6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3969 Készül a GSI.
2.0T 200Le -
#3968 Azt én is érdekesnek tartom illetve az ishogy most "hirtelen " előkerült egy ilyen autó...és szinte senki sem tudott róla... -
#3967 Azt írja szerkezetileg nem korrodálódott. Azért kiváncsi lennék rá milyen lecsupaszítva. A Kadett meg valóban kiváló:) -
#3966 Luxusgép:) -
#3965 Csinos GLS.... -
kintvagybent #3964 Polgári per az lesz, mert a Kiss-Gerencsér Autóház perelt be engem, mert nem akarom kifizetni a negyedmillát.
A fogyasztóvédelem azt írha, hogy "nem rájuk tartozik a dolog". Csak azt tudnám, hogy akkor mi a fene tartozik hozzájuk és egyáltalán mire föl eszik az adófizetők kenyerét? -
#3963 Én ezt így nem hagynám annyiban, keresd fel a fogyasztóvédelmet a problémáddal. -
#3962 polgári per?
Szerintem bezárnák az a műhelyt igen gyorsan.. -
kintvagybent #3961 Ezt azért írom, hogy le lépjetek bele abba a csapdába, amibi én besétáltam.
Mindenkit óvva intek attól, hogy a Kiss-Gerencsér Autóházba bevigye az opeljét javításra, vagy autót vegyen náluk!
Velem a következő tötént.
Bevittem a diesel Corsámat a zalaegeszegi szervizükbe hibamegállapításra, mert a hűtővízben olaj jelent meg.
Mennyibe kerülthet egy hibamegállapítás?
Sajnos megbíztam bennük, azóta is bánom.
A hibamegállapítás negyedmillió forint!!!
Szétszedték a turbódiesel motoromat, majd közölték, hogy nem abban van a hiba.
Fizessem ki az összeszerlést, negyedmilliót vagy elvihetem az autómat egy szatyorban odaadják a szétszedett motort és ekkor csak hatvanezret kell fizetnem a szétszerelésért.
Ez olyan, mintha beadnád a gyerekedet az oviba, mert megbízol bennük és aztán felhívának az oviból, hogy fizess negyedmilliót, akkor egészben visszaadják a gyerekedet, ha csak hatvanezret fizetsz, akkor darabokban adják vissza.
A hiba az olajhűtőben volt, ami egy óra altatt megjavítható lett volna.
Kérdésemre, hogy miért nem a sokkal olcsóbb javítású hibalehetőséggel kezdték a hibakeresést ezt mondták:
Most jól kapaszkodj meg!!!
"A motor belsejében szokott lenni a hiba."
Én soha többé nem viszem az autóm a Kiss-Gerencsér Autóház egyetlen szervízébe se és nem is veszek náluk új atuót!!!
-
#3960 Alakulnak a dolgok:)
-
PitLer #3959 ezt az eljárást egy kicsit részleteznéd? (mivel? hol? hogyan?) -
#3958 jah, baszki most esik le, hogy ugyanazt magyarázzuk :D -
#3957 ellenkezőleg. nem melegedett. 80 fokot csoda volt, ha elérte. 85 fok közelében nem is volt :D -
#3956 Összeadogattam kb-re a végét ennek a rendbehozatalnak. 150-160 ezer körülre jön ki... -
#3955 hát nem az volt a gond hogy nem melegedett a víz? Tehát, hidegebb volt, mostmár stabil a vizhőfok, ami magasabb mint eddig, pár fokkal. -
#3954 milyen magasabb hőtől? :o -
#3953 termosz:XD -
#3952 Amúgy ez a termosz direkt szar opeléknál? Csak itt a fórumon nem 1 embernek volt vele baja, plusz, ahogy néztem, nekem is cserélni kéne, mert 90°-ot nemigen éri el a víz szeged-pest közti úton. Pedig pályán, végig 3500 fölött van a fordulat, városban meg előbb váltok... -
#3951 -
#3950 Az volt,efelől semmi kétségem. :D -
#3949 Énis remélem :D
Amúgy grat, szép manőver lehetett -
#3948 Remélem te nem fogsz ilyet csinálni az Omegával ha meglesz,amit én csináltam. :D -
#3947 a magasabb hőtől, valami műanyag rész tágult esetleg? -
#3946 Na,motorháztető is megvan! :) -
Szabi1991 #3945 -
#3944 Sikerült jó pár alkatrészhez jó áron hozzájutnom:) Szerencsére azonos színben. Jobb oldali sárvédő,klímahűtő,hűtőrács,alsó szemöldök,lökhárító. -
Szabi1991 #3943 -
#3942 -
#3941 Jó tudni hogy van ilyen gép itthon..
-
#3940 Részvétem:((( -
#3939 Belecsúsztam egy XC90-be. -
#3938 bazdmeeeg. :o mi történt? :o
Benel: vigyem el esetleg a szerelőmhöz, hogy nézze meg? mert nagy szaki nem vagyok hozzá, és ő 90%-ban ingyen megcsinál nekem mindent, ráadásul normálisan. -
#3937 Jól jártam:S
-
#3936 lehet hogy a cserénél megbabrálódott valami a termosztát háznál, nekem is ott ment el a víz egyszer. A házat is cserélni kellett.
Amikor nekem hengerfejes volt, általában onnan tudtam meg hogy vízcsobogás hang jött hidegindításnál ha megemeltem az alapjáratot -
#3935 -
#3934 Az miért van, hogy a haza omegák nagy részének a műszerfala fekete színű??
Alig pár db-van amelyiknek bézs, vagy szürke a színe. Szerintem a fekete az csúnya. -
#3933 nekem is ez volt a corsánál, csodálkoztam, hogy mennyivel gyengébb a fűtése, mint eddig hittem. aztán észrevettem, hogy nem melegszik a víz, úgyhogy kicseréltettem a termosztátot és mostmár stabilan 92 fok körül van a hűtővíz. Az a gáz, hogy most meg, mintha egyre kevesebb lenne benne abból. Bár kétlem, hogy hengerfejes lenne. A tél alatt olyan 4 centi fogyott belőle (~2-3ezer kilóméter) -
#3932 én kétévente kifújom olajjal az üregeket-ajtók alját stb.
2010 szeptemberben csináltam utoljára,1996-ban volt kasznizva azóta csak ez megy és még garázsban sem állt soha
2 órás munka -
#3931 Ma lemosattam az autót,haza jöttem és körbe törölgettem száraz ruhával az ajtó tömítéseket. De közben örjöngtem... Jobb hátsó ajtó alsó sarka rügyezik intenzíven,kívül-belül Jobb hátsó sárvédő íven is láttam illetve éreztem valami dudort,de az remélhetőleg nem az. Szintén jobb hátsó ajtó,kilincstől nem messze 3 pötty,dudorodik...
Ez a tetves tél basszus kinyírja teljesen a kasznit,hiába mosattam hetente.
Ott qrva anyáztam a parkolóban. -
#3930 min 6000ért...
Drága egy kávé volna...