General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Majd lelesz mosva,ha nem lesz ennyire hideg és lucskos idõ.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kicsizoli
Mutatos vele nagyon..csak már a testét kellene megmosni<#vigyor1> és ragyogna...praktikusabb mint egy Astra CC😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Érdekes,hogy csak veled. Inkább ugy mondanám,hogy kölcsönösen gecik veled,mert te is az vagy velük<#hehe>

w77d
õk köcsögök velem XD én mikor vertem ki egy robogó szélvédõjét? XD

Willi Betz
Az te vagy!<#hehe>
Te vagy köcsög a robogósokkal😄

w77d
vagy csak nem szeretnek a környéken XD

Willi Betz
Mert kilóg az eleje és a parasztok neki mennek. Már így is tiszta ragya a rendszámtábla elõl.

Willi Betz
Akár csak a te fekete förmedvényed<#hehe>

Norbi1990
Mér vagy felállva a járdára? 😄
w77d
fosch

Willi Betz
Felkerültek a krómozott kilincsek<#vigyor2>

másik felni, matricák le, és már adom is be az F Astra kulcsát.. 😄D

Willi Betz

komoly.. <#wow1><#worship>

de a zöld asztra jobban kéne <#vigyor3>

Kicsizoli
Huh.. az annya....de eltalálták...<#finom><#love11>

Willi Betz

<#worship>

Willi Betz
Komolyságos ez a gép így:

Viszont az új Astrara inkább nem mondok semmit,fõleg a hátuljára. Szerintem nem valami szép<#szomoru1>

MaSzKa
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

blackcalibra
Hello

Tudtok nekem abban segíteni hogy 1996os 3ajtós corsánál hogy kell az ablaktekerõt leszedni,vagy ha valakinek van egy manaulja hozzá azt is nagyon megköszönném

Willi Betz
Az Golftól nem tudom mit várnak...3 év múlva ugyis lecserélik és jön a 7-es Golf.
Meg ugyan az mint az 5-ös.

Willi Betz

Kicsizoli
Ismét a csúcson , az Év autója az Opel Insignia....

A Kadett E(1985), és az Omega A(1987) után...

(Elég gagyi helyen végzett VW Golf)<#vigyor1>

blackcalibra
Turbó, gyári Cooleren kivül még plusz egy nagyobb,,,, 4X4.
blackcalibra
Igen. Turbó, gyári Cooleren kivül még plusz egy nagyobb 4X4.
Igaz most még nincs ennyi, közeljövõben lesz 280-285 paci.
Egyébként a motor ugyanez benne(C20LET).
MaSzKa
turbo
intercooler
330le minden?

blackcalibra
blackcalibra

Etalon.
blackcalibra
Ejj. Ugyanilyen moccer van az én Calibrámban is.<#eljen><#taps>
MaSzKa

ifj Hooligan
hi

Kicsizoli
Übergagyi...<#levele>

Inkább egy öreg Corsa...

w77d
jaja XD

RoR zsozso
Traktóre?? <#hehe>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

w77d
ilyen szart? Vegyé Lamborghinit....

zyndar
Na megtaláltam az autómat

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

blackcalibra
Vegyen egy VR6-os golfot oszt jóva'. <#vigyor>
Willi Betz
Ha Golfot veszel,akkor csakis 2-est,ami szép állapotban van,mert azoknak faszán összevannak rakva. Golf 3-ról meg lebeszélnélek,mert hulladék szinte mind,nem véletlenül vannak a Golf 2-vel nagyjából egy árban.

blackcalibra
Olasz autót én sem vennék pláne a Calibra után/mellé/helyett. Én ültem már Alfában, ami egyébként nagyjából egyben volt, de mégis egy katasztrófa volt, azóta nálam ezek ilyen "szétestées tuning" kategória. Viszont a fócvágenek nem rosszak, bár én Opel párti vagyok, de tény hogy jó.
zyndar
Nem csak ebben. Érdekelne még hasonló tulajdonságokkal Golf III vagy Polo. Olasz autókról meg lebeszéltek <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

blackcalibra
Sok sikert egyébként. Igazad lehet egyébként, bár, lehet így még egy darabig nem találsz megfelelõ állapotút magánszemélynél sajnos, de gondolom nem csak ebben a márkában/tipusban gondolkodsz.
zyndar
Köszi, de ezzel az oldallal kelek és fekszek. Itt is vannak jó lehetõségek, de sok rajta a kereskedésben álló autó és az õ hasznát nem feltétlenül akarom kifizetni. <#kacsint> Ezért lenne jobb magánszemélytõl megvenni.

zyndar
Sziasztok!
Szeretnék kocsit venni 400-450 ezer forint között. 93-94es Corsára gondoltam, 5 ajtósra. Ha lenne valakinek eladó autója, írjon: [email protected]

blackcalibra
No. Bár nekem marad a mostani autóm(mondjuk az is igaz, hogy nem is adnám), viszont kis erõsítést tervezek a közeljövõben. Hogy mikor azt még nem tudom, bár már csak a computer "optimalizálás" van hátra(kapott még egy IC-t, ami nagyobb is mint a gyári egy picit, még a 3.5 bar-os AC-ban gondolkodom+ üzemanyag szabályzó).
Ha igaz így kapok kb. 260-280 lóerõt, kb. 400Nm nyomatékot amit az összkerékkel viszünk az útra. Ez már elég lesz hogy bõven 6 alatt a 0-100(5.5mp. kb. a gyári 6,5-6,7mp.)végét nem tudom(nem is fontos, de talán olyan 270 kb.)
Rágódok rajta még, bár ez még oké a motornak, ennyit simán elbír. Meglátom. De biztos izgalmas lesz. Így már azért elég elfogadhatóan menne.
Kicsizoli
Még a végén odaver az Audinak, meg a BMW nek is😊

Úgy legyen😊

Willi Betz
Ez is baráti lesz! 2.8cm3 Turbo 4 kerék meghajtás, 300lóerõ feletti teljesítménnyel.
Insignia OPC

Willi Betz
Mutatnék szívesen képet a mi volt Kadett D-nkrõl is,csak nem lett lefényképezve,vagy ha leis lett akkor csak részlet látszik belõle. De az volt benne a legkülönösebb vagy ugy is mondhatnám,hogy egyedibb,hogy nem a megszokott aranyszínû volt. Hanem annál kicsit teltebb és sötétebb,de gyári szín volt az is. Belül meg bézs😊 Ja és kombi volt😊 De majd átnyálazom a régi fényképeket,hátha találok róla valami használhatót.

Képek híján csak róla tudok mutatni képet:

Kicsizoli
A piros Kadett gyönyörû....<#finom>, kifogástalan...

A piros Ascona 1.6S Ilyen belsõt soha nem láttam még prosiban sem....😊

Az Admral Ha nõ lenne megkérném a kezét...az tuti gondolkodás nélkül<#love11><#law><#puszis>

A zöld Kadett vannak kétségeim a eredetisége felõl, de csak azért mert ennyire lekopasztott modelt nem láttam....Van itt egy Kecskemétem egy 79 es körlámpás, 4 ajtós!, 1,0S! sokan nem is ismerik...ezzel a motorral...de azon is van ablakok meg a hátsó mûanyag körül dísz léc+ hiányolom a szakállemezen lévõ 2 hosszanti nyílást...télire volt bele gyári mûanyag betét...😊