6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Willi Betz
    Azt hitted nem kell kivenni hozzá a lámpát?
  • w77d
    hát bammeg ha tényleg ilyen akkor inkáb betolom a szervízbe, oszt amíg iszok egy kávét kicserélik XD
  • Willi Betz
    És ez nem egyértelmű? XD
  • w77d
    nincs valahol egy érthető leírás esetleg illusztrációval egy antara izzócseréről?? a kézikönyv olyan hülyén magyarázza: vegye le a hűtő burkolatát, de előtt szerelje le a hűtő tartó felső fedelét. Szerelje ki a fényszóróegységet...
  • Willi Betz
    Termosztát csere.
  • S2000
    Sziasztok, H Astrásokhoz lenne kérdésem.. vagy bárkihez aki tud válaszolni:D Normális a szánalmasan gyenge fűtési képesség? Nagyon sok idő kell neki mire végre értelmes hőmérsékletű levegőt fúj... ez ilyen, vagy valami lehet vele?
  • Willi Betz
    Kielégítő válasz,tovább nem is faggatlak! :D
  • kifli
    mert nem az enyém a kocsi, hanem céges, és elvileg már nem sokáig lesz nálam.
    A másik ok hogy ménem b2-t nézek, az az, hogy arra nincs pénzem ^^
  • Willi Betz
    Egyébként,ha G Astrával jársz akkor miért nem B2-es Omegát nézegetsz? Az mégis csak közelebb van az Astrahoz technikailag mint a B1-es.
  • Benel
    aha értem, akkor már csak ki kellene fogni egy nem széthajtott visszatekert állapotút :)
    Ebben is 355ezer volt, voltak vele gondok néha, de azért szerettem :(
  • kifli
    17 cdti, g astràval jàrok. 2004-es. 250e km nél jàr. Eddig, egy hütö csö bilincs szàllt el, meg az önindìtò körüll volt gond. De olyan, hogy nem indult, vagy megàllt még nem volt.
  • Kicsizoli
    Olaj, víz, legyen benne és kimegy a világol, a ismerősom A Vectra-ája bőven 300ekm fölött jár, semmi komolyabb baja nem volt...
  • Benel
    Énmeg ma opeltalan lettem :((( Hú de szar..első autóm volt :S

Az opel dízelek jók? F astra 1.7D-re gondolok, van valakinek ilyen?
  • Willi Betz
    Egy klubtaggal találkoztam ma:)
  • kifli
    Énmeg szegeden lakok ^^
    Szóval nekem kb mindegy :D
  • Willi Betz
    Az ezüstnek van egy előnye a bordóval szemben. A vezérlés ki lett cserélve. Viszont a jobb hátsó ajtó alsó sarkában van valami sötétebb folt,lehet már rügyezik,ami annyira nem probléma (hozzáteszem az enyém is elkezdett ott púposodni) A bordót egyébként már régóta árulják. Ha érdekel mindkettő,akkor szerintem meglehet nézni őket,igaz a Jászberényi - tőlem - kicsit messze van. Az ezüstöt meg ott árulják ahol én is vettem.
  • kifli
    ez is egész jó.

Remélem lesznek ilyenek, mikor venni akarom :D

A másik sem rosz, csak annak a színe nem tetszik :)
  • Kicsizoli
    Vagy ha már CD mindenképp..

Persze a mostani választékból...

Gabec neked tetszik valamelyik???
  • Kicsizoli
    Mit szólnál ehhez???

Na jó nem CD felszereltségű, bár nem tudom mennyire fontos neked..
  • Willi Betz
    Ez a rendszám dolog érdekes,mert mikor én vettem az autót akkor a kereskedő megkérdezte,hogy kérek-e új rendszámot vagy jó-e a régi. Mindenesetre ez fix,hogy kintről behozott autó. Ezt leszámítva ha valóban rozsda és sérülés mentes akkor megér ennyit.
  • Kicsizoli
    Nem gondoltad komolyan...

egyébként én érdekesnek tartom a az új rendszámot ...volt fölös 7000 forintja hogy lecserélje????

No mindegy..
  • Willi Betz
    Azon én már meg se lepődtem :D
  • kifli
    Vagy elírta, vagy ez van a forgalmiban, vagy dyno-val ezt mérték :D
  • Kicsizoli
    Talán 100kw/136 Le...
  • Willi Betz
    Lehet,bár akkor miért nem gyárit rakott fel? Miért ezt az ágyúcsövet. Érted :DDD
  • kifli
    van egy olyan érzésem, hogy olyan okokból lett cserélve, mint neked, akkor meg baszhatom ha megvan neki :)
  • Willi Betz
    23 ezer egy hátsó dob,de lehet megvan neki a gyári.
  • kifli
    Kéne rá még valami fasza felni, meg mondjuk az a kipufogó sem tetszik, bár arra már nem lenne pénzem cserélni vétel után :D

Amúgy igy hogy a benya kurvadrága, már érdekes lett, hogy mennyit is eszik a kocsi városban?
    (Részben ezért is tettem le, a 2,5-ös vásárlásáról...)
  • Willi Betz
    Ez tényleg jó! Bár nem tudom mitől Elegance:D Meg van egy-két érdekes extra:DDD
    -automatikusan sötétedő külső tükör (ez mondjuk nem lehetetlen,ha Cadillacről valóak a tükrök)
    -hűthető kartámasz

Ami viszont tetszik nekem,az az elektromos hátsó naproló
  • kifli
    Ez az omi elég jónak tűnik: LINK

A kérdés már csak az meddig van nálam még az astra :D
  • Willi Betz

Ez nagyon öszvér,de nem rossz
  • Kicsizoli
    Szép
  • matthias92
    NFSU2 :DD
  • Kicsizoli
    Ez nem mindenkinek eladó asszem...szerintem eléggé korrekt az ára..
  • Willi Betz
    Elég tűrhető állapotban van. Mondjuk jobb hátul van egy horpadás. Szóval annyira nem sok érte.
  • shumika
    Háát biztos dolgozott a műanyagos de sok érte ennyi szerintem.
  • Willi Betz
    710ezer...
  • shumika
    Ennyi nem sok érte?
  • Willi Betz
    Nem tudom,nem emlékszem rá.
  • shumika
    És mennyit kér érte? 1M?