6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
gastone #4820 Bár nem tudom konkrétan csak a 2.0 DTI-t keresed-e. -
gastone #4819 Ez is jó
-
gastone #4818 Ez sem tűnik rossznak.
Fényezése kopott, bár ezt egy alapos polír helyrehozza, magánszemély árulja, az alacsony ártól nem kell megijedni, 550-et én is beajánlanék a tulajnak, bár sajnos nem olyan felszerelt, mint a CLX. -
#4817 Várok vele, nem olyan kapós ez a gép....valahogy 800e ról kellene indulni és 750e körnénykén megállni, nehéz lesz..türelem rózsát terem..talán...
-
#4816 Akkor magadévá teszed vagy még nézelődsz? -
#4815 Na,szuper F Astra! Szép! -
#4814 -
#4813 gyönyörű.. -
#4812 No megnézetem...próbáltam leplezni hogy és keresni a hibákat...nem igen talátam rajta,
kissé idegesen jár,
rántva áll meg,
kuplung benyomáskor ha gyorsan teszem valami kattan ha lassan semmi hangja(nincs kinyomócsapány hangja
az össze elem gyári fenyszórótől a üvegig,
hidegen odalépve dob egy kis kormot de ott tatva gázt tiszta a nem füstöl ezt melegen ehagyja,könnyen indul kuplung jó,
Klíma hát nem tudom milyen kell hogy legyen kb 10 percután lett hűvős nem árnyékban állt az autó
Ugyenbár 14 éves olaszhonból szelepfeldél volt bontva és a OBD helye is viseletes, dohányos volt akié volt,
közepesen kopott a bőrőzőtt kormány mondjuk 234 e van benne...134 helyett
Nem lábon jött haza, kamion hozta.
Féktárcsáknak nincs egy gramm válla sem bár utólsó mérte közelében lehetnek a hátsó olyan 8 mm lehettet
4 uj gumi kell rá téli garnitura van fent(kissé érdekes)
Cserélve volt a kipuff rendszer a katalizátor haátsó dob tuti
olajfolyásnak nincs nyoma bár látszik hogy mosták a motort.
Belseje szép megkimélt nincs kiülve az ülés
és a lényeg..sajnos nem engednek belőle max minden jó indulattal is 870 + névreirás...
A másik gonoszság az hogy 180 at adnának a Clioért..bár várható volt...:(
No röviden ennyi..Tetszet de nagyon így végszóra:))) -
#4811 na állítottam rajta,még mindíg nem jó? -
#4810 nekem azt írja, hogy page not found :S -
#4809 na mindegy,opel tulaj lettem:
https://picasaweb.google.com/117990023680381552758/Astra17d#
-
#4808 ha a fórumban bármilyen topicba tudok linkelni,ide miért nem megy?
tudja valaki? -
#4807 Még mindig ugy gondolod??...pont feketében nem találtam most képet..
-
#4805 Gondolkoztam rajta,hogy berakjam-e,mert tudtam,hogy kiborulsz tőle. De mondom...áhh...ez szöges ellentettje annak amiről ez az autó szól. -
#4804 Miééértt.....:(((
Értem én hogy drága festék meg a króm na de ennyire... -
#4803 Pár Jennersdorfi kép. Elsőnek egy ízlésficamos:
-
#4802 Aztán majd írd meg a véleményed róla. -
#4801 hétfőn lesz napja...ha összjön..
-
#4800 Képek alapján jól fest,ráadásul CDX,elég jól felszerelt,szép plüss belső és a duda gombja sincs kiszakadva. Mondjuk 98 óta a 136 ezer km kicsit hihetetlen,főleg egy dízeltől,de el kell menni megnézni és kipróbálni. -
#4799 Lassan révbe érek...vélemény??? -
#4798 Holnap csinálok az enyémről is képeket...a másik enyémről,szal a kombiról :D Egyébként ezt se hittem volna,hogy két Omegám lesz egyszerre...:) -
#4797 Volt ma egy kis meeting :D
-
#4796 Köszi! De még előtte el kell adnom a zöldet :D -
#4795 Gratula!! :)) -
#4794 Igen. -
#4793 mindenképpen gratulálok hozzá . végül is ilyet szerettél volna nem? mármint világos belsőset. -
#4792 Nem a saját kormánya van benne. A sajátja barna,mint a műszerfal felsőrésze. De mondom mire megyek érte,addigra egyben lesz. Ez úgy indult,hogy be lett hozva eladásra,de akkor nem kellett senkinek és el lett kezdve a szétszedése. De mivel pár hete meghirdettem a sajátomat és úgy néz ki van rá vevő,így ma mondtam haveromnak,hogy ne bontsa tovább,mert megvenném,ha elviszik a mostanit. Megbeszéltük,elmegy a mostanim én hívom őt,hogy rakja össze,én viszem a lóvét. Tulajdonképpen már most is az enyém,csak még nem fizettem ki. -
nem kötekedésképpen, de akkor a kormány közepe hol van? azért ilyen , mert bontásra hozták be? -
#4790 Igen. Minden működik rajta. Légkondi is jéghideg,nem pixelhibás a kijelző. -
#4789 a légzsákok rendben vannak? -
#4788 2001 -
#4787 600 ezer???
mikori autóról beszélünk?? -
#4786 Bizony! -
gastone #4785 Fasza!
Ennyiért egész jó vétel volt, most hogy van vele egy napos munka az nem baj szerintem, meg az is jó hogy sikerült kifogni egy világos belsős példányt, szerintem ezek a legszebbek!
Grat hozzá, sok balesetmentes kilométert! -
#4784 Nem volt törött!
-
#4783 600 körül lesz honosítással,320 ezer az autó ára forgalomba helyezés nélkül. Műszakilag abszolút kifogástalan,a váltója nem ránt. Mondom annyi baja van,hogy belül ki kell majd takarítani mosóporszívóval. -
#4782 Mert bontásra lett behozva,de forgalomba helyezhető. -
gastone #4781 belefér a 700 ezres keretbe honosítással? -
gastone #4780 törött volt?