General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
A sportosságot úgy értettem, hogy egy ekkora autóhoz képest, tudom hogy nem lesz olyan mint egy sportkocsi, de azért vannak sportlimuzinok is na 😊
Csak én szeretek néha úgy menni, hogy beesek a kanyarba kicsit nagyobb sebességel, de körforgalomba sem szoktam túl sokat lassítani 😊

Meg ha már van belõle 200 ló fölötti változat, akkor 1 kis sportosság csak szorult bele 😊
Willi Betz
Én eddig 190-t hoztam ki belõle,de tudott volna még menni. Ha odalépek akkor megemeli az elejét és gondolkodás nélkül tol. A sportosságát egy közel 5 méteres limuzinnak szerintem hanyagoljuk😄DD,de lehet sportosan is vezetni,vagy akár kényelmesen is. A futómûve mitomén hány lengõkaros,tehát nem merev tengely. Én azt mondanám,hogy bedõl,de stabil marad kanyarban is. És annak ellenére,hogy hátul hajt inkább az elejét tolja kicsit kifele,végülis 1600kg. A futómûrõl még annyit,hogy inkább a kényelemre van hangolva,pl egy hagyományos sárga-fekete fekvõrendõrön úgy át tudsz menni,hogy alig érzed meg.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kifli
szép darab 😊

Amúgy mennyit megy? 😄

Meg az is érdekelne, hogy városba lámpánál picit odalépsz neki akkor mennyire lódul meg? Sportos ezzel a közel 140ló val vagy inkáb kényelmes vezetésre van? Meg a futómû milyen? Kanyarba mennyire dõl be?
TomSolberg
Eléggé rendbe van, az tetszik benne, hogy nem csak komor fekete az egész kárpitozás, hanem vajszínû is.

Willi Betz
Unatkoztam😄

TomSolberg
nana, rossz kisfiú <#love11>

Magamfajta veterán mániásnak ez unikum... 😊
Kicsizoli
..volna...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Ez már kimeríti a zaklatás fogalmát nálam, ha csaj.....<#law><#zavart1>

Willi Betz

TomSolberg
néha belerugok egyet kettõt a kuplungba

Willi Betz
<#ravasz1>

TomSolberg
Én Nõ létemre szeretem hajtani a koscikat!

<#eljen>

Willi Betz
Egyébként tegnap lõttem magamnak egy maci szemû C Vectrat😊

w77d
ez de fasza

Kicsizoli
Ez igen...majdnem utolsó évjáratos egyike lehet..nagyon pattent...<#worship>

Willi Betz
Hátul hajtós. Az volt az utolsó Opel ami hátsó kerekes és hagyományos felépítésû autó.

Morphin
Az Omega hátsókerekes? Vagy én értettem félre valamit a havas mókából?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

TomSolberg
azért is behoznám ha lenne pénzem, egy régi omegát kivonatnék a forgalomból, és rátenném a rendszámát, lehetõleg ami azonos színû, lehet fel se tûnne.

Willi Betz
Sajnos éhes a magyar állam...

TomSolberg
Ekkora regadót kiszabni pofátlanság, majdnem annyiba kerül mint maga az autó :S

Willi Betz
Ha marad a német rendszám akkor igen.

TomSolberg
<#zavart1>

Willi Betz
Sajnos nem ilyen egyszerû. Fõleg,hogy nincs rá jelenleg pénzem😄

TomSolberg
valahogy (akármilyen módszerrel) el lehetne kerülni a reg. adót?

TomSolberg
akár hiszed akár nem ez volt újonan 11 millió. 😊 Ennyi pénz semmi érte, amúgy gyönyörû, én a helyedbe lealkudnám, és egy trélerrel, vagy egy rendszámmal indulnék is érte. 😊

Willi Betz
Ez már megfelelõ lenne számomra😊

Willi Betz
Hmm...3.2-bõl a manuális az még az angoloknál is ritka😄 V6 az csak a B és én B2-t akarok majd.

TomSolberg
Ja bocsi az csak 2.5-ös 😄 De szerintem elég a 170 ló is 😛

TomSolberg
Az okés, csak az automatát kerüld el, mert az hamar elromlik.
Talán amit linkeltem pár sorral elõbb, az is v6 volt, és manuális.

TomSolberg
Igazad van, nem erre való, fõleg a DTI.

Willi Betz
Én majd szeretném pár év múlva lecserélni egy 3.2 V6-ra ezt a mostani 2.0-est. Remélem lesz majd megfelelõ,mert jelenleg nem igen van,ami az én ízlésemnek megfelel😄

TomSolberg
Vagyis jobban kíméli mint az aszfalt <#vigyor3>

TomSolberg
tudom, de én is csak havon csináltam, hogy tudjam a gumi meddig fog. Azért választottam a havas útfelületet, mert a technikát, és a gumit is kíméli.

Willi Betz
Havon könnyen meglehet csúsztatni,ellenben állítólag nem tesz neki jót. Meg igazából nem is erre való,hogy keresztbe menjenek vele.

Willi Betz
Eddig még sikerült😊 Viszont párszor már volt,hogy megcsúszott a hátulja. Fõleg ilyen kavicsos felületrõl,aszfaltozott útra való kikanyarodáskor.

TomSolberg
Mikor még megvolt nekünk néha kihozta belõlem a vadállatot, olyan bmw-s feeling volt, mikor kigyorsításkor kicsit keresztbevágta magát, meg meg lehetett forgatni és látni lehetett ahogy a hátsó kerekek hánnyák a havat 😄

TomSolberg
te télen ellen tudsz állni a kísértésnek, hogy kicsit megcsúsztasd ?? <#vigyor3>

Willi Betz
A B2-bõl Executive. B-bõl meg évjárat függõ,folyton variáltak a nevekkel. De MV6,viszont ez csak a 6 hengeres motorokhoz volt rendelhetõ.

w77d
Omega-ból melyik a legmagasabb felszereltség?

Willi Betz
Nem kell leadni,én csak azt mondom,hogy 95-ös létére sokat kérnek érte. Én 96-ost vettem 50 ezerrel olcsóbban és teljesen jó állapotban van.

TomSolberg
Na jó 800-1,6 ig vannak DTI-k, de a B-sek se túl öregek, attól hogy 95-ös még nem kell leadni a roncstelepre. De elég nagy értékvesztése van/volt ezeknek, aki ki tud fogni egy jó 2,2 DTI-t, az msot nagyon jól járhat max 1,6-ér lehet egy full extrás hajója 😊

Willi Betz
Ahhoz képest,hogy 95-ös. Hol lehet kapni B2-t 500 ezerért? Ami nincs széthajtva és lelakva.

TomSolberg
Dráága?? 😮 2001 Be a szüleim Új C-s-et vettek 10 millióért kedvezményesen 2,2 DTI vel: Most meg 500 :S

TomSolberg
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_b/opel_omega_b_sport-4182650
Ez se rossz.

Willi Betz
Ez is jó vétel lehet,igaz kicsit öreg már ehhez az árhoz. De a leírás bíztató és ha igaz akkor pénzt is lehet spórolni vele😊

Willi Betz
Most megint gyatra a kínálat a 2 literes Omegákból:S Legtöbb az 2.5 benzines meg 3.0-es

kifli
Ennek színe is tetszik, felini is jó, 2 literes, és kipufogó sincs elcsúnyítva 😊
Ez lenne kb az ideális...
Willi Betz
Igen,még annyit,hogy 96-tól váltottak a vízbázisú festékrõl vegyszeresre. A vízbázisuak egyszerûen lepattogtak a kasztniról. Meg amit Zoli is mond a rozsdásodás.