6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#5424 Értem, még ma meg is próbálom. Kb meddig kell nyomni, hogy eltűnjön?
Másik kérdésem az lenne, hogy nem lehet nyelvet váltani, hogy ne németül írja ki ezeket a dolgokat? Mert németből nulla vagyok. -
#5423 Az ha rálépsz a fékre eltűnik,prüfen az nyomni. -
#5422 Na ismét kérdéssel fordulok hozzátok. Még mikor átvettem a verdát ki volt égve a bal fék izzó, ki is lett cserélve de a kijelzőn most is írja, hogy "bermslicht prüfung". Ez mikor fog eltűnni onnan? -
#5421 Nincs mit, fórum erre van, ha tudok segítek, ha nem kérdezek :) -
#5420 Köszönöm, te egy úr vagy. -
#5419 még extrának találtam neked ilyen jó kis szemléltető ábrát is :)
-
#5418 Általában a felni közepébe szokták beleütni,a csavar helyeknél. -
#5417 Értem, látom sok mindent kell még tanulnom. Köszi:D -
#5416 hogy a rögzítés, mennyire van mélyen a felniben (0 ha pont középen). Minél kisebb ez a szám, annál szélesebb a nyomtáv. Ha negatívba átmegy, akkor már simán ki tud lógni a kocsi alol :D -
#5415 Köszi a tippet, odafigyelek majd. Hol írja, hogy ET33 vagy sem és mit jeletn ez? -
#5414 Aminek 5x110 az osztóköre arra jó. Az ET száma ha jól emlékszem 39,tehát nem mutatna bután rajta,de télire inkább 15-öst raknék,ahogy Zoli is írta. Arra figyelj,ha veszel lemezfelnit,hogy ne ET33-as legyen,mert az Vectrán nem állna jól. Viszont vannak fasza gyári dísztárcsák 15-ös méretben,van nekem is 4 db G Astrára/C Vectrára való,eladóak is kis pénzért,ha érdekel valakit. -
#5413 majdnem eltaláltam :) -
veteranjames #5412 Köszönöm a tippeket. Szép estét. -
#5411 185/65R15 - 195/60R15- 205/55R16 ezek a gyári méretek -
#5410 Az lenne a lényeg, hogy ne legyen alacsonyabb az autó mert félek valamin ott marad a lökhárító.:P
Köszi a segítséget. -
#5409 meg kell nézni a váltóméreteket. Hasraütés szerűen 185/60 r15 -
#5408 télire kisebb magasabb falú keskenyebb gumi a jobb. -
#5407 Értem és az milyen méretekben? -
#5406 A B re elég télire a 15 ös...(szerintem) -
#5405 Mostaniak is 16osak azért kerestem így rá, ami most van rajta 205/55/R16-os. -
#5404 Attől függ mi áron jutsz hozzá...
Illetve azt kifelejetettem hogy ezek 16"-ak... -
#5403 Értem, szóval jó csak nem éri meg, ezzel azt akarod mondani. -
#5402 Ezek Astra H/Vectra C/Zafira B struturált felnik igen ritkák, jó áruk van, ugyanolyan jók mint többi gyári acélfelnik.
Disztárcsával láttam a face-en 48e a 4db asszem...nem olcsó...ennyiért akár "téli" alufelnit is veszetsz... -
#5401 Ezek a felnik jók valamire? Mert kéne nézni valami lemez felnit a Vectrara így téli időszakra, nem szeretném tönkretenni az alufelniket. Viszont szeretnék valami jobban kinéző felniket rá lemezből is és ez nem néz ki rosszul. -
#5400 Nekem is ott van az a gomb, ha megnyomod átalakul hókotróvá az autó... -
#5399 Istenkém...
Azért ezt nemtudni, hogy az a lefagyott út felolvasztó gomb... -
#5398 A marhája :-D
-
#5397 Én rengeteg mindent ebayről veszek,alkatrész,ruha,bármi...főleg mert kint olcsóbb és sokszor jobb minőségű is. -
#5396 Én a Kapitan A hoz az Ebayről vettem/veszem a cuccok 90% át...sajnos itthon annyira nem elterjed az a típus amit csinálok asszem ~20db van belőle, de a P1 Rekord se egy tömegcikk...
A veteránozás nem olcsó dolog..kint sem itthon sem, tudom ajánlani a www.altopelhilfe.de illetve az www.opel-classic-parts.de t... jó minőségi alkatrészek vannak...
Szép autó lesz sok szabadidő és mégtöbb kitartást kívánok hozzá.
-
#5395 lesz vele munka bőven, de ha elkészül.. -
veteranjames #5394 Jó reggelt! Ebay-ról egy vagyon mindent megvenni. Főleg ha több eladótól veszem és rájön a posta. Meg a pénz is inkább maradjon idehaza. Kellemes vasárnapot. János -
#5393 Ebay,itthon is csoda,hogy ez van,bár hiánytalan azt írták róla,de minden csavarját fel kéne újítani. -
veteranjames #5392 Kormány váltós,3 sebességes. Elöl is egyben ülés. Nagyon jó lesz ha elkészül. :-) -
veteranjames #5391 Opel Olympia panorama
-
veteranjames #5390 -
veteranjames #5389 Szép estét. Ez is Opel. :-) Van valakinek alkatrész ehhez a tipushoz? 1,5benzines 64-es. Megpróbálok képet is feltenni. Üdv.János -
#5388 Jó az 1.6 én is olyat hajtok. Vigyázz rá, szép verda! Majd egyszer csapunk egy real life cruise-t. ;) -
#5387 -
#5386 Köszi, nekem is nagyon tetszenek a felnik, mondjuk a nevét nem tudtam de már azt is tudom. :) -
#5385 Na meg az Irmscher twin spoke felnik is qrva jók! :-)