6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    Őbenne egy teljesen más konstrukciós 3.2 van..:)) állítólag Isuzu..
  • Kicsizoli
    Nálunk ez 09709 kmnek látszik vagyis minimum..10909km..szal nem 97ezer...
  • Willi Betz
    Egyik nap majdnem elcsábultam. Frontera 3.2 V6 irányba. :D
  • shumika
    Na off de itt van:

• Willi Betz
    Egyébként érdekes ez a km dolog. Mert a régi autókban néha kevesebb km van mint egy 5-6-7 évesben... Mondjuk ez alól kivételek a dízel Mercedesek (123 és 124) azok már igen csak tapossák az 1 millió körüli km-eket.
  • Willi Betz
    Óra vissza pörgetésről ezek szerint még nem hallottál.
  • shumika
    Pill hozom képet
  • Willi Betz
    Ja,397 ezer:D
  • shumika
    Lehetséges a 116e km

Az én fiestámban 97000 km van és 79(!!!) es.
  • Willi Betz
    G Astranál a duda gombjai kiszoktak szakadni,ez típushiba. De már elég sok helyen szakosodtak a javítására. Na igen ez a km elég kevésnek tűnik. Elképzelhető,hogy a duplája is benne van.
  • Kicsizoli
    ja és köszönöm...
  • Kicsizoli
    No elmásztam:) megnézni..

Vegyes érzelmekkel tértam haza, állítólag 116e km van benne...keveslem..de legyen, bal első sárvédő kopottas plusz a lámpák cserélve voltak... belseje tiszta bár a kürtgombok le vannak ragasztva aminek nem örültem..plussz kellene rá 4 vasfelni gumikkal...5 x110 lyukkal, '98 sötét üvegek vannak benne..nem tudom miért..a kipuff gyári dob...vagy csak toldat a végén..

Csábító a motorja miatt, jók a 82 lovas változatok, mert nem kettős tömegű a lendkerék, plussz más apróság is van...

Szóval ennyi..800k ért volna jó...talán..:)))))

• Willi Betz
    Én így első blikkre hanyagolnám ezt az autót. 2000-es évjáratú,ráadásul Turbodízel,nincs leírva a km állása,sport kipufogó ott van a végén plusz Sport felszereltségű. Szerintem ezt hajtották is rendesen.
  • shumika

• kifli
    igen tudom :/
    sajnos...

#3674: Tudom nem Gabec vagyok de azért leírom, mert g astrám van nekem is ^^

Amit igazából nézni kell, az az elektronika a astránál. Nem nagy hibák szoktak lenni, de emi az enyémnél van: tönkrement a hőmérő most nemrég :D (minusz 10 fokba +16 fokot mutatott, majd másnap -2 8-10 fokban, mostmeg van 2 csík)

Ha odalépek neki, villog az akku lámpálya a műszerfalon. (Ez azóta van, hogy volt egy rohadt nagy eső, és küszöbig érő vízben mentem) El vittem szervízbe, megnézték, de aztmondták nincs semmi baja.

Ez a kettő nem egy hűdenagy gond, de engem speciel zavar :D

Ami komolyabb:

Indításnál, és főleg hideg indításnál elég ronda hangja tud lenni néha. Ami önindító miatt lehet. Az enyémbe most volt önindító cserélve, ami megoldotta (bár csere előtt már tökmindegy volt hogy hideg vagy meleg a motor, akkor is csinálta). Most a csere után 3 vagy 4 hónappal ritkán de megint elkezdte csinálni.

Mással nem volt gond, most van 230e km-nél a kocsi, 2004-es :)
  • Kicsizoli
    Gabec szeretném kikérni a véleményed..Köszi..
  • Willi Betz
    3.0-ból elég ritka a manuális váltós.
  • matthias92
    ezek tényleg szépek, és az első kettő manuális váltós *.*
  • kifli
    kár hogy automata az uccsó :D
  • Kicsizoli
    Nekem bejön "A" széria is abból viszont itthon egy kettőt leszámítva, mind gatya...Én is elterelgetnék egy 2.4i t:))
  • Willi Betz
    Most vannak egész jók 5-600 ezer körül is.
    Ez
    ez
    vagy ez
  • matthias92
    van benne valami. használtautón nézegettem 7-8-900e körülieket. bár sajnos azt hiszem, az omega és a vectra c, mint a golf 1 gti csak egy álom marad :(
  • Willi Betz
    Értem. Csak az Omegánál az a baj,hogy amelyik ennyire olcsó az valóban ócska is. Körbe van rohadva,csomó baja van. Csak megutálnád és az ilyenekből születnek a negatív népítéletek a totalcar-on.
  • matthias92
    áháá. nekem egy autóba elég az abs :DD demég az se nagyon, max télen. nyáron meg egy jéghideg klíma :$
  • Willi Betz
    Felszereltség. Magyarán fapad.
  • matthias92
    GL means what? :$
  • Kicsizoli
    GL...:-P

Nem szívesen mondom de de...
  • kifli
    Ár: 136.840 Ft (490 €)
    Várható ár (hazai forgalomba helyezéssel): 1.284.712 Ft

Megéri :D
  • Willi Betz
    Vannak ennél szebbek is azért. Ez bontani való.
  • matthias92
    uuu lehet hogy tuti szét van hajtva és ötkilóméterenként szervízbe kéne hordani, de sztem gyönyörű darab *.*
  • Willi Betz

• Willi Betz
    És B2-es motorháztető,díszlécek,lökhárítók vannak rajta. Egyedül a tükrök nem azok.
  • kifli
    amúgy szerintem annyira nem sok érte. 99-es, gáz is van benne, limitált szériás felni, gyári xeon, kormányról vezérelt rádió, hűthető kesztyűtartó és kartámasz stb...
  • Willi Betz
    Pont a lényeget ragadtad ki...
  • shumika
    Sok az ára..lekaálabbis nekem
  • Willi Betz
    Érdekes darab,de nem rossz egyáltalán!
  • shumika
    Elnéztem bocsesz

Am irj hogy mi volt a baja kiváncsi vagyok!! :)
  • krisz940122
    Már lentebb leírtam h a bátyámé, aki 29 éves :)
  • shumika
    16 évesen C vecta?
  • krisz940122
    Na én vagyok a Vectra fulladás bajos. 200 ezer km van benne, most volt vezérműszíj, vízpumpa csere benne. Holnap visszük autószerelőhöz. A vizet nem néztük h olajos-e.