Az AMD is a fogyasztásra helyezi a hangsúlyt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Netburst elég érzékeny a sávszélességre, eddig mindig növekedett a sebesség az FSB növelések hatására (azonos órajelen persze). Most ugye 2 mag osztozkodik a buszon, a nagyobb elõoldali busz-órajel(<#idiota>#idiota>) biztosan jótékony hatással van a proci teljesítményére...
/*WTF?!*/
"gyorsabb FSB-t kapott"
Ezt én inkább úgy mondanám, hogy magasabb órajelen járatják (jobban húzzák, stb.). 😉
Ezt én inkább úgy mondanám, hogy magasabb órajelen járatják (jobban húzzák, stb.). 😉
Pentium EE gyorsabb FSB-t kapott (1066Mhz 800 helyett), ezenkívül támogatja a HTT-t is (Pentium D-n tiltva van).
/*WTF?!*/
Azért elég húzós lenne, ha kiszámolnánk, hogy a világon hány erõmû mûködik csak azért, mert a processzorok 100(+)W körüliek a tökéletlen gyártástechnológiák miatt. Plussz ugye az izmosabb hûtõ is többet eszik, pláne mondjuk a kompresszoros, vagy a Pertier elemes.
Azért méhány 10 gigawatt összejönne világszinten... <#nyes>#nyes>
A zöldek meg csak kussolnak...
Azért méhány 10 gigawatt összejönne világszinten... <#nyes>#nyes>
A zöldek meg csak kussolnak...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Miért pont EE jelzést használnak majd a prociknál? Majd megint jönnek az AMD-s, Intel-es félreértések, ugyanúgy, mint a HT esetében.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Ja, tényleg, ott hiányzik a 4-es. <#vigyor3>#vigyor3> (De persze belül ugyanaz, csak nem spóroltak ki semmit, + more cache.)
Intel Pista EE 955 <#idiota>#idiota>
Csak a más neve miatt említettem meg...
De a kérdésedre válaszolva: Semmiben, u.o. szar. (És ezt már az intel is bebizonyította!)
De a kérdésedre válaszolva: Semmiben, u.o. szar. (És ezt már az intel is bebizonyította!)
Na csak azért, mert mint már írták, az EE az Extreme Edition röviditése, azaz extrém változat. És minek az extrém változata? A P4-é. 😉
Leírnád miben különbözik egy P4-tõl...? (A nagyobb cache-en kívül.)
lol a 2. kepen az van irva hogy az mt32es procinak 512 mega gyorsitotara van😄
Miért nem gyártanak egész egyszerûen mobil proccokat 754-es vagy 755-ös vagy 939-es foglalattal?
(Netalán Socket A-hoz vagy 478-hoz?) <#bohoc>#bohoc>
(Netalán Socket A-hoz vagy 478-hoz?) <#bohoc>#bohoc>
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Tényleg igazad van. Valóban EE és nem P4. Picit tévedtem csak.
"annyi különbséggel, hogy 2x2 Mb Cache"
Ez nem igaz. És nem is P4.
Az elõzõ DC intel EE is 2x2MB cache-s volt...
Ezért említettem meg...hátha...
Ez nem igaz. És nem is P4.
Az elõzõ DC intel EE is 2x2MB cache-s volt...
Ezért említettem meg...hátha...
Látom, a procigyártóknál iis átveszik szépen azt a gyakorlatot, amit a vidkártyások már használnak, hogy a másik jelölése pont az ellenkezõjét jelenti, mint az egyiknél. EE=Extreme Edition vs. Energy Efficiency.
Egészen más a gyártási technológiája valamint a felépítése a Thunderbirdnek mind a 2800+ -os 754-nek. És ezért van ez a jelentõs eltérés, hogy a tied forró, és a 2800+ 754-es meg alig melegszik, nameg némileg jobb a teljesítménye.
Végülis ha 2x2 Mb Cache -e van az elég egyértelmû, hogy Dual-Core -s.
Jah igen azt kifelejtettem. Sorry!
a villanyszámla az még elmegy, de az hogy nekem egy 1.4es thunderbird-öm van - sütni lehet rajta, a havernak meg egy 2800+os 754ese és alig melegszik.. na az zavaró..😞 és azért teljesítményben, hát nem éppen egy szint.
\"The voices are back... Excellent.\"
Meg egy apró dolgot kifelejtettél: dual-core
Új Intel P4 EE Proci 3,73 Ghz-n. Ez csak egy módosított változat lesz annyi különbséggel, hogy 2x2 Mb Cache -el fog menni. Bár azt nem értem, hogy minek csinálnak egy 2x2 Mb-s változatot ha nem lesz hosszú életû, mert jön a következõ generáció. Bár lehet egyeseknek nem számít mennyi lesz a villanyszámla!<#vigyor>#vigyor>
Jó lenne már ha jönne az új x2 sorozat. Lenyomná végre az árát a mostani szériának.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Eccer a Forma 1-ben.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
már csak az AMD termékpalettájának olvasgatása közben megfájdult a fejem.. mi lenne, ha még össze is akarnám hasonlítani õket az Intel chipekkel?? ekkora zûrzavart. volt már valaha hasonló zûrzavar bárhol is? bábel tornyát kivéve..😊
\"The voices are back... Excellent.\"
ok