6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• blackcalibra
    Én is így vagyok a C20LET-el. Meg lehet azért szokni a 204 lovat is meg a 280 Nm-ert.
    De nemsoká bekerül a PHASE-2 azzal mérgesebb lesz. 280 paci 400Nm, 5.5mp 0-100-ra egy ideig rendben lesz. Ha meg kijutok németbe, lesz értelme a 270-es végnek is.
  • Zetorg
    jah, de már kevés. nagyon megszoktam...
  • blackcalibra
    Látom már. Az.
  • blackcalibra
    C20NE motor van benne?
  • Zetorg
    igyekszem
  • blackcalibra
    Baba a verda márkatárs!
  • Zetorg
    kössz :)

nehogy azt hidd, hogy ez igénytelen! szarabb tisztán tartani, mint a fényeset, mert bele ragad a kosz. a csajom körmei úgyan úgy látszanak a kilincsen meg az ajtó keretén ahogy becsukja...
    ráadásul ahogy hozzá érsz, ott marad a zsírfolt.

a matt fehér is kurva szép tud lenni. nyáron lesz is az enyémen egy kis fehér minta
  • Morphin
    huu ez szép!! grat...
    az a baj a fényezéssel,hogy meglátszik rajta minden szar karc,a matt meg nem annyira igényes(de lehet rosszul gondolom) a színen még nem gondolkoztam,a gyári az fehér...majd ha aktuális lesz ráérek töprengeni rajta...
  • Willi Betz
    Na,hogy autó is legyen a topikban XD (nem megsértődni senkinek!)
  • Zetorg
    matt hát :D
    astára szerintem elég kb 3 liter festék...a lakk nem tudom mennyi :\
  • Morphin
    hmm neked pont matt van? képet tudsz mutatni? akkor ha hozatok jóárasítva festéket 100alatt még megtudom úszni...munkadíj meg nemsok ha ismerős csinálja
  • Zetorg
    hát én a mattot 15000ből csináltam...
    de ha mondjuk metált fújsz, munkadíj nélkül az sem lehet több 100nál szerintem.
  • Morphin
    én gondolkoztam régen a matt-ban is. nekem bejön...bár sokak lehülyéztek amikor felvetettem az ötletet. amúgy a mostani festésnek semmi baja nincs,egy két mélyebb karcolástól eltekintve,csak nem árt a változatosság...esetleg ha megmarad még sokáig a G Astra akkor kap egy új festést.
    köszi az infot,gondolom akkor 100ezer+ lenne a végösszeg vagy akár 200ezer+,attól függ milyen festék,meg honnan van
  • Zetorg
    sok mindentől függ...
    ha metált akarsz, akkor kb 15k/liter a festék + a lakk...
  • Petka
    Nincs biznisz :P
  • Willi Betz
    Azt dugd fel a nyűves seggedbe,ugyis hosszú a C Corsa hátsó lámpája XD
  • Zetorg
    te vagy az ne hari? :D
  • w77d
    az nincs, de tudok szolgálni Corsa C középdobbal meg hátsó dobbal, illetve hátsó lámpákkal XD
  • Morphin
    jóféle...szolid,mégis gyönyörű

amúgy egy komplett újrafényezés mennyibe fáj? (mondjuk ha tud segíteni haver is)
  • w77d
    na jó bammeg de én nyitott tetővel akartam érkezni XD
  • Petka
    Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy fehér színű, első lökös A Vectrához?
  • Zetorg

• Zetorg
    szarok rá :D
    majd felöltözök...
  • w77d
    de kár hogy kurva hideget mond szombatra :(
  • Kicsizoli
    Klassz átirat...
  • Willi Betz
    :DDD
  • w77d
    Ámen!!! :D
  • Zetorg
    Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel.
    Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok!
    OPEL, én igy szeretlek!
  • blackcalibra
    http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/20090305b/

Lényegében mindegy hogy mit, csak azt ne.
    Nekem most Castrol van benne, teljesen rendben van, nem eszik belőle semennyit, nem ég meg(204 lóerő, turbó). Azelőtt Valvoline volt benne, igazándibó azzal sem volt gondom. De azt mondják jók a Liqui Moly olajok is, természetesen ezekből az olajokból is az autóhoz előírt tipusúakat kell használni. GM olajokat nekem személy szerint mesterszerelők sem ajánlották, V6 Caliban 4-5 ezer kilométer után volt akinek megégett. GM gyertyával semmi gond nincs.
  • Bmx01
    ja még annyi hogy astra g 2003-as
  • Bmx01
    hellóhelló opel-esek
    milyen olajat és gyertyát ajánlanátok mert lassan olajcserés lessz a gépünk 90000km (opel astra kombi 1.6 16v) legutoljára GM olaj és GM gyertya lett beletéve, de nem valami jókat hallunk az olajról
    valamit ajánljatok már ne a legdrágábbat de azért ne is a leggagyibbat
    előre is kössz
  • Morphin
    na úgy néz ki megyek én is lacházára^^ a Vectrás havert még nem sikerült értesítenem,de szereti az ilyesmit,csak el jön...meg az ő gépével gyorsulni is lehet vmilyen szinten...(az 2ezres benzin, enyém 1,7 dízel^^)
    remélem olcsó lesz a hurka,kóbász,sör,perec kvartett
  • blackcalibra
    Vagy amikor csápos emelőn van a gép, és minden további nélkül lazán egy pillanat alatt ledadog 5ben, 6ban.
  • w77d
    erről van szó kérem XD

csak vannak pofátlan csalások is pl ha kissebb kereket teszel a gépre és kiakasztod az órát XD de ez már csak becsület kérdése :)
  • blackcalibra
    Teljesen igazad van, autók egymáshoz képesti összehasonlítása esetén rendben van ez. Meg hát persze hogy mindenki az órán mutatott adatot mondja be, jobban hangzik, az a több.
  • w77d
    tudom, csal az óra... de sokan ahhoz viszonyítanak azért mondom. Mindenki azt szokta emlegetni amit a kocsi órája kiír, senki se műholdon méri, legfeljebb azok a "profik" akik nagyon pontos adatot akarnak valamiért... most ha azt mondom, hogy 209-el mentem, akkor mingyá jön valaki, hogy nebammá az én suzukim megy 200-al (óra alapján). A nagy Mercisek meg BMW-sek is óra alapján emlegetik az eredményeiket, sőt videókon is azt rögzítik....
  • blackcalibra
    "Biztonsági" rátartással dolgoznak az órák, csalnak valamennyi %-ot ugye. De lehet GPS-el mérte, az már pontosabb.
  • Zetorg
    csak egy kis corsaval :D
  • Willi Betz
    Hótziher,hogy nem ment annyival...
  • ladarevolution
    Akarod mondani az óra mutatott már 230-at :) Az autó nem valószínű h ment annyit