28
-
#28 Viszont a Netburst elég érzékeny a sávszélességre, eddig mindig növekedett a sebesség az FSB növelések hatására (azonos órajelen persze). Most ugye 2 mag osztozkodik a buszon, a nagyobb előoldali busz-órajel() biztosan jótékony hatással van a proci teljesítményére... -
#27 Igaz, a fogalmazás nem volt szerencsés, de a lényeg változatlan:) -
dez #26 "gyorsabb FSB-t kapott"
Ezt én inkább úgy mondanám, hogy magasabb órajelen járatják (jobban húzzák, stb.). ;) -
#25 Pentium EE gyorsabb FSB-t kapott (1066Mhz 800 helyett), ezenkívül támogatja a HTT-t is (Pentium D-n tiltva van). -
#24 Azért elég húzós lenne, ha kiszámolnánk, hogy a világon hány erőmű működik csak azért, mert a processzorok 100(+)W körüliek a tökéletlen gyártástechnológiák miatt. Plussz ugye az izmosabb hűtő is többet eszik, pláne mondjuk a kompresszoros, vagy a Pertier elemes.
Azért méhány 10 gigawatt összejönne világszinten...
A zöldek meg csak kussolnak... -
#23 ez lehet a cél :((( -
#22 Miért pont EE jelzést használnak majd a prociknál? Majd megint jönnek az AMD-s, Intel-es félreértések, ugyanúgy, mint a HT esetében. -
dez #21 Ja, tényleg, ott hiányzik a 4-es. (De persze belül ugyanaz, csak nem spóroltak ki semmit, + more cache.) -
tehen_m #20 Intel Pista EE 955 -
tehen_m #19 Csak a más neve miatt említettem meg...
De a kérdésedre válaszolva: Semmiben, u.o. szar. (És ezt már az intel is bebizonyította!) -
dez #18 Na csak azért, mert mint már írták, az EE az Extreme Edition röviditése, azaz extrém változat. És minek az extrém változata? A P4-é. ;) -
dez #17 Leírnád miben különbözik egy P4-től...? (A nagyobb cache-en kívül.) -
hehehehe #16 lol a 2. kepen az van irva hogy az mt32es procinak 512 mega gyorsitotara van:D -
Aspirin #15 Miért nem gyártanak egész egyszerűen mobil proccokat 754-es vagy 755-ös vagy 939-es foglalattal?
(Netalán Socket A-hoz vagy 478-hoz?) -
Visor #14 Tényleg igazad van. Valóban EE és nem P4. Picit tévedtem csak. -
tehen_m #13 "annyi különbséggel, hogy 2x2 Mb Cache"
Ez nem igaz. És nem is P4.
Az előző DC intel EE is 2x2MB cache-s volt...
Ezért említettem meg...hátha... -
kandeláber #12 Látom, a procigyártóknál iis átveszik szépen azt a gyakorlatot, amit a vidkártyások már használnak, hogy a másik jelölése pont az ellenkezőjét jelenti, mint az egyiknél. EE=Extreme Edition vs. Energy Efficiency. -
Visor #11 Egészen más a gyártási technológiája valamint a felépítése a Thunderbirdnek mind a 2800+ -os 754-nek. És ezért van ez a jelentős eltérés, hogy a tied forró, és a 2800+ 754-es meg alig melegszik, nameg némileg jobb a teljesítménye. -
Visor #10 Végülis ha 2x2 Mb Cache -e van az elég egyértelmű, hogy Dual-Core -s. -
Visor #9 Jah igen azt kifelejtettem. Sorry! -
waterman #8 a villanyszámla az még elmegy, de az hogy nekem egy 1.4es thunderbird-öm van - sütni lehet rajta, a havernak meg egy 2800+os 754ese és alig melegszik.. na az zavaró..:( és azért teljesítményben, hát nem éppen egy szint. -
tehen_m #7 Meg egy apró dolgot kifelejtettél: dual-core -
Visor #6 Új Intel P4 EE Proci 3,73 Ghz-n. Ez csak egy módosított változat lesz annyi különbséggel, hogy 2x2 Mb Cache -el fog menni. Bár azt nem értem, hogy minek csinálnak egy 2x2 Mb-s változatot ha nem lesz hosszú életű, mert jön a következő generáció. Bár lehet egyeseknek nem számít mennyi lesz a villanyszámla! -
#5 Jó lenne már ha jönne az új x2 sorozat. Lenyomná végre az árát a mostani szériának. -
#3 Eccer a Forma 1-ben. -
waterman #2 már csak az AMD termékpalettájának olvasgatása közben megfájdult a fejem.. mi lenne, ha még össze is akarnám hasonlítani őket az Intel chipekkel?? ekkora zűrzavart. volt már valaha hasonló zűrzavar bárhol is? bábel tornyát kivéve..:) -
Troppauer #1 ok