2320
-
#600 mi?? akkor ez tényleg hülyeség... És.. Na várj csak! Ha Vergillel megyünk, akkor egy másik Vergilt kell legyőzni? -
#599 UGYANAZOK??? De ez érdekes... láttam már olyan videót, ahol csak Vergillel lehet menni, és Dantéval nem. Asszem a Temenigru tetején harcol Vergil. És ott viszont ha jól tudom nem lehet Dantéval menni. Nemigaz? -
Guns of patriot #598 de ami szőrnyűbb te ezzel elk/urták az egész vergileset hogy VERGIl a FŐELLENSÉG ÉS MINDIG ŐT KELl LEGYŐZNI MIKOR TALÁLKOZUNk DANTE NINCSEN BENNE ELÉG HŰLYESÉG még videok sincsenek -
#597 neeemááá!!! -
Guns of patriot #596 NEKEm megvan és igen lehet VERGILEL IS MENNI De A PÁLYÁK UGYANOAZOK REMÉLEM NEMBÁNTOTTAM MEG Senkitt hogy ezt elmondtam előre -
#595 Igaz.
Én már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, mert valaki Isteníti valaki meg szinte a föld alá tiporja.
Már annyi videót láttam, hogy tökre be vok zsongva tőle.
De egy valamit még senki nem mondott biztosra nekem akinek megvan a game, pedig már kérdeztem.
Mindettő testvérrel lehet játszani?? -
#594 jaaj egy kis időre rugazkodjunk már el a pc-s játékok okozta beidegződésektől és nézzük JÁTÉKOS szemmel a dolgot.
ez kéremszépen egy nagyon fasza kis game amiben számtalan démont kell halomra ölni rengeteg tuningolható lő- és vágófegyverrel, stílusonként fejleszthető mozdulatokkal fűszerezve.
iszonyu májer tud lenni mikor Dante bevisz egy szép hoszu kombót majd felfut a falon és zuhanás közben még szarnak lövi az ellent.
story is emészthető, sőt elég látványosra sikerültek a game motorjával készített átvezető muvik.
egér+bill sztem lehetetlen lenne játszani, mert kivitelezhetetlen hogy egérrel forgok és ütök+lövök közben meg 15 gombot nyomok a billentyűn mindezt 1 mp-n belül. :D -
#593 mi tudjuk hogy jót akarsz :)) -
#592 ne is pls, csak jót akarok...
meg rossz nézni a nem ideillő reklámokat, ezt ti is beláthatnátok...
peace -
#591 JÓ OKÉS ;) -
Guns of patriot #590 OKÉ NICSEN tőbb WAREZ -
#589 hát jahjah
de ez kész agyrém már... -
Gabe18 #588 Hát normálisabb torrent oldalra nem vagy regisztrálva,fizetni nem akarsz a warezért,a játék eredetiben történő megvétele gondolom szintén kizárt.
Akkor tényleg marad "normál" torrentekeről történő bizonytalan sebességű,és valószinűleg hosszadalmas letöltés... -
#587 de halljátok, bírjatok már magatokkal :S
ez nem warez topic :S
én csak jót akarok, mert ha már most erről van szó, akkor később itt már csak warez lesz, és még megéljük hogy bezárják a topicot is...szal nem kéne :S
vagy kéne egy vmi modi/házigazda féle... -
Guns of patriot #586 NYIGIVAN LESZEDI MERT AZ A LEGJOBb ÉS MEGBIZHATOBB MERT MINDENKI ONNAN SZED SZINTE
ÉS KORLÁTLAN GYORSASSÁG Én IS ONNAN SZEDEM -
#585 Bakker a nagy fasz akar 400 forintokat elbaszni ahhoz, hogy warez oldalakra bejusson! Ráadásul mégha nem is szedi le akkor szopás van... -
#584 MÉG VALAMI REKLÁM ESTLEG????
esetleg tagek közé nem teszitek? lolmáááár :DDD -
Guns of patriot #583 Na látod ezt nemtutam ezt a cimet -
#582 www.gameland.89.hu olcsóbb és 1 hétig lehetsz fenn és u.a-ok a gémek vannak fenn mint a doxon,és ott is van FTP. -
Guns of patriot #581 én a mininova-t néztem -
#580 -
#579 hát ha a torrent oldal minőségi, akkor nem 30-cal jön...amiből sztem csak egyetlen egy van itt magyarországon (lehet tudjátok is néhányan mire célzok), akkor onnan ahogy felment a torrent, egyből jön fullal...ráadásul ott van minden legelőször... -
Guns of patriot #578 Ha esetleg kellene vkinek az átirat:D:D FTP-sms-es www.dox.uw.hu -
Guns of patriot #577 Jó de én FTP Warezre gondoltam :D:D Inkább töltök, 130kb/sec-el mint hogy 20,vagy 30,cal szenvedjek 3.napot várjak egy game-re Torentböl -
#576 de torrent is warez, ha azt nézed :D -
Guns of patriot #575 Emberek én se vok gazdag de nemá hogy 400ft sms dijat nemtutok kifizetni nemakarok senkivel kötözködni csak én i elcsesztem a lovémat erre a játékra épp azért hogy ne kelljen anyit várni torrentről inkább WAREZOLTAM -
Gabe18 #574 Összegyűltek a srácok...
Talán aratás lehet hogy itt mindenki kaszával jön...
A berendezést kissé szétverhetjük,hasznos "Orb-okért".
A shotgun a falon biztató jövöképet fest.
Na már az enyém is...
-
#573 Bazz... mécsak 5%!! -
Guns of patriot #572 NEmtom nekem bejőn egyik kedvenc játékom a világon -
#571 anno 2000 körül vagy mikor játszottam az 1-el PS2-ön,de a szinvonal ott maradt :( -
Guns of patriot #570 Érdekes én tok vele normálisan jácani billentyűzeten bevallom kicsit kényekmetlen a ps2 höz képestde simán jácható -
#569 hát ennek az irányitása,vagy bekonfigurálása valami vicc...
2006-ban ilyen hát ez kész... -
Guns of patriot #568 De utálom a Titan Questet -
#567 Na milyen jó hogy meló volt reggel olvastam kommenteket sokhelyen ikább akkor titan Questet szedem le eztmeg majd ha nem lesz semmi más talán akkor! -
Crazy Mate #566 Visszaolvastam. -
Guns of patriot #565 Nem a játék tehet róla hogy XAR LETT Hanem aki átirta meg a PC de bocs -
Crazy Mate #564 Akkor hogy lehet indítani? -
#563 Jaja!!
Hisz a nevében is benne van: Special Edition -
Crazy Mate #562 Szerintem nem. -
#561 na curerom már nem fagy cserébe ez a legújabb hibaüzenet:
"Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software."