2320
-
djcom #480 Megint a kibaszott securom mizéria:(Na jó.
-
djcom #479 Most telepítem.
PS2-n végigtoltam,ugyhogy hamarosan írok véleményt. -
#478 Ez az?
06.23.06.Devil.May.Cry.3.Special.Edition.EMUDVD-Unleashed
-
#477 Ki jáccik már vele?
-
#476 PS2-őn már játszottam vele és mit mondjak nem hiába írták már nem egy oldalon, hogy minden idők legjobb hack/slash játéka. -
Gabe18 #475 Hát a japánok nem a story nélküli játékaikról hiresek... -
#474 hát ez valószínű,mert ha jól sejtem story line nem sok lesz vagy legalábbis nem olyan pop színvonalú,most azért említettem ezt,mert ha belegondolunk az is hent kategória csak baszott igényesen megcsinálva,ha nem a legigényesebben ebben a kategóriában:) -
Gabe18 #473 Én sok negativ kritikát várok igy is.Ez annyira tipikusan konzol game,hogy szerintem sok pc-s fogja lehúzni. -
#472 szívemből beszélsz -
#471 Akit érdekel a game töltési linkje privizzen! -
Gabe18 #470 Hát legalábbis mielőtt elkezdi a játékot szapulni,gondolja meg hogy egy 8 gombos,kézreálló,2 analóg karal ellátott gamepadal milyen lenne...Mert ezt arra találták ki...
(nagyon remélem hogy a Logitech gamepadom be lehet rá normálisan kalibrálni,mert rosszat fog tenni a környezetemnek ha nem...) -
#469 Szeretek sznvedni/szeretem a kihívásokat. -
#468 OLYAN SZAR AZ IRANYITAS HOGY FUFU :[[[[
*cry* -
#467 akinek nincs gémpadja az ne tegye fel. vagy ha felteszi ne jöjjön ide sírni mert ki lesz filézve:P -
#466 de azért ekkora öröm közepette megereszthetnétak 1 linket. -
#465 igaz tényleg kijött,huzom... -
Hellsing47 #464 hupsz mégse..elfelejtettem hogy ott is van várakoztatos rendszer..lol -
#463 vmi non-reges oldal esetleg? -
Hellsing47 #462 torrentleech...oda most rakták fel=DDD
hehe..kezdem is szedni!!!xDD -
#461 Ezt honnan lehet szedni?Isohunton nincs,piratebayen sincs. -
#460 nagyon rossz nforce mostansag, en is raszoktam ftpk, torrentek nezegetesere, hamarabb megtudom az infokat, mint nforcerol... -
#459 hát igen, azon a bizonyos első magyar torrent oldalon van kinnt minden legelőször :D
de tény, NFOrce-ot sem árt nézni, mármint a fórumot.. -
#458 mondjuk tény,hogy a drága magyar első torrent oldalunkon előbb kint van,mint nforceon a hír,de azért érdemes nézegetni nforce fórumát is néha,bár itt megint később kapcsoltak az urak,de az úgyis csak nfo site:) -
#457 googleba probaltad mar beirni ? :] -
hitch #456 Melyik Torrent Oldalról lehet tölteni???? -
Gabe18 #455 Ez biztató,kösz. -
Gabe18 #454 Na...csak egy szmájlit akartam a végére... -
#453 1-2 apro beallitas damon tools 4-ben, es indul -
Gabe18 #452 Én inkább azt szeretném tudni hogy akkor ez hogy indul el majd.Mert ezt a Securomloaderes témát aztán egyáltalán nem vágom. -
#451 Hát ja azt nehogy mingyá titokban a RE4 is kijöjjön :D
Hát most lesz mit szedni az tuti. -
#450 ciki van, ido kozben kijott a titan quest is, az meg prioritast elvez :] -
#449 Aztán akinek lejött nefogja vissza magát képkészítés terén mire melobol megjövök holnap délutánlegyen mit nézegetni mig leér. :D
-
#448 nem nuked, tutira -
#447 nforce-ot én már nemtom hány hónapja nem nézem...
elvan maradva ilyen 2-3 nappal... :D -
Gabe18 #446 Wan..... nevű helyen is fent van ha valaki nem akar torrentezni. -
#445 nforce már régóta felejtős -
Gabe18 #444 Nforce mondjuk teljessen meg van halva.A Ps2-es Flatout2 sincs kint rjta... -
#443 hát ez érdekes nforce-on se hire se hamva... -
#442 HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#441 szerintem az is lesz...főleg hogy azt mondták, hogy egyszerre jön a DMC3-mal..
és még szerepelnek 1-2 helyen júniusi dátumok, szóval nem lehetetlen.... :)