2320
-
#2080 ma sikerült megoldanom :)
nem hittem vna, h senki nem szeret nosztalgiázni, és segiteni szegény elesetteken :(
nembaj, most vergillel folytatom a 8as pályát :) -
#2079 engem az érdekelne, h mé fagy le állandoan a DMC3?
anno végigvittem 1.1-es crackfixel, most meg 1.3-assal is meghal :(
állandoan ugyanakkor fagy le, és ez kezd baromi idegesitő lenni :(
lehet köze ahhoz, h most 2 magos proci megy alatta? -
dante26 #2078 boldog új évet minden kedves fórumozónak! -
bedevil #2077 igen és 1-szer a 20 pályának megkell lenni.
amúgy meg nem annyira gáz, ha újat kezdesz, mert az unalmas videobejátszások elmaradnak és így jut elég hely a gyilkolászásnak. alapból 3 fegyóval kezdesz és hogy fejleszthesd ugyanott kell megvásárolni a képességeket, mint ahol dante-nél csináltad. -
dante26 #2076 ahoz hogy Vergillel mehessek új játékot kell kezdenem? -
bedevil #2075 let me see... hmm... rebellion a "szúró" teknikája miatt, amikor használja a buborékokat, akkor a leggyorsabban így tudsz közeljutni hozzá. Amúgy ami gyors és halálos. lehetőleg azt. de a devil triggert, azt előszeretettel használd. -
dante26 #2074 és milyen fegyvert ajánlanál hozzá? -
bedevil #2073 Amikor a buborékokat használja, még mielőtt eldobná a kardot és amikor fentről le üt és !szúr!. Ha jól emlékszem ezeke a gyenge pontjai. -
dante26 #2072 hello! a 20-as pályán tartok és azt szeretném kérdezni hogy Vergil mikor a legsebezhetőbb? -
bedevil #2071 majd kiderül, ha kijött. -
dante26 #2070 na jó.de úgy tudom hogy nero irányítása alapból a játék része Vergillel pedig csak a második játszáskor lehet játszani -
#2069 LOL, hát minden csak nem lopakodós :D You tube-on keress rá, kapsz egy halom videót,abból leszűrheted milyen is ^^ -
#2068 Ez valami lopakodós játék? Gőzöm sincs, h mi ez... vcan róla egyáltalán ismertető?
Vagy leírná valaki egy sorba, h mi is ez tulajdonképpen? -
bedevil #2067 most miért mondod ezt? a dmc 3-ba is lehet menni Dante-val és Vergillel is -
dante26 #2066 most végtére melyikük lesz a főgonosz ? mert Nero-val is kell démonokat ölni meg Dantéval is! -
bedevil #2065 Nálam Nero jobban bejön, mint Dante. -
bedevil #2064 Szavadon foglak! -
dante26 #2063 hello!csináltam, egy új galériát dmc 4-es képekkel aki gondolja nézze meg!(a galéria folyamatosan bővül!!) -
dante26 #2062 biztosan ki fog jönni csak azért kérdezem mert láttam a dmc 4 collector's edition pc-s tartalmát és sok jó dolog lesz rajta pl.ajáték teljes zenei anyaga meg hogy hogyan készült a játék meg ilyesmi na,mind 1 csak kérdeztem -
bedevil #2061 Ha arra gondolsz, hogy ps3-ra is ki fog e jönni, akkor ezt én nem tudom. Csak azt, hogy tutira kijön PC-re is. -
#2060 ?_? -
dante26 #2059 hello az lenne a kérdésem hogy a devil may cry 4-nek ps3-ra is lesz gyűjtői változata? vagy csak pc-re lesz? -
dante26 #2058 mind 1 nem érdekes majd megnézem a a stuck gameren -
dante26 #2057 a secret missionokra gondolok -
dante26 #2056 és meg tudnád mondani hol találom őket?
-
bedevil #2055 A szeme a gyengéje! "Devil Triger"-hez pedig úgy tudsz jutni, hogy a "Customize" pontban az "Item"-et kikeresed és ott a "Lila Orb"-ból vásárolgatsz (megjegyezném, hogy nem a csillag alakból, hanem ami jóval lentébb van). Van egy másik módja is... hogy a "Secret Mission"-okat megcsinálod - több élet + devil trigger. Azt ne kérdezd, hogy melyik secret missionban van "Lila Orb", mert nem tudom. -
dante26 #2054 ja mégvalami a 11-es végén lévő szörnyet hogyan tudom legyőzni?
van valami módja vagy egyszerűen üssem amedding ki nem múlik? -
dante26 #2053 hello devil több devil triger-hez hogyan tudok hozzájutni? -
bedevil #2052 Igen tudod használni. Csak a pálya előtt a "Customize" fülre kattintasz a "Mission Start" helyett és ott az "Equip"-nél beállítod a fegyvert.
A vámpírnak pedig a gyengéje, hogy leütöd a körülötte lévő denevéreket és, ha mind elpusztult... nos... adjad neki. -
dante26 #2051 na és a denevéres csajnak mi a gyengéje? ja és amit a 9-esd pályán találok valami puskafélét azt is tudom használni?
-
dante26 #2050 kösz -
bedevil #2049 Elég az egyiket gyepálni és úgy is kinyílik a középső. (megjegyezném, hogy érdemes a bal odalit ütni. a lézerét nehéz kikerülni) -
#2048 Pedig úgy kell, ütöd egyiket,majd a másikat, aztán amikor "kinyílik" ,a középsőt -
dante26 #2047 Megint én. Az lenne a kérdésem hogy a 8-asban amikor a szörny "sziveit"kell elpusztítani azt hogyan kell? Van valami sorrend mert ha az egyiket kinyírom és megyek a másikhoz az első újratöltődik. -
bedevil #2046 Hát nem teljesen igaz, hogy van két kardja. Ott van neki még a Beowulf is, ha játszani fogsz a Vergil karival. -
bedevil #2045 Tök mind1 hogy milyen fegyóval mész. Az a lényeg, hogy akkor kell nekirondtani, ha a "buborékokat" és amikor visszaakarja tenni a kardját a "tokba", akkor a legsebezhetőbb. A többinél csak menekülni kell és kivárni a megfelelő pillanatot. -
dante26 #2044 a 0=enter -
dante26 #2043 ALT+F4
-
vergil #2042 hogyan kell kilépni a játékból mert nincs exit -
vergil #2041 vergilnek csak egy lőfegyvere meg két kard van neki csak