6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    Ronda egy kerék...
  • kifli
    akkor ültetést neki :D
  • Willi Betz
    Pedig 19 coll :DDD
  • kifli
    kicsi alá, meg megkéne ültetni, hogy kitöltse a kerékjáratot :)
  • Szabi1991
    még a focuson is ronda :D
  • Willi Betz
    Csak szerintem áll rajta hátul rohadt bénán ez a kerék?

• Willi Betz
    Hát nem tudom...használt dízelt én nem szívesen vennék,főleg ennyi időset. Persze én magamból indulok ki,hogy az Omega Tdi-kkel szinte mindenki szív. Igaz az BMW motor és nem Isuzu. Elvileg ez a motor tartós,de ha bekakál az adagolója vagy a turbó akkor az nem két fillér.
  • S2000
    Vélemény róla? Esetleg valaki tudna sorolni dolgokat amiket meg kell figyelni az ilyen astráknál? Mindenképpen isuzu motorosra gondolok.
  • Willi Betz
    Úgy néz ki az amerikaiak nem kapják meg az Insignia OPC Buick megfelelőjét,csak küllemre. Egyébként egy 2.0 turbo motor lesz benne 270 lóerővel.
  • Willi Betz
    Már készül az OPC is. 290 lóerősre ígérik. 2.0 turbo.

• RS
    De hogy mi vezeti rá az embert ilyen sufnizásra?
  • kifli
  • Willi Betz
    A felnik nekem sem tetszenek rajta. Viszont a poénhoz muszáj volt egy feketét keresnem :DDD
  • kifli
    felni nem az igazi+hátulra egy szélesítő kéne, mert nekem így nagyon a kocsi alatt van a kerék...
    (lehet csak ebböl a szögből tűnik úgy...)
  • Willi Betz
    Csak nyugodtan :) Nekem elég a fekete is
  • Willi Betz
    Vannak direkt erre a célra átlátszó öntapadós fóliák. Mielőtt felragasztod zsírtalanítani érdemes a felület azon részét ahova kerül a tapasz. Nekem a ködlámpámon van ilyen,még tavaly ősszel ragasztottam fel és nem vált le egyáltalán + a lámpa se párásodik.
  • nesto
    Heló! Van egy lyuk az első fényszóró búráján, nem nagy, de félek, hogy bepárásodik később, meg egyébként se szép, ha közelről jobban megvizsgálja valaki. Szóval milyen átlátszó ragasztóval kellene leragasztani, vagy valaki tud egyéb praktikát erre a problémára? Köszi előre is
  • Kicsizoli
    Ilyen miért nem jár pénzbirság...
  • Kicsizoli
    Csinosak:) A szőkét és ez ezüstöt vinném el, ha lehet:)
  • Willi Betz

• Kicsizoli
    Ritka darab ezzel a kasznival...
  • RS

• Willi Betz
    Itthoni igen.
  • Kicsizoli
    Csinos Rekord

Itthon van?
  • Willi Betz
  • Willi Betz
    Valószínűleg az alul lévő megdöglött,nem kapcsolja le a ventillátort.

• Willi Betz
    Astra kabrió lesz

• Kicsizoli
  • Szabi1991
  • Willi Betz
    "Én egyszer megkérdeztem kint egy angliai kocsmában egy angolt, mi a véleménye az autókról, például opel?
    -hát az egy rakat sz.., német hulladék.
    -és milyen a vauxhall?
    -első osztályú, igazi angol, prémium minőség.
    -de ember, csak az embléma más rajtuk!
    -szidtad az anyámat??!"

• Kicsizoli
    Azok felnik..

Kipróbálnám:) örökbe:)
  • Willi Betz
    Új Astra GTC

Nekem a hátulját még szokni kell.
  • Morphin
    Utángyártottat vett ma apu 20ért.Nem is lesz olyan vészes...persze nem jött jól most ez a szarság se.
  • Kicsizoli
    Részvétem...:(
  • Morphin
    Vaterán megnéztem és bontott gyári 10-15e...u.gyártott 25e.
    Ráér ez még...én úgy is mindig paraszt légkondival megyek.
    Bár ha hosszabb útra megyünk nem ártana...most viszont a hátsó fék mizéria fontosabb.
  • Willi Betz
    Bontottam szerintem nem olyan drága. Én 5000ft-ért vettem az enyémbe. Körül kell nézni bontókban,hogy van-e Astrahoz klíma hűtő.
  • Morphin
    Apu most jött meg...én nem tudom mi az Isten van az autószerelőkkel,de most már kétszer is meggondolom milyen szervizbe/autószerelőhöz viszem(visszük) a kocsikat.
    Opel szervizben volt most a kocsi.Azt sikerült megállapítani a klíma gonddal kapcsolatban, hogy müxik a rendszer...viszont a klíma hűtője ki van lyukadva.(a computer érzékeli,hogy nincs nyomás ezért el se indítja a kompresszort)
    Elméletileg az intercooler lyukasztotta ki vagy mi...az IC-nek hiányzik pár (vagy az összes) csavarja és fityeg.
    Tavaly voltam klímagázt töltetni...az a fószer mint most kiderült eltörte a betöltő szarságot is.(ahol tölteni kell a gázt...ettől még lehet mondjuk de akkor is milyen már)
    90e-t mondtak most mindennel együtt.(óradíjjal)Viszont ez azt jelenti, hogy gyári minden...jó lenne bontott vagy utángyártott is szerintem.Mennyibe kerülhet bontóban egy ilyen?Klímahűtő,folyadék meg nemtom még mi kell.
    Az eszem megáll...
  • Willi Betz
    Ki is szakadt a helyéről...szerencsére nem áll féloldalasan az autó,de csörög esze veszettül.
  • w77d
    jah és kérnék egy Astra TwinTop owner jelzést én is ide a jobb felsőbe :D
  • w77d
    ez megy