6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4369 srácok három probléma merült fel a verdámmal kapcsolatban:
1. Elkezdett még ahhoz képest is durván fogyasztani, hogy 3.2-es V6. Nem nyomom neki, 50-el gurulgatok, de nem tud lemenni a fogyasztása 14 liter alá, ha a forgalommal tartom a tempót (tehát nem száguldozok, csak megyek mondjuk egy 80-at) akkor 16-17-eket nyel be. Nnna mos eddig nem fogyasztott ennyit, nem tudom mi lehet a baja.
2. A Benzinmutatóm laza 15-20 litereket ingadozik. Egyik pillanatban azt mutatja, hogy mingyá kifogy a nafta, aztán elkezd felfelé kúszni, elmegy kb a feléig, majd le negyedig, majd megint fel egy picit, megint le az aljára, megint fel félig stb.... Mindezt sík, egyenes szakaszon!!! NNa ez mi lehet?
3. Nem rég raktam fel új fékbetétet előre, mert sípolt, mint vadbarom fékezésnél. A tárcsa elől még vastag volt, azt csak hátul kellett cserélnem. Most viszont (konkrétan ma) megint elkezdett fékezésnél visítani a fék. Agyfaszt kapok. -
#4368 Astra OPC
-
#4367 Szépségesek... -
#4366 Astra GTC és Zafira Tourer
-
#4365 Durva.
http://www.youtube.com/watch?v=wgEOSIDwraY&feature=feedu -
#4364 Az Epica helyett lesz. De az Insignia alapjain van. -
Nemsokára kezdődik a sorozatgyártás is. -
#4362 Átveszi az Omega helyét? Gondolom nagyobb mint az Insignia.. -
#4361 Gyönyörű!
-
#4360 megbízhatóság terén azért vannak kétségeim...
Ismerős 1.4 tsi golfjába 80e km után kellett turbót cserélni. Amit úgy adott elő, hogy ez tök normális :D
-
#4359 Pff...hihetetlen 1.4. Annak idején a 2.0-ből facsartak ki 140 lóerőt,cirka 20 éve.
-
#4358 WOW..Diesel Rekord -
#4357 Zoli ides,mik lesznek az Opel Collection-ban.
-
#4356 4-5-6 ezer körül. Volt egy F Astra kabrió amit 4500-ért árultak. -
#4355 Mennyit kértek értük? (kapitankért..) -
Szabi1991 #4354 ha te mondod... :D -
#4353 Hát ilyen.
-
#4352 ajjaj mi lesz ebből? :D -
#4351 Látnád most :D
-
#4350 az omega kicsit ki is van :D
a lotus omega meg nagyontetszik :) -
#4349 Volt mindkét féle Kapitan. Mai modell börzén vettem őket. A Lotust 4500-ért a B-t pedig kemény 1000Ft-ért :D -
#4348 Hol, merre mennyiért???:)))
'51 Kapitan '58 Kapitan nem volt? Az is a sorozat részét képezi asszem...
-
#4347 Ma szereztem ezeket.:)
Utóbbit még gatyába kell rázni,meg lehet,hogy Catera lesz belőle. :) -
#4346 "A segítségeteket kérem! Ma hajnalban ellopták az egyik klubtagunk autóját egy CZK-713 rendszámú piros 3000 24v Opel Omega-t az udvarból! Különös ismertetőjelek: fekete Irmscher lámpák, és prizma hátul, talis matricák, alufelni, tetőablak. Elég ritka darab, nem tudom mit akarnak kezdeni vele.. Ha valaki látja, vagy tud valamit róla, kérem hívja a tulajt! Klein Gábor tel.:20/326-0218 köszönettel!"
-
Szabi1991 #4345 -
-
Szabi1991 #4343 -
Live
-
#4341 Köszi! Én nem találtam képeket meg nem is emlékszem már rá. -
#4340 emlékeim szerint nem állítható, de megnézem majd ha megyek le :) -
#4339 Nem tudja valaki,a G Astranak a hátsó biztonsági öv felső bekötési pontja bújtatott vagy állítható és van ilyen takaró műanyag rajta?
-
#4338 Célirányosan megemlítettem itthon..Mi lenne ha ...?? nem akard hogy elmondjam hogy fogadták...:)))) -
#4337 Ha eladnám az Omcsit akkor megtudnám venni,de az úgy nem az igazi. Akkor már legyen két felső kategóriás Opelom. -
#4336 Nagyvonalakban annyit tudok róla hogy 28H blokk van benne 142le, 2db 2 torkú Solexxel locsolgatja a torkát...időtlen idők ota itthon van, színe az utóbbi 5-6 éve nem változott..képek alapján nem futott túl sokat.. -
#4335 -
#4334 Ha vlaaki szeretne egy szép autó...Nézze meg érdemes..
Ennyiért nem kap németo.-ban ilyet.. -
#4333 hát, így országút+autópálya volt 4.4 városba kicsit több, de 6 fölé nem nagyon megy, max ha kisit agreszívebben megyek :) -
Sóschips #4332 Köszönöm szépen a kielégítő választ!:)..esetleg még annyit,hogy fogyasztása kb mennyi?:)
-
#4331 #4327
astra g 1.7 cdti 2005 decemberi 240e km van benne. Nem egy sportkocsi, de jól el mentem vele a szerpentineken...
Egy idejig heti rendszerességel föl-le pest megvolt pályán, oda is elég volt, városban is szeretem vezetni, nem kell váltogatni sokat :)
Baja még nem volt, illetve, egyszer egy szoritobilincset cserélni kelett a hűtőrendszerben, mert csöpögött. Légkondit kelett egyszer feltölteni.
Illetve a műszerfalon a hőmérő már nem működik (időt és rádiót mutatja hibátlanul).
Minden gyári még a kocsiban, fékbetéteket/olajat leszámítva.
Így ennyi km-el a hátsó felfüggesztés néha kicsit nyöszörög, de nem hintázik a kocsi...
Összegezve, a fogyasztás, és a megbízhatóság is elég jó :) -
Sóschips #4330 Egy idős rokkant fickóé volt:)..még meglátjuk mi lesz,hisz egy ismerősöm azt mondta ne vegyünk dízelt