6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3849 ez nekem horganyzottnak tűnik csak a vége néz ki rozsdamentesnek -
#3848 26 ezer volt a középső csővel együtt. Azt mondták rozsdamentes. Én meg azt mondom erre: hiszem,ha látom:D -
#3847 nemtudod mi a jó :D
Mennyibe fájt? -
#3846 Lebeszéltek az oldalra ki vezetettről:DD
-
#3845 Nem találtam akkorát. -
#3844 ez sem rosz, de én ilyen hotrodos megoldásra gondoltam :D
(Ebből a képből, nincs 1920x1080-as? :D) -
#3843 Így?:DDD
-
#3842 Szerintem vezettesd ki oldalra, mindenféle dob meg egyéb szar nélkül :D -
#3841 Majd mondom,hogy haxolják rá a 3 literes hátsó dobját:DD -
#3840 Azt hiszem gyári,de semmi kép sem tuning baromság. -
#3839 gyári lesz helyette, vagy valami normál, vagy valami "sport" cucc? -
#3838 Elrohadt a hegesztésnél. De már levettem,nem fityeg:D Most csak brutál mély hangja van az autónak:D -
#3837 amúgy ha elindulsz vele, és beakad valamibe, akkor az szépen le tudja baszni a lökhárítót nem? :D
Ezt így magától, vagy érte valami erőhatás? :D
-
#3836 Ennyit bírt :D -
#3835 hopá -
-
#3833 -
#3832 Nos,így már akkor ez is ide kerül...
-
#3831 -
#3830 -
#3829 átadják a piacot a szutyok koreai autóknak. milyen autót fogok hajtani 10 év múlva? :(((( -
#3828 Estét!
Sürgősen szükségem lenne 2db G Astra hátsó fékdobra.(+bele való fékpofára)
Ha tud valaki olyan embert aki jóárasítva is árul ilyesmit legyen szíves segítsen.
A féknek egy hónapja kb nagyon szar hangja van...ma végre el tudtuk vinni szerelőhöz...már szabályozni se lehet annyira el van kopva szerencsétlen.Persze fater emiatt is engem okol...(honnan kéne tudnom 20 éves fejjel, hogy mi baja van)Amúgy a termosztát cserélve lett és fater azt mondta most melegszik az autó rendesen,és meleget is csinál végre.
Az autóban 140e km van és 72e-től van nálunk...már akkor is szar volt a kézifék (gyenge) de akár hányszor mondtam a szerelőnek, sose nézte meg.Sztem ezen a kocsin még sose volt hátsófék cserélve...
Most szarul jött nagyon ez a pénznyelő sztori.(ráadásul az üzemanyagárak is az egekben...meddig fog még nőni basszus)
Köszönöm -
#3827 Na húzzon a fenében már a GM...csak tönkre akarják tenni az Opelt...:((( -
#3826 Érdekes... -
PitLer #3825 Először a csatlakozásokat nézd át. (saruk, kötések)
Vezetékkel érintsd testponthoz (kaszni/aksi/...) a jeladó csatiját - közben valaki figyelje a műszert (persze gyújtást add rá) Ha elkezd égbeszökni, akkor a visszajelző jó.
Ez után tesztelném a termosztátot. (Nekem ennek a cseréje orvosolta gondot)
Ha nem itt a bibi akkor jöhet a jeladó...
de ez elég ritka sztem -
link -
#3823 hogy teszteljem? :OO -
#3822 Érdekes darab...sedan Astra
-
PitLer #3821 Én megnézném, hogy jó-e. Testeld le - ha égbeszökik -> működik
Ez esetben egy termosztát ellenőrzés (felfőzés)- de valszeg termo. csere -
#3820 Igen.
-
#3819 Elég "régi", 10 éves autó. A felújító tulajdonsága a linkelt valaminek miben nyilvánul meg? Fekete lesz? -
#3818 Illetve még két kérdésem lenne! :DD
Egyik: 100 kilóméter alatt a vízhőfokmérőm még csak a 80 fokot sem közelítette meg. Tönkremehetett a vízhőfokmérőm??
Másik: Időnként - főleg ha megvan terhelve a hátulja - hátulról nyöszörgő hang jön ki. A lengéscsillapítókat már kicseréltük. A tengellyel lehet valami probléma? -
#3817 Lehet,hogy nem ér semmit annál már. Amit beraktam képet az felújító. -
#3816 Azzal kentem át, de ugyanolyan maradt. Keveset fújtam rá, vagy szar???
(Nem ilyenem van, de müanyagápoló) -
#3815 Műanyag ápolóval.
Én ezt használom... -
#3814 A kifakult díszléceket hogyan tudom feketére "varázsolni"? :)) -
#3813 Ma gyött:)
2.0S Berlina -
#3812 Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni vagy tanácsokat ha lehet.Van nekem egy Astra G 1.4 16 V Ecotec motoros autóm.Na az a gond van vele h nem indul ha sokáig áll a hidegben.Pl:ha áll 2 órát a minuszokban egyszerűen nem indul be.De a garázsban áll ott állandóan van 10 fok és ott mindig beindul akár mennyit áll.Már cseréltem benne benzinszürőt és hőgombát is.De még mindig ugyan azt csinálja,nem indul hidegben.Erre szeretnék tanácsot kérni h mi lehet a gond nála.Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:JVL -
#3811 Érdekes dolgokat művel egyébként,tegnap meg ma pl tartottam egy bizonyos sebességet,egyszer csak elkezdett lassulni és nem reagált a gázra. Vissza váltogattam és szépen felpörgött a motor,de ugyanúgy lassult tovább. Aztán egyszer csak elkapta és gyorsult. Ezt melegen produkálja csak. Arról meg nem is beszélek,hogy magasabb fordulaton olyan mintha nem menne az egyik henger és elmegy az ereje. Tehát én arra gyanakszom,hogy több dolog most össze jött. -
#3810 ja és "csak" 3,8m egy lotec chipes :)
440-470 közti lovat írnak rá :)