6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4611 hááááááhhááááá XDD -
#4610 Gabi bazdmeg nem nyílik a jobb 1... balfasz kollegám az előtt akart kiszállni, mint hogy P-be teszem a váltót és tiszte erőből meghúzta a kilincset... kiszállt, becsukta és azóta se ki se be. Mi lehet? a kis pöcök fel ugrik nyitásnál, de nem nyílik... -
#4609 Az szerintem csak az amerikai verzán lesz rajta. -
#4608 elégjólnézki, mondjuk 1 dolog van, ami annyira nem tetszik, az a króm díszcsík a lámpa fölött. De annyira az sem szar :D
Bár ez pont ez a rész mintha máshogy nézne ki, a német rendszámoson. -
#4607 Astra J sedan
De valójában amerikában már van...
-
#4606 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy opel astra g sedan hátsó lámpája helyett a cuopé nem jó?
összetörték a lámpám, gondoltam veszek bele kristály lámpát, de nem tudom h melyik illik bele.
köszi előre is! -
#4605 orra kicsit olyan semmilyen, amúgy jónak tűnik :) -
#4604 hát ezaz.. én is elszégyelltem magam, hogy a Cadillac alatt csak 18-as van egy Astra 19-esével szemben XXXXXXD -
#4603 Na ez az. Lassan már csak kerékből fognak állni az autók :D 19...basszus,anno a W140-em volt ekkora kerék és nagynak tűnt alatta. -
#4602 amúgy átlagos Opel tárcsák vannak rajta, csak csalóka mert 19-es felniken áll... -
#4601 szerintem pont a segge az erőssége.
Viszont hátrafelé a kilátás 0. A tolatóradar pedig túl érzékeny, így elég szar vele parkolni. Sport fokozatban kegyetlenül élvezetes terelgetni mert kemény a kormány és a futómű, a hangja pedig morgós lesz, normal módban pedig nagyon komfortos utazóautó. Nekem tetszenek a megoldásai, ha kegyetlenül sok lém lenne, a cadillac mellé tuti vennék egyet mégpedig pontosan ebben a színben, nagyon elegánsan sportos. -
#4600 A seggével még nem sikerült megbarátkoznom. Meg a hátsó kerék enyhén szólva nevetséges,kis picsányi féktárcsa a malomkerék mögött. Viszont a színe az így szürkületben egész jónak néz ki. -
#4599 őt próbálgattam, nem rossz játékszer
-
SzocsA #4598 nekem jöttek targoncával melóhelyen! 1.5 tonnás! fizet valamit a biztosító?
mentem volna hazafelé csak pakolták a kamion! 10 perce ott álok ellőtte látott is engem! amikor elment a kemion mellől azt hittem félreáll elindultam felé! felvette az anyagok és elindult hátrafelé azt nekem jött! a barom még nagy gázt is adott mikor látta hogy nem megy hátra a targonca! pedig rá is dudáltam mikor felé mentem!
azt mondta a főnök hogy úgy nem fizet a biztosító hogy a két jármű mozog csak ha parkoló kocsinak megy neki! ez igaz? -
#4596 veszek rá 155/70r13 gumikat alufelnivel azt jóvan XXXD -
#4595 hát átmérőre akkor nem jó, ha /45 helyett /40 :S -
#4594 Átmérőre legyen jó,szélességre nem lényeges. -
#4593 hehe XXD
nna még 1 info kéne... lenne olyan megoldás, hogy veszek használtat, találtam is jó állapotút jó áron, de az nem 245/45 R18, hanem 224/40 R18... mi van ha ennyivel kisebbek vannak elől? -
#4592 Azokkal nem fogsz tudni megállni...nézd csináld azt amit jónak látsz,de a közelembe ne gyere! XD -
#4591 hát pályára tuti nem megyek vele.. de szerintem itt a városban még jó lehet... vagy inkább jobban járok ha előre felrakom már a nyárikat? -
#4590 Én nem mennék azokkal egy métert sem már. Baleset veszélyes,főleg ha pályázol,eldurran az isten se fog meg,ha mész 200-al ahogy szoktál. Úgy elszállsz mint annak a rendje. -
#4589 nincsenek meg a papírjai :S szerinted addig el lehet még járkálni vele míg úgyis felraknám a nyárikat? egy maximum másfél hónap... -
#4588 Egyébként meg ha megvan a számlája és garis még a gumi akkor vissza kell vinni és megmutatni nekik. Bár nem tudom,hogy megjárdáztad-e vagy gödröt látogattál-e vele... -
#4587 Nem véletlenül mondom,hogy nem kell nekem 16-nál nagyobb kerék a kocsira. -
#4586 Nesze neked 18-as téligumi 140 ezerért XD Eleve az ritka nagy állat aki 245-ös téligumit vesz. Mivel hóban az a jó,ha minél vékonyabb. Másrészről meg Magyarországra 18-as kerék inkább hátrány mint előny a sunyi gödrök miatt. Harmadszor meg a te autót gyárilag 17-es kerékkel jött ki és ballonos gumikkal. -
#4585 egyik problémát megoldom jön a másik... szálszakadásos a gumim... mindenképpen cseréljem, vagy azért el lehet vele járkálni? -
-
#4582 ha holnap reggel nem indul a kocsi, bekúrom az akkuval a bolt üvegét XD -
#4581 Azt majd az idő megmondja :D -
#4580 állítólag bitang jók ezek a banner-ek -
#4579 Én is Banner-t vettem 55Ah-sat. -
#4578 na vettem egy 62 amperórásat. Banner a márkája.. -
#4577 Ma nekem is kellett vennem egy aksit. Reggel már nagyon nyögve-nyelősen forgatta meg az önindítót. -
#4576 ezért vettem most bikakábelt, majd valamelyik szomszédot lerángatom reggel XXD -
#4575 Reggel -18 fok lesz. Kiváncsi leszek én,hogy beindul-e. XD (Nem tudom mennyi idős az akksi benne.) -
#4574 nem jött össze a vásárlás, mert csak olyat találtam most vasárnap, ami nem fér be, nagyon magas... holnap elgurulok majd egy aksikkal foglalkozó szervizbe, mindenesetre vettem most bikakábelt holnap reggelre. -
#4573 Arra is figyelj oda,hogy ne legyen sokkal erősebb,mert azt már nem fogja tudni tölteni a generátor és azért merül le. :D -
#4572 hagyd most nem igazán érek rá, veszek majd bele egy erősebbet és kész... -
#4571 Dee,ha van kedved és időd akkor találkozzunk a bosnyákon 30 perc múlva... -
#4570 Az,hogy mekkora a kiterjedése lényegtelen. Nekem is kis méretű az akksi. Sokkal inkább lényegesebb az,hogy milyen öreg vagy hány Ah-ás.