6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
-
#4943 Urak...
Keresenék 15" 4*100 Opel acélfelni vagy Gyári Opel alufelnit szintén ugyanilyet méretekkel, 4db-ot, gumi nélkül...
Aluk amik szimpatikusak:
vagy
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvteHD0iNPbRY_3x-PfnoowQZWpCLHA7B6bQ7Gpnb9wBTJPANhNA
Vagy
http://medien.markt.de/bilder/2011/09/04/18/0e8e1a77/medium_image/0/opel_astra_f_gsi_felgen.jpg
Előre is köszi
-
#4942 Van még fehérben. Igen,sajnos nagyon megemelkedtek az árak,plusz a forint is megrohadt...Egy ilyen kis modell mostanság 10 ezer alatt alig akar megállni. -
#4941 no megleltem ~34euro...na de akkor is...ne mááá..:(((( -
#4940 ugye rosszul láttam hogy ~ 46 euro...:((((( -
#4939 A.....megáll az eszem..minichamps??? gondolom 1:43...mennyibe fogy fájni nekem???:)))
esetleg más színben???:)))) -
#4938 Jajj,de szép! :)
-
#4937 Ulnézést az Uraktól lesznek képek, csak egy kissé elvoltam havazva...:/
-
#4936 Lehet,arra wmlékszem,hogy ebbe kerül először az 1.6 turbo. -
#4935 Zoli még mindíg várjuk ám a képeket! -
#4934 de a dízel kétféle teljesítménnyel érkezik (170 és 200 ló) -
#4933 Két kis köbcentis turbós és egy 2.0 dízel. -
#4932 és milyen motorral lesznek? -
#4931 ára gondolom 10 fölött lesz majd jóval -
#4930 Prémium irányba akarják elvinni. Ezért lett Cascada. -
#4929 szép tényleg... de miért nem Astra? -
#4928 Jajj,de szép!
-
#4927 Nem férne bele...75Ah-sat rendeltem...A mostani 70Ah-s és 400A az indítóárama :D nevetséges ahhoz képest, hogy amit rendeltem annak 680A. -
#4926 100Ah-at bele! :D -
#4925 Bármilyen hihetetlen tényleg a gyári akksi van benne. :D
Fater majd kiválasztja milyen legyen valami Ca technológiásat emlegetett.20pénztől tényleg vannak már.Amikor a lejtőn gurultam nagy terhelést nem kapott a motor mint betolásnál ahol megrándul az egész autó a súlyával terhelve a motort...ink "betekertem" a motort. :D Nagyon nagy hidegre jellemző csak, hogy nehezen indul...nem elég már az akksi ereje, hogy nagyot tekerjen az elején szerintem.
Köszi a márka tippeket...ezeket keressük akkor.
Üdv -
#4924 20-25 között már kapsz
pl. exide,boch,varta
most ezen kár spórolni, 4-5 évig úgy is elmennek, megéri azt a 20-25k-t -
#4923 Még gyári akku van benne? :DD
Nekem idén kelett cserélni (2006-os az autó)
De nálam kb mintha elvágták volna, nem indult sehogyse. Betolással és hasonlóknál mivel dízel nem is próbálkoztam. -
#4922 2003-as G Astrám megint szarakodott valamelyik reggel.(azt hiszem csütörtök)
Már többször írtam ide...1,7DTI az autó.Semmilyen komoly problem nem volt még...tavaly télen volt, hogy az Istenért sem indult be.Akkor cseréltek benne valami izzítógyertya hőleadó relét vagy valami ilyesmit akkor OK volt.Ezen a héten 2fokban izzítóttam 3-szor is és semmi.Ötödjére sem akkor leizzadtam kicsit, hogy elkések melóból főleg, hogy a műszakot én viszem.Szerencse a szerencsétlenségben, hogy domboldalon lakunk...gurultam lefelé kb 2 métert ráindítóztam kuplung közben fel és simán beindult.Azóta nem tudom volt-e 2 fok körül de beindult 2 izzítás után.Szerintem az volt a gáz, hogy 1 napig nem használtam és az über hidegben teljesen kihűlt a motor.
Amúgy sokan akksira gyanakszanak...még a gyári Opel akksi van benne...(és elég gyenguszka már szerintem) mivel dízel elég nagy teljesítményű kéne bele.Milyet érdemes venni? Nem olcsó egy 70+ Ah-s akksi.Nem szeretnék egy vagyont rákölteni.
Valaki? -
#4921 Kicsit alul becsültem az értéket,1 millió lett. Majdnem gazdasági tk. -
#4920 Hoppá! Képet! -
#4919 képet! -
#4918 Opel tulaj lettem, egy '03 Astra G 1,4 el...szép, jó, fehér, VIVA + klíma és kész...142e futott..
-
#4917 Hali!
Vectra B vezető oldali ajtaja a fenéért sem akar kinyílni 2 napja.
Előtte is volt olyan, hogy nem nyílt, de pár próbálkozás után távirányítóval vagy kulccsal kilehetett nyitni, ám most kulccsal se megy.
Olyan mintha vmi beragadt volna, mert belülről se mozdul a zár, ha felakarnám húzni.
Bezárni belehet kulccsal az összes többi ajtót, csak nyitni nem.
Joystickal nyílik normálisan minden ajtó, kivéve a bal első.
Van valami ötlete, vagy találkozott már valaki ilyen hibával? -
#4915 Jó lesz ez,nekem a neve is tetszik. -
#4913 Akkor szerintem a klíma pisálta ki magából a vizet. Az is a tűzfal környékén van,annak a kivezetőcsöve. -
#4912 reggelre felszáradt és eltűnt a folt, ezek szerint víz volt, csak a padló koszával keveredve tűnt trutyinak... -
#4911 Hűtővíznek van egy jellegzetes szaga. A kondenzvíz meg sima tiszta víz. -
#4910 nem olaj, de nem is tiszta víz... mingyá lemászok a garázsba és megnézem, hogy felszáradt e vagy még jobban eresztett valamit... -
#4909 Eleve milyen állagú az a folyadék? Olaj,víz?? Ha víz,akkor lehet kondenzvíz is,bár nem tudom hol van a klíma kifolyó csöve,vagy kezdi megadni magát a fűtőradiátor. Ha olaj,akkor lehet a váltó tömítés cserés. -
#4908 az mitől lehet, hogy ha fűtök, akkor még megállás után is csöpög valami lötty úgy kb a váltó magasságából? de úgy rendesen másodpercenként egy csepp... -
#4907 na az kemény :S -
#4906 H kombi -
#4905 milyen astra? -
#4904 Durván fél milliós kár... -
#4903 Gvadányi-Bonyhádi sarkánál kijöttek öregem elé,úgy,hogy nem is nézett körül a faszi. Motorháztető,jobb lámpa,lökös,zárhíd,két sárvédő,hűtőrács csere. Aztán kitudja mi szállt el belül. Ja meg a jobb oldali övfeszítő is eldurrant.