6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#3929 Azt hitted nem kell kivenni hozzá a lámpát? -
#3928 hát bammeg ha tényleg ilyen akkor inkáb betolom a szervízbe, oszt amíg iszok egy kávét kicserélik XD -
#3927 És ez nem egyértelmű? XD -
#3926 nincs valahol egy érthető leírás esetleg illusztrációval egy antara izzócseréről?? a kézikönyv olyan hülyén magyarázza: vegye le a hűtő burkolatát, de előtt szerelje le a hűtő tartó felső fedelét. Szerelje ki a fényszóróegységet... -
#3925 Termosztát csere. -
#3924 Sziasztok, H Astrásokhoz lenne kérdésem.. vagy bárkihez aki tud válaszolni:D Normális a szánalmasan gyenge fűtési képesség? Nagyon sok idő kell neki mire végre értelmes hőmérsékletű levegőt fúj... ez ilyen, vagy valami lehet vele? -
#3923 Kielégítő válasz,tovább nem is faggatlak! :D -
#3922 mert nem az enyém a kocsi, hanem céges, és elvileg már nem sokáig lesz nálam.
A másik ok hogy ménem b2-t nézek, az az, hogy arra nincs pénzem ^^ -
#3921 Egyébként,ha G Astrával jársz akkor miért nem B2-es Omegát nézegetsz? Az mégis csak közelebb van az Astrahoz technikailag mint a B1-es. -
#3920 aha értem, akkor már csak ki kellene fogni egy nem széthajtott visszatekert állapotút :)
Ebben is 355ezer volt, voltak vele gondok néha, de azért szerettem :( -
#3919 17 cdti, g astràval jàrok. 2004-es. 250e km nél jàr. Eddig, egy hütö csö bilincs szàllt el, meg az önindìtò körüll volt gond. De olyan, hogy nem indult, vagy megàllt még nem volt. -
#3918 Olaj, víz, legyen benne és kimegy a világol, a ismerősom A Vectra-ája bőven 300ekm fölött jár, semmi komolyabb baja nem volt... -
#3917 Énmeg ma opeltalan lettem :((( Hú de szar..első autóm volt :S
Az opel dízelek jók? F astra 1.7D-re gondolok, van valakinek ilyen? -
#3916 Egy klubtaggal találkoztam ma:)
-
#3915 Énmeg szegeden lakok ^^
Szóval nekem kb mindegy :D -
#3914 Az ezüstnek van egy előnye a bordóval szemben. A vezérlés ki lett cserélve. Viszont a jobb hátsó ajtó alsó sarkában van valami sötétebb folt,lehet már rügyezik,ami annyira nem probléma (hozzáteszem az enyém is elkezdett ott púposodni) A bordót egyébként már régóta árulják. Ha érdekel mindkettő,akkor szerintem meglehet nézni őket,igaz a Jászberényi - tőlem - kicsit messze van. Az ezüstöt meg ott árulják ahol én is vettem. -
#3913 ez is egész jó.
Remélem lesznek ilyenek, mikor venni akarom :D
A másik sem rosz, csak annak a színe nem tetszik :) -
#3912 Vagy ha már CD mindenképp..
Persze a mostani választékból...
Gabec neked tetszik valamelyik??? -
#3911 Mit szólnál ehhez???
Na jó nem CD felszereltségű, bár nem tudom mennyire fontos neked.. -
#3910 Ez a rendszám dolog érdekes,mert mikor én vettem az autót akkor a kereskedő megkérdezte,hogy kérek-e új rendszámot vagy jó-e a régi. Mindenesetre ez fix,hogy kintről behozott autó. Ezt leszámítva ha valóban rozsda és sérülés mentes akkor megér ennyit. -
#3909 Nem gondoltad komolyan...
egyébként én érdekesnek tartom a az új rendszámot ...volt fölös 7000 forintja hogy lecserélje????
No mindegy.. -
#3908 Azon én már meg se lepődtem :D -
#3907 Vagy elírta, vagy ez van a forgalmiban, vagy dyno-val ezt mérték :D -
#3906 Talán 100kw/136 Le... -
#3905 Lehet,bár akkor miért nem gyárit rakott fel? Miért ezt az ágyúcsövet. Érted :DDD -
#3904 van egy olyan érzésem, hogy olyan okokból lett cserélve, mint neked, akkor meg baszhatom ha megvan neki :) -
#3903 23 ezer egy hátsó dob,de lehet megvan neki a gyári. -
#3902 Kéne rá még valami fasza felni, meg mondjuk az a kipufogó sem tetszik, bár arra már nem lenne pénzem cserélni vétel után :D
Amúgy igy hogy a benya kurvadrága, már érdekes lett, hogy mennyit is eszik a kocsi városban?
(Részben ezért is tettem le, a 2,5-ös vásárlásáról...) -
#3901 Ez tényleg jó! Bár nem tudom mitől Elegance:D Meg van egy-két érdekes extra:DDD
-automatikusan sötétedő külső tükör (ez mondjuk nem lehetetlen,ha Cadillacről valóak a tükrök)
-hűthető kartámasz
Ami viszont tetszik nekem,az az elektromos hátsó naproló -
#3900 Ez az omi elég jónak tűnik: LINK
A kérdés már csak az meddig van nálam még az astra :D -
Ez nagyon öszvér,de nem rossz -
#3898 Szép -
#3897 NFSU2 :DD -
#3896 Ez nem mindenkinek eladó asszem...szerintem eléggé korrekt az ára.. -
#3895 Elég tűrhető állapotban van. Mondjuk jobb hátul van egy horpadás. Szóval annyira nem sok érte. -
shumika #3894 Háát biztos dolgozott a műanyagos de sok érte ennyi szerintem. -
#3893 710ezer... -
shumika #3892 Ennyi nem sok érte? -
#3891 Nem tudom,nem emlékszem rá. -
shumika #3890 És mennyit kér érte? 1M?