2320
-
djcom #560 Akkor meg semmi értelme nem volt PC-re átírni. -
#559 Aha ez jól hangzik.
De akkor ez most ugye olyan, hogy mindkettő testvérrel lehet menni? -
Gabe18 #558 Talán mert olyan gombkombinációkat kell benne alaklmazni amit billen gyorsan benyomkodni kínszenvedés.Jó az elején még nem tudsz mást csak csapkodni meg lőni,de később ez már jóval összetettebb lesz.Erre jön az irtózatossan gyors akcio,egyszerre támadó több ellenfél...
-
djcom #557 Csak nem tudom miért.
Amugy egy sima tps játék.
Miért nem lehetne játszani egérrel+bill-el?
Ezt még talán a fejlesztők sem tudják... -
Gabe18 #556 Ja,Daemonban "Emulations"->"All options ON" . -
Gabe18 #555 Daemon Tools-ba (4.03HE verzio) beraktam.Telepitem.A #497 -ben linkelt oldalróla SecuromLoadert leszedtem,EXE-t azzal megkerestem,indtitottam,minden gond nélkül megy.
Azt meg hogy gamepad nélkül JÁTSZHATATLAN,azóta mondjuk mióta felröppent a hire hogy jön... -
Hellsing47 #554 hehe..én is igy dönöttem miután olvsagattam itt a kommenteket..talán majd egyszer vmikor a RELOADED verziot lehuzom!!=DDD -
#553 nahjó, én nem szedem tovább asszem :D -
Guns of patriot #552 Én warezröl szedtem amugy nekem teccik a játék semmi gonom vele csak pc-n szar -
#551 nekem van gamepadem de reggel 8 óüta nem tudom elindítani:P -
djcom #550 Na warez ide vagy oda,az a nem gyenge,amikor a szegényember nyamvadt kis 9-10 ezer forintjáért amiért hetekig,hónapokig spórol vesz egy ilyen ...-t,és ezt kapja. -
djcom #549 Nekem egyedül azzal indul,de mondom:Az,hogy nincs egér és az ini-t sem lehet átírni az botrányos:( -
#548 Vergil van msn-ed? Ott segítek jobban...de itt nem szívesen beszélek a torrent siteokról :D -
#547 curerom 2.2-vel próbálom de kifagy mikor megpróbálom elindítani:F -
#546 de még 1x megpróbálom -
#545 kösz olvastam már, de nem akarja bevenni -
hitch #544 Vergil ment privi üzenet. -
djcom #543 Curerommal elindul,de az botrányos,hogy egér nincs,billentyükiosztás meg pff...
Gamepad nélkül sztem nem lehet vele játszani.
-
#542 Szerintem a Devil may cry maradjon csak konzolon -
#541 MUCSACSO TE HONNAN SZEDED LE! PLEASE! -
#540 hát...nem mondom, csak annyit hogy MO első torrent oldala :D
ha segít segít, ha nem akkor sajnálom... :D -
#539 Hent gém. Müfajában a Chaos Legion talán ami pc n is volt és legjobban hasonlit. Persze ez attól jobb. -
#538 De akkor honnan a szarból szedjem le, ahol nem ilyen lassú??? mucsácsó Te honnan szeded le? -
#537 Jó neked!!!!!
Nekem csak... 0,2% -
#536 kevés a seeder...arról a torrent tehet :(
amúgy nekem most van így hogy folytattam, 80.2%-nál =/ -
Hellsing47 #535 ilyen cccokat nem érdemes leszedni nyilvános tracker-röl...csak és kizárolag privárt torrent oldalakrol...ott nem ugranak rá 500seederre 34467-en... -
#534 Tudom nekem is ilyen sebeséggel szokta leszedni a dolgokat, de most csak 5KB/s-mal szedi és gőzöm sincs miért...
Neked hány %-nál áll? -
#533 mert jobb a netük gondolom... vagy nem? lehet ott nincs seeder...fene tudja, aztsem tudom milyen a neted :D
mondjuk énis 64kb/s-kel szedek, dehát ezvan...lejön az egyszer :D
én már megszoktam, már 1 éve ilyen lassan....dehát még mindig jobb, minthogy ne lenne :) -
#532 úha, az akkor nem semmi :DDD mondjuk az tény, hogy voltak nyugis részek is benne, meg néha már nagyon egysíkú/egyhangú volt, mert állandóan egyforma szörnyek jöttek időnként... de gondolom ha ennyi hent van benne, akkor elfáradhat az ujjad :D
nade asszem akkor folytatom tovább a dl-t :D -
#531 Nektek, hogy-hogy olyan gyorsan lejön? -
#530 az az életbe nem fog nekem lejönni!!
-
Gabe18 #529 Pedig az az. -
#528 csak azt ne mondd, hogy az a 3GB-os batár nagy izé az!!! -
Gabe18 #527 Ehhez képest az békés mászkálós játék... -
#526 aha, hát köszi a tájékoztatást :)
gamepadet pont most vettem elő ehhez a Micro Machines V4-hez, mert gondoltam nem ár hozzá, szal az most van...hát igen, gondolom nem kis erőfeszítés kell normálisan beállítani a gamepadet, dehát ha megvan onnantól kezdve már jó a dolog általában :D
én mondjuk szeretem a hent gameeket, Onimusha 3-mal is elvoltam :D -
Guns of patriot #525 vagy www.torrentspy.com -
#524 köszke megpróbálom -
#523 Pl.:Isohunt.com -
#522 most mit csináljak?? honnan szedjem le???? -
#521 Jó öreg alt+F4-gyel,vagy Ecs-kel ha reagál rája.