6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    Utolsó évjárat, igazi ritkaság lehet...
  • Willi Betz
    Ha össze tudnék vakarni ennyi pénzt,mennék megnézni és megvenni.
    link
  • Willi Betz
    Hát így képek alapján egész jól néz ki.
  • Szabi1991
    "véletlenül ellopták" ? :o
  • Kicsizoli

Sziasztok 2011.0224-én Bp-en a László kórház elől véletlenül ellopták a barátom szeretett 1979-es Rekord E1 Caravan-ját Alváz: 6601031148 és Motorszám: 20S0460264 Szívesen visszavásárolná,ill a nyomravezetőnek jutalom.
  • Kicsizoli
    Mit gondolsz milyen lehet egy resin vagy egy Minichamps hoz képest?
  • Willi Betz
    Innen
  • Kicsizoli
    csak és 1/43.... kell...honnan lehetséges? esetleg más színben? Nem vagyok telhetetlen:)))
  • Willi Betz
    Ez más,nem tudom mi,de 20 euro.
  • Kicsizoli
    Uhhháhhh...

Kiadják a 1/43 Minichamps-ot, vagy ez más?
  • Willi Betz
    Zoli!
  • kifli
    w77d veheti az új puncikábriót :)
  • Willi Betz
    Vászontetővel érkezik a következő Astra kabrió

"A korábbi trend megdőlni látszik, a legtöbb gyártó visszatér a könnyebb vászontető alkalmazásához. Az új Astra kabrió is ezzel a megoldással érkezik, ami jobban is illik a sportos mivoltához. Leghamarabb 2013-ban találkozhatunk a vászontetős I Astrával."
  • Willi Betz
    Kellett nekem nézegetni a dízeleket. A 2.5 DTI-be most bele estem:D Eszméletlen hanggal rendelkezik
  • Willi Betz
    Végülis egész kellemes a hangja.
  • pszihopata
    nem is tudtam hogy volt ilyen
  • Kicsizoli
    Mindig is vonzott ez a motortípus ami benne van...
  • Willi Betz
    Fehér holló
  • Caby
    Opel Dunáék csinálták a galibát. Valamit mindenképpen eszközölök, mert ma megkérdeztem mennyiért vesztegetik ezt a cserét és hát majdnem dobtam egy hátast... :(
  • Willi Betz
    Ha van róla dokumentációd,hogy nem cseréltek olajat,ellenben kiszámlázták,akkor tudod verni az asztalt és követelheted a hidrotőke cseréket rajtuk. Egyébként melyik szervíz volt ez,mert akkor azt kerülöm messziről?!:D
  • Willi Betz
    Az egyik lámpát kellett cserélni. Egyébként 15 ezer egy lámpa,a gyári az 75 ezer körül van db-ja.
  • Caby
    pedig de :( 3 éves autó 109ezer kilóméterrel... Az első 30ezres kötelező szervíznél "elfelejtették" kicserélni az olajat és az első gyári olajjal 58ezer kilómétert ment az autó... Amikor meg visszamentem, hogy WTF kiszórták a szemem egy ingyenes átvizsgálással amin természetesen semmit nem találtak, egy ingyenes olaj/körbe-fékbetét cserével. én meg becumiztam mert eddig nem is volt baja az autónak :(
  • kifli
    szerencséd, hogy a lámpák nem törtek, azok sem olcsóak nem?

Amúgy drága volt az a satu fékezés :S
  • Kicsizoli
    Robosztus darab...nem rossz
  • Willi Betz
    Tegnap megnéztem magamnak ezt a Chevrolet Orlando-t. Meggyőző autó teljes mértékben!
  • Kicsizoli
    Szerintem igen..de nem találtam infot róla még..
  • Willi Betz
    Nem semmi mekkora kerekek férnek alá. Mekkorák lehetnek? 20 coll?
  • Kicsizoli

• Willi Betz
    Csak azt ne mond,hogy a H Astra motorja ilyen hamar megadta magát:D
  • Caby
    nekem is melegen kasztanyettáznak a géptető alatt de egyelőre csak néha csinálják szóval még lehet, hogy annyira nem veszélyes a szituáció, ezért is kérdeztem, hogy menthető-e még a szitu :)
  • Willi Betz
    Nekem melegen csattognak,én majd olajcsere előtt kiakarok próbálni egy tisztító löttyöt. Aztán ha nem használ akkor csere.
  • Morphin
    Apu a régi kadett-el ugyanígy ment bele egy X5-ös bömbibe...
    Első autó kanyarodni akart balra,de a sort előzte egy másik autó...elöl mindenki satu...fater meg tele vágta az X5 hátulját.Nagy kár nem lett...biztosító állt mindent.Kadett meg kapott egy új motorháztetőt meg lakatos rendbe rakta azt a kereszt elemet v mit...el is adtuk utána a kocsit.
  • Caby
    Volna egy kérdésem :) Ha kopognak a hidrotőkék egy motorban 120ezer kilóméter után, akkor az azonnali csere, vagy érdemes próbálkozni mindenféle pucevátoros lónyállal? Tapasztalatokat várok. Köszi.
  • Willi Betz
    Kettővel előtte lévő satuzott,a jóég tudja miért,hiszen tök üres volt előtte az út. A Volvos is satuzott,ő még megtudott állni. Én meg már nem.
  • Morphin
    Uhh...mi volt pontosan? Emlékszem hogy egy volvóba belestukkoltál...de hogy vagy miért?
  • Willi Betz
    150 körül.
  • Morphin
    Szép...mennyi volt az egész mutatvány?
  • Willi Betz
    Tegnap elkészült a tragacsom is :)
  • RS
  • Kicsizoli
    A legszebb Astra idáig...pedig számomra a "H" is fantörpikus volt:)