6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• w77d
    nnna.. oszt mi történt?
  • Willi Betz
    Astra is csutkára tört,most le van adva a Wallisnál.
  • kifli
    Az adja a kulcsot oda neked, aki nem ismeri az előéletedet, hogy mik történtek az előző autóiddal :D
  • w77d
    az te vagy apci.. más meg a kezembe adja.. én meg a csaj kezébe a méretes farkam XXD
  • kifli
    nemvaló az neked, illetve a kis pöcsödhöz még passzolna a v8, de nem adnám a kulcsát a kezedbe.
  • w77d
    baszódjámeg, ahelyett, hogy engem sajnálnál mert ömlik tőlem ki a pénz XD

amúgy lehet eladom és veszek egy 300C Hemi-t helyette...
  • kifli
    Most tényleg, add már el ezt a szerencsétlen autót, és vegyél helyette egy rollert. Rossz nézni mi történik vele állandóan, mióta nálad van.
  • w77d
    mai

• kifli
    egyértelmű hogy csőőőőőcs :D
  • Willi Betz
    Csöcs,vagy Mel Gibson :D
  • kifli
    jó a rendszám :D
  • Willi Betz
    Haza jött. :) Astra meg rommá tört,kikanyarodtak öregem elé,az meg feltúrta. :D
  • kifli

Hát igen, opel....
  • Willi Betz
    Tömítés csere megoldaná,az viszont,hogy olaj nélkül megy,baszki úgy beáll egy idő után a difi,hogy fejre állsz. Megszorul az egész cucc és baszhatod.
  • w77d
    Láttam. A differenciálműből egyértelműen. Menet közben úgy kiveri az olajat, hogy még a benzintank azon vége is tiszta olaj...
  • Kicsizoli
    Honnan csöpög az olaj te magad láttad???

Felkapsz egy melós ruhát és aláfekszel, bár tudodm hogy nem mindenki csinálja meg de én megtenném ha enyém volna biztos tennék valami ellene...más fedlap tömités vagy fedlap vagy valami...

Egyébként viszonylag gyorsan tönkremegy ha nincs benne olaj...
  • Willi Betz
    Hát nem tesz túl jót a fogaskerekeknek az,hogy nincs benne olaj. A búgás meg nem az olaj miatt van,hanem azért mert kopott. Viszont ha kicserélik a tömítést akkor utána tényleg nem szabadna szivárognia.
  • Effe88

ezt nem tudtam
    hát akkor add el a pcsába:D:Dvagy töltögess mindig utána
  • w77d
    igen így kéne hogy legyen, de rengeteg Cadillac tulaj panaszkodik, hogy szervizelés után 1-2 ezer km-el újra folyik. Állítólag maga a diffi szar konstrukció úgy, ahogy van.
  • Effe88
    "Azt viszont tényleg nem akarom, hogy havonta vigyem 2 kilóét szervizbe, mert akkor inkább ott hagyom az erdőben..."

most ezt nem értem, ugye szivárog vhol a tied azt megcsinálják normálisan utána már nem nagyon kéne vele foglalkoznod mert annak továbbiakban nem szabadna szivárognia(jó pár százezer kilóméterekig biztos nem)
  • w77d
    pontosítok: megyek az úton, észreveszem, hogy búg, mehetek vele még a garázsig hogy utántöltsek, vagy ne erőltessem? Fórumokon írják, hogy volt aki nem törődött vele és egy idő után abbahagyta a szivárgást.. ebben reménykedek én is addig meg utántöltögetek.
    Azt viszont tényleg nem akarom, hogy havonta vigyem 2 kilóét szervizbe, mert akkor inkább ott hagyom az erdőben...
  • Effe88
    ugye ezt nem komolyan kérdezed???S:S:
    ennyire hülye nem lehetsz komolyan...
  • w77d
    mekkora bajom lehet abból, ha a diffiből kifogy az olaj és úgy közlekedek vele? egyre nagyobb tócsát hagy a garázs padlóján a diffiből folydogáló olaj :S
    állítólag van egy mód rá hogy megcsinálják majd két kilóért, de külföldi fórumokon azt olvasom, hogy sokaknak újra előjön a hiba... nna most én nem akarok sokszor 200ezret kidobni rá.
  • bigT
    Üdv! Tegnap Komáromban jártam, az amerikai autós fesztivál felvonulását megnézni, és ezt láttam
  • Willi Betz
    Szép volt kívül-belül. Gyönyörű sárgás plüss belső. Elfogadtam volna!
  • Kicsizoli
    Isteni A C Rekord...A diesel E1 patent volt?

Igazi barn find..
  • Willi Betz
    1.5 TD
  • Willi Betz

• Willi Betz
    Hétvége képekben:

Egy kifogástalan állapotú 2.5 V6

• Willi Betz
    2.0
  • kifli
    mekkora ez a motor?
  • Willi Betz
    Az Astra is megkapja a Biturbo dízel motort,amit az Insignia. 195 lóerő és 400nm nyomaték. Combos lesz vele.
  • Willi Betz
    Hétvégén Blitz Weekend Sziksósfürdőn! Akinek van kedve és módja az jöjjön! :)
  • Willi Betz

• Willi Betz
  • Kicsizoli
    A Corsa B népszerű kisautó volt..bár én egy kis Kadettságot vélek felfedezni megalkotás hátterében...
  • bigT
    Hát igen, a GT "feltámasztása" már megtörtént, GM-módra... :D

Amúgy ez az Ádám összességében leginkább a Corsa B-re emlékeztet engem.
  • Kicsizoli
    Hmm..érdekes felvetés...de volt kultikus autójuk bár az sportkocsi, ugyebár a GT ami Kadett alapokra épült anno..ha azt továbbgondolták volna lehet hogy sikeres lehetett volna mondjuk Honda CRZ kategóriában...persze GM et kihagyhatnák belőle, mert akkr bukta lesz..
  • bigT
    Üdv - egy kis elmélkedés következik

Kicsit furcsa ötletnek tűnt, hogy az Opel "retro-kisautót" akar készíteni, mert hát nekik nem volt a múltban olyan kultikus kisautójuk, mint a Mini vagy a Fiat 500... Közben viszont feltűnt néhány részlet, ami mintha tényleg "retro" lenne, szóval lehet, hogy volt olyan autó a konszernen belül, ami megihlette az Adam tervezőit :D

Talán...
  • Willi Betz
    Hétfőn megy a fényezőhöz,utána már jóval mutatósabb lesz mint most :) Bár vannak esztétikai sebei,de ezekre lesz időm az 5-6 év alatt amennyire tervezem megtartani.

Majd még B2 tükröket kell szereznem.