General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
A lámpát,meg ha bontott akkor többnyire nem kell állíttatni,viszont ha xenonos eredetileg,abba nem fog bele menni a halogén,más a foglalata. Szélvédõvel meg üvegeshez,árat nem tudok...én mostanában nézegettem szélvédõket,mert cserés lenne,meg van repedve a jobb alsó sarka,14-17 ezer között cserélik üveggel és munkadíjjal együtt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Viszont,ha a pénz nem számítana akkor az enyémre egy ilyen 18-as Irmscher szett befigyelne:
Vagy 17-es Steinmetz ST1

Az elõzõ felsorolásból kihagytam az ár tényezõt 😊
Egyébként ezen is gondolkoztam még, de ez javításra szorul, így elvetettem (meg könnyen patkázható, mivel kifele domborodik, bár nagyon még nem patkáztam meg az autót eddig)...

Jelenleg most ez az ami ki van szemelve:
7x16" et
Annyi biztos, hogy az a 17 megdobogtatta a szívem picit 😊
Jah jók lettek a gyári csavarok hála Istennek nem kellett külön venni. Felhívtam Norauto-t nincs és nem is rendel...ok. Hívtam egy bontót, a srác azt mondta õk csak felnivel együtt adnak csavart, mert az úgy korrekt (mivan!?) viszont utána megkérdezte milyen felnihez kellene. Mondtam, hogy gyári és erre tök kedvesen elmagyarázta, hogy a gyári felnik süllyesztettek és azokhoz a gyári csavar is teljesen jó.
Annyi a bibi, hogy a kupakot az elõzõ tulajnak lelopták ezért valami ismeretlen kupak van rajta...ilyet lehet valahol szerválni olcsóért? (vaterán keresgéltem, Opelre nem találtam másra meg 5-6e????)
Más...pár hete megálláskor és megérkezéskor leállított motornál égett szagot éreztem, gondoltam csak a fûtés szezon miatt. (Fót-Veresegyh. sokan fával nyomják meg szénnel...mi is) Ezért nem gyanakodtam. Rá 1-2 napra melóhelyre érkezve reggel 9kor a betondzsungelben már feltûnõ volt a szag. Motorháztetõ fel és akkor ért a meglepetés. Az olaj betöltõ kupakja félig lejött és pár deci olaj kifolyt mindenhová illetve a csonkokon égett természetesen. Itthon kapott egy motormosást...viszont most felfedeztem, hogy a szelepfedélnél vékony csíkban ereszt az olaj. Apu mondta, hogy vegyek tömítést majd kicseréljük...ennyi lenne? (1,7DTI Isuzu)
Jah még valami ha már írok...amit még kéne az autón csinálni: kézifék kar meghúzása (amióta meg van az autó harmat gyenge) akkor a szélvédõn körbefutó gumi perem 2-3 éve bal oldalon feljött...alámegy víz,dzsuva stb,de gondot nem okoz...autóüvegeshez menjek vele gondolom!? (drága?)
És szeretnék még egy projektoros lámpát elõre. Xenon nélkül...nem ér annyit, hogy megvágjanak érte. Sima halogént is lehet projektorosba rakni gondolom...milyet érdemes venni? Én betudom rakni? Állíttatni kell? <#confused>#confused>
Na jó mára elég volt belõlem.Üdv
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Fincsinek tûnik, csak nekem drága picit, meg nagy is... 😊
Annyira nem vészes a C26NE fogyasztása, vagy egy C24NE Omega A, természetesen kézi váltós😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
mennyire igaz az amit mondjuk a 2,5/2,8/3,0 mondanak? Olaj, vizpumpa eldurvult fogyasztás?
Azt szeretném kérdezni, hogy egy '03-as G Astra-ra ha szeretnék valamilyen szép felnit akkor azon kívül, hogy tudom a 15" és a 4x100-at milyen paramétereket kell még figyelni, hogy passzoljon? Esetleg valaki használ G Astrán 16"-osat? Ott van különbség a paraméterekben?
Üdv
Hibátlan!
egy példa nem Opel hanem céges Golf IV 1,6 16v 250e km futással autópályát 170 180 Kmét-Pest táv 1 liter 0W30 olaj evet meg...és nem füstölt nem olaj szaga sem..semmi...ezt bármelyik autó tudja ha pörgetik értem ez alatt a 4,5 e feletti tartományt..