6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4249 Ronda egy kerék... -
#4248 akkor ültetést neki :D -
#4247 Pedig 19 coll :DDD -
#4246 kicsi alá, meg megkéne ültetni, hogy kitöltse a kerékjáratot :) -
Szabi1991 #4245 még a focuson is ronda :D -
#4244 Csak szerintem áll rajta hátul rohadt bénán ez a kerék?
-
#4243 Hát nem tudom...használt dízelt én nem szívesen vennék,főleg ennyi időset. Persze én magamból indulok ki,hogy az Omega Tdi-kkel szinte mindenki szív. Igaz az BMW motor és nem Isuzu. Elvileg ez a motor tartós,de ha bekakál az adagolója vagy a turbó akkor az nem két fillér. -
#4242 Vélemény róla? Esetleg valaki tudna sorolni dolgokat amiket meg kell figyelni az ilyen astráknál? Mindenképpen isuzu motorosra gondolok. -
#4241 Úgy néz ki az amerikaiak nem kapják meg az Insignia OPC Buick megfelelőjét,csak küllemre. Egyébként egy 2.0 turbo motor lesz benne 270 lóerővel. -
#4240 Már készül az OPC is. 290 lóerősre ígérik. 2.0 turbo.
-
#4239 De hogy mi vezeti rá az embert ilyen sufnizásra? -
#4238 -
#4237 A felnik nekem sem tetszenek rajta. Viszont a poénhoz muszáj volt egy feketét keresnem :DDD -
#4236 felni nem az igazi+hátulra egy szélesítő kéne, mert nekem így nagyon a kocsi alatt van a kerék...
(lehet csak ebböl a szögből tűnik úgy...) -
#4235 Csak nyugodtan :) Nekem elég a fekete is
-
#4234 Vannak direkt erre a célra átlátszó öntapadós fóliák. Mielőtt felragasztod zsírtalanítani érdemes a felület azon részét ahova kerül a tapasz. Nekem a ködlámpámon van ilyen,még tavaly ősszel ragasztottam fel és nem vált le egyáltalán + a lámpa se párásodik. -
#4233 Heló! Van egy lyuk az első fényszóró búráján, nem nagy, de félek, hogy bepárásodik később, meg egyébként se szép, ha közelről jobban megvizsgálja valaki. Szóval milyen átlátszó ragasztóval kellene leragasztani, vagy valaki tud egyéb praktikát erre a problémára? Köszi előre is -
#4232 Ilyen miért nem jár pénzbirság... -
#4231 Csinosak:) A szőkét és ez ezüstöt vinném el, ha lehet:) -
-
#4229 Ritka darab ezzel a kasznival... -
-
#4227 Itthoni igen. -
#4226 Csinos Rekord
Itthon van? -
#4225 -
#4224 Valószínűleg az alul lévő megdöglött,nem kapcsolja le a ventillátort.
-
#4223 Astra kabrió lesz
-
#4222 -
Szabi1991 #4221 -
#4220 "Én egyszer megkérdeztem kint egy angliai kocsmában egy angolt, mi a véleménye az autókról, például opel?
-hát az egy rakat sz.., német hulladék.
-és milyen a vauxhall?
-első osztályú, igazi angol, prémium minőség.
-de ember, csak az embléma más rajtuk!
-szidtad az anyámat??!"
-
#4219 Azok felnik..
Kipróbálnám:) örökbe:) -
#4218 Új Astra GTC
Nekem a hátulját még szokni kell.
-
#4217 Utángyártottat vett ma apu 20ért.Nem is lesz olyan vészes...persze nem jött jól most ez a szarság se. -
#4216 Részvétem...:( -
#4215 Vaterán megnéztem és bontott gyári 10-15e...u.gyártott 25e.
Ráér ez még...én úgy is mindig paraszt légkondival megyek.
Bár ha hosszabb útra megyünk nem ártana...most viszont a hátsó fék mizéria fontosabb. -
#4214 Bontottam szerintem nem olyan drága. Én 5000ft-ért vettem az enyémbe. Körül kell nézni bontókban,hogy van-e Astrahoz klíma hűtő. -
#4213 Apu most jött meg...én nem tudom mi az Isten van az autószerelőkkel,de most már kétszer is meggondolom milyen szervizbe/autószerelőhöz viszem(visszük) a kocsikat.
Opel szervizben volt most a kocsi.Azt sikerült megállapítani a klíma gonddal kapcsolatban, hogy müxik a rendszer...viszont a klíma hűtője ki van lyukadva.(a computer érzékeli,hogy nincs nyomás ezért el se indítja a kompresszort)
Elméletileg az intercooler lyukasztotta ki vagy mi...az IC-nek hiányzik pár (vagy az összes) csavarja és fityeg.
Tavaly voltam klímagázt töltetni...az a fószer mint most kiderült eltörte a betöltő szarságot is.(ahol tölteni kell a gázt...ettől még lehet mondjuk de akkor is milyen már)
90e-t mondtak most mindennel együtt.(óradíjjal)Viszont ez azt jelenti, hogy gyári minden...jó lenne bontott vagy utángyártott is szerintem.Mennyibe kerülhet bontóban egy ilyen?Klímahűtő,folyadék meg nemtom még mi kell.
Az eszem megáll... -
#4212 Ki is szakadt a helyéről...szerencsére nem áll féloldalasan az autó,de csörög esze veszettül. -
#4211 jah és kérnék egy Astra TwinTop owner jelzést én is ide a jobb felsőbe :D -
#4210 ez megy