6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli

• Kicsizoli
    Urak...

Keresenék 15" 4*100 Opel acélfelni vagy Gyári Opel alufelnit szintén ugyanilyet méretekkel, 4db-ot, gumi nélkül...

Aluk amik szimpatikusak:

vagy
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvteHD0iNPbRY_3x-PfnoowQZWpCLHA7B6bQ7Gpnb9wBTJPANhNA
    Vagy
    http://medien.markt.de/bilder/2011/09/04/18/0e8e1a77/medium_image/0/opel_astra_f_gsi_felgen.jpg

Előre is köszi
  • Willi Betz
    Van még fehérben. Igen,sajnos nagyon megemelkedtek az árak,plusz a forint is megrohadt...Egy ilyen kis modell mostanság 10 ezer alatt alig akar megállni.
  • Kicsizoli
    no megleltem ~34euro...na de akkor is...ne mááá..:((((
  • Kicsizoli
    ugye rosszul láttam hogy ~ 46 euro...:(((((
  • Kicsizoli
    A.....megáll az eszem..minichamps??? gondolom 1:43...mennyibe fogy fájni nekem???:)))

esetleg más színben???:))))
  • Willi Betz
    Jajj,de szép! :)

• Kicsizoli
    Ulnézést az Uraktól lesznek képek, csak egy kissé elvoltam havazva...:/
  • Willi Betz
    Lehet,arra wmlékszem,hogy ebbe kerül először az 1.6 turbo.
  • pszihopata
    Zoli még mindíg várjuk ám a képeket!
  • w77d
    de a dízel kétféle teljesítménnyel érkezik (170 és 200 ló)
  • Willi Betz
    Két kis köbcentis turbós és egy 2.0 dízel.
  • Effe88
    és milyen motorral lesznek?
  • w77d
    ára gondolom 10 fölött lesz majd jóval
  • Willi Betz
    Prémium irányba akarják elvinni. Ezért lett Cascada.
  • w77d
    szép tényleg... de miért nem Astra?
  • Willi Betz
    Jajj,de szép!

• Morphin
    Nem férne bele...75Ah-sat rendeltem...A mostani 70Ah-s és 400A az indítóárama :D nevetséges ahhoz képest, hogy amit rendeltem annak 680A.
  • Willi Betz
    100Ah-at bele! :D
  • Morphin
    Bármilyen hihetetlen tényleg a gyári akksi van benne. :D
    Fater majd kiválasztja milyen legyen valami Ca technológiásat emlegetett.20pénztől tényleg vannak már.Amikor a lejtőn gurultam nagy terhelést nem kapott a motor mint betolásnál ahol megrándul az egész autó a súlyával terhelve a motort...ink "betekertem" a motort. :D Nagyon nagy hidegre jellemző csak, hogy nehezen indul...nem elég már az akksi ereje, hogy nagyot tekerjen az elején szerintem.
    Köszi a márka tippeket...ezeket keressük akkor.
    Üdv
  • Effe88
    20-25 között már kapsz
    pl. exide,boch,varta
    most ezen kár spórolni, 4-5 évig úgy is elmennek, megéri azt a 20-25k-t
  • kifli
    Még gyári akku van benne? :DD
    Nekem idén kelett cserélni (2006-os az autó)
    De nálam kb mintha elvágták volna, nem indult sehogyse. Betolással és hasonlóknál mivel dízel nem is próbálkoztam.
  • Morphin
    2003-as G Astrám megint szarakodott valamelyik reggel.(azt hiszem csütörtök)
    Már többször írtam ide...1,7DTI az autó.Semmilyen komoly problem nem volt még...tavaly télen volt, hogy az Istenért sem indult be.Akkor cseréltek benne valami izzítógyertya hőleadó relét vagy valami ilyesmit akkor OK volt.Ezen a héten 2fokban izzítóttam 3-szor is és semmi.Ötödjére sem akkor leizzadtam kicsit, hogy elkések melóból főleg, hogy a műszakot én viszem.Szerencse a szerencsétlenségben, hogy domboldalon lakunk...gurultam lefelé kb 2 métert ráindítóztam kuplung közben fel és simán beindult.Azóta nem tudom volt-e 2 fok körül de beindult 2 izzítás után.Szerintem az volt a gáz, hogy 1 napig nem használtam és az über hidegben teljesen kihűlt a motor.
    Amúgy sokan akksira gyanakszanak...még a gyári Opel akksi van benne...(és elég gyenguszka már szerintem) mivel dízel elég nagy teljesítményű kéne bele.Milyet érdemes venni? Nem olcsó egy 70+ Ah-s akksi.Nem szeretnék egy vagyont rákölteni.
    Valaki?
  • Willi Betz
    Kicsit alul becsültem az értéket,1 millió lett. Majdnem gazdasági tk.
  • Willi Betz
    Hoppá! Képet!
  • pszihopata
    képet!
  • Kicsizoli
    Opel tulaj lettem, egy '03 Astra G 1,4 el...szép, jó, fehér, VIVA + klíma és kész...142e futott..

• Norbi1990
    Hali!

Vectra B vezető oldali ajtaja a fenéért sem akar kinyílni 2 napja.
    Előtte is volt olyan, hogy nem nyílt, de pár próbálkozás után távirányítóval vagy kulccsal kilehetett nyitni, ám most kulccsal se megy.
    Olyan mintha vmi beragadt volna, mert belülről se mozdul a zár, ha felakarnám húzni.
    Bezárni belehet kulccsal az összes többi ajtót, csak nyitni nem.
    Joystickal nyílik normálisan minden ajtó, kivéve a bal első.

Van valami ötlete, vagy találkozott már valaki ilyen hibával?
  • Willi Betz
    Jó lesz ez,nekem a neve is tetszik.
  • Willi Betz
    Akkor szerintem a klíma pisálta ki magából a vizet. Az is a tűzfal környékén van,annak a kivezetőcsöve.
  • w77d
    reggelre felszáradt és eltűnt a folt, ezek szerint víz volt, csak a padló koszával keveredve tűnt trutyinak...
  • Willi Betz
    Hűtővíznek van egy jellegzetes szaga. A kondenzvíz meg sima tiszta víz.
  • w77d
    nem olaj, de nem is tiszta víz... mingyá lemászok a garázsba és megnézem, hogy felszáradt e vagy még jobban eresztett valamit...
  • Willi Betz
    Eleve milyen állagú az a folyadék? Olaj,víz?? Ha víz,akkor lehet kondenzvíz is,bár nem tudom hol van a klíma kifolyó csöve,vagy kezdi megadni magát a fűtőradiátor. Ha olaj,akkor lehet a váltó tömítés cserés.
  • w77d
    az mitől lehet, hogy ha fűtök, akkor még megállás után is csöpög valami lötty úgy kb a váltó magasságából? de úgy rendesen másodpercenként egy csepp...
  • w77d
    na az kemény :S
  • Willi Betz
    H kombi
  • kifli
    milyen astra?
  • Willi Betz
    Durván fél milliós kár...
  • Willi Betz
    Gvadányi-Bonyhádi sarkánál kijöttek öregem elé,úgy,hogy nem is nézett körül a faszi. Motorháztető,jobb lámpa,lökös,zárhíd,két sárvédő,hűtőrács csere. Aztán kitudja mi szállt el belül. Ja meg a jobb oldali övfeszítő is eldurrant.