2320
-
Grusi #760 Szerintem PC-n nincs rezgés, én is kerestem... :( -
Guns of patriot #759 A Gold azt jelenti hogy mikor meghalsz feltámac nem halst meg de a yellow azt jeklenti hogy bizonyos páyaszakasznál ujrakezded a játékot -
#758 Hát nekem sem rezeg, és még csak ilyen menüpontom sincs, hogy vibration.
Azt nem tudja valaki, hogy mit jelent kezdésnél a yellow és a gold? -
#757 Az options menüben azon belül is a game szekcóban van egy display és egy vibracion.
No a vibracion-t állítsad át on-ra és voliá már rezeg is.
Ha még nem rezegne akkor sajna a te gamepad-od ba nem építzeték be a vibrációt. -
Gabe18 #756 Ugyanilyen gamepadom van,és nekem nem rezeg.Viszont irányitani tökéletesen lehet vele.Ha esetleg neked rezegne,majd ird már be hogy mit állitottál. -
#755 köszönöm a válaszokat még1x itt is :)
2: a nehéz megfordulás meg nem gáz, legalább nem ugrál össze-vissza :) -
#754 Devil May Cry.3 Trailer
Gondoltam kicsit nosztalgiázásból belinkelem kedvenc előzetesemet. -
#753 1. Igen rezeg mivel ezt csak a realizmust növeli hogy mikor beléd karmolnak hirtelen beremeg a gamepad ezzel jelezve mintha az életben is belédvágtak volna.
2. Erről nemtok válaszolni hsiz pc-n még nem próbáltam ki.Ps2-n egész könnyű bár kicsit nehezen fordul meg.
3.Hohó de mennyire :) Nekem mind3 résznek az albuma megvan.Az a temetési zene hangulat és utána átvált egy sátánista hörgésbe és különféle efethangokal megy át.Csak nézd meg az előzetesét és megtod miről beszéltem.
4. Én úgy hallotam a pc-s irányítást elszúrták meignt.Bár állitólag sokkal könnyebb konfigulálni mint anno az onimusha.3-at -
#752 nah, gyerekek...
asszem átolvastam ~200 hsz-t...
látom sokan ugy vtok vele,h nem teccik, meg sokan,akik állitják,h jo...
1. kérdés:
nah, a rezgő gamepad rezeg? :D
(logitech cordless rumblepad2 -vel rendelkezem, ez még a psx-es emulátoros tekken 3mal is, + a ps2 emulátoros street fighter EX3-mal is rezeg)
2. kérdés:
milyen a kamera kezelés? olyan,mint a PoP trilogiában? :)
(most arra gondolok,h a kamera hirtelen átvált,és balra nyomásbol jobb irány lesz)
3. kérdés:
tényleg olyan jó a zene,mint ah néhányan itt áradoznak,h az viszi bele az embert ugy,h le se tudja tenni?
4. kérdés:
ugye nincs annyira elszurva,mint a bloodrayne 2?
mivel röpke 387-410 kbps-sel jön jelenleg,nagyon gyors választ szeretnék,mer márcsak 600MB van hátra :)
válaszokat előre is köszönöm :) -
#751 tud vki valami magyar leírást a sztoriról,a világról,általában kik a szereplők milyen konfliktusaik vannak -
#750 te közveszélyes vagy... -
Gabe18 #749 Az a lényeg hogy többet már ne ird be hogy "hol van már Guns of Patriot" mert semmi köze a topikhoz hogy te mikor kivel akarsz beszélni.
Még hogy egyszer beirod,ok,senki nem szólt volna,de igy egész délután ezt olvasni már kissé unalmas.
Küldj neki privátot,majd elolvassa. -
#748 micsoda? nem értelek -
#747 Te nem tévedtél el ezzel a kérdéssel egy kicsit? -
#746 De hol van már Guns of patriot??? -
#745 ezek a képek nekem mind megvannak. -
#744 sőt itt az első,ami a legjobb sztem
http://www.freezewall.com/w/Games/show/GM043 -
#743 találtam egy faxa tapétás oldalt:
http://www.gamewallpapers.ru/en/index.shtml?id=62 -
#742 Hát... na ez az én is ilyen oldalt keresnék, de hát szerintem nincs ilyen...
Vagy ha igen, akkor jól eldugták előlünk... -
#741 A gémet honnan lehet leszedni,ahonnan gyorsan jön?Non-reges oldal és nem fizetős. -
#740 securom loader -
#739 azt nem tudom sajnos -
#738 securom loadert honnan lehet leszedni? -
#737 Köszi.Itt a link:http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml -
#736 Így ezt már nemtom ki írta:
Én a következőképp indítottam el:
Daemon 4 All emulations on (asszem csak az RMPS kell de nembaj ha mind be van kapcsolva)
Mountolom az DMC3 képfilet
Az innen leszedett securom loadert elindítom -> kiválasztom a DMC3se.exe-t
És leírnád az oldal címét? Szerintem sokan megköszönnék. -
#735 csá.hogyan kell elindítani a játékot????Valaki segítsen.Ja és tudok egy oldalt ahol fel van véve hogyan kell végégvinni. -
#734 Nem más tud rá megoldást! Vele kell beszélnem és kész! -
Gabe18 #733 De konkrétan mi a bajod? Talán leirhatnád aztán lehet más is tud megoldást... -
#732 Na jóvan befejeztem, de aztán már igazán írhatna... -
#731 Ki ment a Balatonra
-
acsarkodo #730 Állj mááá le ez nem cset, meg nem is társkereső. -
#729 Én egyszerűen megőrülök! Hol a manóban van? Már vagy 10 privátüzenetet is írtam neki, mégse ír vissza...
Megőrülök! Gyere már fel!!! -
#728 Na még mindig hol van???? -
#727 Na mind1. Akkor én most elhúztam majd egy óra kábé és leszek. Páááá... -
#726 Az, hogy beszélnem kell vele!!!!! -
#725 What's Your Problem?? -
#724 Küldtem már vagy 10-et -
#723 Privit küldtél neki?Ha itt van biztos észreveszi. -
#722 Hol van Guns of patriot? Sürgősen beszélnek kell vele! MOST!!!! -
#721 Hát igen,nagyon lehalt ez a topik,nem tom miért.Nekem még nem jött le mert csak 3-4-el jön :(