General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
-hát az egy rakat sz.., német hulladék.
-és milyen a vauxhall?
-elsõ osztályú, igazi angol, prémium minõség.
-de ember, csak az embléma más rajtuk!
-szidtad az anyámat??!"
<#nevetes1>#nevetes1>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ráér ez még...én úgy is mindig paraszt légkondival megyek.<#idiota>#idiota>
Bár ha hosszabb útra megyünk nem ártana...most viszont a hátsó fék mizéria fontosabb.
Opel szervizben volt most a kocsi.Azt sikerült megállapítani a klíma gonddal kapcsolatban, hogy müxik a rendszer...viszont a klíma hûtõje ki van lyukadva.(a computer érzékeli,hogy nincs nyomás ezért el se indítja a kompresszort)
Elméletileg az intercooler lyukasztotta ki vagy mi...az IC-nek hiányzik pár (vagy az összes) csavarja és fityeg.
Tavaly voltam klímagázt töltetni...az a fószer mint most kiderült eltörte a betöltõ szarságot is.(ahol tölteni kell a gázt...ettõl még lehet mondjuk de akkor is milyen már)
90e-t mondtak most mindennel együtt.(óradíjjal)Viszont ez azt jelenti, hogy gyári minden...jó lenne bontott vagy utángyártott is szerintem.Mennyibe kerülhet bontóban egy ilyen?Klímahûtõ,folyadék meg nemtom még mi kell.
Az eszem megáll...<#whatever>#whatever><#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Azt kellne megnézni hogy mikor bekacsolod a klímát akkor kiadja e a feszültséget a klimakomoresszor csatlakozójára, ha igen és akkor sem kapcsol, akkor már keresehtesz egy klímást aki lefejti a hûtõközeget, a klimakompresszorban behuzó mágnest(kuplungot) cserél, az elmített autónál ez volt a megoldás, hogy mennyibe került nem tudom..
Roszabbik esetben komplett szivattyút kell cserélni ha olyan kialakítású.
A kuplung általában a szíjtárcsával eggyütt van.
A mûszerfal kijelzõ gond most úgy tûnik megszûnt...viszont itt a nyár a klíma meg nem kapcsol be.(Astra G, 1,7DTI)
Valakinek van ötlete? Átnéztem a biztosíték táblát,de a belsõ világításon kívül(régóta szar...most cseréltem) minden rendben.Apu nézte a motort amikor rákapcsoltam a klímát,de vmi relé nem kapcsol át fater szerint.Ami hajtja a klímát az rá van ugye kötve az ékszíjra,de nem forog ha bekapcsolom.Ez lehet a gond nem? Hogy lehet ezt javítani illetve milyen vonzata van?
Köszi
Üdv
1.9 CDTI 150 lóerõs,Elegance felszereltségû és 2,4 millió. 160 ezer km van benne. Szóval tetszik! 😊
Van egy kis problémám.
Egy ideje szarakszik a mûszerfal.A mutatók ugrálnak vagy épp teljesen felkúsznak és úgy maradnak.Most az elõbb azt is észrevettem h a km számláló panel is kikapcsol néha.Ezek a jelenségek menet közben jönnek elõ,de elmúlnak 1-2 perc múlva...amíg megint nem kezdi a hülyeséget.Elõször arra gyanakodtam, hogy reggel a pára miatt csinálja,de az elõbb mentem vele és ugye ilyenkor már abszolút nem nedves a levegõ.(itt nem esett egész nap)
Egy G Astráról van szó.Remélem nincs nagy baja...
Üdv
Én csak annyit mondok Hajrá Opel😊
Egy nagy full size luxus szedán lenne, minden földi jóval, egy kicsit klasszikussá alakítva az Insignia féle designt...