General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a 2000-es turbóba kibírja, ahol sokkal-sokkal nagyobb az igénybevétel, a hõfokokról már nem is beszélve.
Egyébként 15km-en keresztül 6000 fordulaton tartani egy autót nem igénybevétel hanem eszetlen és idióta gyilkolás......
Az meg már a te bajod hogy a gyári olajtól nem mersz eltérni.
senki
itt csak egy gyorsulás erejéig tartóról volt szó!!
Mercedes E320 kaszinó rójál
Készülget a gép lassan, de biztosan..
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A tiltást nem arra a fordulatszámra lövik be amikor már 1-2 másodperc is kinyírhatja a motort.
A másik meg 1000 kilométert meg lehet tenni egymillióféleképpen.
Hogy jött ki az 1000 kilométer?
Milyen fordulatszámon?
<#lama>#lama>
-én csak ennyit írtam,pl. egy lekövesedett hûtõvel el lehet autózni évekig,logikus hogy teljes terhelésen elõbb kiütközik egy ilyen de sok más hiba is
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
egy autó arra van tervezve akor eleve úgy csinálnék hogy ne mennyen többet a motorja 3000 nél szabályzásig lehet pörögtetni nyugottan!!
érdemes pörgetni...
Én párszor kb 15 km en meghajtottam a Clio amit bírt...kb 5000km alatt megéget benne az olaj...
ennyi tapasztalatom van "kicsit" meghajtás terén...
aztán eljártunk motorostalálkozókra,hulla részegen 13000-en tiltattuk a motorokat 5 percen keresztül-a kipufogó izzott elejétõl a végégig és a sortömítés világítva csepegett az aszfaltra
reggel meg ráültünk megnyomtuk a gombot aztán hazamotoroztunk
ezt eljátszottuk nyaranta 5-10 szer semmi gond nem lett belõle
6-7000 fordulatot is lazán elvisel rövidtávon bármilyen autó semmi baja nem lesz
ha már megtaláltad a rossz csatit v. szakadt vezetéket akkor már 2 perc megcsinálni
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
elfogyó üzemanyag gyanús ez nekem
nekünk akkor volt ilyen mikor a waresz kipufogóba fütyülõt tettünk (tudod aza turbó hang) bekormozódott csak jól ki kellett forgatni meg rámenni az autopályára és kiégett azóta jobban megy mint az új, kicsit meg kell gyilkolni a gépet hogy kiégjen a motor belseje
Ma többször is leállt a motor,ez valószínûleg a benzinpumpa,pontosabban a vezetéke kontakt hibás. Azt viszont mi okozhatja,hogy olyan 3000-es fordulat felett erõtlen lesz a motor és elkezd dadogni? Ezt is okozhatja a benzin pumpa vezetéke?
Visszatérve ahhoz,hogy ki hol tankol.Én megmondom õszintén a kis ~75 lovas isuzu mocival nem érzek jelentõs különbséget egy kútnál sem. Elvbõl nem tankolok most már se Shell-nél se OMW-nél.(bár egy-két vidéki kútjuknál jelentõsen olcsóbban adják a naftát,oda bemegyek) 340-350 körül szoktam tankolni a kisebb névtelen kutaknál (ahova megjegyzem MOL üzemanyagot visznek),de most már azon vagyok,hogy ismerõsöket kutatok fel akik hátha tudnak hozni jóárasított gázolajat,mert ez nem állapot.Én ha úgy tetszik ösztöndíjból élek,amiért megdolgozom.(középsuli,szakács szak miatt két hét gyakorlat minden hónapban) Melózni autóval járok és nagyon nem mindegy, hogy kijövök abból a kis pénzbõl vagy még elrakni is tudok belõle...<#szomoru2>#szomoru2>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
minden benzin ólommentes igen régóta,egy olyan autóba amibe a 95-ös van elõírva nyugodtan beletölthetõ bármilyen magasabb oktánszámú benzin semmi sem fog történni
az oktánszám csak a benzin kompressziótûrését jellemzi /oktán és heptán arányát/
csak lefelé nem jó eltérni