6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#1808 Akkor még esélyesek lehetnek: trafó, gyújtáselosztó, rotor, gyertyakábelek, gyertyák. Ezek nem is olyan drága dolgok. -
krisz940122 #1807 és ha az alapjárat alatt van és nyomjuk a gázt véletlenül reagál akkoris ilyen remegő hangon mintha nem menne minden henger. nem tudom leirni milyen hang :D tü tü tü tü tü tü tü tü vagy mint egy 2 hengeres motoré. :D
-
krisz940122 #1806 oké a szerelő beszélt valamit erről a lamdba szondárol csak nem tudom mit.talán azt is "gyanusitotta" :D oké ha megvan a baja irok de azért ha vki tudna vmit azért irja már le.előre is köszi -
#1805 Szóval ha menet közben nem világít a Check Engine lámpa, akkor legalábbis nem olyan probléma, ami "jelenteni" tud a vezérlőnek, mint pld. a Lambda szonda. Így nem tudom mi lehet. Kíváncsi vagyok mit mond a szerelő.
Ha van valami, írd ide hogy mire jutottatok! -
krisz940122 #1804 :D -
krisz940122 #1803 elsz=lesz és a benzinszűrőre gondoltam -
krisz940122 #1802 rendes 95 ös benzint :D az elsz hogy elvisszük egy másik szerelőhöz és számitogéppel átnézik hátha megtudják mi a baja.olyat is hallottam h nem mindegy merre ál a szűrő.ez nem lehet a baja? -
#1801 nekem ugyanez volt a tuningolt C Corsámmal. Milyen benznint tankoltok? Nekem anno az volt a probléma, hogy a maximalista és 17 éves hülye fejemmel megtablettáztam a Power Racinget is hogy növekedjen az oktánszám, oszt azt már nem szerette :D
Meg a chiptuninggal is volt valami szarakodás az is csinált ilyet... de nem emlékszem pontosan, ez már 5 éve volt... -
krisz940122 #1800 a fogyasztás meg rohadtul felmegy.mondták már azt is hogy vhol dugulás van mondták már azt is hogy elektronikai hiba. az a fura hogy tegnap vitük a szerelőhöz ( 70 km re) az égadta világon semmi baj nem volt vele.a szerelő kipucolta a tankot meg alárakott egy sportdobot és megint szar lett.( régebben is csinálta utána abbahagyta most megint elkezdte) -
krisz940122 #1799 de világit minden ok csak megyünk vele normálisan, utána azt vesszük észre hogy ugyanugy nyomja a gázt a fordulatszám elkezd visszamenni már lemegy az alapjárat alá ( már szinte lefullad de mégse :D) és utána fullad le.ha megpróbáljuk beinditani vagy nem indul be vagy beindul és egyből elkezd rángatni ( alacsony alapjárat miatt). -
#1798 Az alapjárati léptetőmotor szabályozza az alapjáratot, de ha bibi van vele az észrevehető. Nem világít a műszerfalon semmilyen lámpa? A motorkontroll lámpa egy sárgán világító motor szimbólum, mikor csak gyújtás van rajta világítania kell, beindítás után el kell aludnia. -
krisz940122 #1797 oké és köszi.a hibakódot honnan lehet megtudni?mert egyelőre senki se tudja mi baja lehet.alapjárati motor? az mi?csak hogy legyen róla fogalmunk mert nem vagyunk szakértők ( főleg én ) -
#1796 Alapjárati motort kipucolta már?
Hibakód esetleg? De megkérdezem a többieket, mit mondanak rá oké? -
krisz940122 #1795 ja és van benne fedélzeti computer és amikor elkezd rángatni a pillanatnyi fogyasztás volt olyan h felment 60 literre. -
krisz940122 #1794 helló.az Unokatesóm vett egy opel calibrát.semmi baj sincs vele megy mint a golyó (150 le) de gondol egyet és elkezd rángatni mintha dugulása lenne, leesik a fordulatszám 1000 alá de még jár a motor csak nem reagál a gázadásra utána leáll.hiába próbáljuk beindítani semmi.ma volt kimosva a tank a benzinszűrő új.a középső dobba le van törve egy darabka és az csörömpöl és a szerelő még azt is mondta hogy lehet hogy néha az elájja a füst útját.de vmikor semmi baja sincs a kocsinak.lécci segítsetek mi lehet a baja.a válaszotokat előre is köszi -
#1793 Ez üvegszál? : ))
Egy jó tanács. Ha nem akarod, hogy dzsuvás legyen a kerék, akkor egy nem használt rossz inget tegyél rá, de már mind1 annak. : )
Am.. jó lesz. -
ervin98 #1792 jah szep lassan elkeszul -
ervin98 #1791 -
#1790 szép lassan csak elkészül :D -
Szabi1991 #1789 :-) -
#1788 -
#1787 -
#1786 elképzelhető, csak nézd meg a cs-n az adatlapom. ;) -
#1785 te vagy szpless? -
#1784 -
#1783 Csemegének! -
#1782 Szépen le egykáztad :D Mi így csinálnánk (fényező) levágnák a kezünket. :))
Megfolyt, vagy mik azok a kis "gombócok" ott? :) -
#1781 centis gitt volt rajta és szét repedt
most lekaptuk az egészet. szépen újra építem üvegszálból -
#1780 Még airbrush se kell hozzá :D -
Szabi1991 #1779 mondtam én -
#1778 ja
főleg ha olyan lesz amire számítok
akkor lesz nyálcsorgatás
ilyet még nem láttatok az tuti :D -
#1777 Azcééplesz :) -
#1776 na jó
vaj színű lesz csak lesz benne egy kis extra amit nem mondok el :D -