2320
-
#640 Ha azt mondjátok billentyűvel el se kezdjem ,akkor megkiméltek 3.5Gb letöltéstől.Tehát?? -
#639 ÉS EZT MIKOR MONDJA HM?? KÁBÉ MIKOR?? MEGVAN AZ ÖSSZES VIDEÓ MEGTOM NÉZNI. -
#638 A FASZOM SE TUDJA DE AZT TOM, HOGY NEM IKREK!!! -
Guns of patriot #637 iGEN DE MÉRT MONDJA dANTE vERGILNEK HOGY twins????? -
#636 Egy kis biológiaóra:
Egypetéjű ikrek azok, amikor az anya méhében két gyerek van.
Nos ebben az esetben ez nem így volt. Ugyanis lehet, hogy az egyik kiköpött hasonmása a másiknak, de nem ikrek, csak hasonlítanak egymásra. Ugyanis Vergil nemtom mennyivel idősebb mint Dante. -
#635 Nem egypetéjűek!!!!! TOD MIT JELENT AZ???? -
#634 hihi :D -
#633 akkor meg egyik kiköpött mása a másiknak:P
mikor először láttam az introt azt hittem Dante saját magával harcol, aztán kiderült, hogy van egy testvére :) -
Guns of patriot #632 de ikrek mér ne lennének azok?? -
#631 Én tudom az egész történetet és nem ikrek. Illetve legalábbis nem egypetéjű ikrek, ha lehet így fogalmazni... -
#630 Tévhit nem ikrek :P -
Guns of patriot #629 ennek a képnek xar a minősége mert a játék sokkal szebb -
#628 ez a game Dantera épül Vergil csak egy bonusz külső ami asszem a hard mode után jön be több ruházattal együtt.
tehát fogd fel úgy, hogy az Dante csak Vergilnek álcázva...hisz IKREK :) -
#627 igaz, ez PS2-s kép -
#626 köszke Gabe :)) -
Guns of patriot #625 Örülnél ha nem csak kritizálást hallanék a game-ről jobbat én se tudnék csinálni de majd meglátyuj a resi 4-et az meg azé lesz itt sokaknak szar mert lefogadom hogy nagyon akadni fog -
Gabe18 #624 -
#623 szal faxa szar... -
#622 3 sor 2.-ja -
#621 http://www.gamespot.com/ps2/action/devilmaycry3specialedition/screenindex.html?sid=6151566&q=devil%20may%20cry%203&page=3
Itt van egy kép amin látszik, hogy mindkettő Vergil, csak az egyik piros. -
Gabe18 #620 Hát a grafika az ps2-es,az biztos,de amugy nem rossz.A hangokal végképp nem tudom mi a baj...
Nekem is Logitech gamepadom van,amit tökéletessen be lehetett rá állitani. -
#619 -
Gabe18 #618 Hát gondoltam hogy pc fronton lesznek ellenérzések,de ilyen negativ hullámra még én se számitotam. -
Guns of patriot #617 Nemtom akkor szar a hangkártyád nekem Házimozin nagyon élethű és fasza megalábbis ps2-őn -
#616 Kezét eltörném aki ilyen gémet kiad PC-re. Lehet konzolon ez megszokott, de PC-re szánalom. Grafikáról és a hangokról már nem is beszélve... -
#615 Baszki. Nekem 10-ezres Logi kontrollerem van, de ez játszhatatlan. Iszonyat gagyi...
:))) -
#614 hát azt nem todom milyen (csikos?:D) de ha már van 2 használható analog kar meg annyi gomb rajta mint a #482-őn akkor használhato sztem. -
#613 Ajj,kicsit sokmindent csinál.Majd kiderül milyen nehéz lesz majd az irányítás.Szeretek szenvedni. -
#612 Tudom,de szeretek gyorsan írni. -
#611 Mondjuk egy ilyen Teszkós kontroller elég már hozzá? -
#610 oke neked biztos sikerül majd.
de annál a résznél mikor dante felváltva üt, lő, ugrik, fegyvereket váltogatja, special támadások sokaságát használja és még kitudja mit csinál, na ott el ne felejtsd nyomva tartani azt a gombot amivel kijelöli, hogy éppen kit bántson :P -
#609 Hogy kell ide beszúrni képet??
-
#608 Ennyi idősen már tudnod kéne írni... -
#607 Ez üt kicsit.ÁÁÁ de lehet ilyewn bill+rgéren.Nmekem lehet,én megcsinálom.Csak elpször le kéne szedni meg remélem hogy Lindul.
Azok a kombók meg olyan,mitha anime csatajelenetekből merítettek volna. :) -
#606 Ez üt kicsit.ÁÁÁ de lehet ilyewn bill+rgéren.Nmekem lehet,én megcsinálom.Csak elpször le kéne szedni meg remélem hogy Lindul. -
#605 Ha-ha-ha-ha-ha-ha!! Ez baromság!!! Ekkora marhákat...
-
Gabe18 #604 És ilyet miért csak ps2-n lehetne? -
Guns of patriot #603 SAJNOS igen Dante ruhájában van a Vergil ellenfél elég hűlyeség nem foglalkoztak ezzel a vergilel a japánok sajna -
moralosan #602 Na ILYET csak PS2-n lehet >:). -
Guns of patriot #601 DE ott kell előszőr legyőzni vergil-t mikor szakad az eső de IGAZ hOGY VERGIl INTROJA MÁS és tőbb video nincs is