2320
  • Gabe18
    Billentyűzettel irányithatatlan,de mivel a readme-ben a minimum követelmények mellett is szerepel a gamepad,igy aki anélkül áll neki,magára vessen.
  • NeoMaN
    Volt konzolom, és szeretem a csihi-puhi gémeket is nagyon, jó kikapcsolódást jelentenek. Sajna ez az átirat PC-re irányíthatatlan és rettenetesen csúnya, így tuti a bukása.

• Seth
    Ha mazohista vagy,akkor kezdj neki bátran billentyűzettel ^^
  • Gabe18
    Nem kihivással fogsz szembe nézni,hanem szenvedéssel.
    A kihávás az mondjuk ezt a játékot hardon végigjátszani gamepad-al.A billentyűzeten való küzdelem (a billentyűzettel) az valami más.
  • berlinboy6329
    Érdekel a gém,csak nem merem leszedni,mert sok a "hú de szar" kritika.Szal érdemes leszedni?Mert ha leszedem,akkor kihívással fogok szembe nézni,azaz billel túrom végig.Szal megéri azon kívül hogy gémpeddel kéne tolni?
  • Gabe18
    Hát az elején valóban csak az ütésel legyilkolod azt a pár nyomorult démont aki jön,de utánna az egy gombot nyomok és csapok technika nem sok eredményt fog hozni.De ez asszem neked már nem fog gondot okozni ha törölted.
    Ez a játék a maga kategóriájában olyan helyet foglal mint a Prey vagy a Heroes 5 a sajátjában.Most hogy ez nem jön be,az egy más kérdés,de ne sajnáld a konzolosokat,mert szerintem mindenki el tudja dönteni mi tetszik neki,ez meg elég sokaknak tetszett.
  • Ma2ska
    Én meg téged hogy ez neked kimaradt..
  • Ma2ska
    Ki akarja ezt a játékot bill. el jáccani ?? Nooooormááális ?? joy alap.
  • Afe
    na ez kb olyan mintha az általad említett játékokban össze-vissza konfigurálnám az irányítás és miután nem tudnám irányítani azt mondanám, hogy sajnálak nagyon mert ez egy fos :PP
  • NeoMaN
    én nekiálltam harcolni valami szobában
    Jött sok-sok monszta. Nyomogattam a gombokat össze-vissza...
    Bejött a menü, bejött valmi orb akármi, aztán rájöttem, hogy ha 1 gombot nyomkodok folyamatossan akkor mindenkit kinyírok.

Aztán próbáltam mozogni, de nem tudtam, asztem ez valami játék sajátosság..
    :)))
    Aztán töröltem.
    Sajnálom a konzolosokat, hogy ilyenekkel kell nyomulniuk pl. egy Prey vagy egy HOMM V helyett.
  • grebber
    Na megyek Nforce-ot olvasni hátha lehet olvasni 1-2 poént mint pl a game legjobb része az UNINSTALL meg hasonlók :D
  • Maxtreme
    Én 1etlen gombal tudtam irányítani win-ből. Ez pedig a del:)
  • Gerisone
    feltölteném azt a progit amivel indul de nemtom annak a felrölrős oldalnak a címét
  • Tatyla
    erre céloztam ,én ugy irányitom hogy balkéz WSDA,jobbkéz gamepad,nevetségesen nézek ki játék közben...
    valami cheat van hozzá mert az utcai kaszás már felhuzott és nem hiszem hogy sok lehetöséget adok még neki?
  • NeoMaN
    ja, analog nélkül nem tudsz mozogni!
    LOL
    :DDDDD
  • Maxtreme
    jóég...
    Akkor ráadásul polipok előnyben :)
  • Shep
    Milyen a 20 gombos? Nllam haver Logitechje van kölcsön de azon csak 10 gomb van, meg két ilyen kis kar.
  • Davidus
    és nekem még mindig nem sikerült elindítanom:D
  • Tatyla
    az a másik problém hogy egy mezei géniusz gémpad nem is elég neki hanem 20gombos digi-analog PS2 gémpad utánzat...
  • Maxtreme
    :)
    Én nem mondom hogy gémpaddal nem jó. :)
    Csak:
    1. Nincs gamepadom.
    2. Havernál próbáltam 1-2 gamet vele, nem tudtam mexokni. Hiába, a bill-re "áll rá" a kezem. Ez van. Az utóbbi már nem a játék hibája :D
  • Afe
    látom nagyon osztod mindenhol ezt a játékot,
    de sztem probáld ki kontrolpaddal is, hátha kellemesen csalodsz :P

nem olyan drága és egyre több pc-s gamehoz is lehet már használni(pl bf2 helit csak ezzel tom)
  • Maxtreme
    én nem:)
    Pláne azt nem ha 1 game nem kezel egeret :)
    Sajnos a véleménym így sem változott különösképp róla.
    Nem értem ha már 1x átportolnak valamit pc-re, miért nem oldják meg rendesen az irányíthatóságot..
  • Guns of patriot
    az tutko imádom a wads- stilust
  • Maxtreme
    Ehh bocsi mindnekitől a félrevezetésért, de tényleg lehet felbontást állítani. Úgylátszik reggel korán még vaksi voltam, megesik.. :/
    Viszont a WASD-t nem lehet átlőni a nyilakra ugye? (mostmár inkább kérdezem :D)
  • Pepee999
    na én léptem, majd holnap lezsek. csáó
  • Pepee999
    aha köszke :)
  • Gabe18
    Van benne tutorial mod,akkor minden fontosabb dologra felhivja a játék a figyelmet,és leirja hogy kell csinálni.
  • Pepee999
    Hát jah, de nekem ha azzal a másik játékkal nem volt gondom és jól tudtam vele játszani, hogy még élvezni is tudtam, akkor sztem nem sok esélye van annak, hogy ezzel szarakodni fogok.
    Jut eszembe! Gondolom ebbe nincs oktató pálya... Na sebaj! Majd szarakodunk az első pályán
  • Gabe18
    Jó hát irányitani nyilván lehet bill-ről is.Hogy aztán az élvezetes lesz-e,meg tudod-e csinálni amit éppen akarsz,stb...az már egy más kérdés.
  • Pepee999
    Meg lehet oldani ezt, egy kis gyakorlással.
    Hidjétek el nekem! Tapasztalatból beszélek.
  • Pepee999
    mert például én játszottam a fantasztikus 4-el is, és annak is tök szar volt az irányítása. Az előre hátra jobbra balra a W,S,D,A de az ütéskombinációk már szana szét voltak a klaviatúrán. És én mégis tök jól el tudtam vele játszani. Igaz, a kamerával egy kicsit baszakodtam, mert az egérrel lehetett azt állítani, csak ugyebár egyik kezem az irányítással van elfoglalva másik az ütéskombinációkkal. Szal sztem ez nem lesz annál rosszabb...
  • Gabe18
    Kiváncsi leszek a lelkesedésedre,ha majd valóban mozognod-harcolnod kell benne.De mindenesetre sok sikert!
  • Pepee999
    de tényleg ennyire szar billentyűvel??
  • Pepee999
    hehe én naon :))
  • Gabe18
    95%-ban azt mondom hogy inkább ne próbáld bill-el...
    A maradék 5%-al akkor ha nagyon akarsz vele játszni.
  • Guns of patriot
    az igaz csak sokan akkor nagyon sokan tévednek mert mindenki azt mondja hogy ikrek elfogadom amit mondasz de én mindegyiket végigtoltam már mindenhogy mivel nekem van PS2-őm.
  • Pepee999
    De nem azok!!!!!
  • Pepee999
    Na szal: Azt mondja csak, hogy ők a FELTÉTELEZETT ikrek.
  • Guns of patriot
    A LEGVÉGÉN MIKOR MIELŐT LEKELl GYŐZNI!!!!
  • Guns of patriot
    A LEGVÉGÉN MIKOR MIELŐT LEKELl GYŐZNI!!!!