6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4209 -
#4208 Ezzel lehet jobban járnék :D Ma cseréltettem hátsó lengéscsillapítókat és a bal oldalon a felső tányér szét van rohadva és nem sok tartja a kasznihoz a gátlót :S Úgyhogy holnap mehetek lakatoshoz megnézetni. -
#4207 Hát előkerült..szép darab
Gabi cseréld le az Omit erre:) -
#4206 Igazán nincs mit, amiben van tapasztalatom, szívesen megosztom aki igényt tart rá.. -
#4205 Akkor ebből sajnos tuti szerviz lesz.Csak még nem tudom melyik...gyári szerviz elég drágán dolgozik...valami klímást kéne nézni.Kiadom faternak keressen valamit.Köszi azért... -
#4204 G Classicban volt ilyen probléma nem rég, amit csináltak a műshelyben.
Azt kellne megnézni hogy mikor bekacsolod a klímát akkor kiadja e a feszültséget a klimakomoresszor csatlakozójára, ha igen és akkor sem kapcsol, akkor már keresehtesz egy klímást aki lefejti a hűtőközeget, a klimakompresszorban behuzó mágnest(kuplungot) cserél, az elmített autónál ez volt a megoldás, hogy mennyibe került nem tudom..
Roszabbik esetben komplett szivattyút kell cserélni ha olyan kialakítású.
A kuplung általában a szíjtárcsával eggyütt van. -
#4203 Na hali!
A műszerfal kijelző gond most úgy tűnik megszűnt...viszont itt a nyár a klíma meg nem kapcsol be.(Astra G, 1,7DTI)
Valakinek van ötlete? Átnéztem a biztosíték táblát,de a belső világításon kívül(régóta szar...most cseréltem) minden rendben.Apu nézte a motort amikor rákapcsoltam a klímát,de vmi relé nem kapcsol át fater szerint.Ami hajtja a klímát az rá van ugye kötve az ékszíjra,de nem forog ha bekapcsolom.Ez lehet a gond nem? Hogy lehet ezt javítani illetve milyen vonzata van?
Köszi
Üdv -
#4202 Mindkettő tartogatna meglepetéseket, az Omega csak motor miatt kéne...A Kadettal is vannak fenntartásaim. -
#4201 Az Omegának picit virágzik a csomiajtaja. De szerencsére fillérekért lehet hozzá bontottat kapni. A Kadett meg hát na... :) -
#4200 Dilemma...
És persze a másik véglet is.... -
#4199 Mindkettő német,ez importnak számít kint. Viszont ez a konkrét darab tegnap járt le Ebayen és 11.000 dollárért ment el. Full extra,2.0 T. -
#4198 Ez most Buick vagy Opel?:) van mindkettő Németországban készül mint anno a Catera/Omega:) -
#4197 Hehe,ez jó :)
-
chem01 #4196 Én két hónapja vásároltam egyet. Igaz, hogy Vectra és nem Signum továbbá csak a 120 lóerős változat de nagyon megy és nem eszik többet 6,3 liternél. Szó nélkül teszi a dolgát, kiváló autó. Én csak ajánlani tudom! -
#4195 Ma megnéztem ezt az autót. Tetszetős!
1.9 CDTI 150 lóerős,Elegance felszereltségű és 2,4 millió. 160 ezer km van benne. Szóval tetszik! :) -
#4194 Mert belóg az eleje és elviszi valami paraszt,aki nem tud vezetni :D -
#4193 miért álltál fel a patkára? Nemtudsz parkolni? :D -
#4192 Egy roncsot? :DDD
-
#4191 Akkor muszáj szakihoz vinni.Mondom faternak nézzen valamit a héten.Köszönöm! -
#4190 Elektromos probléma lesz, G Astrában már digitáils VDO műszerfal van, fel kellene dugni OBD re és letesztelni hol baj...
-
#4189 Hali!
Van egy kis problémám.
Egy ideje szarakszik a műszerfal.A mutatók ugrálnak vagy épp teljesen felkúsznak és úgy maradnak.Most az előbb azt is észrevettem h a km számláló panel is kikapcsol néha.Ezek a jelenségek menet közben jönnek elő,de elmúlnak 1-2 perc múlva...amíg megint nem kezdi a hülyeséget.Először arra gyanakodtam, hogy reggel a pára miatt csinálja,de az előbb mentem vele és ugye ilyenkor már abszolút nem nedves a levegő.(itt nem esett egész nap)
Egy G Astráról van szó.Remélem nincs nagy baja...
Üdv -
#4188 -
#4187 -
#4186 ford és renault keverve :D -
#4185 Igen, ezt nem is vitatom nagyot emelkedett a minőség, mondjuk egy Insigniát összehasonlítva egy Vectra C vel nem is lehet.
Én csak annyit mondok Hajrá Opel:) -
#4184 Érdekesen fogalmazott az szent igaz,de formailag az Opel mostanában jó irányba halad - szerintem - . -
#4183 Új Zafira -
#4182 Na vajon mit értenek azon, hogy olyan modellt akarnak kínálni, amit más nem, nem legyen igazam de rossz előérzetem van:(
Egy nagy full size luxus szedán lenne, minden földi jóval, egy kicsit klasszikussá alakítva az Insignia féle designt... -
#4181 Ismét lesz luxus-Opel. -
#4180 Az Astra vadi új,tizenakárhány km van benne. Belül minden új,a sebesség váltó gombja is matt és rücskös,kormány szintén. -
#4179 lotus omega
az f astra meg elég durva így meghagyva :D -
#4178 Csak ezek voltak,meg még pár Kadett és Manta. Racket Opel is kint volt. -
#4177 No igen gyönyörűek, a piros P2,6 nem volt kint? esetleg más KAD?:)) -
#4176 Catera nem volt kint...pedig én simán kiállítottam volna. -
-
-
#4173 Nem hiszem. Én valójában egy OPC Insigniat szeretnék megtaposni,de sajnos az nincs a programok között:( -
Szabi1991 #4172 és Tankcsapdára maradsz ? :D -
#4171 Igen:D -
Szabi1991 #4170 nagy A4es lapokat kaptál te is ? :D