6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• kifli
    +nedves bugyi többi stimmel
  • Kicsizoli
    Hogy toldatja fenekét...volt belőlük 420lovas Irmscher verzsön is..a Lotecról meg csak legendák vannak 450+ lovacskával...

Reszkető lábbal szálnák ki egy ilyen menet után, meg könnyes szemmel:)))
  • pszihopata
    ez az éjszakai kemény minusz lepróbálja a technikát /gondolom nem garázsban tartod/

nekem is kint állnak állandóan befagy valami,két ünnep között meg rángatott magas fordulaton-szerencsére a szaggató fordulatszámmérő egyből elárulta hogy a trafó főkábele nem ad

ahogy bemelegedett felolvadt tiszta vizes dzsuva volt a vége ami bemegy a trafóba,kitöröltem azóta jó
  • Willi Betz
    Nem. Most szerintem több dolog is összejött. De már beszéltem a szerelővel,pénteken viszem hozzá.
  • pszihopata
    elvileg így néz ki ahogy a képen,leereszted a vizet-kitekered a két csavart-leveszed a fedelét-megtisztítod,megkened pasztával és összerakod-feltöltöd vízzel

az a rozsdás imbusszerű lesz gondolom a légtelenítő,a végén kicsavarod míg nem jön víz

• Morphin
    Kérdés: otthon mennyire bonyolult kicserélni egy termosztátot? (1,7isuzu dízel) Kell vmi speckó szerszám?
    Valaki le tudná írni a komplett menetét?
    Köszkösz
  • pszihopata
    mi a helyzet,megoldottad az ac-gondot?
  • Willi Betz
    Ez lehet nem gyári,de azért tud lépni :D
  • Willi Betz
    Ez igen!
  • freestyle666
    szerintem a német rendszámot is el lehet intézni valahogyan.
  • Kicsizoli

28H CIH, 3db Weber 44 IDF..csorognak a könnyeim..olyan szépen szól...
  • Willi Betz
    Nem törölték még el. Csak a luxusadót.
  • matthias92
    ha én megyek ki érte, olcsóbban is kijöhetek, az ilyenek 550-600kilókért mennek :D
  • matthias92
    Igen, ezért arra gondoltam, hogy Romániában kéne forgalomba helyeztetni. Bizonyára olcsóbb a biztosítás, a regadót, pedig úgy emlékszem, eltörölték.
  • shumika
    Azért nem árt átnézni :) egyébként meg sokba jönne ki magyarra.
  • matthias92
    Tudom, hogy nem Bömbi topic, de mi a véleményetek azokról, a Németországbeli, magánszemélytől, 12-15 éves, 316-osokról, amik kb. 180ezret futottak?
    pl. ez ?
  • kifli
    árából énis gondoltam, hogy nembiztos hogy minden okés vele, viszont manuális a váltó :)
  • Willi Betz
    MV6 az csak egy felszereltség... Dieselekhez is lehetett rendelni. Egyébként meg a 3.0-esek ha nincsenek normálisan karban tartva akkor megfekszenek.
  • shumika
    Motorja nem jó. Meg eleve az MV6-osok nem a legjobb kostrukciók
  • Willi Betz
    Ezt már jó rég óta el akarja adni...Lehet nem stimmel vele valami.
  • kifli
    Manuális <3
  • Kicsizoli
    Akkor GM topik lesz, egészítsd ki a nevét...végülis te vagy a Házigazda:)

• Willi Betz
    Chevrolet is kerüljön ide vagy az inkább legyen külön véve?
  • Kicsizoli
  • Willi Betz
    BUÉK!
  • pszihopata
    szerintem míg normális stílusban beszélgetünk róla nincsen ebben semmi rossz
  • Kicsizoli
    Már kezdem bánni, hogy felhoztam ez az egész olajos témát....
  • Kicsizoli
    Csinos egyedi SR
  • pszihopata
    nem értem ezt az olajmegégést
    a zxr 250-esben ugyanolyan olajat használnak mint az autóknál,22000-et pörög 10000 alatt halott és 6000-ként van az olajcsere

akkor abban miért nem ég meg az olaj?

az africa twinemmel 7000-es fordulaton közlekedek órákon át autópályán és 12000-ként cserélek olajat /gyári intervallum és 10w-40/
  • matthias92
    én még soha nem szabályoztattam le a miénket, kb. 5kilóig pöriztem max :$
  • Willi Betz
    Boldog Újévet!
  • blackcalibra
    Hagyjuk már.......
    Nekem a 2000-es turbóba kibírja, ahol sokkal-sokkal nagyobb az igénybevétel, a hőfokokról már nem is beszélve.
    Egyébként 15km-en keresztül 6000 fordulaton tartani egy autót nem igénybevétel hanem eszetlen és idióta gyilkolás......
    Az meg már a te bajod hogy a gyári olajtól nem mersz eltérni.
  • freestyle666
    de ki az a hülye aki uutcán 15 km-en keresztül ott tartja????
    senki
    itt csak egy gyorsulás erejéig tartóról volt szó!!
  • Kicsizoli
    Egyik olaj se birja ki...ja és marha drága olajat nem tennék bele..csak gyári előirtat..15 km keresztül 60001/min körül tartani motort tényleg nem megeröltető....mindegy hagyjuk..

• shumika
    Help! '98-as 1.4 16v G-astrának szól a hidrotőkéje. Ez mitől lehet?
  • shumika
    Ez most relative. Lehet hogy 15W-40-es kellet volna bele.
  • blackcalibra
    Lehet hogy normális olajat kéne bele rakni......
  • blackcalibra
    És ez hogy jön ki?
    A tiltást nem arra a fordulatszámra lövik be amikor már 1-2 másodperc is kinyírhatja a motort.
    A másik meg 1000 kilométert meg lehet tenni egymillióféleképpen.
    Hogy jött ki az 1000 kilométer?
    Milyen fordulatszámon?
  • pszihopata
    '6-7000 fordulatot is lazán elvisel rövidtávon bármilyen autó semmi baja nem lesz"

-én csak ennyit írtam,pl. egy lekövesedett hűtővel el lehet autózni évekig,logikus hogy teljes terhelésen előbb kiütközik egy ilyen de sok más hiba is
  • Willi Betz
    Lehet pörgetni,de semmi értelme. Ott már nem ad le semekkora lóerőt meg nyomatékot. Ott már csak búg.