6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4651 A kárpitot azon a részen kicsit be kell nyomni és ott kell annak lennie. Vagy ha nincs akkor már rég leesett volna a tekerő a helyéről. :D -
#4650 Oké megprobálom köszi. -
#4649 A tekerő és a kárpit között van. Egy kampós szerszámmal egyszerűen ki lehet piszkálni,aztán csak lehúzod a kart a tengelyről. -
#4648 Sziasztok. Van egy opel astra G-m hogy tudnám az ablak emelő kart egyszerüen leszedni, sehol nem találom az a fránya omega gyürüt. Választ elöre is köszönöm. Sziasztok. -
#4647 Nekem az eleje fura,főleg a ködlámpa körüli rész. Így most eléggé Corsa-s lett. -
#4646 Hát az a díszcsík hátra nagyon kellett rá...Nesze neked Buick...Miért nem lesz önálló az Opel...???:(( -
#4645 Lényeg,hogy a motor volt elölről lefényképezve burkolat nélkül. -
#4644 nem tűnt az el, csak a megosztó nemszereti az sg-t :)
Mikor beszurtad, már akkoris csak te láttad :)
(btw a kép url-jét megnyitva látszik az) -
#4643 Időközben eltűnt a kép :D
-
#4642 egy fagyott sárga béka szivatott meg? -
#4641 De hamar megkapta a facelift-et.
-
#4640 Meg szivatott az a kis szar a fogaskerekek mögött.
A vezérműtengely jeladóra gondolok,hiába van fél méter üres rész az autó eleje és a motor között a szemét ékszíjtól nem tudtam levenni a műanyag takarót. Kénytelen voltam az ékszíjat is levenni. Persze ilyenkor tudom áldani,hogy nem 2.5 TD az autó :D Annál maximálisan kihasználták a motorteret hosszára :D Na mindegy,holnap kiderül gyakorlatban,hogy felvillan-e a check engine lámpa. Remélem nem fog... -
#4639 Főtengely jeladó. Az is tud ilyeneket csinálni igaz. -
#4638 na megcsináltattam kocsit, mert mostmár nemcsak néha-néha nem indult, hanem leállítás után azonnal indult, viszont, ha állt 5-10 percet, akkor csak félóra elteltével.
40 mátyásba fájt munkadíjal együtt márkaszervízbe. Ott a szerelőknek kellett betolni a műhelybe XD
Valami kis szart cseréltek, ami a főtengely elfordulását méri, vagy mi a szar. (Annyira nem figyeltem valami ilyesmi)
30e volt maga ez a kis szar. Hálistennek ne a benzinbefecskendezéssel volt a gond (gondolom az pöppet drágább lett volna), úgyhogy egyelőre még megúsztam nagyobb baj nélkül, és végülis, még mindig nem hagyott szarban a kocsi, mert egyszercsak úgyis elindult :D -
krisz940122 #4637 Igen -
#4636 Ez a Z18XE motoros? -
krisz940122 #4635 Eladó Vectra c gts tipusú autóm! További infóért katt ide! Üdv -
#4634 hát az drágább mókának hangzik :D
Elviszem majd szervízbe, valamikor, mikor lesz rá időm, és kiderül minden. -
#4633 Vagy Kifli,lehet az üzemanyag befecskendező döglődik. -
#4632 Akkor lehet esetleg izzító gyertya. -
#4631 szerintem cr motor (1.7 cdti az újabb isuzu motor...)
Dadogni nem dadog, ha megy, akkor semmit nem venni észre, semmi lámpa nem világít a műszerfalon :S -
#4630 Check engine lámpa nem gyullad fel? Ha benzines lenne akkor lenne egy-két tippem,de mivel dízel így csak találgatni tudnék. Üzemanyag pumpa,légtömegmérő - bár akkor azt hiszem dadogna is - . Ez adagolós vagy közösnyomócsöves? -
#4629 Tippeket kérnék mitöl lehet az, hogy:
Alapjáraton néha leáll a motor. Ha leállítom, van hogy nem indul be addig, amég le nem hűl. Én üzemanyagellátásra gyanakszom, de nem tudom pontosan mi lehet :S
Ma is megyek postára, beszaladtam, kijövök, elindulok, zebránál leáll a motor, és nem indul, vártam egy darabig, és beindult. De csinálja most már egy pár hete, szerencsére nem gyakran. -
#4628 baszódjálmeg te XXXD -
#4627 ilyenkor jóttesz, hogyha JÓL MEGBASZATOD egy négerrel magad :D -
#4626 dehogynem.... menstruálok, sértődékeny vaygok XXD -
#4625 be ne sértődj már :D -
#4624 fog a faszom lemenni a hóba most fotózni egyet.. itt ülök a meleg lakásban egy szál faszban és ez így jó XD -
#4623 Én bezzeg raktam egyből képet,mikor összecsuktam az Omegát. :(
TE KÖCSÖG! XD -
#4622 ATS
-
#4621 ííígy van.... tulajdonképpen fog a faszom erőlködni veletek, nem származik sem előnyöm, sem hátrányom abból ha elhiszitek, vagy nem... -
#4620 idejársz hazudni, mert otthon nem hiszik el? -
#4619 nem vészes, a jobb hátsó sarok le lett nyúzva, de majd csinálok csak neked XD a régi favorit viszont megérezte a kedi 2 tonnás pehelysúlyát XD -
#4618 Képet,vagy meg se történt! XD -
#4617 Megoldódott!!! Reggel menetre telibe tolattam a cukrász kocsiját és azóta gond nélkül nyílik... most már csak fényezőt kell keríteni...
gyerekek neeem tudok pihenni valami mindig kell XD -
#4616 Vagy valami szétugrott az ajtóban és amiatt. -
#4615 Próbáld meg kulccsal bezárni és kinyitni. Ha azután is ezt csinálja akkor valami elektromos gebasz lesz. -
#4614 ugyan olyan érzetre, sőt még a zár környékén kattan is de nem nyílik -
#4613 hallod, olyan jót nevettem, nem csak azért írtam be, hogy kárörvendjek, hanem hogy átérezd mit éreztem, mikor olvastam :D
Amúgy érzésre a kilincs most ugyanolyan, mint előtte volt, vagy könnyebb/nehezebb húzogatni? (ez a húzogatni furán hangzik :D)Mert vagy eltört/szakadt valami, vagy csak valami mondjuk elektromos hiba miatt zárva tartja az ajtót, ami nem mindegy megoldáskeresnél :) (csak hogy konstruktívan is hozzászóljak...) -
#4612 nemröhögniiiii.. azt sem tudom hova vigyem...