6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
öregember #1288 VISSZAMENNYÉ ! -
#1287 Vagyis annyit mutatott az óra? -
#1286 na ezt nem olvasta még a kocsim, emrt mentem vele 230-at már XD -
#1285 Astra TwinTop 1.8 Cosmo -
#1284 Hátööö....
végsebesség 209 km/h
gyorsulás 0-100 km/h 11,4 s -
#1283 Lotus Omega XD -
#1282 Mi a pontos tipusa? -
#1281 szabad megkérdeznem, hogy milyen kocsival jösz? XD -
#1280 nem tudom nem mértem... 140 paci.... -
#1279 Mennyit megy 100-ra az Astra? -
#1278 gyere, kihívlak egy versenyre -
#1277 ezt monndom én is XD -
#1276 Meg se kottyanna neki. Sőt, néha kell is. -
#1275 sztem egy cseppet drágább lenne mint a C Corsa javíttatása XD -
#1274 Lesz majd ennek is V8 hangja a végén -
#1273 megyek biza... és gyorsulok meg szétpörgetem a gépet XD -
#1272 Mennyél...vissza se gyere -
#1271 nna ide megyek.. -
#1270 értem
jaja, csak szombat. 8tól kitudja meddig...
már össze szedtem 8-10 autót eddig. szeretek konvojban vonulni :) -
#1269 jóféle! -
#1268 én Fót mellett lakom...lacháza nincs is olyan messze...már csak anyuval kell egyeztetnem,hogy mit is szánt a kövi hétvégére(mert ha már lefoglalta nekem is a szállást wellnessben akkor sajna megyek oda). havernak van egy régebbi Vectra GT-je, szólok neki is, hátha lenne kedve hozzá.
amúgy ez csak szombaton van? tehát reggel 8tól estig? -
#1267 eddig több, mint 200 opelos jelezte, hogy jön.
azért kérdeztem, mert fél 8kor találkozunk páran az erzsébeti tesconál és onnan megyünk. ha valaki a környékről jön, csapódjon hozzánk :) -
2009. március 21-én a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Dragracing.hu közös szervezésében kerül megrendezésre az I. Opel Kupa Kiskunlacházán.
- Opel Insignia bemutatóautó az Opel Tormási jóvoltából
- Gyorsulási verseny, ahol az Opeleket külön kategóriában is értékeljük, részükre külön díjazás lesz, meghatározott kategóriák szerint (erről kicsit később bővebben)
- Elkülönített parkoló Opelek részére
- Csoki, ropi, kóla... biggrin.gif
- Belépési lehetőség a MOTE-ba a helyszínen
- Belépő ára a szokásos gyorsulási versenyeken is alkalmazott 2.000 HUF/fő és autó versenybe nevezése esetén + 2000 HUF/autó (Klubtagok részére a nevezési díj 1000 HUF/Autó)
- Kapunyitás 8:00-tól -
#1265 mi lesz ott??
azthiszem családi wellness szarságon leszek 20.-tól, de még nemtom hol, meg hogy tuti-e. ha Opel találkozó vagy ilyesmi akkor én lemegyek lehet... -
#1264 valaki jön lacházára 21-én? -
#1263 Csinos darab:)
csak egy kicsit fura felirat a csomiajtón...GS/E kellene lennie...de ez a legkevesebb..:) -
#1262 Opel Commodore.
Szívesen vigyáznék rá. -
#1261 Megvan a vezetékezése és a helye. Szerintem. -
#1260 Sziasztok!
Ez most nem ide tartozik de megkérdezem.Azt szeretném megkérdezni,hogy az autoknál a részleges rádióelökészités az milyen. -
#1259 Signumból nem is adtak el sokat,ugyanis Vectra volt,mondjuk szerintem szebb volt a hátulja mint a Vectranak. -
#1258 Pedig pont a feketén látszik meg elöbb a kosz és az a kényesebb szín. -
#1257 Ok:)
Amiket leírtál egyébként, egy jobb érzésű autós egy sima szívóssal is megteszi, hidegen hajtva ugyanis lehet kukázni a hengerfejet is,de turbóshoz azért még van pár szabály amit be kell tartani a turbó miatt. -
#1256 ilyet láttam akkor...el is olvasom gyorsan a tesztet.amúgy a Signum nem kavart valami nagy port sztem, én legalábbis csak néhány darabot látok a belvárosban,és még csak nagy promo-ja sem volt sztem,vagy csak én nem figyeltem régebben -
#1255 baba lehet, vmelyik nap láttam egy Signum-ot! Azt hiszem 3.2 V6 volt ráírva...nem volt csúnya az sem. Jah és szerintem a fekete szebb meg enyém fehér színű és a kis kosz is meglátszik már nagyon!! egy Insigniát nem szabad "elcsúfítani a kosszal"... -
#1254 V6 4x4:)
Ezek a bazinagy 19-es kerekek lazán eltűnnek az autó alatt:) -
#1253 Nem is neked irányítottam a mondani valóm:) Csak általánoságban írtam le -
#1252 Öt éve van turbós Calibrám, szóval... -
#1251 Áztá kutya mindenit dejól néz ki fehérben
Már eldöntöttem! Fehér lesz,világos belsővel:) -
#1250 Ja istenem.... -
#1249 Szal ebben azért nem kicsi a buksitér:)