2320
  • Sgtfathi
    Ha azt mondjátok billentyűvel el se kezdjem ,akkor megkiméltek 3.5Gb letöltéstől.Tehát??
  • Pepee999
    ÉS EZT MIKOR MONDJA HM?? KÁBÉ MIKOR?? MEGVAN AZ ÖSSZES VIDEÓ MEGTOM NÉZNI.
  • Pepee999
    A FASZOM SE TUDJA DE AZT TOM, HOGY NEM IKREK!!!
  • Guns of patriot
    iGEN DE MÉRT MONDJA dANTE vERGILNEK HOGY twins?????
  • Pepee999
    Egy kis biológiaóra:
    Egypetéjű ikrek azok, amikor az anya méhében két gyerek van.
    Nos ebben az esetben ez nem így volt. Ugyanis lehet, hogy az egyik kiköpött hasonmása a másiknak, de nem ikrek, csak hasonlítanak egymásra. Ugyanis Vergil nemtom mennyivel idősebb mint Dante.
  • Pepee999
    Nem egypetéjűek!!!!! TOD MIT JELENT AZ????
  • Pepee999
    hihi :D
  • Afe
    akkor meg egyik kiköpött mása a másiknak:P

mikor először láttam az introt azt hittem Dante saját magával harcol, aztán kiderült, hogy van egy testvére :)
  • Guns of patriot
    de ikrek mér ne lennének azok??
  • Pepee999
    Én tudom az egész történetet és nem ikrek. Illetve legalábbis nem egypetéjű ikrek, ha lehet így fogalmazni...
  • Pepee999
    Tévhit nem ikrek :P
  • Guns of patriot
    ennek a képnek xar a minősége mert a játék sokkal szebb
  • Afe
    ez a game Dantera épül Vergil csak egy bonusz külső ami asszem a hard mode után jön be több ruházattal együtt.
    tehát fogd fel úgy, hogy az Dante csak Vergilnek álcázva...hisz IKREK :)
  • Pepee999
    igaz, ez PS2-s kép
  • Pepee999
    köszke Gabe :))
  • Guns of patriot
    Örülnél ha nem csak kritizálást hallanék a game-ről jobbat én se tudnék csinálni de majd meglátyuj a resi 4-et az meg azé lesz itt sokaknak szar mert lefogadom hogy nagyon akadni fog
  • Gabe18
  • Pepee999
    szal faxa szar...
  • Pepee999
    3 sor 2.-ja
  • Pepee999
    http://www.gamespot.com/ps2/action/devilmaycry3specialedition/screenindex.html?sid=6151566&q=devil%20may%20cry%203&page=3
    Itt van egy kép amin látszik, hogy mindkettő Vergil, csak az egyik piros.
  • Gabe18
    Hát a grafika az ps2-es,az biztos,de amugy nem rossz.A hangokal végképp nem tudom mi a baj...
    Nekem is Logitech gamepadom van,amit tökéletessen be lehetett rá állitani.
  • Pepee999
  • Gabe18
    Hát gondoltam hogy pc fronton lesznek ellenérzések,de ilyen negativ hullámra még én se számitotam.
  • Guns of patriot
    Nemtom akkor szar a hangkártyád nekem Házimozin nagyon élethű és fasza megalábbis ps2-őn
  • NeoMaN
    Kezét eltörném aki ilyen gémet kiad PC-re. Lehet konzolon ez megszokott, de PC-re szánalom. Grafikáról és a hangokról már nem is beszélve...
  • NeoMaN
    Baszki. Nekem 10-ezres Logi kontrollerem van, de ez játszhatatlan. Iszonyat gagyi...
    :)))
  • Afe
    hát azt nem todom milyen (csikos?:D) de ha már van 2 használható analog kar meg annyi gomb rajta mint a #482-őn akkor használhato sztem.
  • berlinboy6329
    Ajj,kicsit sokmindent csinál.Majd kiderül milyen nehéz lesz majd az irányítás.Szeretek szenvedni.
  • berlinboy6329
    Tudom,de szeretek gyorsan írni.
  • Voltan
    Mondjuk egy ilyen Teszkós kontroller elég már hozzá?
  • Afe
    oke neked biztos sikerül majd.
    de annál a résznél mikor dante felváltva üt, lő, ugrik, fegyvereket váltogatja, special támadások sokaságát használja és még kitudja mit csinál, na ott el ne felejtsd nyomva tartani azt a gombot amivel kijelöli, hogy éppen kit bántson :P
  • Pepee999
    Hogy kell ide beszúrni képet??
  • Voltan
    Ennyi idősen már tudnod kéne írni...
  • berlinboy6329
    Ez üt kicsit.ÁÁÁ de lehet ilyewn bill+rgéren.Nmekem lehet,én megcsinálom.Csak elpször le kéne szedni meg remélem hogy Lindul.

Azok a kombók meg olyan,mitha anime csatajelenetekből merítettek volna. :)
  • berlinboy6329
    Ez üt kicsit.ÁÁÁ de lehet ilyewn bill+rgéren.Nmekem lehet,én megcsinálom.Csak elpször le kéne szedni meg remélem hogy Lindul.
  • Pepee999
    Ha-ha-ha-ha-ha-ha!! Ez baromság!!! Ekkora marhákat...
  • Gabe18
    És ilyet miért csak ps2-n lehetne?
  • Guns of patriot
    SAJNOS igen Dante ruhájában van a Vergil ellenfél elég hűlyeség nem foglalkoztak ezzel a vergilel a japánok sajna
  • moralosan
    Na ILYET csak PS2-n lehet >:).
  • Guns of patriot
    DE ott kell előszőr legyőzni vergil-t mikor szakad az eső de IGAZ hOGY VERGIl INTROJA MÁS és tőbb video nincs is