6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#1888 És ez fogyasztásban mennyire látszodik meg? -
#1887 Nincs semmi (ha nekem írtad ezt), én csak tyler3333-nak próbáltam az én tapasztalataimat elmondani! -
#1886 És mi a pontos kérdés, vagy mi a probléma?
Nekem is Calim van csak nekem Turbós 4X4-es. -
#1885 Szia! Nem tudom segít-e valamit, de nekem Calibrám van, 2.0 8 szelep, és én a Magnum tuningnál vettem rá hozzá alakított (motorszám, teljesítnény.. ezeket le kellet adni) sport hátsó dobot. A középső dobot az kivetettem, hogy gyorsabb legyen a gáz kiáramlás, és jobb legyen a hangja, és a katalizátort pedig szintén a magnumnál a típushoz alakított sportkatalizátorra cseréltem. A szívó oldalon direkt szűrő van, és így egybe ezzel az egésszel, nekem semmi gond nem volt a kocsival, nem melegedett fel a motor, a hangja az nagyon jó, és jobban megy az autó is egy kicsit. Visszaváltásnál, meg néha amikor a gázpedálról leveszem a lábam, akkor pedig durrog a kipufogócső, ez úgytudom amiatt van, hogy nincs a középső dob.. -
tyler3333 #1884 Sziasztok!
felkerült egy hátsó sport dob a b corsam alá, de semmi v. csak minimális hangja volt.kivettük a középdobot, így már van hangja, elég szép.
most azon parázok hogy nagyon felmelegedett a motor (kb 20km mentem vele)
meg olvastam olyat hogy a sportdob kiszívhatja a hengerből a keveréket vagy valami ilyesmi.
nem lesz baja a motornak? vagy rakassam vissza a régi dobot?
sajnos nem nagyon értek hozzá. tudtok segíteni?
köszi. -
Bmx01 #1883 kössz, kössz -
pocok75 #1882 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Opel Meriva kezelési útmutatót keresek, ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném -
#1881 beállítják a kerékösszetartást.
fontos, mert megeszi a gumit így. megér 5000 Ft-ot egy beállítás -
#1880 nekem most 118ezernél kellett a bal kormányösszekötőt cserélni...de nem vettem észre h rázott volna.szerelő szólt h mindenképp kell,megnéztem én is...lötyögött a kerék.
most kicsit ferdén áll a kormány, szerintetek gáz? futóműállításra kéne vinni nem? ott mit csinálnak pontosan, és mennyire fontos elvégeztetni? -
#1879 Akár lehet a hiba oka gömbfej, kormánymű, szilentek, vagy csak szálszakadtak a gumik...Padon meg kell "csavargatni" az első futóművet és minden kiderül... -
Bmx01 #1878 adott 1 astra g lassan 4 éves és lassan 100ezer km-el és 120km/h körül kicsit remeg (ráz) a kormány mi lehet a gond ??? -
#1877 vaterán láttam multkor b corsara dobot, vagy bármilyen univerzálisat rá lehet faragni.
nekem gyári van hátul kibelezve, nagy véggel. -
#1876 tudtommal a kipuff alig mérhetően befolyásolja a motor működését, tehát nem károsítja. -
tyler3333 #1875 sziasztok!
b corsám alá sportdobot akarok rakni.
(1.2 a moci)
kérdés hogy milyet?
lehet e káros a motorra nézzve? (ha túl nagy a kipuff.)
tud vlki segíteni?
köszi:) -
#1874 Szerintem ki vannak nyújva a fékpofa visszahúzó rugók, és /vagy a fékmunkahenger is rossz, össze lehet rohadva, bár érdekes hogy csak esőben csinálja...
(Nincs azon rendes fék se szerintem, úgyértem hogy nem fog rendesen) -
Gascan #1873 sziasztok..
van egy 97-tes opel astram.. olyan problémám akadt vele, hogy a jobb hátsó kerék miután esőben használom a kocsit mindig beragad. Leszedtem a fékdobot, és az a helyzet vele, hogy a két fékbetét nem húzódik vissza. De csak akkor van ez ha esik, utánna beállok a garázsba és másnap szeretném használni. Először azt hittem, hogy a kézifék miatt, de mostmár rájöttem hogy akkor is ha nem is használom a kéziféket...
Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Vagy tudna esetleg tanácsot adni mi lehet a rossz? -
-
#1871 Na na na..... -
#1870 dual ram -
-
Szabi1991 #1868 szép is lenne :-) -
#1867 Csak ilyen volt rajtáron -
#1866 Azt hittem fehéretrendelsz:))) -
#1865 Elnézést,hogy csak most szólok,de megjött az autóm:DDD
-
#1864 szerintem meg mazda -
Szabi1991 #1863 sztem nagyon szép :-) -
#1862 Kezdem megszokni ezt a hátsót
-
#1861 Távgyógyítani még mindig képtelenség autó/motor témában. Vidd el szerelőhöz. Ezek nem nagy problémák, egy normális szerelő sec perc alatt megoldja. -
tyler3333 #1860 ok.
megprobálunk valamit csinálni.
köszönöm a segítséget!:) -
#1859 mondjuk ha nagyon retkes, akkor lehet, hogy melegen nem zár rendesen...
pucold ki, nem tart semeddig, csak áztasd be rendesen benzinbe és sikáld meg ecsettel a belét.
mást nem tudok így mondani. elég sok dologtól lehet a rángatás. gyertyák, gyertyakábelek, leszakad motortartó bak esetleg -
tyler3333 #1858 8 szelepes
olvastam valahol hogy lehet amiatt ránt, mert koszos az alapjárati motor
gondoltam megér egy próbát megtisztítani,
valami ötlet? -
#1857 16 szelepes?
ha szembe állsz, akkor a blokk jobb oldalán hátul a pillangószelep ház oldalában. le kell bontani pár dolgot hogy oda férj.
ha 8 szelepes akkor sokkal könnyebb, viszont azon nem tudom hol van.
de attól csak az alapjárat ingadozik. -
#1856 Háát, nálam a szívósor alatt, a blokk és a tűzfal között van. Ilyen henger alakú dolgot keress, amire megy egy pár cső. -
#1855 Nem tudom, hol van de nekem is csinálja csak 1-be. -
tyler3333 #1854 Sziasztok!
meg tudjátok nekem mondani hogy hol van az alapjárati motor?
(opel corsa b 1.2)
szerintem azzal van baj mert kicsit rángat, főleg akkor amikor elveszem a lábam a gázról.
előre is köszi. -
#1853 Érdekesen mutat amerikai rendszámmal:D
-
#1852 -
#1851 Audi R8 vs. Calibra -
#1850 Nagyon-nagyon csinos -
#1849 Elsőre azt hittem, hogy egy Corsa :D
Nagyon hasonlít már egymásra a Corsa meg Astra.