2320
  • soulhunter
    ma sikerült megoldanom :)
    nem hittem vna, h senki nem szeret nosztalgiázni, és segiteni szegény elesetteken :(

nembaj, most vergillel folytatom a 8as pályát :)
  • soulhunter
    engem az érdekelne, h mé fagy le állandoan a DMC3?

anno végigvittem 1.1-es crackfixel, most meg 1.3-assal is meghal :(
    állandoan ugyanakkor fagy le, és ez kezd baromi idegesitő lenni :(

lehet köze ahhoz, h most 2 magos proci megy alatta?
  • dante26
    boldog új évet minden kedves fórumozónak!
  • bedevil
    igen és 1-szer a 20 pályának megkell lenni.
    amúgy meg nem annyira gáz, ha újat kezdesz, mert az unalmas videobejátszások elmaradnak és így jut elég hely a gyilkolászásnak. alapból 3 fegyóval kezdesz és hogy fejleszthesd ugyanott kell megvásárolni a képességeket, mint ahol dante-nél csináltad.
  • dante26
    ahoz hogy Vergillel mehessek új játékot kell kezdenem?
  • bedevil
    let me see... hmm... rebellion a "szúró" teknikája miatt, amikor használja a buborékokat, akkor a leggyorsabban így tudsz közeljutni hozzá. Amúgy ami gyors és halálos. lehetőleg azt. de a devil triggert, azt előszeretettel használd.
  • dante26
    és milyen fegyvert ajánlanál hozzá?
  • bedevil
    Amikor a buborékokat használja, még mielőtt eldobná a kardot és amikor fentről le üt és !szúr!. Ha jól emlékszem ezeke a gyenge pontjai.
  • dante26
    hello! a 20-as pályán tartok és azt szeretném kérdezni hogy Vergil mikor a legsebezhetőbb?
  • bedevil
    majd kiderül, ha kijött.
  • dante26
    na jó.de úgy tudom hogy nero irányítása alapból a játék része Vergillel pedig csak a második játszáskor lehet játszani
  • Seth
    LOL, hát minden csak nem lopakodós :D You tube-on keress rá, kapsz egy halom videót,abból leszűrheted milyen is ^^
  • Prince23
    Ez valami lopakodós játék? Gőzöm sincs, h mi ez... vcan róla egyáltalán ismertető?
    Vagy leírná valaki egy sorba, h mi is ez tulajdonképpen?
  • bedevil
    most miért mondod ezt? a dmc 3-ba is lehet menni Dante-val és Vergillel is
  • dante26
    most végtére melyikük lesz a főgonosz ? mert Nero-val is kell démonokat ölni meg Dantéval is!
  • bedevil
    Nálam Nero jobban bejön, mint Dante.
  • bedevil
    Szavadon foglak!
  • dante26
    hello!csináltam, egy új galériát dmc 4-es képekkel aki gondolja nézze meg!(a galéria folyamatosan bővül!!)
  • dante26
    biztosan ki fog jönni csak azért kérdezem mert láttam a dmc 4 collector's edition pc-s tartalmát és sok jó dolog lesz rajta pl.ajáték teljes zenei anyaga meg hogy hogyan készült a játék meg ilyesmi na,mind 1 csak kérdeztem
  • bedevil
    Ha arra gondolsz, hogy ps3-ra is ki fog e jönni, akkor ezt én nem tudom. Csak azt, hogy tutira kijön PC-re is.
  • ffxi
    ?_?
  • dante26
    hello az lenne a kérdésem hogy a devil may cry 4-nek ps3-ra is lesz gyűjtői változata? vagy csak pc-re lesz?
  • dante26
    mind 1 nem érdekes majd megnézem a a stuck gameren
  • dante26
    a secret missionokra gondolok
  • dante26
    és meg tudnád mondani hol találom őket?
  • bedevil
    A szeme a gyengéje! "Devil Triger"-hez pedig úgy tudsz jutni, hogy a "Customize" pontban az "Item"-et kikeresed és ott a "Lila Orb"-ból vásárolgatsz (megjegyezném, hogy nem a csillag alakból, hanem ami jóval lentébb van). Van egy másik módja is... hogy a "Secret Mission"-okat megcsinálod - több élet + devil trigger. Azt ne kérdezd, hogy melyik secret missionban van "Lila Orb", mert nem tudom.
  • dante26
    ja mégvalami a 11-es végén lévő szörnyet hogyan tudom legyőzni?
    van valami módja vagy egyszerűen üssem amedding ki nem múlik?
  • dante26
    hello devil több devil triger-hez hogyan tudok hozzájutni?
  • bedevil
    Igen tudod használni. Csak a pálya előtt a "Customize" fülre kattintasz a "Mission Start" helyett és ott az "Equip"-nél beállítod a fegyvert.
    A vámpírnak pedig a gyengéje, hogy leütöd a körülötte lévő denevéreket és, ha mind elpusztult... nos... adjad neki.
  • dante26
    na és a denevéres csajnak mi a gyengéje? ja és amit a 9-esd pályán találok valami puskafélét azt is tudom használni?
  • dante26
    kösz
  • bedevil
    Elég az egyiket gyepálni és úgy is kinyílik a középső. (megjegyezném, hogy érdemes a bal odalit ütni. a lézerét nehéz kikerülni)
  • Seth
    Pedig úgy kell, ütöd egyiket,majd a másikat, aztán amikor "kinyílik" ,a középsőt
  • dante26
    Megint én. Az lenne a kérdésem hogy a 8-asban amikor a szörny "sziveit"kell elpusztítani azt hogyan kell? Van valami sorrend mert ha az egyiket kinyírom és megyek a másikhoz az első újratöltődik.
  • bedevil
    Hát nem teljesen igaz, hogy van két kardja. Ott van neki még a Beowulf is, ha játszani fogsz a Vergil karival.
  • bedevil
    Tök mind1 hogy milyen fegyóval mész. Az a lényeg, hogy akkor kell nekirondtani, ha a "buborékokat" és amikor visszaakarja tenni a kardját a "tokba", akkor a legsebezhetőbb. A többinél csak menekülni kell és kivárni a megfelelő pillanatot.
  • dante26
    a 0=enter
  • dante26
    ALT+F4
  • vergil
    hogyan kell kilépni a játékból mert nincs exit
  • vergil
    vergilnek csak egy lőfegyvere meg két kard van neki csak