General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
szerintem cr motor (1.7 cdti az újabb isuzu motor...)

Dadogni nem dadog, ha megy, akkor semmit nem venni észre, semmi lámpa nem világít a mûszerfalon :S
Willi Betz
Check engine lámpa nem gyullad fel? Ha benzines lenne akkor lenne egy-két tippem,de mivel dízel így csak találgatni tudnék. Üzemanyag pumpa,légtömegmérõ - bár akkor azt hiszem dadogna is - . Ez adagolós vagy közösnyomócsöves?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kifli
Tippeket kérnék mitöl lehet az, hogy:

Alapjáraton néha leáll a motor. Ha leállítom, van hogy nem indul be addig, amég le nem hûl. Én üzemanyagellátásra gyanakszom, de nem tudom pontosan mi lehet :S

Ma is megyek postára, beszaladtam, kijövök, elindulok, zebránál leáll a motor, és nem indul, vártam egy darabig, és beindult. De csinálja most már egy pár hete, szerencsére nem gyakran.
w77d
baszódjálmeg te XXXD

kifli
ilyenkor jóttesz, hogyha JÓL MEGBASZATOD egy négerrel magad :D
w77d
dehogynem.... menstruálok, sértõdékeny vaygok XXD

kifli
be ne sértõdj már :D
w77d
fog a faszom lemenni a hóba most fotózni egyet.. itt ülök a meleg lakásban egy szál faszban és ez így jó XD

Willi Betz
Én bezzeg raktam egybõl képet,mikor összecsuktam az Omegát. :(

TE KÖCSÖG! XD

Willi Betz
ATS

w77d
ííígy van.... tulajdonképpen fog a faszom erõlködni veletek, nem származik sem elõnyöm, sem hátrányom abból ha elhiszitek, vagy nem...

kifli
idejársz hazudni, mert otthon nem hiszik el?
w77d
nem vészes, a jobb hátsó sarok le lett nyúzva, de majd csinálok csak neked XD a régi favorit viszont megérezte a kedi 2 tonnás pehelysúlyát XD

Willi Betz
Képet,vagy meg se történt! XD

w77d
Megoldódott!!! Reggel menetre telibe tolattam a cukrász kocsiját és azóta gond nélkül nyílik... most már csak fényezõt kell keríteni...

gyerekek neeem tudok pihenni valami mindig kell XD

Willi Betz
Vagy valami szétugrott az ajtóban és amiatt.

Willi Betz
Próbáld meg kulccsal bezárni és kinyitni. Ha azután is ezt csinálja akkor valami elektromos gebasz lesz.

w77d
ugyan olyan érzetre, sõt még a zár környékén kattan is de nem nyílik

kifli
hallod, olyan jót nevettem, nem csak azért írtam be, hogy kárörvendjek, hanem hogy átérezd mit éreztem, mikor olvastam :D

Amúgy érzésre a kilincs most ugyanolyan, mint elõtte volt, vagy könnyebb/nehezebb húzogatni? (ez a húzogatni furán hangzik :D)Mert vagy eltört/szakadt valami, vagy csak valami mondjuk elektromos hiba miatt zárva tartja az ajtót, ami nem mindegy megoldáskeresnél :) (csak hogy konstruktívan is hozzászóljak...)
w77d
nemröhögniiiii.. azt sem tudom hova vigyem...

kifli
hááááááhhááááá XDD
w77d
Gabi bazdmeg nem nyílik a jobb 1... balfasz kollegám az elõtt akart kiszállni, mint hogy P-be teszem a váltót és tiszte erõbõl meghúzta a kilincset... kiszállt, becsukta és azóta se ki se be. Mi lehet? a kis pöcök fel ugrik nyitásnál, de nem nyílik...

Willi Betz
Az szerintem csak az amerikai verzán lesz rajta.

kifli
elégjólnézki, mondjuk 1 dolog van, ami annyira nem tetszik, az a króm díszcsík a lámpa fölött. De annyira az sem szar :D

Bár ez pont ez a rész mintha máshogy nézne ki, a német rendszámoson.
Willi Betz
Astra J sedan

De valójában amerikában már van...

DjCooll
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy opel astra g sedan hátsó lámpája helyett a cuopé nem jó?
összetörték a lámpám, gondoltam veszek bele kristály lámpát, de nem tudom h melyik illik bele.
köszi elõre is!

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

kifli
orra kicsit olyan semmilyen, amúgy jónak tûnik :)
w77d
hát ezaz.. én is elszégyelltem magam, hogy a Cadillac alatt csak 18-as van egy Astra 19-esével szemben XXXXXXD

Willi Betz
Na ez az. Lassan már csak kerékbõl fognak állni az autók :D 19...basszus,anno a W140-em volt ekkora kerék és nagynak tûnt alatta.

w77d
amúgy átlagos Opel tárcsák vannak rajta, csak csalóka mert 19-es felniken áll...

w77d
szerintem pont a segge az erõssége.
Viszont hátrafelé a kilátás 0. A tolatóradar pedig túl érzékeny, így elég szar vele parkolni. Sport fokozatban kegyetlenül élvezetes terelgetni mert kemény a kormány és a futómû, a hangja pedig morgós lesz, normal módban pedig nagyon komfortos utazóautó. Nekem tetszenek a megoldásai, ha kegyetlenül sok lém lenne, a cadillac mellé tuti vennék egyet mégpedig pontosan ebben a színben, nagyon elegánsan sportos.

Willi Betz
A seggével még nem sikerült megbarátkoznom. Meg a hátsó kerék enyhén szólva nevetséges,kis picsányi féktárcsa a malomkerék mögött. Viszont a színe az így szürkületben egész jónak néz ki.

w77d
õt próbálgattam, nem rossz játékszer

nekem jöttek targoncával melóhelyen! 1.5 tonnás! fizet valamit a biztosító?
mentem volna hazafelé csak pakolták a kamion! 10 perce ott álok ellõtte látott is engem! amikor elment a kemion mellõl azt hittem félreáll elindultam felé! felvette az anyagok és elindult hátrafelé azt nekem jött! a barom még nagy gázt is adott mikor látta hogy nem megy hátra a targonca! pedig rá is dudáltam mikor felé mentem!

azt mondta a fõnök hogy úgy nem fizet a biztosító hogy a két jármû mozog csak ha parkoló kocsinak megy neki! ez igaz?
w77d
veszek rá 155/70r13 gumikat alufelnivel azt jóvan XXXD

w77d
hát átmérõre akkor nem jó, ha /45 helyett /40 :S

Willi Betz
Átmérõre legyen jó,szélességre nem lényeges.

w77d
hehe XXD

nna még 1 info kéne... lenne olyan megoldás, hogy veszek használtat, találtam is jó állapotút jó áron, de az nem 245/45 R18, hanem 224/40 R18... mi van ha ennyivel kisebbek vannak elõl?

Willi Betz
Azokkal nem fogsz tudni megállni...nézd csináld azt amit jónak látsz,de a közelembe ne gyere! XD

w77d
hát pályára tuti nem megyek vele.. de szerintem itt a városban még jó lehet... vagy inkább jobban járok ha elõre felrakom már a nyárikat?

Willi Betz
Én nem mennék azokkal egy métert sem már. Baleset veszélyes,fõleg ha pályázol,eldurran az isten se fog meg,ha mész 200-al ahogy szoktál. Úgy elszállsz mint annak a rendje.

w77d
nincsenek meg a papírjai :S szerinted addig el lehet még járkálni vele míg úgyis felraknám a nyárikat? egy maximum másfél hónap...

Willi Betz
Egyébként meg ha megvan a számlája és garis még a gumi akkor vissza kell vinni és megmutatni nekik. Bár nem tudom,hogy megjárdáztad-e vagy gödröt látogattál-e vele...

Willi Betz
Nem véletlenül mondom,hogy nem kell nekem 16-nál nagyobb kerék a kocsira.

Willi Betz
Nesze neked 18-as téligumi 140 ezerért XD Eleve az ritka nagy állat aki 245-ös téligumit vesz. Mivel hóban az a jó,ha minél vékonyabb. Másrészrõl meg Magyarországra 18-as kerék inkább hátrány mint elõny a sunyi gödrök miatt. Harmadszor meg a te autót gyárilag 17-es kerékkel jött ki és ballonos gumikkal.

w77d
egyik problémát megoldom jön a másik... szálszakadásos a gumim... mindenképpen cseréljem, vagy azért el lehet vele járkálni?

Willi Betz

w77d
ha holnap reggel nem indul a kocsi, bekúrom az akkuval a bolt üvegét XD

Willi Betz
Azt majd az idõ megmondja :D

w77d
állítólag bitang jók ezek a banner-ek