General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Waresz autómúzeum? 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Kicsizoli
Egy kis "csomag" Németországból...vajon hol fotózam?😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Norby646
Értem, hát majd ha jön a jó idõ jövõre, akkor megnézetem egyelõre úgyis inkább a beáramló meleg levegõ ami zavaró, függetlenül attól, hogy hideg van vagy meleg kint.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Willi Betz
Kevés benne a gáz. Általában a felsõ szelep szokott tönkremenni. Klíma szerelõk megoldják.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Norby646
A fûtés teljesen ki van kapcsolva, am digitklímás a kocsi. Megjegyzem vmi a klímával sem stimmel mert semmi hûvös levegõ nem jött a befúvókon, csak a meleg levegõ.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norbi1990
Gondolom fel van rakva a fûtés a legmelegebbre miközben nem megy a ventillátor. Olyankor nekem is jön egy kis meleg oda.
Norby646
Menet közben idõnként (legalábbis nem mindig tûnik fel) jön be az utastérbe a meleg levegõ, fõleg a lábaimhoz. Ez mitõl lehet, nem tudjátok?

Willi Betz
Van két eladó H Astra fényszóróm,fél évet voltak autón. Modellfrissítés elõttihez való,fekete belsejû. 25e a pár.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Willi Betz
Elõbb találtam Ebay-en 75 euro-ért ha jól emlékszem.

Kicsizoli
Én feladtam...

Kicsizoli
Van OPC 1 koptató csak felragasztható.....30e még nem is volna sok, de én nem ragaszgatom fel a lökösre, fõleg ugy hogy véletleségbõl, találtam olyan koptatót amit nem kell felragasztani.

ilyet de ilyen itthon nincs csak, ilyen:

Willi Betz
Persze ez úgy ha a pénz nem számítana.

Willi Betz
OPC elsõ lökhárító,Projektoros lámpák,hátulra Njoy sötétített lámpák,Irmscher Sport-star felnik,színre fújt kilincsek,oldal díszlécek.OPC hátsó spoiler és hátsó lökös.

kifli
hol kezdenéd? Én opc koptatót akartam annó, de nemnagyon találtam, vagy gagyinak tûnt, vagy méregdrága volt 😊
Willi Betz
Jól néz ki,én már látom magam elõtt,hogy ha nekem lenne ilyen miket cserélnék rajta 😊

Peter1
fényviszonyok.
teljesen jók voltak a festékmérési eredmények.

Ide mit lehet írni?

kifli
a motorháztetõ és a lökhárító tényleg más színû mint a sárvédõ, vagy csak a fényviszonyok?
Peter1
"G"
Ez elfelejtettem írni.

Ide mit lehet írni?

Kicsizoli
Ára és felszereltsége alapján G...szerintem

Willi Betz
Ez G vagy H Astra?

Peter1
hát egy-két felület sérülés van rajta, de nem vészesek. a hátsó lökhárító sarkai vannak lehorzsolva. de egy szót sem szólhatok amúgy. tipp-topp az autó.

Ide mit lehet írni?

kifli
jónak hangzik, ha valóban jó az állapot is, akkor meg fõleg jól jártál vele 😊
Peter1
Amúgy -miután- legnagyobb sajnálatomra totálkárosra törték nyár végén a Chevrolet Lacettimet, múlt héten vettem egy Opel Astrát. 1.4-es 90LE, láncos meghajtás. 2005.11 havi, 136e km, 120e szervíz füzet szerint teljes nagyszervízt csináltak, 135e km olajat és szûrõt cseréltek. Szervó, el. abl. elõl, kp. zár, ABS, klíma, el. és fûthetõ tükör.
1 millió forintért vettem.

Ide mit lehet írni?

Peter1
Hát ez attól függ. ha az elõzõ tulajdonos nem íratta át az autót és úgy adja tovább akkor neki kell kifizetnie az átírást + büntetést. Tehát nem az új tulajnak.

Ide mit lehet írni?

Willi Betz
Én úgy tudom,hogy csak forgalomba helyezést kell fizetni.

Kicsizoli
Ez a gépet nem ismeri valaki?

Ugye az át nem iratás mindig a következõ vevõ fizeti meg duplán, jól tudom?

Norby646
Lehet.

Most értem haza, kész a verda, nincs kopogás. A toronycsapággyal van gond. Mivel ehhez az egész futómûvet szét kell szedni hozzá, így elég drága lett volna a csere. Azt mondta tud egy alternatívát, úgyhogy berakott egy másik autóból származó de bepasszoló ilyen gumi szart plusszba, ami segítségével megszûnik a lötyögés és 10-ért megcsinálta a 2 oldalt miután mutatta hogy a másik is úgy lötyög. Azt mondta hogy a futómûve egyébként rendben van a kocsinak, a féktárcsákat kéne cserélni de azt hiszem az majd egy következõ eresztés lesz...

kifli
lehet a lötyögés nyírta szét a stabilizátort is.
Willi Betz
Ja a toronycsapágy szokott olyat egy idõ után 😊

Norby646
Köszi az oldalt, tényleg elég olcsók a cuccok. Most bárdiban vettem vevõkóddal ~5000ft-ért 2 stabilizátor rudat meg egy literes fagyállót, mert töltenem kell a hûtõvízbe. Kicseréltem bal oldalt a stabilizátor rudat, a jobb oldalit holnap csinálom mert el kell vinnem szervízbe a kocsit, hogy a toronnyal kezdjenek vmit mert miközben a stabival szarakodtam észrevettem hogy mozog az egész szerkezet kicsit. Megnéztem a tornyot és lötyög, tehát sztem ez okozza a kopogást. 4-re megyek, itt van békáson a szervíz, meglátjuk mi lesz mert azt mondta a szerelõ lehet csak húzni kell rajta de lehet hogy elkopott vmi gumi bizbasz és azért lötyög, ami állítólag típushiba... Na majd írok ha hazaértem.

Willi Betz
Ja és a kormányösszekötõnél érdemes a belsõ-külsõt cserélni az a biztos.

Willi Betz
Hát ez eléggé csere érett és ha már cseréli az ember akkor mindkét oldalon. Kormányösszekötõt is cserélni mindkét oldalon. Van egy ismerõsöm,nála olcsón tudod megvenni ezeket.
Mificar

Norby646
Hali! Felmerült egy kis problémám a vectrával. Bal elölrõl kopogó hangot hallok, ami persze nagybb terhelésnél mégjobban hallható (pl egy jobbos kanyarodásnál). Egy haverom tippjére megnéztem a stabilizátort, így néz ki:

(a kormányösszekötõ gömbfej sincs a legjobb állapotban ahogy elnéztem...: )

Volt valakinek hasonló problémája? Remélem hogy "csak" ez okozza a kopogást. Mellesleg nem tudtok véleltlenül egy opel szervízest Bp-en 3.kerben vagy környékén (3,4,13,15 ker esetleg budakalász, pomáz, szentendre)?

Más... Talán írtam már korábban, hogy "csattogó" hangot ad a motor, lecseréltem az olajat, azóta elhalgatott, és szép simán ketyeg a kis 1.6-os. 😊

Egyébként nincs sok gond a verdával, elég kulturált, én nagyon megkedveltem.

kifli
Willi Betz
Hagyományos:

kifli
eddig milyen is volt? 😊
Willi Betz
Tegnap szereztem DTI hûtõrácsot <#taps>

Én csak azért akarok valami gyári ülésre húzható huzatot, mert csúnyán mutatna néhány év múlva, ha ki van ülve az ülés, és esetleg a hátsóülésen szállított kutya is kikaparta a hátsóülést. Habár ez utóbbira láttam valami fejtámlákhoz (elsõkhöz-hátsókhoz) köthetõ úm. "hintaágyat".
Willi Betz
Személy szerint én nem raknék fel ilyet,mert nem úgy fog állni az ülésen ahogy a gyári...

Köszönöm! Azóta már szebb, mint az új!
Van valakinek tapasztalata univerzális üléshuzatokkal? Grandon vannak olcsóbbak (pl. 5ezerért ez), illetve láttam mûbõrös üléshuzatot is, habár az már drágább.
Willi Betz
Jaaa,hát a dízelek 3500-4000 környékén már semmit nem csinálnak. 5000 körül kezdõdik a piros. Viszont,ha van benne sport mód akkor annak el kéne engednie a pirosig,legalábbis az enyém ezt csinálja.

kifli
ok, de akármit tehetek 3500 fölé nem enged, ha van még fokozat 😊

Mondjuk ez nem annyira fájó pont általában, mert amúgy sem pörgetném jobban. csak azért jó lett volna kipróbálni, milyen az, ha kinyomom a szemét 😊
Willi Betz
*ha

Willi Betz
Automatánál is tudod szabályozni mikor váltson. Csak kicsit fel kell engedni a gázt és máris felrakja. Én pl a abszolút nyugisan elindulok,ha kell 2000-nél is felvált,vagy 2500-nál.

kifli
Én szeretek ott és akkor váltani, mikor én akarok. Ezzel bármit csinálok 3500-nál elvált magától...
Nemrosz a váltó egyáltalán, és van mikor kényelmes is tényleg, hogy nem kell semmit csinálnom. Csak én hozzá vagyok szokva hogy én váltogassak 😊
Kicsizoli
Én most egy H Astra Z16XER Caravannal járogatok Pestre meg kellett lepõdnöm milyen baráti a fogyasztása(5,5l)....és harap is, a nay test ellenére...

Willi Betz
Ég és föld a két kocsi.

Willi Betz
Az,hogy automata az csak pozitívum! 😊 Francnak van kedve kavargatni a benzint/gázolajat. Tegnap mentem az Astraval,de utána jó volt visszaülni az Omegába.

kifli
Ja adok már róla egy képet is 😊