General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A kérdésem a következõ lenne:
1993-ban széria(nem GSI) csapott seggû F astrába építettek már 16 szelepes 2000-es 150 lovas motort? Mert most nézegetek egy ilyen autót és nem tudom eldönteni, hogy gyári, vagy épített-e az autó. Elõre is köszi!
Üdv!
Nem rendszeres ez a dolog de töbször elõjön...
Volt olyan is hogy nem indult, és a slusszkulcsot jobban benyomtam és úgy forditottam el, és ugy meg elindult, de valamikor még ez sem segít.
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Akinek esetleg van ötlete az írjon.
köszi
Kéne nekem kis segítség.
Astra f sedan-hoz merre lehet vmi pöpecebb hátsó lámpát venni? Havernak kéne, ha lehet akkor lexus optikás márha létezik ilyesmi sedanhoz.
kösz segítséget elõre is.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Valaki meg tudná mondani, hogy mit jelent, ha a mûszerfalon egy sárga motor ábra világít? Opel Corsa-ról lenne szó.
Köszi!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Csak pár dolog zavar benne. Az egyik, hogy nem Opel, hanem Vauxhall, a másik oldalon van a kormány mint amit megszoktam, és 2000km-re van 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jövõhéten jönn meg a kocsim, Opel Corsa C 1.4 90LE Silverline 5a, könnyûfém, mindenféle extra ezüst szinben (klíma nincs mert nem bírom), ha tud vki vmilyen tanácsot adni a kocsival kapcsolatban, mire vigyázzak, mire kényes stb azt szivesen veszem. Mûanyag váltókulisszáról tudok, de úgy tudom a 2005 után gyártott szériákban már fém van!
Elõre is thx!
Mert az enyémben 1.6i morog (a gyorsulás topicban már meséltem róla😄) és öregurasan, már 50tõl ötödikben kb 90-100km/h-ig megelégszik 4-5literrel (heti 1-2x Gyöngyös-Bp nem autópályán). Kéne szereznem kölcsönbe fogyasztásmérõt..
3,5liter az hogy sikerült? Hatodik sebesség? <#nyes>#nyes>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hát olyan 10 körül eszik városban,hosszutávon elmegy 8L körül!Jó autó,nem bántam meg.Tép mint az atom.
Multkor mentünk pestre,mondom meghuzatom mennyit megy,190-nél fékeznem kelett mert nem sorolt ki egy kocsi a sávból.Max olyan 200at megy sztem😊
A Opel Omega C 2.6-os V6-os motorral az hátsókerekes?
Valamint akinek van tapasztalata az írjon már pár szót az Omega C-rõl. A sedan változatról. Ugyanis most készülök venni egyet.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
mennyit eszik, vagy még nem mérted?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Megvettem az Opel Vectra GT-et A-s.Érdeklõdnék ,hogy tud vki olyan oldalt ahol tuning dolgokat talállok hozzá.lámpa,spoiler,egyéb dekor,diszítõ elemeket.kössz a választ.
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
Bocs a méretért!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Downhill!!
OPEL ZAFIRA 1,9CDTI,120Le,6 SEBESSÉGES MANUÁLISVÁLTÓ

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Ezek pedig nagyon jó ótok.
Öszinte részvétem.
Meg én ugy vok vele hogy sztem az elsõ hónapokban 1-2 dolog elöjön,megcsináltatod és akkor lesz egy normális autó utánna.Most vettünk épp 7-8 éves Toyota Hiacet és utánna kb 60ezer rá lett költve,és azóta jó.De akkor is alap dolgok lettek kicserélve,olajcserék,ékszíjj,szûrõ.Meg most 2 uj akku bele és tipp-topp,pedig 250-300ezer km volt benne már😊
Volt egy hibája a gépegységnek. Nem világított a mûszerfalvilágításom. Hm..gondoltam...biztosíték. A harmadik csere után kezdtem aggódni. Irány az autóvillamossági szerelõ. Faszi: itten kéénye haggyni két napot, mee át kee vizsgááni. No jó...mondom...majd visszajövök.
Otthon leülten Net elé....vectraclub.......probléma felvetve....másnap 2-3 válasz a megoldásra: vegyem ki a hátsó rendszámtábla világító testet és nézzem meg nem dörzsölõdött-e ki a vezeték (fémalkatrészhez hozzáér).
Másnap megyek autóhoz, lámpatest kipattint...láb...ott fénylik a drága réz. Szigetelõ szalag ráteker.........oszt azóta mûszerfal világítás ragyog.
Sokat számit egy tapasztalt brigád okosítása
A lényeg, hogy az idõszakos karbantartást el kell végezni. Ilyen-olyan tuningolt, buzerált, ültetett, kékenvilágítósmûszerfalas stb. verdát ne vegyél. (Ha nem ragaszkodsz hozzá, jobb az egyszerûbb alapon, mellõzd az elektromos tükröket, ablakemelõket. Potenciális hibaforrás. Egy ennyi idõs kocsinál meg nem biztos, hogy megéri a sok rohangálás az alkatrész után.) Az ilyen kocsikat havonta szétszedik, összerakják. Nem jó. A kilométerórára ne adj. Inkább lesd meg, hogy mennyire kopott a vezetõ oldali ajtókárpit, kilics, üléshuzat, mennyire van felfényesedve a kormány. Feltétlen nézd meg a hátsó sárvédõíveket (sajnos hajlamosak rohadni), meg a küszöbre felerõsített gumicsikot is vizslasd meg, ott is elõfordulhat rozsda. Amennyiben lehetõséged van, feltétlen próbáld ki, menj vele rendesen. Állítsd le, inditsd el (meleen is!), hajtsd meg, hagy izzadjon a vas. Ha van check engine hibája, akkor elõjöhet. Ha van autószerelõ ismerõsõsöd vond be a vásárlás elõtti szimatolásba. Ezek az autók, annak ellenére, hogy nem mai darabok még most is ott vannak a szeren, bárki bármit mond.
Jó kis gépek ezek.Kössz az infót.