General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Tényleg,hogy áll a tied?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kicsizoli
Eladom a két fehéret és hozzáteszek bár sajnálom Revellt.. nos az euró árfolyam bánt engem is..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Várható volt,hogy meg fog jelenni. Csak hát az ára az...hmm...meg az euro árfolyam is negatívan hat rá.

Kicsizoli

Willi Betz
Ma elsõ ülés csere volt a menü.

Norby646
A gumiréteggel én is szoptam, mert a vectra-n a klíma vezérlõ körüli elem, illetve a felsõ gombok+rádió körüli elem is ilyen. Amúgy szép lett! <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Willi Betz
Én pár hete a váltó körüli műanyagot csináltam meg,kapott egy karamell szerű színt és átlátszó gumit. Egyébként bosszantó,hogy mindent gumiréteggel vontak be,mint VW-nél. Mostanra meg hámlik le.

Norby646
Igen kicsit feldobta a belteret. 😊

Aty: Köszi! Sok sikert hozzá, ha valamiben tudok segíteni írj nyugodtan.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

bboyatty
Tényleg jó lett. Nekem eleve szürke de kicsit kopott majd ha sok idõm lesz meg kedvem lehet meg csinálom én is.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Willi Betz
Barátságosabb lett a belseje.

Norby646
Korábban tervezgettem, hogy valamit kéne kezdeni a középkonzollal, eléggé ütött kopott volt, ráadásul nem tetszett ez a sok fekete mûanyag. Arra gondoltam eredetileg, hogy vtn fóliáztatom, de a 20-25e ft-os ár annyira nem tetszett. Végül arra jutottam, hogy lefújom az autó színével, házilag, aztán meglátjuk. Az eredmény nem lett teljesen tökéletes, tekintve a körülményeket, na meg hogy spray-t használtam, de nekem bejön, élõbe sokkal jobban mutat mint ezeken az ócska telefonos képeken, de nagyjából ilyen lett:

(a többit spoiler-be rakom😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kicsit megtréfált a járgány, mert miután összeraktam az egészet, észrevettem, hogy a középsõ fûtés szabályzójának a kijelzõjében kiégett az izzó, így szedhettem szét megint. Szerencsére még volt pont 1db izzóm.

Amit még tervezek, az az ocsmány gumiszõnyeg leváltása méretpontos szövetszõnyegre, illetve a váltó/kézifék szoknya cseréje. Na meg persze a közeljövõben egy külsõ/belsõ takarítás.

Legutóbb meg a féktárcsákat cseréltem le, Textar tárcsát/betétet kapott elöl/hátul. 😊

Kicsizoli
Szakasztott mása volt ennek.

Kicsizoli
Már bánom azt a napot hogy a fõsuli-s számtech tanár B mantáját nem vettem meg anno 😞

Gyönyörû 400 asok😊

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Willi Betz
Y22XE,Persia a szín neve (299). Padlizsán,vagy bíborlila.

Kicsizoli
Szép autó....ez még Y motorkódú ugye? A szine Marseillerot(549)?

Willi Betz
Volna egy eladó Omegám. 2.2 benzin,kéziváltó,valós 98 ezer km,2000-es évjárat,fekete szövet belsõ. Ha érdekel valakit,az privátban írjon.

Willi Betz
Azt meg újrabõrözik,van jópár mûhely.

soo277
Az a baj,hogy nekem a kormány bõrrel van a gond,elszakadt a varrás meg kopott😞

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

bboyatty
Ez jól hangzik, utána járok ennek a dolognak. Köszi.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Willi Betz
Astra kormányburkolat
vagy itt egy másik
másik
Nem drága és azt az 5 percet megéri míg kicseréli az ember.

Willi Betz
Lehet csak borítást kapni,azért írtam,hogy a légzsákot kell átrakni meg a régirõl az emblémát.

A kürtgomb javítására van néhány opció, nem kell a kormányt kicserélni. Olvastam olyat, hogy azt a részt teljesen begumizták, illetve opel fórumon találkozni olyannal, aki kicserélte a gombokat. Õk is vállalnak hasonlót például.
Vagy ebayen lehet / lehetett kapni 7-8ezerért.
A corsán nekünk is ki van szakadva, de 400ezer után elenyészõ probléma <#awink>
bboyatty
De nekem pont ez lenne a lényeg, hogy az egyik kürt gombon a gumi ki van szakadva. Gondolom az egyben van a légzsákkal szóval az csak úgy magában sem lehet olcsó dolog. A kormánykereket majd valamikor újra bõrõztetem az nem zavar annyira mint a szakadás.

Willi Betz
Lehet újonnan kapni,nem is vészes az ára,légzsákot kell átrakni meg a jelvényt,

Willi Betz
Arra gondoltam 😊 Tûzpirosban nagyon vadító.

soo277
OPC s multit találtam én is bontva ,de 1 vagyon volt

bboyatty
Nekem is ugyan ez van és az egyik kûrt gomb ki van szakadva+ a bõr is kopott rajta. Találtam már bontóba de olyan árat kért érte, hogy csak néztem és megköszöntem szépen.

soo277

amugy ezt a fajta kormányt,lehet kapni újba?

Kicsizoli
Szép utód... 😊 de akkor már ne aprózd el, legyen egy Saab motoros Aero ami szintén 2.3 as 😊 Már oly mindegy ha turbo, 185 vagy 250 ló 😊

Norby646
<#eljen>

soo277

Nekem ez megy most fényezdébe

Willi Betz
Meg van az Omega utódja,bár még semmi pénzért nem cserélném le,de elõbb-utóbb eljön ez is. Saab 9-5 kombi 2.3t lesz helyette.

bboyatty
Na az szép.<#eljen>

Willi Betz
Fúú ma igazán szeretve érezheti magát az autóm. Vettem hozzá hátsó lengéscsillapítókat,gyári GM szintszabályzós...plusz holnap a 240 ezredik km is beleröppen.

Norbi1990
<#eljen>
Norby646
<#eljen> Nagyon szép a járgány! Vigyázz rá! 😊

Kicsizoli

A kutya rúgja meg, van "baj" 😊)))

bboyatty
Köszönöm, eddig nem volt sok baj vele. 😄

Kicsizoli
<#eljen> Legyen sokáig örömöd benne szép autó...

bboyatty
Le lett fényezve, tudom nem látszik, aki látta élõbe csak az látja.

Kicsizoli
Akár mindkettõbõl...látok bennük fantáziát csak a Bedfordban gyenge a dízel...😊

Szabi
a sárgából menõ autószállító lehetne 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Kicsizoli
Elkalandoztak a gondolataim...😊

2009 ben még forgalomban volt...😞

Ez meg csak 3300 as....

Hetente látom a nagykörösi Blitz-ét az is 2,5 ös, szép hangja van 😊

2000 res 1.4 es astra g benzintankján van valamilyen leengedõ szelep?
hogy tudnám kitakarítani?
bboyatty
Az, szélterelõ...nem jutott eszembe amikor írtam...most nekem is csomagtartóban pihen, de nem kizárt, hogy az lesz a vége nálam is. Tényleg nem tudok rájönni, hogy miért nem fér be, mikor az ujjamat végig húzom a járatba simán fel kéne menjen és mégse.

Willi Betz
Nálam G Astránál csinálta ezt,aztán berágtam és kidobtam a kukába a szélterelõt :-D

bboyatty
Helló. Egy kis segítségre van szükségem, vettem nem rég az autóra ilyen plexi légterelõt a két elsõ ajtóra, valami hasonló, na most az lenne a probléma, hogy akárhogy csinálom, az ablakemlõ nem tud normálisan felmenni, elindul már csak 4-5 centi van, hogy felérjen de megszorul és vissza engedi. Volt valaki akinek sikerült vagy esetleg van valami tippje? Köszi!

bboyatty
Nem karbon maga a motorház csak le van fóliázva a tükrökkel együtt ugye, így volt amikor vettem de szerencsére szépen meg van csinálva így nekem is tetszik.

Willi Betz
Ha kell bármilyen alkatrész,akkor facebookon vannak Opel adok-veszek csoportok,rengeteg Vectrát bontanak,faceliftet is. Legtöbbször nem horror áron mennek a cuccok. Szerintem érdemes körbe nézelõdni.