2320
  • Pepee999
    mi?? akkor ez tényleg hülyeség... És.. Na várj csak! Ha Vergillel megyünk, akkor egy másik Vergilt kell legyőzni?
  • Pepee999
    UGYANAZOK??? De ez érdekes... láttam már olyan videót, ahol csak Vergillel lehet menni, és Dantéval nem. Asszem a Temenigru tetején harcol Vergil. És ott viszont ha jól tudom nem lehet Dantéval menni. Nemigaz?
  • Guns of patriot
    de ami szőrnyűbb te ezzel elk/urták az egész vergileset hogy VERGIl a FŐELLENSÉG ÉS MINDIG ŐT KELl LEGYŐZNI MIKOR TALÁLKOZUNk DANTE NINCSEN BENNE ELÉG HŰLYESÉG még videok sincsenek
  • Pepee999
    neeemááá!!!
  • Guns of patriot
    NEKEm megvan és igen lehet VERGILEL IS MENNI De A PÁLYÁK UGYANOAZOK REMÉLEM NEMBÁNTOTTAM MEG Senkitt hogy ezt elmondtam előre
  • Pepee999
    Igaz.
    Én már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, mert valaki Isteníti valaki meg szinte a föld alá tiporja.
    Már annyi videót láttam, hogy tökre be vok zsongva tőle.
    De egy valamit még senki nem mondott biztosra nekem akinek megvan a game, pedig már kérdeztem.
    Mindettő testvérrel lehet játszani??
  • Afe
    jaaj egy kis időre rugazkodjunk már el a pc-s játékok okozta beidegződésektől és nézzük JÁTÉKOS szemmel a dolgot.
    ez kéremszépen egy nagyon fasza kis game amiben számtalan démont kell halomra ölni rengeteg tuningolható lő- és vágófegyverrel, stílusonként fejleszthető mozdulatokkal fűszerezve.
    iszonyu májer tud lenni mikor Dante bevisz egy szép hoszu kombót majd felfut a falon és zuhanás közben még szarnak lövi az ellent.
    story is emészthető, sőt elég látványosra sikerültek a game motorjával készített átvezető muvik.

egér+bill sztem lehetetlen lenne játszani, mert kivitelezhetetlen hogy egérrel forgok és ütök+lövök közben meg 15 gombot nyomok a billentyűn mindezt 1 mp-n belül. :D
  • Pepee999
    mi tudjuk hogy jót akarsz :))
  • mucsácsó
    ne is pls, csak jót akarok...
    meg rossz nézni a nem ideillő reklámokat, ezt ti is beláthatnátok...
    peace
  • Pepee999
    JÓ OKÉS ;)
  • Guns of patriot
    OKÉ NICSEN tőbb WAREZ
  • Pepee999
    hát jahjah
    de ez kész agyrém már...
  • Gabe18
    Hát normálisabb torrent oldalra nem vagy regisztrálva,fizetni nem akarsz a warezért,a játék eredetiben történő megvétele gondolom szintén kizárt.
    Akkor tényleg marad "normál" torrentekeről történő bizonytalan sebességű,és valószinűleg hosszadalmas letöltés...
  • mucsácsó
    de halljátok, bírjatok már magatokkal :S
    ez nem warez topic :S
    én csak jót akarok, mert ha már most erről van szó, akkor később itt már csak warez lesz, és még megéljük hogy bezárják a topicot is...szal nem kéne :S
    vagy kéne egy vmi modi/házigazda féle...
  • Guns of patriot
    NYIGIVAN LESZEDI MERT AZ A LEGJOBb ÉS MEGBIZHATOBB MERT MINDENKI ONNAN SZED SZINTE
    ÉS KORLÁTLAN GYORSASSÁG Én IS ONNAN SZEDEM
  • Pepee999
    Bakker a nagy fasz akar 400 forintokat elbaszni ahhoz, hogy warez oldalakra bejusson! Ráadásul mégha nem is szedi le akkor szopás van...
  • mucsácsó
    MÉG VALAMI REKLÁM ESTLEG????
    esetleg tagek közé nem teszitek? lolmáááár :DDD
  • Guns of patriot
    Na látod ezt nemtutam ezt a cimet
  • berlinboy6329
    www.gameland.89.hu olcsóbb és 1 hétig lehetsz fenn és u.a-ok a gémek vannak fenn mint a doxon,és ott is van FTP.
  • Guns of patriot
    én a mininova-t néztem
  • Tatyla
  • mucsácsó
    hát ha a torrent oldal minőségi, akkor nem 30-cal jön...amiből sztem csak egyetlen egy van itt magyarországon (lehet tudjátok is néhányan mire célzok), akkor onnan ahogy felment a torrent, egyből jön fullal...ráadásul ott van minden legelőször...
  • Guns of patriot
    Ha esetleg kellene vkinek az átirat:D:D FTP-sms-es www.dox.uw.hu
  • Guns of patriot
    Jó de én FTP Warezre gondoltam :D:D Inkább töltök, 130kb/sec-el mint hogy 20,vagy 30,cal szenvedjek 3.napot várjak egy game-re Torentböl
  • mucsácsó
    de torrent is warez, ha azt nézed :D
  • Guns of patriot
    Emberek én se vok gazdag de nemá hogy 400ft sms dijat nemtutok kifizetni nemakarok senkivel kötözködni csak én i elcsesztem a lovémat erre a játékra épp azért hogy ne kelljen anyit várni torrentről inkább WAREZOLTAM
  • Gabe18
    Összegyűltek a srácok...

Talán aratás lehet hogy itt mindenki kaszával jön...

A berendezést kissé szétverhetjük,hasznos "Orb-okért".

A shotgun a falon biztató jövöképet fest.

Na már az enyém is...

• Pepee999
    Bazz... mécsak 5%!!
  • Guns of patriot
    NEmtom nekem bejőn egyik kedvenc játékom a világon
  • Tatyla
    anno 2000 körül vagy mikor játszottam az 1-el PS2-ön,de a szinvonal ott maradt :(
  • Guns of patriot
    Érdekes én tok vele normálisan jácani billentyűzeten bevallom kicsit kényekmetlen a ps2 höz képestde simán jácható
  • Tatyla
    hát ennek az irányitása,vagy bekonfigurálása valami vicc...
    2006-ban ilyen hát ez kész...
  • Guns of patriot
    De utálom a Titan Questet
  • grebber
    Na milyen jó hogy meló volt reggel olvastam kommenteket sokhelyen ikább akkor titan Questet szedem le eztmeg majd ha nem lesz semmi más talán akkor!
  • Crazy Mate
    Visszaolvastam.
  • Guns of patriot
    Nem a játék tehet róla hogy XAR LETT Hanem aki átirta meg a PC de bocs
  • Crazy Mate
    Akkor hogy lehet indítani?
  • gamerboy91
    Jaja!!

Hisz a nevében is benne van: Special Edition
  • Crazy Mate
    Szerintem nem.
  • Davidus