6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Willi Betz
    Szebb mint az elődje
  • Szabi1991
    [center]
  • cardeneu
    Tudom sajnos ezért nem a saját nevemen küldöm. De segíteni akarok ennek az oldalnak, mert ha beindul rendesen akkor nagyon király szerintem, legalábbis az elgondolás nem rossz! Csak ahhoz hogy menjen sok ember kell!
  • Kicsizoli
    OFF: A reklámért itt ban jár a SG-n, óvatossan..
  • cardeneu
    Boldok karácsonyt mindenkinek!

Új fórum indult! Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! Ha esetleg egy típust nem találsz csak nyisson egy új témát és kész is!! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen!

www.carden.eu
  • DIESEL DOG #2164
    Elegáns. Néhány helyen visszaköszön az Insignia néhány vonalvezetése, eleme...
  • Kicsizoli

Stílusos..
  • Kicsizoli
    Őszintén szólva én is pályázok egy '94-'95 ös "A" Vectra 2.5 V6 ra egy 5 ajtósra..
  • Kicsizoli
    Nos igen..meg az baj hogy Magyarországi példányok szét vannak hajtva...Mind a 2.4i mind a 2.6i a 3.0i nehezebb szétgyilkolni..
  • DIESEL DOG #2160
    Szép, bár nekem a régi Vectra jobban tetszik, főleg a hófehér... :)
  • nesto
    Gyönyörű, csak kár hogy a piaci értéke 0.
  • Zetorg
  • Kicsizoli

Csodás...
  • uHs Gerzson
  • blackcalibra
    Nem olyan rossz dolog ez a "hátrafelé" nyíló hátsó ajtó.
  • Willi Betz
  • nesto
    A hátsó ajtót fordítva rakták fel Legalábbis a kilincs valamiért félresikerült..
  • Willi Betz

• Willi Betz
    Az eddig épített leggyorsabb Opel.

287,4 km/h ért el Nardo-ban
    400 lóerős.
  • Willi Betz
    Azért még ne kiabáljuk el:) Mikor az Insignia is megjelent,áradoztak róla. Aztán szépen lassan elkezdték fikázni...
  • Kicsizoli
    Alig hiszem el hogy nem negatív kritikát kapott, bár egy két embernek még mindig Golf vagyis a VW az "isten"...
  • Willi Betz
    Tegnap nekem is lehetőségem volt megnézni egyet a Pólusban:)
  • uHs Gerzson
    Én ma megyek megnézni a Westend-ben :)
  • Willi Betz
    Mí érdekes megdícsérték a Totalcar-on
  • cardeneu
    Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Érdemes megnézni!

www.carden.eu
  • Willi Betz
    Ebben a színben egész kellemes.
  • matyi0323
    Hali. Egy opel corsam van, elég régi évjárat(1994). Tudnátok valami ötlet mondani mitől lehet ez: mikor nyomom ( kicsit sportosabban odalépek neki ) a gázt mondjuk 2-3-4.-ben, a benzin visszajelző elkezd menni lefelé. Tehát pl. alapból félig van a tank, azt is mutatja és mire elmegyek 100km/h-ra addigra lemegy 5 literre a mutató, ha viszont ott maradok abba a sebességtartományba ( nem csak 100-nál hanem bárhol, akkor a mutató normálisan elkezd menni visszafelé a "tank fele jelzésig ".
    Tavaly volt benne cserélve benzinszivattyú és szűrő, tegnap előtt pedig ismét lett benne cserélve szűrő. ( És tegnap előtt új kuplungot kapott, egy az egybe új kuplung rendszert. Előtte nem volt ez. )

Másik kérdésem: szinte ugyanilyen.. nyomom a gázt általában 2.ban de mostanság már magasabb fokozatban is... ahogy nyomom a gázt úgy fele környékén megáll, hiába nyomom nem csinál semmit csak rángat az egész kocsi. Aztán ha túlnyomom azon a "holtponton", akkor utána ugyanúgy jó. ( Ez akkor szokott lenni, ha kb. 20 liternél kevesebb benne a benzin. )

Remélem érthetően írtam le ( próbálkoztam:D:D:D.
    Tehát ezek "megoldására" várnék tanácsokat, ötleteket.:)
    Köszönöm előre is.
  • NiGhTM4R3
    Okés, holnap utánanézek.

Addig is köszi.
  • Kicsizoli
    Az 1.8as Vectrák már szervósak, ha felnyitod a géptetőt, a bal kezed felől lesz egy ékszíjhatású szivattyú, közelében találsz egy kicsi kb, 0,5 l tartályt abban nézdd meg az olajszintet...ha jó a szint, az esetleges olajfolyásokat nézdd meg csöveknél, ha ez mind rendben van akkor lehet hogy kezd tönkremenni szivattyúd...
  • NiGhTM4R3
    Hali
    Van egy '91-es 1.8-as, benzines Vectrám. Mostanában induláskor a kormányt baromi nehéz tekerni, utána kicsit jobb a helyzet de néha kanyaroknál még szarakodik, ami igazából nem tudom miért van.
    Szervora gyanakszok, hogy kell beleönteni olajat. 2 dolog van:
    - nem tudom, hogy egyáltalán szervos-e. Ezt hol lehet megnézni?
    - nem tudom, hogy hova kell önteni az olajat. Motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék, ablakmosó tartály meg van.

Jahm, nem értek a kocsikhoz, oltásokat nem kérek.
  • Petka
    vagy vectra
  • thoomas
    És Opel Astra TDS a neve Egy jó állapotú darab aranyat ér(nem tapasztalatból mondom, csak már olvastam róla:))
  • blackcalibra
  • Petka
    1.7 TD Isuzu, elnyűhetetlen, tapasztalatból mondom :)
  • Zetorg
    opel hát

volt olyanom :)
  • blackcalibra
    Jaja. Közben jött a helyesbítés nekem is. Többet se segítek senkinek úgy hogy esetleg mástól kérdezek rá.
  • Kicsizoli
    Plussz még..

No de van Német TD is 1,7ben...68Le minta Isuzu 75...G astrában volt...

20D és 21D Motorkódú dieselek pedig peugoet licenz alapján készültek...
  • blackcalibra
    Helyett Opel . Saját fejlesztés.

"Amennyire tudom az Opelekben csak az 1.7TD (Astra, ez Isuzu gyártmány), meg a 2.5TD (Omega B, BMW eredet), illetve a 2.2TD (szintén Omega B, ez meg az olasz VM Motori-tól van) származik házon kívülről a dízel motorok közül, a többi mind saját fejlesztés."
  • blackcalibra
    Srácok a clubban azt mondják Isuzu.
  • Willi Betz
    Egy kérdésem lenne. Omega A-ba a 2.3-as dízel motor az Opel vagy Isuzu?