6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4049 Az Opel motoroknál irányadó, ha kezd barna lenni az olaj, leengedni és újat bele... -
#4048 16 :DDD
huhh, nem tudom milyen olaj :S megpróbálom megkeresni, hátha felírtam valahova :DD még anyáé volt akkor, mikor utoljára cseréltek benne olajat, 5ezer km-vel ezelőtt.
délután megnéztem, kellő mennyiségvan benne (úgy félig van a pálcikán), és a színe is olyan olajszínű. -
shumika #4047 Hát kevés ja. -
#4046 Itt már kevés az esélye,több km van benne mint az enyémben és nálam sem oldotta meg! -
shumika #4045 Van ahol megoldja a problémát egy olajcsere.
Matthias: Milyen olajat használsz? 15w-40-est vagy 10w-40? -
#4044 Akkor sanszos a hidrotőke csere. 8 szelepes vagy 16? Ha kevesebb akkor olcsóbban megúszod:D -
#4043 261ezer (valószínűleg 371ezer) futott km-s motorról beszélünk (:
olajjal nincsen gond, asszem Essot kap, 8-10ezer km-nként, az évente eddig 2-3 volt, most évente egy-kettőre csökken, mert van másik mellé. -
#4042 Hát az nálam nem használt,sőt a hidrotőke tisztító is egy kalap szart ér...Persze nekem kopott a motorom. -
shumika #4041 vagy lazán finomabb olaj :D -
#4040 Hidrotőke és alapjárati motor tisztítás vagy csere. -
#4039 indítás után kerepel a motor, illetve minimális tartományon belül ingadozik az alapjárat (800-1000)
megbetegedett a szíve? :( -
#4038 Azóta már változott,nem keménytetős lesz,hanem vászon. -
#4037 Astra J TwinTop
Kétüléses, keménytetős... Nem tudom melyik réteg fogja vásárolni :S -
#4036 -
#4035 :)
-
#4034 Megjött a modell! Zoli egy címet írjál nekem priviben. -
#4033 nekem így is begyün :) -
#4032 nem merem elkiabálni...remélem a fater nem akciózik mint tavaj, akkor a melléképületet csináltuk az autó helyett:(
max nyár eleje közepe...utána összeszerelés.. -
#4031 Akkor jól haladsz! Fényezés mikor esedékes? -
#4030 Nos igen...nem fogom pont a benzinár miatt nem használni...remélhetőleg idén már megbrummogtatom... -
#4029 Azért ha kész lesz a tied,a helyedben már akkor is nagyívben .... a benzin árra:) -
#4028 Egy kicsit igen...de lehez hogy azért cserélte le met az "csak" szövet" borítású volt... -
#4027 Éééésss pipálnék magasról a benzinárra....:)))) -
#4026 Hát igen,a Senator ülések furán néznek ki benne. -
#4025 azonnal raknám bele vissza gyári belteret és a eredeti hűtőmaszkot az elejére...utána élvezném míg élek:) -
#4024 Diplomat V8 -
#4023 Tessék kép
-
krisz940122 #4022 Köszi a segítséget, nekiugrok megint!!! :) -
#4021 A 4 sarkában van 4 lyuk,imbusz csavarokat tekerd ki,aztán a kiszedőkkel kilehet húzni a helyéről.
-
#4020 4 lyuk szokott lenni rajta, ahova be kell tolni egy spec kihúzóeszközt, és azzal lehet kiszabadítani a helyéről. -
krisz940122 #4019 Leszedtem az előlapját a lejátszónak, de a test meg sem mozdul és nem látom, hogy hol lehet rögzítve. -
#4018 Remélem a héten megjön. Majd szólok ugyis ha megékezik! Az alkatrészek amiket szerzel meg respect értük! Mi hiányzik még amit kell venni hozzá? -
#4017 hol akadtál el?
Lehet hogy spec kiszedő kell hozzá... -
krisz940122 #4016 Tud nekem segíteni valaki abban, hogy tudom kiszedni a vectra c gts gyári cd lejátszóját? Szeretném kicserélni egy dvd lejátszóra, de elakadtam a kiszedésnél! Előre is köszi! -
#4015 majd kééépet :)
Amúgy jó az ebay-es omega, én így az egészet elfogadnám, csak egy kis fényezőmunka azt jó is :D -
#4014 Vasárnap megyek Hatvanba egy komlett első és egy hátsó hídért...meg lehet hogy egy motorért is:) -
A modell mikorra várható? -
#4012 Mérsékelten :D Viszont az első-hátsó lökhárítókat meg a küszöb borítást elfogadnám róla
Ja,mellesleg tegnap vettem egy Irmscher hűtőmaszkot,már nagyon várom,hogy megjöjjön!:) -
#4011 ez gyári volna??? -
#4010 MV6 Turbo