General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó reggelt! Ebay-ról egy vagyon mindent megvenni. Fõleg ha több eladótól veszem és rájön a posta. Meg a pénz is inkább maradjon idehaza. Kellemes vasárnapot. János
Willi Betz
Ebay,itthon is csoda,hogy ez van,bár hiánytalan azt írták róla,de minden csavarját fel kéne újítani.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kormány váltós,3 sebességes. Elöl is egyben ülés. Nagyon jó lesz ha elkészül. :-)
Opel Olympia panorama
Szép estét. Ez is Opel. :-) Van valakinek alkatrész ehhez a tipushoz? 1,5benzines 64-es. Megpróbálok képet is feltenni. Üdv.János
Norby646
Jó az 1.6 én is olyat hajtok. Vigyázz rá, szép verda! Majd egyszer csapunk egy real life cruise-t. 😉

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Kicsizoli
<#eljen>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

bboyatty
Köszi, nekem is nagyon tetszenek a felnik, mondjuk a nevét nem tudtam de már azt is tudom. 😊

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Willi Betz
Na meg az Irmscher twin spoke felnik is qrva jók! :-)

Willi Betz
Jól néz ki,fasza B2 Veci!

bboyatty
Benzines 1.6 16v szelep, nem egy verseny autó, de tökéletes amire kell, gyári xenonos, 4 tárcsa fék, 4 légzsák 2 elektromos ablak, én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Lesznek még képek a napokban, csak késõn érek haza melóból és már sötét van.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Norbi1990
<#eljen>
Norby646
Ez az új verda Ati? 😊 Üdv a klubban! 😉 <#eljen>

Milyen motor van benne? Dobhatnál róla majd pár képet akár privibe akár itt... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Kicsizoli
Szép...az a lényeg hogy mûszakilag legyen a topon...a külsõ az javitható könnyen..dízel vagy benzines?

bboyatty
Ma vettem át, van rajta pár esztétikai hiba de nagyon bele szerettem már most.

(bocsi a minpségért, telefonos kép)

Kicsizoli
Exide van most a Tescoban, legalábbis itt Kecskeméten gondozásmentes 20e felül van 24e talán...azt tudom ami Apum Suzijába kellne az 16e, tehát a legkisebb..

Norbi1990
Köszi mindenkinek.

Találtam egy boltot a közelbe ahol Exide 25ért 70-est, viszont ugyanott Electric power 72-est 17ezer pénzért árulnak, az indítóáramuk ugyanannyi (640).

Tesco meg Auchanba mik az árfolyamok tudja valaki? 😊
Willi Betz
Dízel lévén nagy Ah-ás kell,de az indítóárama is legyen minél magasabb. Cimborám a 2.5td Omegába 100ah-at vett,na az nem merûlt le. :-D De Vectrába nem kell akkora,ha találsz jó áron márkásat akkor azt mindenképp. Banner,Varta,Exide ilyesmik...na meg Perion

Kicsizoli
Perion-t, de ne gondozásmentset...nekem bevált...

Morphin
Nekem Jász van. Nem tudom ez márkásnak számít-e. Tavaly õsszel vettem 17-18ezer körül. 75-ös ha minden igaz.(vagy 72!?) Modern, jó minõségû akksi felveszi a versenyt akármelyik "neves" akksival. 1,7DTI pöccröff. Elõtte a gyári volt aminek kevesebb, mint a fele volt az indítóárama aztán az 9 év után megadta magát alig-alig forgatta meg télen...szval a Jász-t ajánlom kifejezetten.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Norbi1990
Szerintetek érdemes márkás akksit venni, vagy jó lesz noname is?

Sajna teljesen lemerült.

1.7-es dízel B Vectrába milyen kellhet? 72 amper órást?
Kicsizoli
Ritka mint a Zender Sport Vectra B2😊)) bár némethonban nem annyira, 1.8 16v-2.6V6 ig akár 2.2DTI vel is...egész korrekt áron...

Norby646
Hát jó lenne... 😄

Vtn fóliázást csináltatott itt már vki? Gondoltam rá hogy az unalmas fekete mûanyag középkonzolt vmivel jó lenne bevonatni. Idáig 1 helyen kérdeztem ott 20e-et mondtak csak a középkonzolra...

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Willi Betz
Valahogy így kell kinézni egy B Vectrának 😊

Willi Betz
Azt,hogy fújjon be levegõt az utastérbe,csak nekem automata klímás és többnyire megy,fõleg mert az szárítja le a párát az ablakról,bár ki tudom kapcsolni az (eco) gombbal,de akkor ha nyirkos idõ van bepárásodnak az ablakok. Egyébként már megtaláltam a ludast ebben az ügyben,a hûtõn valamelyik hõgomba vagy rossz,vagy alacsony hõmérsékleten kapcsol.

Morphin
Klíma alatt a keringetést érted? Mondjuk télen lehetetlen úgy elindulni, hogy nem megy a keringetés az ablakra stb. Vagyis akkor lehetséges ha az ember meleg garázsból áll ki és nem kell jeget sem kaparni.

Willi Betz
Kicseréltem a termosztátot,de nem amiatt áll 80 fokon a víz,hanem amikor megy a klíma akor egybõl indítja a hûtõnek a ventillátorát is,mikor ki van kapcsolva minden levegõ áramlás akkor felmegy 90-re,amint kapcsolom a klímát visszahül...

Kicsizoli
Ez népbetegség, én egy évig húztam, de most már meguntam hogy országúton visszahûllt a viz 70 fok-ra...én is holnap cserélem..

Willi Betz
Ha ez vígasztal az enyém se melegszik fel 80 foknál melegebbre télen,mondjuk nekem cserés a termosztát.

Morphin
Már volt cserélve kb. két éve...akkor sem lett jobb. Általánosságban nem melegszik extrém lassan, kb 8-10km mire megmozdul a "hõmérõ", sajna gyorsítgatnom se nagyon kell melóba menet szval fixen 1500-2000-et pörög a motor jó ideig. A gond akkor lesz amikor minuszba megy a higanyszál. <#idiota>
Idén teszek elõre kartont...hátha gyorsabban melegszik. Alul le van vágva az a lenyitható szarság is.Gondolom emiatt is extrán hûl a motor ami télen nem nagy elõny. <#fejvakaras>

Willi Betz
Vegyél bele méretpontos hótálcát,azon van ilyen és nem teszi tönkre a szövetet azon a részen. Vagy pedig Irmschernek létezik fémbõl...

Willi Betz
Cserélj termosztátot.

Peter1
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy Astra G-hez létezik-e olyan lábpihentetõ. Olyanra gondolok amire a bal lábat lehet tenni.

Ide mit lehet írni?

Morphin
Bocsi a dupláért.
Az, hogy egy Y17DT lassan melegszik az oké...mindegyik ilyen. Értékelhetõ fûtés nekem csak akkor van ha már meleg a motor. (konkrétan amíg beérek a melóba <20km> épphogy kezd melegedni) Addig nem kéne fûtenie? Abszolut nem értek a fûtéshez és nem tudom effektíve csak a motor adja a hõt (meleget) vagy más is állít elõ? (fûtõmotor!?) Lehet nekem elromlott vagy nem jól állítok be valami? Amúgy ha ráadom a fûtést meleg motornál, zord mínuszokban simán elkezd visszahûlni a motor.

Morphin
Lenne egy "hülye" kérdésem. G Astrában a fûtéskezelõnél a jobb szélsõ "tekerõ" mettõl meddig kellene, hogy járjon? (nem forog körbe ugye) Nekem évek óta sz@r, mert anno egy gyökér haverom erõltetve körbe forgatta...azóta nehezen lehet csak szélvédõre állítani. Szélvédõ+láb után óra járásával megegyezõen teljesen simán állítható csak "jobb-fent" akadozik. Valaki? <#worship>

Willi Betz
C Vectra az tudja azokat a méreteket,csak a futómûve nem ezekre az utakra való. Hamar elfáradnak benne a szilentek,gömbfejek. Meg rángatja a féltengelyeket is rendesen.

kifli
Akkor zafira, antar, combo, movano. 😛
Kicsizoli
Ha már legyunk nagyok😊

Kicsizoli
Ezt Renault...:/ (Opel jellel..)

kifli

<#idiota>
Kicsizoli
Insignia nincs a cégnél😞 de mennék avval hogy milyen lehet...egy dolgod nem tetszett az Astrába a vastag A oszlop de megszokható...

Az Omega-t nehéz túlszárnyalni szerintem soha nem lesz olyan nagy autója többet az Opelnak...

Willi Betz
Van köztük különbség,minõségben is. De nekem az Insignia valahogy jobban fekszik. Pedig belsõ méretben az se tudja überelni az Omegát. Vállban szûk.<#nyes>

Kicsizoli
Most hétvégén volt szerencsém vezetni egy J Astra Caravant majd leesett az állam ég és föld a H hoz képest, halk, finom, teszi a dolgát, autópályás és pesti autózás után 6,8 a fogyi egy szívó 1,6 tõl baráti nagyon...

Morphin
Nem tudom hogy kellene kinéznie, mert nem láttam még olyan Astrát amiben volt...mondhatni sedan-t se nagyon látok az úton csak párat. Nekem annyi az egész, hogy felnyitom a csomagtartót benézek és ugye ott a festett fém itt-ott lyukakkal (gondolom oda lehet rögzíteni a komplett lámpatestet) és lóg egy kábel a végén ISO-szerû csatlakozó. Gondolom az a lámpa miatt van otthagyva...de mondom még nem láttam milyen ez az egész.
Hét elején otthon leszek nincs meló akkor felhívok egy-két bontót hátha olyan veszi fel aki nem bunkó és segít. <#idiota>

Willi Betz
A helye sincs meg?

Morphin
Sziasztok!
Nincs valakinek tudomása arról, hogy sedan G Astrához lehet-e szerezni csomagtér komplett világítást? Eddig nem nagyon zavart, hogy nincs világítás, de valszeg nem lenne nagy összeg meg én is be tudnám rakni ezért érdekelne lehet-e valahol kapni ilyet. Egy csatlakozót találtam már tehát mûködne a dolog szvsz. Neten sehol nem találok vagy nem jól keresek rá nem tudom...gyárilag nem volt az autóban. Csak klíma van benne semmi egyéb "extra".
Köszönöm
Üdv

Norbi1990
Szívesen 😊
Norby646
Hát végülis megoldódott a fûtés probléma úgy néz ki. A neked volt igazad, levettem a hõfokot 20 fokra, a ventiket 0-ra, így miután kikapcsoltam, gyakorlatilag csak hûvös levegõ jött be egy kicsit. Azt hittem, hogy ha kikapcsolom a fûtést, akkor nem befolyásol semmit, hogy hogyan volt elõtte beállítva de ezek szerint tévedtem. Szóval köszönöm! 😊