6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Willi Betz
    Tényleg,hogy áll a tied?
  • Kicsizoli
    Eladom a két fehéret és hozzáteszek bár sajnálom Revellt.. nos az euró árfolyam bánt engem is..
  • Willi Betz
    Várható volt,hogy meg fog jelenni. Csak hát az ára az...hmm...meg az euro árfolyam is negatívan hat rá.
  • Kicsizoli
    Húúh.. :)
  • Willi Betz
    Ma első ülés csere volt a menü.
  • Norby646
    A gumiréteggel én is szoptam, mert a vectra-n a klíma vezérlő körüli elem, illetve a felső gombok+rádió körüli elem is ilyen. Amúgy szép lett!
  • Willi Betz
    Én pár hete a váltó körüli műanyagot csináltam meg,kapott egy karamell szerű színt és átlátszó gumit. Egyébként bosszantó,hogy mindent gumiréteggel vontak be,mint VW-nél. Mostanra meg hámlik le.
  • Norby646
    Igen kicsit feldobta a belteret. :)

Aty: Köszi! Sok sikert hozzá, ha valamiben tudok segíteni írj nyugodtan.
  • bboyatty
    Tényleg jó lett. Nekem eleve szürke de kicsit kopott majd ha sok időm lesz meg kedvem lehet meg csinálom én is.
  • Willi Betz
    Barátságosabb lett a belseje.
  • Norby646
    Korábban tervezgettem, hogy valamit kéne kezdeni a középkonzollal, eléggé ütött kopott volt, ráadásul nem tetszett ez a sok fekete műanyag. Arra gondoltam eredetileg, hogy vtn fóliáztatom, de a 20-25e ft-os ár annyira nem tetszett. Végül arra jutottam, hogy lefújom az autó színével, házilag, aztán meglátjuk. Az eredmény nem lett teljesen tökéletes, tekintve a körülményeket, na meg hogy spray-t használtam, de nekem bejön, élőbe sokkal jobban mutat mint ezeken az ócska telefonos képeken, de nagyjából ilyen lett:

(a többit spoiler-be rakom:)

Kicsit megtréfált a járgány, mert miután összeraktam az egészet, észrevettem, hogy a középső fűtés szabályzójának a kijelzőjében kiégett az izzó, így szedhettem szét megint. Szerencsére még volt pont 1db izzóm.

Amit még tervezek, az az ocsmány gumiszőnyeg leváltása méretpontos szövetszőnyegre, illetve a váltó/kézifék szoknya cseréje. Na meg persze a közeljövőben egy külső/belső takarítás.

Legutóbb meg a féktárcsákat cseréltem le, Textar tárcsát/betétet kapott elöl/hátul. :)
  • Kicsizoli
    Szakasztott mása volt ennek.

• Kicsizoli
    Már bánom azt a napot hogy a fősuli-s számtech tanár B mantáját nem vettem meg anno :(

Gyönyörű 400 asok:)
  • Szabi #5531
  • Willi Betz
    Y22XE,Persia a szín neve (299). Padlizsán,vagy bíborlila.
  • Kicsizoli
    Szép autó....ez még Y motorkódú ugye? A szine Marseillerot(549)?
  • Willi Betz
    Volna egy eladó Omegám. 2.2 benzin,kéziváltó,valós 98 ezer km,2000-es évjárat,fekete szövet belső. Ha érdekel valakit,az privátban írjon.

• Willi Betz
    Azt meg újrabőrözik,van jópár műhely.
  • soo277
    Az a baj,hogy nekem a kormány bőrrel van a gond,elszakadt a varrás meg kopott:(
  • bboyatty
    Ez jól hangzik, utána járok ennek a dolognak. Köszi.
  • Willi Betz
    Astra kormányburkolat
    vagy itt egy másik
    másik
    Nem drága és azt az 5 percet megéri míg kicseréli az ember.
  • Willi Betz
    Lehet csak borítást kapni,azért írtam,hogy a légzsákot kell átrakni meg a régiről az emblémát.
  • Matyko92
    A kürtgomb javítására van néhány opció, nem kell a kormányt kicserélni. Olvastam olyat, hogy azt a részt teljesen begumizták, illetve opel fórumon találkozni olyannal, aki kicserélte a gombokat. Ők is vállalnak hasonlót például.
    Vagy ebayen lehet / lehetett kapni 7-8ezerért.
    A corsán nekünk is ki van szakadva, de 400ezer után elenyésző probléma
  • bboyatty
    De nekem pont ez lenne a lényeg, hogy az egyik kürt gombon a gumi ki van szakadva. Gondolom az egyben van a légzsákkal szóval az csak úgy magában sem lehet olcsó dolog. A kormánykereket majd valamikor újra bőrőztetem az nem zavar annyira mint a szakadás.
  • Willi Betz
    Lehet újonnan kapni,nem is vészes az ára,légzsákot kell átrakni meg a jelvényt,
  • Willi Betz
    Arra gondoltam :) Tűzpirosban nagyon vadító.
  • soo277
    OPC s multit találtam én is bontva ,de 1 vagyon volt
  • bboyatty
    Nekem is ugyan ez van és az egyik kűrt gomb ki van szakadva+ a bőr is kopott rajta. Találtam már bontóba de olyan árat kért érte, hogy csak néztem és megköszöntem szépen.
  • soo277

amugy ezt a fajta kormányt,lehet kapni újba?
  • Kicsizoli
    Szép utód... :) de akkor már ne aprózd el, legyen egy Saab motoros Aero ami szintén 2.3 as :) Már oly mindegy ha turbo, 185 vagy 250 ló :)
  • Norby646
  • soo277

Nekem ez megy most fényezdébe
  • Willi Betz
    Meg van az Omega utódja,bár még semmi pénzért nem cserélném le,de előbb-utóbb eljön ez is. Saab 9-5 kombi 2.3t lesz helyette.
  • bboyatty
    Na az szép.
  • Willi Betz
    Fúú ma igazán szeretve érezheti magát az autóm. Vettem hozzá hátsó lengéscsillapítókat,gyári GM szintszabályzós...plusz holnap a 240 ezredik km is beleröppen.
  • Norbi1990
  • Norby646
    Nagyon szép a járgány! Vigyázz rá! :)
  • Kicsizoli

A kutya rúgja meg, van "baj" :))))
  • bboyatty
    Köszönöm, eddig nem volt sok baj vele. :D
  • Kicsizoli
    Legyen sokáig örömöd benne szép autó...