General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peter1
a légzsákok rendben vannak?

Ide mit lehet írni?

Willi Betz
2001

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Effe88
600 ezer???
mikori autóról beszélünk??

Willi Betz
Bizony!

Fasza!
Ennyiért egész jó vétel volt, most hogy van vele egy napos munka az nem baj szerintem, meg az is jó hogy sikerült kifogni egy világos belsõs példányt, szerintem ezek a legszebbek!
Grat hozzá, sok balesetmentes kilométert!

Volkswagen CC 4motion 2012 owner

Willi Betz
Nem volt törött!

Willi Betz
600 körül lesz honosítással,320 ezer az autó ára forgalomba helyezés nélkül. Mûszakilag abszolút kifogástalan,a váltója nem ránt. Mondom annyi baja van,hogy belül ki kell majd takarítani mosóporszívóval.

Willi Betz
Mert bontásra lett behozva,de forgalomba helyezhetõ.

belefér a 700 ezres keretbe honosítással?

törött volt?

kifli
automata? 😮

Btw miért van egyátalán darabokban? 😄
Willi Betz
Megvan az új autó! 😊 Csak még nem hoztam el,mert darabokban van és nincs magyar rendszáma.

2.2 16V automata,mûszakilag kifogástalan,csak össze kell rakni. A kasztni is rendben van,sehol egy rozsda folt.

Willi Betz
Jajj,ne kevered,ez a halála a legtöbb Omegásnak! Olyan,hogy C Omega nincs! Van B 94-99 és van B facelift (ezt hívják B2-nek) 99-03-ig. MV6 az egy felszereltség a B-nek és csak V6-os motorhoz lehetett rendelni (bár vannak pletykák,hogy 2.5TD-hez is volt,de ez inkább urban legend). A faceliftnél - nálunk - nem volt MV6 felszereltség,azért írtam,hogy nálunk,mert az angoloknál volt,de ott is csak a 3.0 V6-hoz. Európában volt 2.5 V6,2.6 V6,3.0 V6 és 3.2 V6. Évjárattól függõen más-más felszereltségi szint fantázia névvel (Elegance,Design Edition,Executive,Sport,Selection,Edition stb...)

Effe88
minek vegyen olyan szart
nem ide való az😄D: ugyan azt tudja az a c-s mv6os 3,2es omega csak olcsóbban
hehe

Willi Betz
Nem te vagyok! 😄D

w77d
Gabi vegyéé egy cétéest azt hadszóljon XD

kifli
szerintem sokkal fiatalabbnak néz ki világos színben. Azért az ezüstöt tanácsoltam 😊
Willi Betz
Itthon a kínálat egyenlõ egy kupac trágyával. Másfelõl kintrõl gazdagabb felszereltségût tudok behozatni (fõleg svájcból ahonnan jönni fog,ha minden igaz),itthon tudnék alap és alap között választani egy valag pénzért.

Effe88
aha
jól teszed mindenképp benzinest vegyél

de egyébként itthon nem találtál megfelelõt?

Willi Betz
Azzal csak annyi a bajom,hogy fekete a belseje. Mondjuk a kombinak is. 😄

kifli
én a sedant venné 😊
Willi Betz
Ezek az esélyesek:

Willi Betz
Nem,annak szét volt hullva a váltója. 2.2 16V benzinest,jó pár extrával. Gyakorlatilag mindennel,kivétel bõr.

Effe88
Most végül is nem azt a dizel omegát veszed amit ide belinkeltél???

Willi Betz
*bocs,szívó sort akartam írni.

Willi Betz
Nem persze,de alapvetõen szar konstrukciójú motor. Tud persze,de azokat jobb esetben lehet is szerelni,mármint hozzájuk lehet férni normálisan. Míg ennél le kell venni a szívó csöveket,akkor a szelepfedelet,plusz még hátra is van tolva a komplett motor,ahol ugyebár van az olajhûtõ,akkor a gyújtótrafó és még sorolhatnám mik. Na most oda ember legyen a talpán aki normálisan hozzáfér ezekhez. Ja és arról nem is beszélve,hogy mindenbõl kettõ kell ehhez a motorhoz,két katalizátor,két lambda szonda,két leömlõ (legtöbbnek meg van repedve). Aztán a vezérlés szett 60ezertõl kezdõdik hozzá...szal ezek azok az "apróságok" amiktõl megkímélném magamat és a pénztárcámat is.

w77d
azért nem törvényszerû, hogy azok megtörténjenek... Na meg akármilyen motor tud ilyet. Apám pár éve elhozta a Passat-ját a kereskedésbõl, 1 hetet hasznlta, majd az olaj kitûnõ elegyet alkotott a hûtõfolyadékkal és meg is adta magát. 2.0tdi

Willi Betz
A fogyasztás nem is lenne akkora gond,mivel elvan átlagban 11-12 literrel,de amiket leírtam weednek a másik topikban azokból nem kérnék.

Effe88
beteg azoknak mindenük
nem beszélve a nagy fogyasztásról
nem éri meg

Willi Betz
Most beszéltek le a V6-os Omegáról. 😞

Willi Betz
570-ért odaadom az Omegát,ha kell valakinek. Most írom össze az újnak felszereltségét meg a kívánt motort. Németországból lesz behozva.

Morphin
Nekem a múltkor olyan volt, hogy barátnõmmel nekivágtunk Pestrõl Kehidakustánynak (~oda kb 230km)...elõzõ nap mostam le meg takarítottam a kocsit.Amikor elhagytuk az M1/M7 csatlakozását fel hegynek kigyulladt a szervíz lámpa vagy motorhibát jelent nemtom<#nemtudom>.(inkább utóbbi) Na mondom fasza még ki se értünk szinte pestrõl már dugába dõlt az egész pihi.Érdemben nem vettem észre semmit max mintha rosszul égetné el a gázolajat és gyengébb lett volna,de jobbnak láttam ha megállok leállósávban.1 perc után leállítottam.Gyújtás le, vártam kicsit majd vissza, de még mindig égett a lámpa.Nehezen de beindult az autó.Fater mondta h legközelebbi kúton vegyek bele olajat.Megálltam 1-2 km után megnézni mennyi olaj van benne.Fullon volt.Nyitott motorháztetõvel álltam ott kicsit.Beindítottam és kialudt a lámpa...megtettük az odavissza ~500km-t probléma nélkül.
Szerintem amikor mosom valahova befolyik a víz és ez okozhat galibát.
Y17DT Isuzu G Astra

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

kifli
kicsit kezd velem szórakozni a kocsi, már megint. Most viszont, sikerült megrepednie egy hûtéshez tartozó csõnek. Ugyanannak, amit két éve cseréltek márkaszervízben.

Pályán 10km-re szegedtõl, elkezdett kicsit érdekesen viselkedni az autó. Akkor láttam a hõfokot. Mondom az köszi :S
Aztán sikerült hazavánszorognom vele...
Willi Betz
Nem akarod megvenni? Neked olcsóbban odaadnám. 😊 Minimum egy 100-assal.

Kicsizoli
Jól jár vele aki megveszi, kevés az ilyen rendbetett autó...veterán váljon belõle..azt kivánom..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Ja és adok hozzá pár alkatrészt is,mint például egy jobb elsõ sárvédõt az autó színében,egy mûködõ fûtõmotort,3 fekete hátsó biztonsági övet,csatokkal. Szerintem itt a legtöbben tudjátok,hogy nem árulok zsákba macskát és egy jó autót adok ezért a pénzért,amibe csak bele kell ülni és megy. Azt kifelejtettem,hogy tavaly új gyújtókábeleket kapott és új gyertyákat is. Durván másfél hónapja új vezérmûtengely jeladó is lett bele rakva. A klímája jeget fúj! 😄 Gyári CDR500-as rádió,multifunkciós bõrkormány,automatikusan besötétedõ belsõtükör,világítós pipere tükrös napellenzõk,B2 belsõ világítás,MV6 belsõ,10 irányba állítható elektromos és fûthetõ ülések. B2 elektromos és fûthetõ külsõ tükrök,elsõ ajtók kattogása megszüntetve. Ablakmosó fúvókák áthelyezve a szélvédõ alá,szintén B2 szellõzõrács felhasználásával. Ami hiba még,a karosszérián található pár karcolás,de nem mondható zavarónak,persze egy 16 éves autóról beszélek,ami csillag garázsban áll. Igazából ez csak esztétika.

Willi Betz
Nos,megválnék szeretett Omegámtól. Le akarom cserélni egy B2-esre,amiben már 6 a henger 😉 Azt hiszem nem kell külön leírnom,hogy kifogástalan mûszaki állapotban van az autó. A kasznin van 3 rozsdafolt,de házilag még simán javíthatóak. Márciusban elsõ futómû felújítás volt,4 új gátló. Nagyjából 25 ezer km-el ezelõtt vezérlés cserén is átesett,így arra sincs gond még kb 40 ezer km-ig. Jelenleg 235.000km körül van az autóban,most lesz rajta júniusban olajcsere meg szûrõk cseréje. Ára: 700.000ft. De nem mindenáron eladó az autó,csak akkor ha tudom,hogy jó helyre kerül és vigyáz rá az új gazdája. Tulajdonképpen nem tulajdonost keresek neki,hanem új gazdát aki törõdik vele a további években.

kifli
kéne 😊
Kicsizoli
Szívesen járnék Omegával, igen mindig is tetszett mindkét széria.

de valószinû itthon csak leharcolt példányok vannak, tisztelet a kivételnek.

Willi Betz
Ja még annyit akartam kérdezni,hogy maga az autó hogy tetszik? 😊 Nem a konkrét példányra gondolok,hanem maga az Omega?

Willi Betz
Ja,értem. De ha ez vigasztal én ma vezettem a feketét,tehát kipróbáltam amit csütörtökön megnéztem. A motorja rendben van,húz mint egy mozdony,ellenben elõl lengõkarokat kéne cserélni plusz 4 gátlót. A váltója ránt 2.-ban...700-ig tudtam volna le tornázni az árát,viszont az enyémet csak 400-ért vette volna be,annyiért meg hülye lennék odaadni! Így kénytelen voltam ott hagyni,pedig megérdemelte volna az autó,hogy rendbe rakják a karosszériáját. Ja meg a difije picit búgott. A kötelezõ vezérlés cserét meg nem említem,mert az egyértelmû.

Kicsizoli
Õszintén szólva odáig már nem jutottam el...amibõl folyik az olaj azt én már nem inditatom be..

Willi Betz
Be is lett indítva? hidegen és melegen is indult?

Kicsizoli
Megnéztem..hmm..vegyes érzelmekkel távoztam, a motorja egyadta olaj..a belsõ magért beszél, létezhet hogy csak 137e van benne...

Willi Betz
Még nem kérdeztem meg. De jó lenne érte kapni legalább 650-et.

Kicsizoli
Ha publikus mennyit akarnak adni érte?

Kicsizoli
A KTI szerint megjárta már Egert és Székesfehérvárt, fehérváron van Otp telep szeintem onnan jött...sokat állt...gondolom...

Willi Betz
Sajnos amik szinte hibátlanok még ennyiért mennek. Mondjuk a km-ben kételkedem 2001 óta csak ennyit ment volna dízel létére? A 2003-as is épp határeset a 227.000km-rel. Egyébként holnap megyek vissza és elviszem egy próba körre. Ha minden oké vele mûszakilag,akkor jön a zöld helyett. Legalábbis ez a terv 😊

Kicsizoli
Mintha eltúlozták volna az árát...

Bár tény hogy szinte hibátlan..

Willi Betz
Nem tudok róla.