General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
jó a rendszám 😄
Willi Betz
Haza jött. 😊 Astra meg rommá tört,kikanyarodtak öregem elé,az meg feltúrta. 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kifli

Hát igen, opel....
Willi Betz
Tömítés csere megoldaná,az viszont,hogy olaj nélkül megy,baszki úgy beáll egy idõ után a difi,hogy fejre állsz. Megszorul az egész cucc és baszhatod.

w77d
Láttam. A differenciálmûbõl egyértelmûen. Menet közben úgy kiveri az olajat, hogy még a benzintank azon vége is tiszta olaj...

Kicsizoli
Honnan csöpög az olaj te magad láttad???

Felkapsz egy melós ruhát és aláfekszel, bár tudodm hogy nem mindenki csinálja meg de én megtenném ha enyém volna biztos tennék valami ellene...más fedlap tömités vagy fedlap vagy valami...

Egyébként viszonylag gyorsan tönkremegy ha nincs benne olaj...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Hát nem tesz túl jót a fogaskerekeknek az,hogy nincs benne olaj. A búgás meg nem az olaj miatt van,hanem azért mert kopott. Viszont ha kicserélik a tömítést akkor utána tényleg nem szabadna szivárognia.

Effe88
<#zavart2><#zavart2>
ezt nem tudtam
hát akkor add el a pcsába😄😄vagy töltögess mindig utána

w77d
igen így kéne hogy legyen, de rengeteg Cadillac tulaj panaszkodik, hogy szervizelés után 1-2 ezer km-el újra folyik. Állítólag maga a diffi szar konstrukció úgy, ahogy van.

Effe88
"Azt viszont tényleg nem akarom, hogy havonta vigyem 2 kilóét szervizbe, mert akkor inkább ott hagyom az erdõben..."

most ezt nem értem, ugye szivárog vhol a tied azt megcsinálják normálisan utána már nem nagyon kéne vele foglalkoznod mert annak továbbiakban nem szabadna szivárognia(jó pár százezer kilóméterekig biztos nem)

w77d
pontosítok: megyek az úton, észreveszem, hogy búg, mehetek vele még a garázsig hogy utántöltsek, vagy ne erõltessem? Fórumokon írják, hogy volt aki nem törõdött vele és egy idõ után abbahagyta a szivárgást.. ebben reménykedek én is addig meg utántöltögetek.
Azt viszont tényleg nem akarom, hogy havonta vigyem 2 kilóét szervizbe, mert akkor inkább ott hagyom az erdõben...

Effe88
ugye ezt nem komolyan kérdezed???S:S:
ennyire hülye nem lehetsz komolyan...

w77d
mekkora bajom lehet abból, ha a diffibõl kifogy az olaj és úgy közlekedek vele? egyre nagyobb tócsát hagy a garázs padlóján a diffibõl folydogáló olaj :S
állítólag van egy mód rá hogy megcsinálják majd két kilóért, de külföldi fórumokon azt olvasom, hogy sokaknak újra elõjön a hiba... nna most én nem akarok sokszor 200ezret kidobni rá.

bigT
Üdv! Tegnap Komáromban jártam, az amerikai autós fesztivál felvonulását megnézni, és ezt láttam <#wow2>

Willi Betz
Szép volt kívül-belül. Gyönyörû sárgás plüss belsõ. Elfogadtam volna!

Kicsizoli
Isteni A C Rekord...A diesel E1 patent volt?

Igazi barn find..

Willi Betz
1.5 TD

Willi Betz

Willi Betz
Hétvége képekben:

Egy kifogástalan állapotú 2.5 V6

Willi Betz
2.0

kifli
mekkora ez a motor?
Willi Betz
Az Astra is megkapja a Biturbo dízel motort,amit az Insignia. 195 lóerõ és 400nm nyomaték. Combos lesz vele.

Willi Betz
Hétvégén Blitz Weekend Sziksósfürdõn! Akinek van kedve és módja az jöjjön! 😊

Willi Betz
<#nyes>

Willi Betz

Kicsizoli
A Corsa B népszerû kisautó volt..bár én egy kis Kadettságot vélek felfedezni megalkotás hátterében...

bigT
Hát igen, a GT "feltámasztása" már megtörtént, GM-módra... 😄

Amúgy ez az Ádám összességében leginkább a Corsa B-re emlékeztet engem.

Kicsizoli
Hmm..érdekes felvetés...de volt kultikus autójuk bár az sportkocsi, ugyebár a GT ami Kadett alapokra épült anno..ha azt továbbgondolták volna lehet hogy sikeres lehetett volna mondjuk Honda CRZ kategóriában...persze GM et kihagyhatnák belõle, mert akkr bukta lesz..

bigT
Üdv - egy kis elmélkedés következik

Kicsit furcsa ötletnek tûnt, hogy az Opel "retro-kisautót" akar készíteni, mert hát nekik nem volt a múltban olyan kultikus kisautójuk, mint a Mini vagy a Fiat 500... Közben viszont feltûnt néhány részlet, ami mintha tényleg "retro" lenne, szóval lehet, hogy volt olyan autó a konszernen belül, ami megihlette az Adam tervezõit 😄

Talán...

Willi Betz
Hétfõn megy a fényezõhöz,utána már jóval mutatósabb lesz mint most 😊 Bár vannak esztétikai sebei,de ezekre lesz idõm az 5-6 év alatt amennyire tervezem megtartani.

Majd még B2 tükröket kell szereznem.

Willi Betz
Nagyon jó masina! Élvezet vezetni,de csak jövõhéten szerdán vagy csütörtökön fog hozzám kerülni. Képzeld az euro 2-es besorolást kapott vizsgán és közben Y22XE motor van benne,ami euro 3-as. Most emiatt megy egy kicsit a huzavona,mert a regadónál nem mindegy,hogy 80 ezerrel többet vagy kevesebbet kell fizetni állambácsinak...Az Opelnél meg képtelenség szerezni egy típus igazolást,arról,hogy valóban euro 3-as. A közlekedés felügyelet meg csak akkor javítja ki,ha be tudok mutatni egy ilyen igazoló lapot,amit az importõr állít ki,vagyis az Opel Magyarország.

Kicsizoli
Na milyen az új gép???😊)) Használd egészséggel..

Willi Betz
Szerdán már nálam lesz!<#taps>

Kicsizoli

Uj gazdát keres....😞

kifli
nincsmit
Na voltam szervizbe és azt mondta hogy ott a szívó toroknál van olyan szelep féleség és néha az be akad vagy nem nyit ki teljesen de azt mondta hogy az nem baj csak akkor veszt el a teljesítménybõl vagy nem úgy megy mint kellene de amúgy nem baj de azért hamarosan meg lesz csinálva,azért köszi a segítséget. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Igen amúgy máma viszem szervizbe,ismerek egyet itt a faluba ahol lakom szóval majd õ meg mondja. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kifli
Attól, hogy hibás, még tud mûködni, ás tûnhet úgy, hogy rendesen teszi ezt.

A legegyszerûbben úgy derítheted ki mi baja, hogy elviszed egy szervízbe, a szerelõ ráköti a gépre, és megmondja mi a hibakód, ami alapján kideríthetõ a hiba.
Értem,köszi a választ de ha Motor vagy váltóelektronika hiba akkor hogy hogy mûködik rendesen ? Az nem baj ha világít a mûszerfalon a jel ?

Willi Betz
Motor vagy váltóelektronika hiba. Vagy elérte a kötelezõ szerviz ciklust. Utóbbiban nem vagyok biztos.

(Bocs a 2x posztért)

De egyébként ugyan úgy megy az autó,és egy 30 perc után kezd el világítani. Csak mégis meg kérdem hogy mi lehet az mert azért jó tudni hogy mi az. 😄

Sziasztok!

Azt akarom kérdezni hogy nekem az Opel Zafira -n a mûszerfalon világít olyan jel hogy egy autó és egy villás kulcs van rajta,narancs sárgán,mitõl lehet ez ? :S Elõre is köszi a választ!

Willi Betz
Köszi szépen! 😊 Bár ez most nem olyan jó születésnap,mivel még sok papír munka van hátra a kék Omega részérõl...

Kicsizoli
Fiat 500, Opel "olasz" módra....

Boldogat, még egy 50 évig aztán majd lesz valahogy...<#pias><#vigyor1>

Willi Betz
Micsoda egy gnóm lett ez<#confused>

Willi Betz
Ja és ma kipróbáltam,basszus....szerelmes vagyok 😄 Mikor tolattam ki a kertbõl,mondom hol a vége? Hajót ritkán vezethet az ember. 😄 De egyébként vaj puhán vált a váltója,nem ad ki fura hangokat,nem rángat,teszi a dolgát. A motorja is teljesen csendben van. Egyszóval remek autó. Majd azért olajakat és szûrõket cseréltetek benne,meg vezérlést.

Willi Betz
Nos,jövõhéten megy vizsgára az új autóm és ha minden jól megy akkor hétvégén már takaríthatom 😊 Ha nem is a saját rendszámával,de P rendszámmal ideiglenesen lehet majd használni.

Willi Betz
Fél milla

Effe88
na mennyiért ???

Willi Betz
Tegnap elment a zöld Omi.