Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha lehet ingyen legyen... [email protected] ide írjatok
Ezt a <#kocsog>séget... Nem hiszem el. 2 hete egéssz állónap megy ez a csavarosfagyi hogy lejöjjön mert a <#kocsog> batyam leszedte es 98%-nál mitörténik? FELBORUL A TRACKER... Hát nem hiszem el... Már végleg kikészített ez az egéssz... istenkém... Valaki áldjon meg 1 linkel honnan tudom anélkül leszedni hogy az alábbi feliratot olvasnám->torrent
hello
a 19 misonba hogy kell tovább jutni
miután mgszereztem a samsara és be teleportált megint oda
a sok lépcsöhöz
segitsetek pls
Hy! De tudja vki.Én.A Youtube.com-on ott vannak az eddigi részek asszem 5 rész kifogástalan minõségben,és van egy progi,amivel le lehet szedni õket,vmi youtube-os progi,majd utánanézek.Én is le akarom szedni.

hello azt szeretném kérdezni hogy az5-ös mission végén a tüzes szörnyet meg tudom ölni de a szeleset nem annak mi a gyengéje? elõre is kösz adam

hello nem tudja valaki honnan lehet letölteni DMC3 anime részeket?
thanks adam

hi all
ugy pár honap szünet után megint felraktam a játékot de sokat felejtettem pl: hogyan tudom easy-re álitani?
és mit kell ahoz bekapcsolnom hogy magátol csinálja a különbözõ ütéseket hogy körbetekeri a kardot maga körül felüti az elenfelet stb..
elöre is thx
Hy! Olvasgattam a topicban,a konzoplátiratoknál mindenki az irányítás miatt sír...Én meg röhögök,ugyanis általában a konzolportoknál van gamepad irányítás,szóval csak ki kéne adni annyi pénzt 1x egy gamepadra,és vígan játszhatsz.Én személy szerint azért szeretem az ilyen játékokat,mert használnom kell a gamepadot,a többinél úgysincs haszna.Simán játszható volt az Onimusha 3 is.Azok közé tartozok,akik szeretnének DMC1 és 2 portot is.😊

Egy kis segítség kéne. Van gamepadom de nincs rajta az a kis joystik szerû cucc ecért nem megy... Nem lehetne megcsinálni hogy dante a gamepad nyilakkal mászkáljon? Van erre valami program? Elõre is kösz...
Nekem tetszet a Japó dantehang. Tlaána zért mert animésként már kicsit jobban hozzászoktam a japán szinkrionszinészek szövegeihez. 😊 + Eredetileg ez dante hangja (Mármint a japán verziós játékban. 😊 )

A animeeddig nekem is tetszet. 😊
Shep
Nem tudom tudtátok-e, hogy készült a játékból egy anime sorozat is. el is kezdem leszedni, az elsõ részt most nézem és elég jó, csak kár, hogy Dante hangja nem olyan fellengzõs, laza mint a játékban, hanem a szokásos japó mondoton hang.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vki nemtudja h hol van a 11. rejtett küldetés? már mindet végigvittem de azt nem találom sehol. ha vki jobban tudja így, akkor az amelyikben dárdák elõl kell ugrálni.
elõre is kösz
DarkSector
2x asszem

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hello vergillel hányszor kell majd megküzdenem?

DarkSector
Tudtommal csak analóg joy-nál lehet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sziasztok nem tudjátok nencs valami mód arra hogy a nyilakkal lehessen mozogni?
DarkSector
Az gáz...

wander01
"An error (sok szar szám) has occured while running the setup. Pls make sure u have finished any previous setup and closed other apps. if the error still occures contact vendor: CAPCOM"

ezt a hibaüzit kapom setup inditásnál. nem megy más install, és nem megy semmi. valakinek ötlet esetleg?

bövebb alatt ezt irja:

Error Code: -5009 : 0x8002802b
Error Information:
>CtorObjectWrapper.cpp (163)
>CtorObjectWrapper.cpp (402)
>KernelComponent.cpp (1163)
>KernelCABFile.cpp (389)
>SetupDLLSetupDLL.cpp (1541)
pAPPevil May Cry 3 Special Edition
PVENDOR:CAPCOM
PGUID4A8FCAB-9D30-4509-A3F1-D0B7E1BE9F00
$11.50.0.42618
@Windows XP Szervizcsomag 2 (2600) IE 6.0.2900.2180

volt már valakinek ilyen baja?

bocs ha már kérdezték de valamiért safarirol nem megy a topic keresö :S

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Voltan
Eh, már nem fontos. Megoldottam, a játék viszont pocsék 😞((. A PoP-okat csíptem, sõt, még az Onimushát is, de ez nagyon nem jön be. Del.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Helló! Lenne egy problémám. Most szereztem meg a játékot, de gáz van a gamepadommal. Saitek 2600 Rumble Pad. A jobb analóg kar fordítva reagál. Ha felfele tolom lefele mozdul a pali, ha balra tolom, akkor jobbra. Így játszhatatlan... Most tettem fel új drivert is pedig...
Help!!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fókameister
mármint az az álcája majd kiderül😊

Fókameister
ha jól emlékszem õ az az idegesitõ bohóc szal vele majd többször is összefutsz 😊

DarkSector
Nem tudom így, hogy ki Arkham, de nem emlékszem ilyen fõellenségre...

hello azt szeretném kérdezni hogy Arkhammal meg kell majd küzdenem?

Köszi a segítséget, nem tudtam, hogy ki kell választani, hogy melyik fegyvereket viszem magammal, azt hittem mind Danténél van😊
DarkSector
Elõ tudod venni, csak válaszd ki a küldetés elején a menüben a fegyverek közé, amiket magaddal vihetsz....
Asszem még az ember alakú szobroknál is választhatsz..
És ezután az R2 és L2 gombokkal váltogathatsz...
Mindkét oldalra 2-2 fegyvertípust választhatsz, a kb 6-6 darabos kollekcióból...

Sziasztok! Most derült ki hogy a Dmc film csak 50 perces lesz. Szerintem ez így nem helyes. Nézzük a Residentet annak is egy igazán jó film készült. Én örültem hogy lesz film a Dmcrõl de mikor megláttam elkeseredtem mert a szereplõk se hasonlítanak a játékbeli szereplõkre. Talán Lady aki hasonlít de Dante pff... Ja és még egy olyan kérdésem lennne hogy megvan Agni&Rudra de nem tudom elõvenni. Hogy kell elõvenni vagy meg kell venni?
DarkSector
Az átváltozás a fegyver alapján fog menni....

és nem kell hozzá devil triger?

DarkSector
Várjál rosszul emlékszem....
Asszem már a legelsõ fegyver megszerzésével átváltozol, mikor aktivizálod az adott fegyvert....
Válts rá asszem R2....

és hogyan?

DarkSector
4-5 környékén....

hányadik missionban?

és démonná változni mikor tudok?

DarkSector
Nemtuom, de megnézem majd...

és az hányas mission?

DarkSector
Egy csajt kell asszem kinyírnod, aki denevérekkel támad...

és a repülõ képességet mikor kapom meg?

DarkSector
Nemtuom...lehet hogy késõbb lesz és második játszáskor lehet csak használni...
De nem gáz kinyírni a tulkokat pusztakarddal sem...

kösz de hol a gitár?

DarkSector
Én DANTE MUST DIE-on is könnyen elbántam velük!!!!!!!!!!!!!
Ha nehéznek találod, akkor sokat segít a gitár, és a repkedés tulajdonsága, amivel a levegõben tudsz maradni és onnan osztogatni a lövéseket...

berlinboy6329
Hát aztat má' nem naon tom.Próbáld meg a Cerberussal befagyasztani a tüzes fickót,a másikat meg a Rebellionnal gyakjad.Egyszerre lehetõleg,mert ha az 1ik meghal a 2ik elveszi a fegyverét és még erõsebb lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

valami tipp?

megint elakadtam az 5. pálya végén a fej nélküli ellenségeket hogyan lehet megölni?

DarkSector
Amiket fel lehet szedni játék közben és nem piros zöld vagy lila...

csanesz
a gold vagy yellow módot a játék kezdetekor lehet kiválasztani
milyen arany fejek?<#vigyor3> nem tom, én yellowba játszottam...

DarkSector
A felszedhetõ arany fejekre gondolsz???

csanesz
asszem a gold móddal nem kell újrakezdeni a pályát, ha betöltöd a mentést, hanem a checkpointtól.

DarkSector
Jah úgy is lehet, de tovább tart....

DarkSector
Hol van gold és yellow mód....?