2320
-
Guns of patriot #520 Azért mondjuk a Resident Evil 4 Grafikája joval szebb ennél Meg ujjab is az azé már ODABASZ sztem főleg az emberek + táj. -
#519 Jah és nekem nem jön le a mininováról :((( -
#518 Alt + F4 :D -
#517 hehe :D és akkor, hogy lehet kilépni? -
Gabe18 #516 A Game olyan mint a Devil MAy Cry-nak lennie kell.Óriási vérontás,harc ezerel.A felbontást be lehet állitani,a gampadot jól be lehet kalibrálni.További részletes "pc-s" beállitás valóban nincs.Az elején igy nekem meg se riccen (2500+,6600GT,1 giga ram).Persze a grafika nem nagy szám,olyan PS2-es,de mondjuk felesleges volt azt várni hogy a valószinű nem tul jelentős pc-s eladás kedvéért újraprogramozzák az egész játékot.
A jaátékból EXIT-et én se találtam,ez mondjuk tényleg nevetséges hiba. -
Guns of patriot #515 Az a teljes de warezoldalrol is lehet szedni persze Pénzért:D -
#514 onnan is le lehet, mert nekem onnan se akarja naon...
És az a teljes játék? -
Guns of patriot #513 Mérnem töltitek le a www.mininova,org.rol?? -
Guns of patriot #512 Aki ismeri az első részt az tugyja hogy az a legjobb mindenki aztmodja megalábbis és Én IS a játék élménye sokkal jobb mint a 3.ban + ott jobb helyek is vannak benne -
#511 Na itt valami gáz van.
A torrent oldalról sehonnan nem tudok letölteni SEMMIT!!
Sehova nem enged be, mert azt írja ki, hogy be kell jelentkezzek. Idáig nincsen semmi baj, de nem bírok regisztrálni! Valki segítsen már! -
Guns of patriot #510 Na most jobb a videokártyám mint az ATI 9800-as akkor akkadni fog vagy sem??
Mondjatok v.mit!!!!!! -
#509 de mégis a game milyen? nem olyan jó?:(
és hogy megy? mármint hogy elég FPSsel? -
#508 Na gyerekek egy kis segítség kellene!
A torrentleech oldalról, hogy a picsába lehet leszedni??? -
Gabe18 #507 A felbontást simán lehet állitani a menü "Options" részében,annyi az egész bonyodalom hogy a menüben mozogni a Num. billentyűzet 4-6,8-5, gombjaival lehet, a 0 pedig a kiválasztás gomb. -
hitch #506 mit vártok.A Resi 4 is Sztem ilyen lesz. -
#505 Egy-két kép:
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8
-
#504 A felbontást lehet állítani!
Egyébként engem se fog meg a game. -
Guns of patriot #503 Te jeszus jézus ILYEN SZAR ÁTIRATOTT NEKEM megvan PS2-őn + Monitorra van kötve vagy RGB kábelen +TV ugy is sokkal szebb PS2-n aszittem lesz ujjitás pc-n de nem szar átirat még 1024X768-ra se lehet állitani.SZÁNALMAS ÁTIRAT. -
hitch #502 hát szerintem várd meg és döntsd el hogy jó vagy rossz.Nekem bejöt.Mert nekem ps 2 ön is megvolt. -
#501 Képeket nyomjatok már be. -
#500 emberek akkor ne is szedjem már le? :S :S
77% lenntvan, érdemes kivárni a többit? Ha nem akkor szedem a Titan Questet :( -
#499 így sem -
#498 nekem sem megy -
#497 Én a következőképp indítottam el:
Daemon 4 All emulations on (asszem csak az RMPS kell de nembaj ha mind be van kapcsolva)
Mountolom az DMC3 képfilet
Az innen leszedett securom loadert elindítom -> kiválasztom a DMC3se.exe-t -
djcom #496 Na mindegy.
Addig is Prey):
De most mennem kell.
Később leszek -
djcom #495 A program szabálytalan műveletet hajtott végre..... -
#494 dmc3se.exe-re engedem rá a securom loadert. gondolom így kell:P -
#493 nekem pl ezt "original disc could not be found or authenticated"
-
Hellsing47 #492 sztem lehet lassan ccsinálni egy F.A.Q.-ot ide is!!! -
#491 Mit ír ki?
Hátha tudunk segíteni. -
djcom #490 Hibával leáll a progi:( -
#489 securom loader-rel.
-
djcom #488 Hogyan kell elindítani,mert én sehogy nem tudtam? -
#487 iso megvan még.
De azthiszem teljesen mind1, mert ennek nem csak a felbontás állítási lehetőség hiánya (vagy mégse..) a legnagyobb gondja. -
#486 mindegy már törölted^^ -
#485 hol? Mert belül nem talátam, kívül pedig nincs ennek megfelelő config.exe vagy akármi. -
#484 nem akarlak elkeseríteni de lehet állítani a felbontást -
#483 MINIMUM SPECIFICATIONS
Supported OS:Microsoft® Windows® 2000/XP *1
Processor:Intel® Pentium® III 1GHz
RAM:256MB
Video Card:128MB DirectX®9.0c-compliant graphics card/
Shader2.0 or more *2
Sound Card:DirectX®9.0c-compliant sound card or more *3
DVD-ROM:4x or faster
Monitor:640*480(High Color) <--------
Peripherals:Windows®-compatible mouse, keyboard and game pad *4
Hard Drive Space:2.0GB minimum -
#482 Te jóóóóó éééég.. Hát bazze ássa el magát az Ubisoft hogy ezt a fost ki merte adni a kezébőll szentéges egek.
Ilyen gyenge portolást én még életemben nem láttam. Bammeg ez kész :omg:
Kezdődik ott a dolog, hogy még a menübe az exit opciót is lusták voltak beletenni. Felbontást állítani nem lehet, (only 640) billenytűkiosztást is csak nagyon módjával. A graf ronda, az irányíthatóság förtelem.
Törlöm az egészet cakum-pakk.
Ha a res4 is ilyen lesz akkor....
Óva intek mindenkit tőle. A játék majdnem 5gb-t pakol fel, ebből 3.2gb csak a filmek.. (mpg) -
djcom #481 Ez így sehogy sem indul!