Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Há jóvanna, csak annak tûnt.

Fákjúal!

DarkSector
Nem szó sincs ilyesmirõl, csak megköszönte a segítséget.<#ejnye1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Most nyaljátok 1mást? <#whatever>

Fákjúal!

DarkSector
Igyekszem.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fodek
a 7.et hamar megtudtam csinálni

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
kösz rendes tag vagy

DarkSector
Amúgy nekem 1 DVD-n megvan az összes pálya végigjátszása videó formályában.

DarkSector
Életcsíkot akkor növelheted, ha összeszeded a titkos helyekrõl a kis kék vagy lila vagy milyen darabokat, és 4 kicsibõl lesz egy nagy ami megnöveli az életét. Én így emlékszem.

DarkSector
Ütöd vágod, és mikor egy nagy gömb lesz körülötte, akkor szalad olyan messze ameddig csak tudsz. valami ilyesmi.
qrva nehéz, de meg lehet csinálni én minden fokozaton megcsináltam, úgyhogy nem lehetetlen.

Fodek
meg adjatok valami tippet a 7. küldetésen Virgil ellen. elõre is kösz

Fodek
hogy lehet növelni az életcsíkot?

Fodek
mind1 rájöttem

Fodek
itt mit kell megnyomni?

hogy a 2 kardot megkaphassam?

DarkSector
Ha valaki tudja, hogy miképpen lehet az analóg karokat belõni a játékban az szóljon.

The Protector
Ott tudod választani ahol cuccokat lehet venni meg fejleszteni.egy szoborszerûség tart vmit a kezében,vagy pálya elején.egyszerre 2 stukker és 2 kard lehet nálad.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fodek
a 6. küldetésnél hogyan lehet kiválasztani a tûz- és a vízkardot?

DarkSector
jah akkor csak egy alap 3.0-ás vga kell csak.

Maxtreme
talán meg nem mivel sm3 support az alapkövetelmény..

DarkSector
még talán a 4 is.

igen

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

menne ezen a gépen és hogy?
2,6Ghz Celeron
128Mb Connect 3d Radeon 9600 sima
1,5GB Ram 266Mhz DDR

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

DarkSector
Majd lesz....
<#vigyor3>

ffxi
Nemtom, nem próbáltam ki. Mert nincs gamepad-om :S

Fákjúal!

DarkSector
Jah lószar lett az egész, csak annyit változott, hogy semejik video-t nem lehet elnyomni, és fullscreen-be külön kell Alt+Enter-rel kirakni.

ffxi
1.3 pecs fenn van??

Fákjúal!

DarkSector
Bakker nekem nem megy analog joy-al!!!!!!!!!!!
Van megoldás?
p2600-as joy-om van.

Evin
Ha felrakod az 1.3-as javítást, ahhoz direkt adnak gamepad-verézlõ programot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Ha felrakod az 3.1-as javítást, ahhoz direkt adnak gamepad-verézlõ programot.

RAZOR27
Használd ezt , evvel betudod lõni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Próbáltál külön progit használni rá?

csövi
nem tom átállítani a gamepad nyilaira a mozgást :S
van rá megoldás?

RAZOR27
alt+enter

Evin
Találkozott már vki olyannal, hogy a játék 640x480-as ablakban indul, és nem lehet kirakni teljes képre?

RAZOR27
felejtõs, megoldottam, csak a kamerakezelés bajos.

RAZOR27
Üdv!
Nincs valami progi, ami engedi nem-analog joyal a mozgást?
Így még a 3. pályáig se jutok el xD
Pls help!

ffxi
gamepad ajánlott.

Fákjúal!

Klemice
na elkezdtem szedni a játékot
kérdésem hogy élvezhetõ-e pc-n, valamint milyen az irányítás billentyûzettel

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

mert gyenge és figyelmetlen volt akkor. természetesen elõnyére válik majd, mert a benne lakozó "devil" elõtör és újabb képességekre tehet szert. magyarul megkapod a devil triggert

Sziasztok nekem szolávokvan meg a Devil May Cry 3 és nem tom enyire a játékot és azt szeretném tudni hogy az elején dantét mért szurja le a tes vére??????????????????????????
bocsesz. 1 hónapja nem voltam sg-n.

soulhunter
ma sikerült megoldanom 😊
nem hittem vna, h senki nem szeret nosztalgiázni, és segiteni szegény elesetteken 😞

nembaj, most vergillel folytatom a 8as pályát 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
engem az érdekelne, h mé fagy le állandoan a DMC3?

anno végigvittem 1.1-es crackfixel, most meg 1.3-assal is meghal 😞
állandoan ugyanakkor fagy le, és ez kezd baromi idegesitõ lenni 😞

lehet köze ahhoz, h most 2 magos proci megy alatta?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

boldog új évet minden kedves fórumozónak!

igen és 1-szer a 20 pályának megkell lenni.
amúgy meg nem annyira gáz, ha újat kezdesz, mert az unalmas videobejátszások elmaradnak és így jut elég hely a gyilkolászásnak. alapból 3 fegyóval kezdesz és hogy fejleszthesd ugyanott kell megvásárolni a képességeket, mint ahol dante-nél csináltad.

ahoz hogy Vergillel mehessek új játékot kell kezdenem?

let me see... hmm... rebellion a "szúró" teknikája miatt, amikor használja a buborékokat, akkor a leggyorsabban így tudsz közeljutni hozzá. Amúgy ami gyors és halálos. lehetõleg azt. de a devil triggert, azt elõszeretettel használd.

és milyen fegyvert ajánlanál hozzá?

Amikor a buborékokat használja, még mielõtt eldobná a kardot és amikor fentrõl le üt és !szúr!. Ha jól emlékszem ezeke a gyenge pontjai.

hello! a 20-as pályán tartok és azt szeretném kérdezni hogy Vergil mikor a legsebezhetõbb?

majd kiderül, ha kijött.