General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dadogni nem dadog, ha megy, akkor semmit nem venni észre, semmi lámpa nem világít a mûszerfalon :S
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Alapjáraton néha leáll a motor. Ha leállítom, van hogy nem indul be addig, amég le nem hûl. Én üzemanyagellátásra gyanakszom, de nem tudom pontosan mi lehet :S
Ma is megyek postára, beszaladtam, kijövök, elindulok, zebránál leáll a motor, és nem indul, vártam egy darabig, és beindult. De csinálja most már egy pár hete, szerencsére nem gyakran.
TE KÖCSÖG! XD
gyerekek neeem tudok pihenni valami mindig kell XD
Amúgy érzésre a kilincs most ugyanolyan, mint elõtte volt, vagy könnyebb/nehezebb húzogatni? (ez a húzogatni furán hangzik :D)Mert vagy eltört/szakadt valami, vagy csak valami mondjuk elektromos hiba miatt zárva tartja az ajtót, ami nem mindegy megoldáskeresnél :) (csak hogy konstruktívan is hozzászóljak...)
Bár ez pont ez a rész mintha máshogy nézne ki, a német rendszámoson.
De valójában amerikában már van...

Olyan kérdésem lenne, hogy opel astra g sedan hátsó lámpája helyett a cuopé nem jó?
összetörték a lámpám, gondoltam veszek bele kristály lámpát, de nem tudom h melyik illik bele.
köszi elõre is!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Viszont hátrafelé a kilátás 0. A tolatóradar pedig túl érzékeny, így elég szar vele parkolni. Sport fokozatban kegyetlenül élvezetes terelgetni mert kemény a kormány és a futómû, a hangja pedig morgós lesz, normal módban pedig nagyon komfortos utazóautó. Nekem tetszenek a megoldásai, ha kegyetlenül sok lém lenne, a cadillac mellé tuti vennék egyet mégpedig pontosan ebben a színben, nagyon elegánsan sportos.
mentem volna hazafelé csak pakolták a kamion! 10 perce ott álok ellõtte látott is engem! amikor elment a kemion mellõl azt hittem félreáll elindultam felé! felvette az anyagok és elindult hátrafelé azt nekem jött! a barom még nagy gázt is adott mikor látta hogy nem megy hátra a targonca! pedig rá is dudáltam mikor felé mentem!
azt mondta a fõnök hogy úgy nem fizet a biztosító hogy a két jármû mozog csak ha parkoló kocsinak megy neki! ez igaz?
nna még 1 info kéne... lenne olyan megoldás, hogy veszek használtat, találtam is jó állapotút jó áron, de az nem 245/45 R18, hanem 224/40 R18... mi van ha ennyivel kisebbek vannak elõl?