General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
<#eljen>
Frankó masina.
Csak az a baj az 1.8-al hogy ki kell nyomni a szemét ha nem poroszkálni akarsz vele.
w77d
A Corsa már nincs meg, Astra Twintop van helyette.... A Buggy még megvan 😊

a "Milyen autót láttál ma" topikból van a kép 😄D

Tufa
neked milyen autóid vannak egyébként? láttam CS-n a buggyt, a corsáról tudok, milyen jaget vettél most? 😊

MaSzKa
nekem a kedvenc autóm a manta

de ehelyett inkább 1 full gyári gt/e!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sziasztok egy ismerõsöm készitett egy videót a Caestyling autószépségverseny gyõztesérõl ami nagy örömömre egy Opel. Gondoltam hátha érdekel vkit😊
http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1596/date/count
blackcalibra
Milyenhez?
w77d
egy újabb és szebb kocsihoz jutottam hozzá 😉

blackcalibra
Mi történt? Vittek vele aztán túl durvának találtad?<#nyes>
w77d
Calibra téma ejtve, mást veszek majd 😊

közbe visszanéztem pár oldalt, és megtaláltam 😞

pff... a corsának is a jobb elsõt zúzták be nenrég? :S

Willi Betz
Neki Corsaja van,és az apjának van Antaraja.
Nekem van Astram.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

blackcalibra
Most ez hogy van?
Garis még az asztma? Bevitted az opelhez és kaptad ezt amíg üvegcsere?
Heló! Calival mivan?
w77d
öröm a bajban, hogy csereautónak egy Astra TwinTop-ot kaptam így egész nap kabrióztam 😄

blackcalibra
Köcsög buzik az ilyenek.
MaSzKa
akkor olcsón megúsztátok

w77d
semmit nem vittek el.... Garázs bezony nincs....

MaSzKa
és mit vittek el?

garázs nincs?

w77d
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ reggelre betörték az Antaránk jobb elsõ ablakát <#duma><#rinya>

blackcalibra
Dehogynem. Turbó összkerékkel....Ilyenkor már vezetési élménnyel párosul az autózás.
ja igen, csak arra nem gondolnék ilyen kategóriában 😊, felesleges szvsz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Willi Betz
A legdrágább 2,8 V6 turbó 4x4-es az 10 körül lesz.

Willi Betz
Eleinte biztos drága lesz...6 millla körül,aztán lemegy az ára és beáll egy emberire.
De aki vadiúj megjelenésû autót vesz az megis érdemli...

w77d
annyit szó nélkül megér....

hát nagyjából Vectra áron valószínû, Mondeo, Mazda6 stb. is nagyjából egy árban van 5,5-8,5 millió

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

w77d
milyen áron fogják ezt az Insigniát terjeszteni??

Willi Betz
Kínában Buick Insignia néven fogják árulni.

Zetorg
eleje nem nagyon tetszik

MaSzKa

Willi Betz
Valahogy úgy😄

MaSzKa
szép 😄

minden hónapba új logo?

Willi Betz
A kombit is sikerült szépre megcsinálniuk szerintem,ahogy a sedan,5 ajtósat.

blackcalibra
Az tagdíjas úgytudom. Ha valami nem okéss akkor szerintem próbálj mailt küldeni az illetékesnek, biztos van ott elérhetõség.
vectraclub.hu-ra
blackcalibra
Melyikre reggeltél?
Csak azért mert van amelyik tagdíjas.
õõm biztos én vagyok a béna, de a vectraclub honlapján...nem igazán enged bejelentkezni, már leokézták a regisztrálásomat meg minden, de kiirja h a cookie-k legyenek bekapcsolva! márpedig frankón bevan kapcsolva:S help me!!!😄😄😄
blackcalibra
Egyértelmû.
Ez is fontos természetesen. Normális cuccokból jó szakemberrel kell csináltatni.
MaSzKa
ja meg jó ha nem gagyi utángyártott alkatrészekbõl van megjavítva kokányul

blackcalibra
Ez már csak rajta múlik. Egyébként meg: http://www.netrisk.hu/?utm_source=klikkmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=biztositas_search

Kiszámolja és kész.
Willi Betz
Ez igaz,de neki a biztosítás több lenne szerintem.

blackcalibra
Ezek a régi 8v-s Opel motorok örökéletûek, majdhogynem mindegy mennyi kilométer van benne, az eddigi használattól inkább függ hogy milyen állapotban van, azt meg hogy eddig hogy használták szinte sehogy sem fogod megtudni(hacsak nem ismerted a tulajokat). Egyébként elviszed egy független(vagy akár márkaszervizbe is) és kérsz egy állapotfelmérést vásárlás elõtt, pár ezer forintból megvan(kompressziómérés fékek ellenõrzése stb.stb), és valamivel nagyobb képet kapsz a dolgokról.
A 2.0-ás NE motor(115 PS) például nagyon megbízható, és azért fényévekkel jobb mint 1 mondjuk 1.6-os már csak a nyomatéktöbblet miatt is, és lényegében nem fogyaszt többet.(8 szelepesnél például ha mondjuk neadjisten elszakad a vezérmûszíj nem történik semmi nagy baj, nem veri szét a szelepeket stb, és mivel nem egy kihegyezett motor elég hosszú életû is). Alkatrészek terén is olcsó, egy motorgenerál(4 dugó mindennel) kijön annyiból mint nekem 1 gyári kovácsolt dugó a turbós Calibrába. (80 ropi)
Szóval kezdõnek a 2.0-ás szerintem jobb, jobban autózható, fogyasztása nem lényegesen több vagy annyi, olcsó alkatrészek, meg kell nézni rendesen mielõtt megveszed, vagy át kell nézetni, egyébként korrekt eladó elengedi az állapotfelmérést ha valóban jó az autó, ha már ebbe is beleköt akkor lehet hagyni kell. De ha mindenképpen Vectrában gondolkozol érdemes keresned egy Vectra fórumot és ott szétnézni, kérdezni, érdeklõdni, vagy a legjobb Clubos autót venni mert azok rendben vannak még ha drágábbak is kicsivel. Persze ez sem 1000%-ék garancia, de jóval biztosabb mint 1 300ezres autó, amiket inkább bontásra, alkatrésznek szoktak venni.
Willi Betz
Fogyasztása olyan 6-7-8 liter között van nagyjából. Azzal meg,hogy nagy a csomija nem vitatkozok,mert tényleg nagy,fõleg az 5 ajtósnak.

a jobb hátsó részt énis néztem h az vajon csak a fény miatt van ugy, vagy kivan javítva. a rozsdásodáról már hallottam, az opeleknél télleg ez a baj. de engem jobban érdekel h a motorja milyen állapotban van. de én ugy gondolkodok, h ha ennyire rendbe van tartva akkor nem hiszem h szét lenne hajtva...bár kitudja. a 75 LE télleg nem sok, de nekem bõven elég...én most egy 1.3as feliciával meg egy 1.0ás lupoval szoktam autókázni, szal nem kell nekem 2.0-ás kocsi...😄😄 meg nemtom, h ezek mennyit fogyasztanak????. meg amugy egy ismerõsöm vett egy ugyanilyen vectrát, és akkor szerettem bele mikor vittünk tablót...😄😄 akkor mondtam h azt h ez az autó mindent elnyel😄😄 de télleg nagyon nagy a csomagtere. amugy 19 vagyok, szal jolenne ez nekem😛
Willi Betz
Ezek már 16 szelepesek voltak mind?
Viszont lehetett kapni 1,8-assal is meg 1,6-ossal.

MaSzKa
volt 2.0i 2.0GT és 2.0 16V és 2.0i Ecotec
ha jóé tudom 115 150 150 136 le

de ez nem 100%

Willi Betz
Nade valamikor kellett váltaniuk.

MaSzKa
ez nem így van

olyan motorral vetted meg amivel akartad volt vagy 6féle választék

Willi Betz
Nagyobb...és sokat mondok,ha 100kg-val nehezebb😊
Na azért mondom,hogy ha már van benne fél millió km ,akkor azt hanyagolni kell.
94-es az már a modellfrissített verzió,asszem 93-ban volt modellfrissítés. Onnantól kezdve meg szerintem nem tették bele a 8 szelepes motort,csak a 16 szelepest.