General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali! nem tudom mennyire olvasott a topik,de azért megpróbálom...
szóval, egy olyan problémám van, hogy fater vett magának is meg nekem is xenon szettet(enyém G Astra,övé Laguna,trafós xenon,nem xenon-gázos halogén) az õ fényszórójának a hátulján ilyen kis rugós vmi tartja az izzót,enyém pedig ilyen L-alakú elforgatós cucc. ez nagy hiba,mert emiatt nem tudjuk berakni az enyémbe.apuéba gond nélkül bele ment. van valakinek G Astra-ja utólag beépített xenon-al?? haver szerint van G Astrából más rögzítési móddal ellátott típus is, így megoldható lenne.hétfõn elnéz bontóba,de azért gondoltam megkérdem tud-e valaki pontosabb infóval szolgálni ez ügyben...
várom a fejleményeket.(ha nem sikerül találni valamit, akkor valszeg lemondok róla és eladom,sufni tuningolni nem fogok emiatt)
szóval, egy olyan problémám van, hogy fater vett magának is meg nekem is xenon szettet(enyém G Astra,övé Laguna,trafós xenon,nem xenon-gázos halogén) az õ fényszórójának a hátulján ilyen kis rugós vmi tartja az izzót,enyém pedig ilyen L-alakú elforgatós cucc. ez nagy hiba,mert emiatt nem tudjuk berakni az enyémbe.apuéba gond nélkül bele ment. van valakinek G Astra-ja utólag beépített xenon-al?? haver szerint van G Astrából más rögzítési móddal ellátott típus is, így megoldható lenne.hétfõn elnéz bontóba,de azért gondoltam megkérdem tud-e valaki pontosabb infóval szolgálni ez ügyben...
várom a fejleményeket.(ha nem sikerül találni valamit, akkor valszeg lemondok róla és eladom,sufni tuningolni nem fogok emiatt)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Én csak addig jattoltam(1-2 alkalom) amíg nem volt katalizátor(így vettem), aztán ezt pótoltam. Mûszakira meg sose kellett jattolni, pedig a KPM nél vizsgázik az autó.
Szia! kezdjük tiszta lappal barátságosan. Ha szépen megkérlek, nem tudnál egy új reget létrehozni? egy bolhafingnyit bántó a nicked!
Egyébként meg,elötte 5-ös BMW-je volt. De ezt leírtam,mégegyszer nem írom le
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
De 4 kerékmeghajtással már igen és amit vett az ürge az az.
mi van egy szinten ezen ez ötössel?
elso kerek miatt sosem fog olyan menettulajdonsagokat produkalni
elso kerek miatt sosem fog olyan menettulajdonsagokat produkalni
aaa-001 - DACIA LOGAN (2005)
5 sikertelen zöldkártya vizsgálat ? <#idiota>#idiota>
5 sikertelen zöldkártya vizsgálat ? <#idiota>#idiota>
<#banplz>#banplz>
nem tudom, de a nõvérem D corsa rendszáma benne van, csak az a ciki, hogy ezt írja ki XD
KOT-631 - Mercedes-Benz S-Class (140) (91- (1991)
egy D corsa 1.2-re XXXD
KOT-631 - Mercedes-Benz S-Class (140) (91- (1991)
egy D corsa 1.2-re XXXD
akkor a 7 éves asztra miért nincs benne ? :p
sõt, az asztrám se -.-"
korzád se -.-
ott a logójába a rendszáma, nem nehéz beírni googléba 😄D
és 2009.11.28.-ig jó a zöldkártyád <#idiota>#idiota>
Vagy egy olyan kormolót ami az enyémben van<#vigyor4>#vigyor4>
Dobj bele gy C20XE t, szárnyakat fog növeszteni<#vigyor1>#vigyor1>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
majd én tolom <#idiota>#idiota>
Ez igaz,de a Kapitányt ez nem érdekli😄
És mikor lesz már kész????<#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Ja,mert meglepõdtem mert a Kapitányra sem kerül ennyibe a teljes cucc, bár rámegy egy 100as az tuti😞
Készülget a gép lassan, de biztosan..