General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

az ilyen reakció meg amúgy is magáért beszél,ezzel másodszorra is kiállítottad a bizonyítványod
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Mellesleg, meglett az ember aki miatt történt a baleset? Szval te szívtad meg a saját károdat vagy nem olyan nagy a gáz??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
de biztos elhiszik páran😄
valamelyik héten én is majdnem törtem a kicsikocsit, 70-75tel mentem közúton, külterületen, mezõk között, kijöttem a kanyarból, mentem 50 métert talán, és kirohant elém egy õzike, aztán csak isten keze meg a hidegvérem mentett meg attól, hogy belecsússzak az árokba.
az õzike hálisten nem lett meg, és egy megdobogósodott szívvel megúsztam<#zavart2>#zavart2>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
milyen gömbcsukló ?
kb. 5 forint extraprofit literenként,van olyan kút amire naponta jön 20 ezer liter
az hó végén 3 millió
Készülget a gép lassan, de biztosan..
elõtte félévente volt egy-egy
lehet hogy véletlenül a sima benzinbe is jut több kevesebb 'néha'
betoltuk most du. a szerelõhöz a kocsit. Szikra van hozott gyertyát, a gyertyakábelekben is van szikra. gyújtásprobléma kilõve de még mindig nem indul. injektorfedelet leszedte, én indítóztam, belefújt féktisztitóval ééés egybõl rednáárednááhörrr klatty. Szal benzin nem jut el oda. Pumpa.. És tényleg ahogy ráadom a gyújtást elõször halkan zúgnia kell a pumpának és utána kattan egyet a mûszerfal mögött, most csak a kattanás volt.
hátsó ülés jobboldala alatt van a helye, jobbháccsó ajtó kinyit- de csak nyitna nem jön fel a kis bütyök. Rángatjuk ütögetjük má mindenhol baszik feljönni, fogóval próbáljuk de annyira hogy elcsípte a bütyök végét szinte. Semmi. nájsz, csukott ajtónál kárpitleszedés kb fél óra volt, még fél óra amíg mûtötte belül, wd40 fújkálás csesztetés stb, aztán lehúzta a centrálzár motorját és egybõl kinyílt... Úgy beállt mint az állat a motor semmivel nem lehet kihúzni a bütykét. Szal most visszatette a zárat úgyahogy, majd lövök valahol motort. Benzinpumpa kap áramot megnéztük szal beszart (nem annyira rég lett cserélve, utángyártott cuccok powa)
Holnap megint csergõ, pumpavétel.
Már csak az marad rejtély hogy tönkrement az elektronika az tuti de egyúttal a pumpa is?? Mi köze lehet egymáshoz a kettõnek.. lehet annyira zárlat lett vagy mi hogy megette pumpát? Vagy a sok indítózástól? én ezt nem értem..
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
(A fater suzujánál is ez a probléma...ugyan így jelentkezett reggel indult, utána az áruház parkolómban nem...nem volt meg kellõ benzinnyomás és nem nyitott a befecskendezõ szelep....)
Én már feladtam.. Elsõ körben gyújtáselektronika modul csere. nem indul. Biztos a szénkefe szar az elosztóban, eléggé el volt kopva, meg a trafókábel se volt meggyõzõ már. Másnap vettem elosztófedelet, egy rotort és trafókábelt. Nem indul.. És mindig akksi átpakolás mert lemerült az állásban arrghh... má elegem van
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ha beindult picit akkor az immo sem tilt
Mindenesetre érdekes...
nekem jobban kéne mint egy limuzin mert ritkább
Azonnal odadanám érte a Renaultot meg az Opelt is az tuti..még ilyen állapotban is..
Én egy ilyen állapotú autóért nem utaznék annyit az tuti....ha egy kuriózum lenne akkor talán..(Pl: TE2800 Manta A)
Ezért kéne elhúzni innen...már csak azon vacillálok hogy nyugatra (USA,CAN) vagy északra (SWE,FIN,NOR) vegyem az utam.Mondjuk van még 2-3 évem eldönteni ezt.