2320
  • Pepee999
  • Pepee999
    VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pepee999
    KÉREM VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pepee999
    Hahó! Valaki írjon már!!!!!!!!!!
  • Pepee999
    Hol van Gun of patriot????????
  • Terminátor14
    Hi!

Én még nem tettem fel a játékot, de egy ötletem azért van :D

Látom hogy van egy ini file, aminek ugyanaz a neve, mint az exe-nek. És ebben legfelül van egy ilyen rész:
    [WINDOW_STATE]
    ScreenWidth= 640
    ScreenHeight= 480

Esetleg a moncsid nem viszi a 640*480-at?
  • Gabe18
    Videokártya elég neki?Ha igen akkor esetleg régi a driver.Ha az se akkor részemről passz...
    Vagy esetleg mivel ez konzolról jött lehet csak 60Hz-en érzi jól magát?Ez mondjuk csak egy ilyen elborult ötlet...
    Hali!

Indítom a játékot ,és hang van,de kép nincs :(
    Mi lehet a gond?

• Gabe18
    Az ellenfelek után maradt vörös "Orb-okért" tudsz venni ilyen cuccokat. (vagy a pályán találni ritkán asszem)
    Tehát csak akkor tudsz használni valamit ha megveszed.Venni a pályák közti "Custom" (vagy valami ilyesmi) pontban lehet, vagy a pályákon a homokórát tartó szobroknál.
    A Gold-Yellow között fogalmam sincs mi a különbség...
  • Shep
    Valaki nem segítene nekem is #696-97?
  • constantin
    Csá.Le vagyok maradva?kijött már pc-re?Honnan lehet leszedni?
  • Crazy Mate
    VÉgre egy pozitív vélemény a játékról!Én még csak most szedem,fizetösről.
  • Grusi
    Szerintem ne hallgass a többségre, én billel is elverekedtem magam nagyon sokáig (4 főellenfelet gyaktam le), de gémpeddel tényleg könnyebb. De abszolút játszható szerintem billel is, és nagyon-nagyon jó.
  • berlinboy6329
    Csak nem tom leszedni mert nagyin lassan jön.Tud vki olyan helyet ahol max-szal tom húzni a cuccost?Meg ha x@r@bb lesz ha felveszem a felbontást,akkor játszok TV-n :)
  • berlinboy6329
    Ettől a hsz-től megjött a kedvem tolni, de nagyon.
  • Guns of patriot
    most kiőrobáltam pc-re de elhánytam magam a hangok ténleg szarabbak mint ps2-őn ugyugy a grafika is gyatra lett PC-re ps2-n sokkal szebb és jobbak a hangok.
    Gondolom mert átirat
  • Shep
    #696 697 ?
  • hitch
    nincsenek.
  • Crazy Mate
    Xbox-ra vannak devil may cry játékok?
  • Guns of patriot
    grafikára viszatérve nemakarok veszekedni de ha rgb kábelal jácol tv-n akkor kibaszot jó képminőséget kapsz és a devil may cry-nak csak azért van ilyen kis grafikája mert az Devil May Cry 1 nek a motorját használja ez csoda hogy régi motorbol ilyet tudnak kihozni példa erre a PoP sorozat de az is ronda pont ezért.
    DE a RESI4 ha megnézitek akkor az nagyon szép lett bárki mit is mond az még állja a sarat nemtom milyen lesz pc-n szar-e vagy jó-e bevalom anyira nemis érdekel mertha anyira akarok vele jácani akkor bekapcs PS2 azt jácok vele.És sok ezer Game van PS2. ami gyönyör szép csak ti nem ismeritek és legtöbbet mindig azért nemcsináltak meg mert széjje akadná magát PC-n de nem azért irtam ezt hogy veszekedjek veletek csak azért hogy ne becsüljetek alá egy konzolt
  • Sephi
    DMC3 PC-en billentyuzettel FTW !! :DDD
  • Davidus
    és én még mindig nem tudom elindítani:D
  • modernslave
    Na én is leírnám a véleményemet: Devil may Cray 1 egy iszonyat legenda ps2-n. Konzolos (arcade jellegű) henteldésől van ugyan szó de aki ismeri a ps2-es gamékat tudja hogy az ilyen tipusú árkád játékok azok amiknek olyan öszetett fejlődési rendszere van és komoly egyre szerteágazóbb harctechnikája hogy az szinte követhettelen. Ez nem jó vagy rossz. Ez a konzolos stílus sajátossága. Ez olyan dolog hogy nem lehet pc-s játékokhoz hasonlóan megközelíteni. Ez nem úgy kihívás mint egy diablo vagy HOMM5 vagy egy nem tom mi. A konzol egy fura dolog. Nem akar versenyre kelni a pc-vel mert más az arculata. DMC3 kökemény halál gizda életérzés. Ott kezdődik hogy az elején nevetsz Dante laza túlkapásain de egy idő után hagyod hogy hasson rád. És gyermekkorunkban ki nekm akart egy ilyen húdelazadémonvadász izom-szépfiú lenni (vagy valami hasonló) . Aztán feldübörög a zene és semmit ne akarsz mint hogy bebizonyítsd egy ilyen gizda fickóval senki nem packázhat... No egy DMC (vagy álltalában konzol) itt kezdődik.... erre koncenrálsz és az első komolyabb lélegzetvételnyi szünetig eszedbe sem jut grafikára csodálkozni. Hozzáteszem én nem vagyok nagy DMC-s de mind játszom konzollal és pc-vel is. És akárki akármit mond van különbség.. nehéz megfogalmazni mi az de létezik diferencia. A technikai része pedig: Sajna egy ps2-es játékot tv-re terveznek és alapból kis felbontással. Tehát minél nagyobbra emeled a felbontást pc-n annál inkább széthúzod a game textúráit (mivel ezt nem írták újra) kvázi -lehet hogy élesebb lesz- egyre rondább lesz az egész.. sok éles vonalú ronda karakter lesz belőle..hozzáteszem alapból sem a legszebb pc-s szemmel és azt se felejtsük hogy ez egy több mint egy éves játék egy 6 éves hardverre fejlesztve. Ahhoz képest bravúr miket hoznak ki ps2-re.

A (analog karos)joypad sajna elengedhetetlen de én csak annyit szeretnék kérni akinek új a stílus felejtse el egy kicsit a technikai baszt és tekerje fel a hangerőt és próbálja beleélni magát a bevezető képsorokba ...röhögjön Dante bénázásain és ámuldozzon a gizda megoldásain (még ha hatásvadászok is) tegye félre az előitéleteket ..legyetek újra gyerekesen vagányok és gyakjatok le mindenkit ...egy felütés karddal majd amíg a levegőben van löjjétek őket...ahogy a levegőben rángatózik a szörny és dörrennek bele a golyók vakító torkolattűz kiséretében egy kicsit mindenkinek megdobbanhat a szive ha hagyja magát...

Én azt mondom ez a legjobb alaklom hogy mégha sokan oly konzol ellenesek is... hogy akár titokban de beleéjék magukat egy kicsit a japán-konzol-henteldébe..
    ÉS amúgy DMC3 konzolon az egyik legnagyobb csoda a stílusán belül (az első részt leszámítva)
  • Shep
    Az elején mikor elkezdem a gamet lehet választani, hogy gold vagy yellow mit befolyásol, hogy mit választok?
  • Shep
    Fú nagyon nagy ez a game, bár az első főellenfél úgy rongyá vert mint a szrt. Vannak ezek a gömbök, elvileg az egyikkel lehetne életet visszatölteni, nade, hogyan, behzom az item menüt és nem tudom használni, vagy nem is ott kell, falra hogy lehet felfutni?
  • Grusi
    Lehet, hogy igénytelen vagoyk, de nekem iszonyatosan bejön annak ellenére, hogy port. Mondjuk kell hozzá egy pad, az biztos :)
  • Gabe18
  • DeathJr
    Hellósztok!!!
    Leszedtem a gamát,fel is raktam de valamiért nem megy mert észleli a virtuális meghajtót:( Mit tegyek hogy elinduljon?
  • Afe
    hehe az igaz. má emlékszem, hogy normalon én is sokat szívtam vele, de másodjára hardon müxik a raketás dolog
  • hitch
    Ment privi.
  • Gabe18
    Tökéletessen,ilyen van nekem is csak vezeték nélküli.Szép lenne ha ezzel se lehetne...
  • Gabe18
    Na de hova küldjem?MSN-ed nincs?Privátba jöhet a cim.
  • Shep
    Na ilyennel tudom majd normálisan irányítani?
  • Gabe18
    Na de első játéknál hol van ott még rakétavető?
  • hitch
    aha.Akkor el tod küldeni.Naon meghalalom.Thx
  • Afe
    ja Cerberus az elég kemény, de sztem egy kis gyakorlással lenyomható.
    én anno gunslingerben vágtam szét.
    ha jol emlékszem a rakétavető speckójával, mikor kilő egy csómó rakétát, na azzal tök messziről...mikor közel jött átváltoztam, és zuzni keztem vmelyik karddal a fejét.
    ja és nem ugráltam , így láttam a földön hova zuhan a jég.
  • Gabe18
    Hát mivel szerintem csak én játszok vele igy rám kell hagyatkoznod.Na de miért kell a mentés?
    Meg egyáltalán hova ment ez?Van egy save0 file,aztán annyi.Az lenne az?
  • hitch
    Hy. Aki tovább Jutott a Három fejű kutyás résznél az el tudja priviben küldeni nekem a mentést.Aki igen annak privibe meghálálom.:D THX::
  • NeoMaN
    Kontrollpaddal mentem neki. Sajna analóg nincs rajta, soha nem szerettem és nem is vettem hasznát.
    Így jártam, mind1.
  • NeoMaN
    Ez a játék analóg kontroller nélkül játszhatatlan.
    PC-re ilyet kiadni gyalázat (mivel a PC-seknek egerük és billentyűzetük van általában :D ).

:F