6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• kifli
    hááááááhhááááá XDD
  • w77d
    Gabi bazdmeg nem nyílik a jobb 1... balfasz kollegám az előtt akart kiszállni, mint hogy P-be teszem a váltót és tiszte erőből meghúzta a kilincset... kiszállt, becsukta és azóta se ki se be. Mi lehet? a kis pöcök fel ugrik nyitásnál, de nem nyílik...
  • Willi Betz
    Az szerintem csak az amerikai verzán lesz rajta.
  • kifli
    elégjólnézki, mondjuk 1 dolog van, ami annyira nem tetszik, az a króm díszcsík a lámpa fölött. De annyira az sem szar :D

Bár ez pont ez a rész mintha máshogy nézne ki, a német rendszámoson.
  • Willi Betz
    Astra J sedan

De valójában amerikában már van...
  • DjCooll
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy opel astra g sedan hátsó lámpája helyett a cuopé nem jó?
    összetörték a lámpám, gondoltam veszek bele kristály lámpát, de nem tudom h melyik illik bele.
    köszi előre is!
  • kifli
    orra kicsit olyan semmilyen, amúgy jónak tűnik :)
  • w77d
    hát ezaz.. én is elszégyelltem magam, hogy a Cadillac alatt csak 18-as van egy Astra 19-esével szemben XXXXXXD
  • Willi Betz
    Na ez az. Lassan már csak kerékből fognak állni az autók :D 19...basszus,anno a W140-em volt ekkora kerék és nagynak tűnt alatta.
  • w77d
    amúgy átlagos Opel tárcsák vannak rajta, csak csalóka mert 19-es felniken áll...
  • w77d
    szerintem pont a segge az erőssége.
    Viszont hátrafelé a kilátás 0. A tolatóradar pedig túl érzékeny, így elég szar vele parkolni. Sport fokozatban kegyetlenül élvezetes terelgetni mert kemény a kormány és a futómű, a hangja pedig morgós lesz, normal módban pedig nagyon komfortos utazóautó. Nekem tetszenek a megoldásai, ha kegyetlenül sok lém lenne, a cadillac mellé tuti vennék egyet mégpedig pontosan ebben a színben, nagyon elegánsan sportos.
  • Willi Betz
    A seggével még nem sikerült megbarátkoznom. Meg a hátsó kerék enyhén szólva nevetséges,kis picsányi féktárcsa a malomkerék mögött. Viszont a színe az így szürkületben egész jónak néz ki.
  • w77d
    őt próbálgattam, nem rossz játékszer

• SzocsA
    nekem jöttek targoncával melóhelyen! 1.5 tonnás! fizet valamit a biztosító?
    mentem volna hazafelé csak pakolták a kamion! 10 perce ott álok ellőtte látott is engem! amikor elment a kemion mellől azt hittem félreáll elindultam felé! felvette az anyagok és elindult hátrafelé azt nekem jött! a barom még nagy gázt is adott mikor látta hogy nem megy hátra a targonca! pedig rá is dudáltam mikor felé mentem!

azt mondta a főnök hogy úgy nem fizet a biztosító hogy a két jármű mozog csak ha parkoló kocsinak megy neki! ez igaz?
  • w77d
    veszek rá 155/70r13 gumikat alufelnivel azt jóvan XXXD
  • w77d
    hát átmérőre akkor nem jó, ha /45 helyett /40 :S
  • Willi Betz
    Átmérőre legyen jó,szélességre nem lényeges.
  • w77d
    hehe XXD

nna még 1 info kéne... lenne olyan megoldás, hogy veszek használtat, találtam is jó állapotút jó áron, de az nem 245/45 R18, hanem 224/40 R18... mi van ha ennyivel kisebbek vannak elől?
  • Willi Betz
    Azokkal nem fogsz tudni megállni...nézd csináld azt amit jónak látsz,de a közelembe ne gyere! XD
  • w77d
    hát pályára tuti nem megyek vele.. de szerintem itt a városban még jó lehet... vagy inkább jobban járok ha előre felrakom már a nyárikat?
  • Willi Betz
    Én nem mennék azokkal egy métert sem már. Baleset veszélyes,főleg ha pályázol,eldurran az isten se fog meg,ha mész 200-al ahogy szoktál. Úgy elszállsz mint annak a rendje.
  • w77d
    nincsenek meg a papírjai :S szerinted addig el lehet még járkálni vele míg úgyis felraknám a nyárikat? egy maximum másfél hónap...
  • Willi Betz
    Egyébként meg ha megvan a számlája és garis még a gumi akkor vissza kell vinni és megmutatni nekik. Bár nem tudom,hogy megjárdáztad-e vagy gödröt látogattál-e vele...
  • Willi Betz
    Nem véletlenül mondom,hogy nem kell nekem 16-nál nagyobb kerék a kocsira.
  • Willi Betz
    Nesze neked 18-as téligumi 140 ezerért XD Eleve az ritka nagy állat aki 245-ös téligumit vesz. Mivel hóban az a jó,ha minél vékonyabb. Másrészről meg Magyarországra 18-as kerék inkább hátrány mint előny a sunyi gödrök miatt. Harmadszor meg a te autót gyárilag 17-es kerékkel jött ki és ballonos gumikkal.
  • w77d
    egyik problémát megoldom jön a másik... szálszakadásos a gumim... mindenképpen cseréljem, vagy azért el lehet vele járkálni?
  • Willi Betz

• w77d
    ha holnap reggel nem indul a kocsi, bekúrom az akkuval a bolt üvegét XD
  • Willi Betz
    Azt majd az idő megmondja :D
  • w77d
    állítólag bitang jók ezek a banner-ek
  • Willi Betz
    Én is Banner-t vettem 55Ah-sat.
  • w77d
    na vettem egy 62 amperórásat. Banner a márkája..
  • Willi Betz
    Ma nekem is kellett vennem egy aksit. Reggel már nagyon nyögve-nyelősen forgatta meg az önindítót.
  • w77d
    ezért vettem most bikakábelt, majd valamelyik szomszédot lerángatom reggel XXD
  • Willi Betz
    Reggel -18 fok lesz. Kiváncsi leszek én,hogy beindul-e. XD (Nem tudom mennyi idős az akksi benne.)
  • w77d
    nem jött össze a vásárlás, mert csak olyat találtam most vasárnap, ami nem fér be, nagyon magas... holnap elgurulok majd egy aksikkal foglalkozó szervizbe, mindenesetre vettem most bikakábelt holnap reggelre.
  • Willi Betz
    Arra is figyelj oda,hogy ne legyen sokkal erősebb,mert azt már nem fogja tudni tölteni a generátor és azért merül le. :D
  • w77d
    hagyd most nem igazán érek rá, veszek majd bele egy erősebbet és kész...
  • Willi Betz
    Dee,ha van kedved és időd akkor találkozzunk a bosnyákon 30 perc múlva...
  • Willi Betz
    Az,hogy mekkora a kiterjedése lényegtelen. Nekem is kis méretű az akksi. Sokkal inkább lényegesebb az,hogy milyen öreg vagy hány Ah-ás.