6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3809 +nedves bugyi többi stimmel -
#3808 Hogy toldatja fenekét...volt belőlük 420lovas Irmscher verzsön is..a Lotecról meg csak legendák vannak 450+ lovacskával...
Reszkető lábbal szálnák ki egy ilyen menet után, meg könnyes szemmel:))) -
#3807 ez az éjszakai kemény minusz lepróbálja a technikát /gondolom nem garázsban tartod/
nekem is kint állnak állandóan befagy valami,két ünnep között meg rángatott magas fordulaton-szerencsére a szaggató fordulatszámmérő egyből elárulta hogy a trafó főkábele nem ad
ahogy bemelegedett felolvadt tiszta vizes dzsuva volt a vége ami bemegy a trafóba,kitöröltem azóta jó -
#3806 Nem. Most szerintem több dolog is összejött. De már beszéltem a szerelővel,pénteken viszem hozzá. -
#3805 elvileg így néz ki ahogy a képen,leereszted a vizet-kitekered a két csavart-leveszed a fedelét-megtisztítod,megkened pasztával és összerakod-feltöltöd vízzel
az a rozsdás imbusszerű lesz gondolom a légtelenítő,a végén kicsavarod míg nem jön víz
-
#3804 Kérdés: otthon mennyire bonyolult kicserélni egy termosztátot? (1,7isuzu dízel) Kell vmi speckó szerszám?
Valaki le tudná írni a komplett menetét?
Köszkösz -
#3803 mi a helyzet,megoldottad az ac-gondot? -
#3802 Ez lehet nem gyári,de azért tud lépni :D
-
#3801 Ez igen! -
#3800 szerintem a német rendszámot is el lehet intézni valahogyan. -
28H CIH, 3db Weber 44 IDF..csorognak a könnyeim..olyan szépen szól... -
#3798 Nem törölték még el. Csak a luxusadót. -
#3797 ha én megyek ki érte, olcsóbban is kijöhetek, az ilyenek 550-600kilókért mennek :D -
#3796 Igen, ezért arra gondoltam, hogy Romániában kéne forgalomba helyeztetni. Bizonyára olcsóbb a biztosítás, a regadót, pedig úgy emlékszem, eltörölték. -
shumika #3795 Azért nem árt átnézni :) egyébként meg sokba jönne ki magyarra. -
#3794 Tudom, hogy nem Bömbi topic, de mi a véleményetek azokról, a Németországbeli, magánszemélytől, 12-15 éves, 316-osokról, amik kb. 180ezret futottak?
pl. ez ? -
#3793 árából énis gondoltam, hogy nembiztos hogy minden okés vele, viszont manuális a váltó :) -
#3792 MV6 az csak egy felszereltség... Dieselekhez is lehetett rendelni. Egyébként meg a 3.0-esek ha nincsenek normálisan karban tartva akkor megfekszenek. -
shumika #3791 Motorja nem jó. Meg eleve az MV6-osok nem a legjobb kostrukciók -
#3790 Ezt már jó rég óta el akarja adni...Lehet nem stimmel vele valami. -
#3789 Manuális <3 -
#3788 Akkor GM topik lesz, egészítsd ki a nevét...végülis te vagy a Házigazda:)
-
#3787 Chevrolet is kerüljön ide vagy az inkább legyen külön véve? -
#3786 -
#3785 BUÉK!
-
#3784 szerintem míg normális stílusban beszélgetünk róla nincsen ebben semmi rossz -
#3783 Már kezdem bánni, hogy felhoztam ez az egész olajos témát.... -
#3782 Csinos egyedi SR -
#3781 nem értem ezt az olajmegégést
a zxr 250-esben ugyanolyan olajat használnak mint az autóknál,22000-et pörög 10000 alatt halott és 6000-ként van az olajcsere
akkor abban miért nem ég meg az olaj?
az africa twinemmel 7000-es fordulaton közlekedek órákon át autópályán és 12000-ként cserélek olajat /gyári intervallum és 10w-40/ -
#3780 én még soha nem szabályoztattam le a miénket, kb. 5kilóig pöriztem max :$ -
#3779 Boldog Újévet!
-
#3778 Hagyjuk már.......
Nekem a 2000-es turbóba kibírja, ahol sokkal-sokkal nagyobb az igénybevétel, a hőfokokról már nem is beszélve.
Egyébként 15km-en keresztül 6000 fordulaton tartani egy autót nem igénybevétel hanem eszetlen és idióta gyilkolás......
Az meg már a te bajod hogy a gyári olajtól nem mersz eltérni. -
#3777 de ki az a hülye aki uutcán 15 km-en keresztül ott tartja????
senki
itt csak egy gyorsulás erejéig tartóról volt szó!! -
#3776 Egyik olaj se birja ki...ja és marha drága olajat nem tennék bele..csak gyári előirtat..15 km keresztül 60001/min körül tartani motort tényleg nem megeröltető....mindegy hagyjuk..
-
shumika #3775 Help! '98-as 1.4 16v G-astrának szól a hidrotőkéje. Ez mitől lehet? -
shumika #3774 Ez most relative. Lehet hogy 15W-40-es kellet volna bele. -
#3773 Lehet hogy normális olajat kéne bele rakni...... -
#3772 És ez hogy jön ki?
A tiltást nem arra a fordulatszámra lövik be amikor már 1-2 másodperc is kinyírhatja a motort.
A másik meg 1000 kilométert meg lehet tenni egymillióféleképpen.
Hogy jött ki az 1000 kilométer?
Milyen fordulatszámon?
-
#3771 '6-7000 fordulatot is lazán elvisel rövidtávon bármilyen autó semmi baja nem lesz"
-én csak ennyit írtam,pl. egy lekövesedett hűtővel el lehet autózni évekig,logikus hogy teljes terhelésen előbb kiütközik egy ilyen de sok más hiba is -
#3770 Lehet pörgetni,de semmi értelme. Ott már nem ad le semekkora lóerőt meg nyomatékot. Ott már csak búg.