6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• blackcalibra
    Akkor még esélyesek lehetnek: trafó, gyújtáselosztó, rotor, gyertyakábelek, gyertyák. Ezek nem is olyan drága dolgok.
  • krisz940122
    és ha az alapjárat alatt van és nyomjuk a gázt véletlenül reagál akkoris ilyen remegő hangon mintha nem menne minden henger. nem tudom leirni milyen hang :D tü tü tü tü tü tü tü tü vagy mint egy 2 hengeres motoré. :D
  • krisz940122
    oké a szerelő beszélt valamit erről a lamdba szondárol csak nem tudom mit.talán azt is "gyanusitotta" :D oké ha megvan a baja irok de azért ha vki tudna vmit azért irja már le.előre is köszi
  • blackcalibra
    Szóval ha menet közben nem világít a Check Engine lámpa, akkor legalábbis nem olyan probléma, ami "jelenteni" tud a vezérlőnek, mint pld. a Lambda szonda. Így nem tudom mi lehet. Kíváncsi vagyok mit mond a szerelő.
    Ha van valami, írd ide hogy mire jutottatok!
  • krisz940122
    :D
  • krisz940122
    elsz=lesz és a benzinszűrőre gondoltam
  • krisz940122
    rendes 95 ös benzint :D az elsz hogy elvisszük egy másik szerelőhöz és számitogéppel átnézik hátha megtudják mi a baja.olyat is hallottam h nem mindegy merre ál a szűrő.ez nem lehet a baja?
  • w77d
    nekem ugyanez volt a tuningolt C Corsámmal. Milyen benznint tankoltok? Nekem anno az volt a probléma, hogy a maximalista és 17 éves hülye fejemmel megtablettáztam a Power Racinget is hogy növekedjen az oktánszám, oszt azt már nem szerette :D
    Meg a chiptuninggal is volt valami szarakodás az is csinált ilyet... de nem emlékszem pontosan, ez már 5 éve volt...
  • krisz940122
    a fogyasztás meg rohadtul felmegy.mondták már azt is hogy vhol dugulás van mondták már azt is hogy elektronikai hiba. az a fura hogy tegnap vitük a szerelőhöz ( 70 km re) az égadta világon semmi baj nem volt vele.a szerelő kipucolta a tankot meg alárakott egy sportdobot és megint szar lett.( régebben is csinálta utána abbahagyta most megint elkezdte)
  • krisz940122
    de világit minden ok csak megyünk vele normálisan, utána azt vesszük észre hogy ugyanugy nyomja a gázt a fordulatszám elkezd visszamenni már lemegy az alapjárat alá ( már szinte lefullad de mégse :D) és utána fullad le.ha megpróbáljuk beinditani vagy nem indul be vagy beindul és egyből elkezd rángatni ( alacsony alapjárat miatt).
  • blackcalibra
    Az alapjárati léptetőmotor szabályozza az alapjáratot, de ha bibi van vele az észrevehető. Nem világít a műszerfalon semmilyen lámpa? A motorkontroll lámpa egy sárgán világító motor szimbólum, mikor csak gyújtás van rajta világítania kell, beindítás után el kell aludnia.
  • krisz940122
    oké és köszi.a hibakódot honnan lehet megtudni?mert egyelőre senki se tudja mi baja lehet.alapjárati motor? az mi?csak hogy legyen róla fogalmunk mert nem vagyunk szakértők ( főleg én )
  • blackcalibra
    Alapjárati motort kipucolta már?
    Hibakód esetleg? De megkérdezem a többieket, mit mondanak rá oké?
  • krisz940122
    ja és van benne fedélzeti computer és amikor elkezd rángatni a pillanatnyi fogyasztás volt olyan h felment 60 literre.
  • krisz940122
    helló.az Unokatesóm vett egy opel calibrát.semmi baj sincs vele megy mint a golyó (150 le) de gondol egyet és elkezd rángatni mintha dugulása lenne, leesik a fordulatszám 1000 alá de még jár a motor csak nem reagál a gázadásra utána leáll.hiába próbáljuk beindítani semmi.ma volt kimosva a tank a benzinszűrő új.a középső dobba le van törve egy darabka és az csörömpöl és a szerelő még azt is mondta hogy lehet hogy néha az elájja a füst útját.de vmikor semmi baja sincs a kocsinak.lécci segítsetek mi lehet a baja.a válaszotokat előre is köszi
  • Magnumrolcsi
    Ez üvegszál? : ))
    Egy jó tanács. Ha nem akarod, hogy dzsuvás legyen a kerék, akkor egy nem használt rossz inget tegyél rá, de már mind1 annak. : )
    Am.. jó lesz.
  • ervin98
    jah szep lassan elkeszul
  • ervin98
  • Zetorg
    szép lassan csak elkészül :D
  • Szabi1991
    :-)
  • Zetorg
  • Zetorg
  • mackosajt
    elképzelhető, csak nézd meg a cs-n az adatlapom. ;)
  • Zetorg
    te vagy szpless?
  • Zetorg
  • mackosajt
    Csemegének!
  • Magnumrolcsi
    Szépen le egykáztad :D Mi így csinálnánk (fényező) levágnák a kezünket. :))
    Megfolyt, vagy mik azok a kis "gombócok" ott? :)
  • Zetorg
    centis gitt volt rajta és szét repedt
    most lekaptuk az egészet. szépen újra építem üvegszálból
  • Norbi1990
    Még airbrush se kell hozzá :D
  • Szabi1991
    mondtam én
  • Zetorg
    ja
    főleg ha olyan lesz amire számítok
    akkor lesz nyálcsorgatás

ilyet még nem láttatok az tuti :D