Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó.de úgy tudom hogy nero irányítása alapból a játék része Vergillel pedig csak a második játszáskor lehet játszani

Seth
LOL, hát minden csak nem lopakodós :D You tube-on keress rá, kapsz egy halom videót,abból leszûrheted milyen is ^^

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Ez valami lopakodós játék? Gõzöm sincs, h mi ez... vcan róla egyáltalán ismertetõ?
Vagy leírná valaki egy sorba, h mi is ez tulajdonképpen?

most miért mondod ezt? a dmc 3-ba is lehet menni Dante-val és Vergillel is

most végtére melyikük lesz a fõgonosz ? mert Nero-val is kell démonokat ölni meg Dantéval is!

Nálam Nero jobban bejön, mint Dante.<#crazya>

Szavadon foglak!<#vigyor>

hello!csináltam, egy új galériát dmc 4-es képekkel aki gondolja nézze meg!(a galéria folyamatosan bõvül!!)

biztosan ki fog jönni csak azért kérdezem mert láttam a dmc 4 collector's edition pc-s tartalmát és sok jó dolog lesz rajta pl.ajáték teljes zenei anyaga meg hogy hogyan készült a játék meg ilyesmi na,mind 1 csak kérdeztem

Ha arra gondolsz, hogy ps3-ra is ki fog e jönni, akkor ezt én nem tudom. Csak azt, hogy tutira kijön PC-re is.

ffxi
?_?

Fákjúal!

hello az lenne a kérdésem hogy a devil may cry 4-nek ps3-ra is lesz gyûjtõi változata? vagy csak pc-re lesz?

mind 1 nem érdekes majd megnézem a a stuck gameren

a secret missionokra gondolok

és meg tudnád mondani hol találom õket?

A szeme a gyengéje! "Devil Triger"-hez pedig úgy tudsz jutni, hogy a "Customize" pontban az "Item"-et kikeresed és ott a "Lila Orb"-ból vásárolgatsz (megjegyezném, hogy nem a csillag alakból, hanem ami jóval lentébb van). Van egy másik módja is... hogy a "Secret Mission"-okat megcsinálod - több élet + devil trigger. Azt ne kérdezd, hogy melyik secret missionban van "Lila Orb", mert nem tudom.

ja mégvalami a 11-es végén lévõ szörnyet hogyan tudom legyõzni?
van valami módja vagy egyszerûen üssem amedding ki nem múlik?

hello devil több devil triger-hez hogyan tudok hozzájutni?

Igen tudod használni. Csak a pálya elõtt a "Customize" fülre kattintasz a "Mission Start" helyett és ott az "Equip"-nél beállítod a fegyvert.
A vámpírnak pedig a gyengéje, hogy leütöd a körülötte lévõ denevéreket és, ha mind elpusztult... nos... adjad neki.

na és a denevéres csajnak mi a gyengéje? ja és amit a 9-esd pályán találok valami puskafélét azt is tudom használni?

kösz

Elég az egyiket gyepálni és úgy is kinyílik a középsõ. (megjegyezném, hogy érdemes a bal odalit ütni. a lézerét nehéz kikerülni)

Seth
Pedig úgy kell, ütöd egyiket,majd a másikat, aztán amikor "kinyílik" ,a középsõt

Megint én. Az lenne a kérdésem hogy a 8-asban amikor a szörny "sziveit"kell elpusztítani azt hogyan kell? Van valami sorrend mert ha az egyiket kinyírom és megyek a másikhoz az elsõ újratöltõdik.

Hát nem teljesen igaz, hogy van két kardja. Ott van neki még a Beowulf is, ha játszani fogsz a Vergil karival.

Tök mind1 hogy milyen fegyóval mész. Az a lényeg, hogy akkor kell nekirondtani, ha a "buborékokat" és amikor visszaakarja tenni a kardját a "tokba", akkor a legsebezhetõbb. A többinél csak menekülni kell és kivárni a megfelelõ pillanatot.

a 0=enter

ALT+F4

hogyan kell kilépni a játékból mert nincs exit
vergilnek csak egy lõfegyvere meg két kard van neki csak
hello az lenne a kérdésem hogy a 7-es pálya végén vergilt az Agni&Rudra vagy a ceberus sebzi meg jobban?

hello azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem a dmc anime változatát de nem tudom elindítani hogyan kell?

kösz

Seth
Küldetés kezdete elõtt a Customize menüpontban, vagy ha már elkezdted akkor azoknál a homokóráknál lehet kicserélni, mivel egyszerre csak 2 fegyver és két lõfegyver lehet nálad

hello azt szeretném kérdezni hogy megcsináltam az 5-ös mission-t de a hatosban nem tudom elõvenni az agni&rudrát hogyan lehet elõvenni?

Oda, ahol kikell ütni két tükröt. Magyarán, ahol található az arany, meztelen, guggoló nõ és a két tenyere összenéz.

meg tudjátok mondani hogy a 19. pályán hova kell beteni amit a nagy homok órárol kell levenni
Már megvan. Elég megölni Cerberust(kék), Agni&Rudra(zöld) és Gorgo-t vagy, hogy is hívják(fehér).

Öhöm, öhöm. Szóval. Ugyebár van a 18. pálya, ahol újra felsorakoztatják az összes fõbb ellenfelet. Van valami olyan módszer, hogy ne kelljen 2 órahosszát azzal kínlódni, hogy végig menjek rajtuk?

Azt hiszem a 14. pályán amikor ambrosia kristályt 3 -at kells zerezni és a torony folyton változik hogy kell megszerezni mind a 3-at?
Ezt a videót nézzétek meg!!!:)
http://uk.youtube.com/watch?v=MKP0B3gls8c
Ez a Devil May Cry Tears of Sparda trailerje,pár lelkes rajongó csinált egy filmet,hát ahhoz képest elég jó,h ilyen alacsony költségvetésû,de elég nevetséges:) XD

Lehet,h több játékmódban/nehézségben kell végigvinni a többi dologhoz,még így készült videód is lesz majd.Meg gondolom,ha Vergillel viszed végig,akkor is kapsz vmit.

Ma végigjátszottam és feloldott egyet:)
Állítólag azt csak a ps2-es special edition-ben lehet elérni.

Sziasztok hogyan lehet elérni hogy Dantenak más legyen a ruhája?
Evin
Mi már küzdünk a problémával, és hidd el, nem is olyan kevés szöveg van benne.
Bonyolítja a dolgot, hogy nem 1-2program kell ahhoz, hogy bármi is elérhetõ legyen(kép, szöveg).
A legfõbb gond, hogy az angolban nincs ékezet, de más nyelven, meg semmi sem angol nyelvû már, és ami képként van szöveg, azt szerkeszteni nem lehet! :(

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

És az angol felirat melyik fájljában van?Mert magyarítást nem csináltak hozzá,de nincs olyan sok szöveg benne,és lefordítanám.

Mind1,jó volt hozzá az amerikai patch,viszont a gamepadnál hogy tudom beállítani,h a bal gombával,és ne a jobbal mozogjon?
Mert 2 gamepadom van,ps2-n vittem végig az 1-et,és az teljesen kézreálló beállítás volt.Viszont itt a ps2-es gamepadnál a jobb gombával mozog,de fordítva,ha lenyomom,felfelé megy,a mozgást sztem nem tudom a játékban beállítani.És amúgy is rossz a bal kezemmel a jobb gombát nyomni,gyakorlatilag a gamepad felét kell fognom.
A másik gamepadomnál is a jobb gombával hajlandó mozogni,ott már normálisan mozog,viszont a felsõ gombokból 2 van 4 helyett,és nagyobb is maga a gamepad,tehát elég kényelmetlen fognom a gamepadot.
Még billentyûvel lenne a legkönnyebb,de rengeteg a billentyû,amiket használnom kell,tehát ezerszer jobb lenne gamepaddal.A bill csak legislegvégsõ eset.PLS Help hogy tudjak ps2-es gamepaddal játszani.

Hogy tudom megállapítani,h az európai,az amerikai vagy a sima patchet kell leszednem a dmc3-hoz?

Hy dante26,lehet,h késõn szóltam,de van egy oldal,amirõl jobb minõségben tudod leszedni,és nem csak azt,de inkább pm-ben küldöm el a honlap címét.