bent van😊 Holnap csinálok képet,de lehet még ma😛

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Majd képet róla hogy milyen lett beszerelve... 😊
Willi Betz

Willi Betz
Errõl az autóról Mel Gibson Holden Sandman-ja jut eszembe a Mad Max 1-bõl😊

Willi Betz
New cuccok😊

Willi Betz
Ilyenek ezek az angolok,3 ilyenje van,mind három 3.0 meg 3.2...

pszihopata
te még hazudni is gyenge vagy, ha igazad lenne akkor nem káromkodnál hanem kifejtenéd mi történt

az ilyen reakció meg amúgy is magáért beszél,ezzel másodszorra is kiállítottad a bizonyítványod

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Morphin
Attól még máshogy is kifejezheted az érzéseidet...
Mellesleg, meglett az ember aki miatt történt a baleset? Szval te szívtad meg a saját károdat vagy nem olyan nagy a gáz??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sickness
kurvára nem érdekel, hogy elhiszed-e. tipikus kötekedõ, hiper primitív faszkalap vagy. :-)

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Willi Betz
Keresek Omegaba elektronyos naprolót. Hátha jár ide olyan aki tud. Ebayen sajnos nem találtam😞

Willi Betz
Az cumi. Nekem a csomagtartó padlója alatt van. Van ott egy "csatornafedél" és alatta.

pszihopata
max gömbfej,de ha láttál már elsõ futómûvet akkor rájönnél hogy lehetetlen amit állítasz

de biztos elhiszik páran😄

matthias92
szép, de legalább nem lett semmi bajod?!
valamelyik héten én is majdnem törtem a kicsikocsit, 70-75tel mentem közúton, külterületen, mezõk között, kijöttem a kanyarból, mentem 50 métert talán, és kirohant elém egy õzike, aztán csak isten keze meg a hidegvérem mentett meg attól, hogy belecsússzak az árokba.
az õzike hálisten nem lett meg, és egy megdobogósodott szívvel megúsztam<#zavart2>

Sickness
Nos. Kanyargós úton mentem és szembõl elõzött egy csóka, közel volt nagyon elrántottam a kormányt (mert amúgy frontális lett volna) és úgy is maradt nem bírtam vele semmit csinálni, meghalt. Aztán nekiszaladtam a dombnak az megdobott pördültem egyet kettõt és fejen állva egy vizesárokban kötöttem ki. Késõbb a szerelõ mondta hogy jobb elõl a gömbcsukló adta meg magát.

pszihopata
és azért szaladtál neki mert eltört a gömbcsukló?

milyen gömbcsukló ?

pszihopata
no igen de ha trükközni akarnék /mint kutas/ és belecsúsznék csak a 10%-ba az hány millió lenne havonta

kb. 5 forint extraprofit literenként,van olyan kút amire naponta jön 20 ezer liter

az hó végén 3 millió

Kicsizoli
Amit én tankolok a Metronál arra rá is van írva(számlára) hogy max 5% etanol tartalmazhat...ez van...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

pszihopata
amióta bejött az etanol azóta újra feltûnõen sok az ac hiba,én csak a motorokat ismerem de ott mostanában mindennapos
elõtte félévente volt egy-egy

lehet hogy véletlenül a sima benzinbe is jut több kevesebb 'néha'

Sickness
mivel egy domboldalnak szaladtam és az dobott meg...

Benel
hát ez vicc! nekem is a pumpa szart be úgy néz ki.
betoltuk most du. a szerelõhöz a kocsit. Szikra van hozott gyertyát, a gyertyakábelekben is van szikra. gyújtásprobléma kilõve de még mindig nem indul. injektorfedelet leszedte, én indítóztam, belefújt féktisztitóval ééés egybõl rednáárednááhörrr klatty. Szal benzin nem jut el oda. Pumpa.. És tényleg ahogy ráadom a gyújtást elõször halkan zúgnia kell a pumpának és utána kattan egyet a mûszerfal mögött, most csak a kattanás volt.
hátsó ülés jobboldala alatt van a helye, jobbháccsó ajtó kinyit- de csak nyitna nem jön fel a kis bütyök. Rángatjuk ütögetjük má mindenhol baszik feljönni, fogóval próbáljuk de annyira hogy elcsípte a bütyök végét szinte. Semmi. nájsz, csukott ajtónál kárpitleszedés kb fél óra volt, még fél óra amíg mûtötte belül, wd40 fújkálás csesztetés stb, aztán lehúzta a centrálzár motorját és egybõl kinyílt... Úgy beállt mint az állat a motor semmivel nem lehet kihúzni a bütykét. Szal most visszatette a zárat úgyahogy, majd lövök valahol motort. Benzinpumpa kap áramot megnéztük szal beszart (nem annyira rég lett cserélve, utángyártott cuccok powa)
Holnap megint csergõ, pumpavétel.

Már csak az marad rejtély hogy tönkrement az elektronika az tuti de egyúttal a pumpa is?? Mi köze lehet egymáshoz a kettõnek.. lehet annyira zárlat lett vagy mi hogy megette pumpát? Vagy a sok indítózástól? én ezt nem értem..

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pszihopata
jah és véletlenül pont ott gyalultad le a lökhárítót :XD

Kicsizoli
Részvétem..😞(

Sickness
Ja. Eltörött a gömbcsukló a kanyarba. :-/

Kicsizoli
Uhh..te álltál vele fejre?

Sickness
Hi.

Willi Betz
Új szerzeményem😊

Willi Betz
Bevallom én se gondoltam a benzin pumpára. Fõtengely jeladóra gyanakodtam.

Kicsizoli
Egyébként a problémádra valami hasonlót gondoltam,de nem akartam okoskodni, meg hülyeséget mondtani...

(A fater suzujánál is ez a probléma...ugyan így jelentkezett reggel indult, utána az áruház parkolómban nem...nem volt meg kellõ benzinnyomás és nem nyitott a befecskendezõ szelep....)

Kicsizoli
Az egy dolog hogy nem a legjobbak a Opel dízelek, de ez túlzás azért...

Willi Betz
Na ez is elég beteg dolog:S

Norbi1990
Nekem is lemerül. Én mindig leszedem a sarut ha nem megyek vele.
Benel
jó neked 😊
Én már feladtam.. Elsõ körben gyújtáselektronika modul csere. nem indul. Biztos a szénkefe szar az elosztóban, eléggé el volt kopva, meg a trafókábel se volt meggyõzõ már. Másnap vettem elosztófedelet, egy rotort és trafókábelt. Nem indul.. És mindig akksi átpakolás mert lemerült az állásban arrghh... má elegem van

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Willi Betz
Megoldódott a probléma. Benzin pumpa szarakodott,de vettem újat.

Willi Betz
AC pumpa,vagy esetleg a fõtengely jeladó? Még ezek jutottak eszembe éjszaka. Meg esetleg a benzin pumpa. Akksi az elvileg jó,mert megforgatja az önindítót,meg mûködik minden elektromos dolog az autóban.

pszihopata
töltsétek fel akksit szerintem,bár a gyertyáid biztosan dzsuvásak már nem hinném hogy más gond lehet

ha beindult picit akkor az immo sem tilt

Willi Betz
Nem jelez hibát a mûszerfal. Viszont az akksi saru lelett véve a csere elõtt. Lehet akkor hozzáért valami fémhez és az kivert egy biztosítékot? Vagy szikrát nem kap...nem tudom... 2. indításra kicsit beindult de aztán lefulladt,épp 2 mp-ig ment...

Kicsizoli
Gondolom az összes relét illteve biztositékot átnézted már és hibát se jelez a mûszerfal..

Mindenesetre érdekes...

Willi Betz
Egy kérdés. Ma kilett cserélve a belsõ utastér ventillátor motor. Aztán akartam beindítani az autót,de nem indult. Az önindítót megforgatja,meg pöfög ki valamit,de nem indul be. Lehet,hogy valami biztosíték megadta magát,vagy megszívta magát a motor? Mert összerakás elõtt kilett próbálva és akkor belett indítva rövid idõre. Ötlet?

pszihopata
igényes átépítés a körablak benne meg a lökhárító egy csoda

nekem jobban kéne mint egy limuzin mert ritkább

<#eljen>

Kicsizoli
Most azonnal akarom😊

Azonnal odadanám érte a Renaultot meg az Opelt is az tuti..még ilyen állapotban is..

Kicsizoli
"El az utamból jövök"...😊 Imádnivaló...😊

Kicsizoli
Nekem ez a kivitel is tetszik..

Lehet hogy kissé "beteg" vagyok<#idiota><#vigyor1>

Kicsizoli
Hónapokig árultak egy 1.2 ugyan ilyet a használtautón..olasz papirosat...ráadásul ebben ki van cserélve a motor igy nem lehet csak hobbyautó..

Én egy ilyen állapotú autóért nem utaznék annyit az tuti....ha egy kuriózum lenne akkor talán..(Pl: TE2800 Manta A)

matthias92
mondjuk jobbkormányos, szóval azért annyit nem 😄

matthias92
Manta behozatala mennyi lehet írországból? és ha az oldalt végiglesem... potonpénzért dobálják azokat, amik szerintem többet is megérnek 😮

Morphin
Jah az angliai életrõl még annyit,hogy a séfem Liverpool szurkoló...szokott kijárni meccsekre.Most is volt 1 hete,mesélt pár dolgot.Pl jegyet nem lehet kapni,mindig teltház...családi bérlet egy szezonra 65ezer font.(persze elég jó helyre/szektorba szóló...mostani valutával 22millió ft)Bérletet is csak kihalásos alapon tudsz venni.45ezres "csak" a stadion és így is ez a helyzet...szal nem halnak ott éhen az emberek nem kell félni.

Morphin
Nem csak angliában van ez így...néha mérgemben felmegyek az ebay autós részlegére...ilyen két éves majdnem fullos (épphogy meg nem szólal) 3as és 5ös BMW 2-3milka.Az amcsi autók meg még olcsóbbak...mindenrõl nagy és tiszta kép(értek ezalatt legalább 20-30képet), nem ilyen használtautós bohóckodás.Persze hazahozni már nem éri meg ezeket...majdhogynem többe kerülne a reg adó + áthozatal mint amennyiért megvetted a kocsit.(bár egy srác akinek melóztunk régen,amerikában született de hazajött,anyja Jaguarjával jár...180ezerért hozták át neki és kinti papírjai vannak.Nem tudják megbüntetni sehogy sem.
Ezért kéne elhúzni innen...már csak azon vacillálok hogy nyugatra (USA,CAN) vagy északra (SWE,FIN,NOR) vegyem az utam.Mondjuk van még 2-3 évem eldönteni ezt.

Willi Betz
Áhh az ott nem sokat számít. Van olyan fószer azon a fórumon amelyiknek 3 db 3.0-se van😄 Mindhárom Irmscher.

Norbi1990
Lehet azért mert magasak a fenntartási költségei? 😄