6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
SzocsA #4289 van egy 2000ben gyártott astra G 1.4 classic 2 öm inkább hajó mint autó!:D
szóval ki kéne cserélni a lengéscsillapítókat, a szerelő azt mondta hogy az első csillapítók gázosak! lehet a helyére tenni olajosat? melyik bírja tovább? az olaj melegszik és változik, a gázosnál nincs ilyen probléma!?
gázos csillapítók közül milyen márkát?
és azt hol tudom megnézni vagy tudja e valaki hogy a motor hidrotőkés-e?
-
#4288 Kicsit lóg a hátulja,de egyébként teljesen jó! Csak mire magyar rendszámot kap...1.2 milla lenne. -
#4287 szerelmes lettem :o :DDD -
#4286 Volt még egy Coupé Rekord is:
-
#4285 Volt egy-két járgány amit elfogadtam volna. -
#4284 Itt is egy nyalábbal.. -
#4283 Kerülnek elő a képek,szépen lassan :)
-
#4282 valóban kadett lesz, akkor csak benéztem :D -
#4281 C Kadett-ek vannak a vidóban és E Kadett szedán. vagy nem tudom mire gondoltál.. -
#4280 még mindig jobb, mintha bent tartanák egy garázsba és ki se mennének vele az utcára...
bár van az ascona (ha nem tévedek), nemértem minek csinálja, mondjuk az szerintem nem számít még klasszikusnak :D -
#4279 A kép az előtte való éjszaka készült, mikor berúgtunk azokkal akik a zenét csinálták :D -
#4278 Nem kommentálnám...:-/ -
#4277 Huha...de szép... -
#4276 Voltak itt állatságok :DD
-
#4275 -
#4274 Igen,állítólag ezzel foglalkozik. Felújít veterán Opeleket. -
#4273 Nekem ez név új..Csak a hungaros képeket láttam gyűjtő az úr? -
#4272 Igen,öregé volt. Piros Admiral-t nem láttam,viszont Tóth Jenő autói kint voltak. -
#4271 Csinos nagyon egy öreg bácsié,nemde? Triumvirátusból volt modell kint? MOndjuk egy Piros Admiral V8??
No majd jövőre...:) -
#4270 -
#4269 Egyébként ja,én vásároltam. Néha előfordul,hogy nem egészen tudják mit akarok tőlük :D -
#4268 Szóval te is voltál Blitzen :D
-
#4267 Itt valaki vásárolt már valami lakatrészt? :D
nemrég lőttem a képet :)
-
#4266 Nem tudja valaki, hogy Corsa B 1.2-nek mennyi az optimális hűtővíz hőmérséklete? Nekem olyan 90-92 között szokott mozogni (és keveslem, talán 94-95 lenne a legoptimálisabb, de lehet, hogy rosszul emlékszem). A termosztát most volt benne cserélve. -
#4265 Ez a zöld tető most sokkolt kicsit :D
-
#4264 Oly A... bájos... -
#4263 szerintem, a kisebb munkákért (pl olajcsere), senki nem veszi zokon, hogy nem hivatalos opel márkakereskedésbe vitted.
Csak nézd meg mit töltenek a motorba... -
#4262 Sziasztok!
Kicsit együgyű kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Lehet, hogy kettővel is :))
Corsa C 1.2 Ecotec-es motor (2005-ös évjárat, 80 LE) esetén mennyire kevés a 14-15ezrenkénti olajcsere? 26.700 kilométernél volt az előző olajcsere (akkor vettük), most pedig 41.700-nál járunk. Szerintem eléggé feketésedik-sötétül- az olaj (tehát nincs már meg az a gyönyörű aranybarna színe). Márpedig úgy emlékszem, hogy opel motoroknál nem a kilométer, inkább az olaj állaga - színe a mérvadó. (Habár 30ezer kilométerig is elmehetünk egy olajcserével, állítólag) Sajnos beszkennelni most gép hiányában nem tudok olajos zsebkendőt. Az előző tulaj - és a szerviz? - hanyagsága miatt én úgy gondolom, illendő lenne olajcserét "végrehajtatni", a nem szervízes autószerelőnkkel. Ha későbbi vevők lennétek, zokon vennétek, amennyiben nem opel szervizes pecsétek, hanem autószerelő aláírások vannak a szervizkönyvben?
Azt hiszem ennyi. Előre is köszönöm.
-
-
#4260 Hmmm...:))) -
#4259 -
#4258 Svéd barátaink tudnak, de nagyon...barmok.. -
#4257 Igen, az isuzu motorokat mindenki isteníti - egyébként a turbó olyan 35k körül van, úgy hallottam, az még nem annyira vészes, de hát ez benne van, kárpótol a tartósság. Csak sajnos egy normális állapotút nem találni, ezt megnéztük, meg még pár másikat, de persze a képeken minden sokkal jobb volt... -
#4256 Ennyiért még meg is éri. Holden Persze ha nem lenne regadó... -
#4255 Aztamindenit egy ZDF Coupe
Persze a többi se semmi.. -
-
-
#4252 Gyönyörű kupé... -
Szabi1991 #4251 -