2320
  • Pepee999
    Na gyerekek megvan a game, lehet, hogy tök hülyének néztek, de hogyan kell felrakni??
  • Demeter
    Skacok!

Ha nem túl nagy gáz vki priviben nem dobna meg egy cd-key el? Csak mert most kaptam meg a PC-s változatot és ami van hozzá azt nem fogadja el.
    Előre is thx!!

• ThugEdge
    itt találsz video végigjátszást,mondjuk én minden mission után megnézem,mert a csávó elég durván nyomja kb semmit nem sérül,de nem igazán van szükség végigjátszásra,kicsit gondolkozol biztos rájössz,nem egy elme játék
    viszont mindemellett isten,nekem pl az oni3-nál már most jobban bejön
  • hitch
    Hy.Remélem számithatok a segitségetekre.Elakadtam az 5 pályán amikor kinyirtam a bohócot és tovább mentem akkor kinyilnak a falak és ott van egy csillogo fehér kő és onnantol mit kell csinálni.plz vki mondja meg.Thx
  • Afe
    heh folyton abba a hibába esek, hogy én már DanteMustDie fokozaton tolom és ha ujra kezded a gamet tovább lehet vinni a képességeket.
    tehát először az elején még nem lehet átváltozni, csak miután először megküzdesz Vergillel :((
  • dante3
    Én is ott járok,az egyiket kinyírtam,de a másik felvette a kardját és piszok erős lett,kibaszott nehéz!Kár holy nem volt nálam Holy water!
  • Shep
    Átváltozni? Na erről mesélj csak egy kicsit.
  • neptum
    végre végigszemvetem magam a cerberus elen nekem jó a garfika felraktam maxra a képfelbontást amenyit engedet a game sztem is király
  • ThugEdge
    geci jó a gém
    csak keveset tudok vele nyomni,mert szétbassza a hüvelykújjam:))
    és télleg nagyon csög dante,nagyon vicces a pali
    bejön abszolut a gém
  • Gabe18
    Lol...
    Olavasd már légyszives ezt a topikot a megjelenéstől idáig.Ez olyat fog durrani pc-re hogy ha valaki még egyszer a Capcomnál,vagy Ubisoftnál csak megemliti hogy ilyen játékot pc-re,azt a többiek kivágják az ablakon.
  • soulhunter
    tényleg vennem kell PS-t... bár a gamepados irányitástol borzongok,de az ilyen TPSeket csak azzal lehet tolni :(
    a PS3 + nem jelenti azt,h nem lesz PC :)
    ha ez most nagyot durran,tuti kijön PC-re :)

na,márcsak pár MB,és telepitem is ezt :) remélem nem csalodok akkorát, mint a többi TPSnél :( csak és kizárolag a PoP-okat ttam végigtolni,mer csak azokban nem csalodtam 2 /c után... :(((
    lara + elmehet a busba :)
    bár a fahrenheit is lekötött,de az is gagyiiiii :)

nah, bocs az OFF-ér :)
  • Afe
    igen ennyire :PP
    a DMC3 is 1 v 2 éves játék..már nem emlékszem.

DMC4 majd PS3-ra lesz vmikor jövőév folyamán.
  • Gabe18
  • Grusi
    Orias kukacnak ra kell ugrani a hatara, es a fejet utlegelni, amig be nem megy egy masik lyukba. Nem egy kemény ellenfél.

Cerberussal meg nemtom, mi volt a gondotok, simán odarohantam hozzá, szanaszét vertem a három fejét, és voilá, elsőre sikerült, sebződés nélkül, pedig én aztán nem vagyok egy ügyes játékos. Próbálgassátok, nem olyan nehéz az, én most csúnyán elakadtam ott, ahol egyszerre két óriás bosst kéne legyűrni, nincs hozzá türelmem... Ráadásul ez egy cirka másfél órás pálya végén van, ahol már eleve volt egy boss...
  • MimaSKATE
    Securom Loader honnan léehet leszedni?
  • dante3
    kb 1.5-2 éve jött ki ps2-re
  • Seth
    A 4.rész PS3-ra érkezik jövőre
  • soulhunter
    hmm... normális az,h már most láttam a DMC 4 (!!!) 1. trailer-jét??? v ennyire le van maradva a PC a PS-től?
  • dante3
    Régen nyomtam ezt a gamet az öcsémnél PS2-ön,most leszedtem pc-re!
    Újra megpróbálom,mert akkor nem tudtam kinyirni az egyik ellent,valamiféle oriás kukac volt ,ha jól emlékszem!
    Valaki megölte már?
  • Gabe18
    Securom Loader-el indul.
    Szerintem olvass vissza,sokak az irányitástól egyből kivágták a francba.Gamepad szinte kötelező.Azzal se könnyű,de jó.
  • MimaSKATE
    kössz ;) annyit kérdezek cure. val kell indítani?nagyon nehéz a játék??XD
  • Gabe18
    Meg.

Devil.May.Cry.3.Special.Edition.EMUDVD-Unleashed
  • MimaSKATE
    megjelent?:S
  • Gabe18
    De viszont akkor elölről kell kezdened asszem...
  • Afe
    itt egy kis plusz a gamehoz:

1. SECRET MISSION 1 in MISSION 3
    The door of the right building with the 2 red orbs and the blue orb fragment.

2. SECRET MISSION 2 in MISSION 5
    The red structure by the back wall.

3. SECRET MISSION 3 in MISSION 7
    The red structure above the wall adjacent to the brown door.

4. SECRET MISSION 4 in MISSION 8
    Jump over a ledge, then smash the tentacle-like barrier. Run beyond and touch
    the blue structure.

5. SECRET MISSION 5 in MISSION 9
    On the path right before the ledge, kick jump up the right wall to find a hidden
    passage hole. Jump into the passage hole, and touch the red structure.

6.SECRET MISSION 6 in MISSION 10
    Right of Neo Generator statue (after using the item to form the bridge)

7.SECRET MISSION 7 in MISSION 11
    At the bottom ground level, jump onto the ledge on the left of the right door,
    then Air Hike onto the upper level. Touch the red seal

8. SECRET MISSION 8 in MISSION 13
    Along the staircase, touch the red light on the wall.

9. SECRET MISSION 9 in MISSION 14
    On the spot where there is a pair of blue flames stand, jump above the left blue
    flame stand to find a crack in the wall. Touch the blue light in the crack.

10. SECRET MISSION 10 in MISSION 16
    Right door of Golden Sun altar

11. SECRET MISSION 11 in MISSION 17
    In the middle beam (above the corridor), touch the statue on the right edge.

12. SECRET MISSION 12 in MISSION 18
    Left of big foot statue. Get to the end of touch the wall
  • Gabe18
    Betöltésnél kéne lennie,amikor választod hogy melyik pályát akarod folytatni.Ott lesz hogy Easy,Normal és hogy hánypályát csináltál ugy meg.
  • NEOreg3
    feladom:D

kiírt egyszer olyat, hogy easy mode avalaible, csak én seholsem találom:(
  • Davidus
    erre még mindig nem tud senki megoldást?
    "Original disc could not be found or authenticated."

úgy próbálom indítani ahogy kell
  • NEOreg3
    az egyik legnehezebb?:O

már értem miért nem tudom legyakni huszadszorra sem:)

[billentyűzettel nyomja]
  • Afe
    cerberus szinte a legkeményebb ellenfél a játékban, ha azt lenyomod onnan már csak könnyebbek lesznek sztem.
    ismerd ki a mozgását. egy fejét pucold meg a jégtől, majd kezd el ütlegelni a lábát, attól megfekszik. csupasz fejét csapkod amíg fel nem áll, ilyenkor érdemes átváltozni...
    ja és ha lehet ne ugrálj harc közben, mert így látod a födön hova zuhan a jég.
  • Gabe18
    Thx.
  • Afe
    a BlueOrb a maxéleterőt növeli ezért nagyon hasznos és drága is.
    van egész darab és van olyan ami 4felé van törve, ezeket a pályán lehet találni nagyritkán.
  • Shep
    Gunslingerként megyek, jó lesz ez nekem? Megnéztem a trailert ami a játékban van és abban volt olyan ,hogy fellőtte a csókát a levegőbe, aztán belerúgott, majd ráugrova végigcsúszot vele a padlón stb, ilyeneket hogy lehet csinálni?
  • Shep
    Hogy lehet ezt a jégcerberuszt könnyen megölni?
  • Gabe18
    Inkább azt mondja meg valaki nekem hogy a Blue Orb az mire jó?Mert van egy de ezt nem lehet aktiválni,mint a Vital Star-t,pedig valami energiával kapcsolataos ez is.
    A DMC1 olyan rég volt nekem Ps2-n hogy nem emlékszem...
  • Guns of patriot
    ha a szőrnyet lecsapjátok akkor rá ugrasz a hátára és akkor pőrőg mint az introban és lőhec kőzbe igy tolom ps2-n
  • Afe
    Trickster Style-ban tud trükkös mozdulatokat csak :)

a fal mellett megnyomod a specialt + irány.
  • Shep
    Falra hogy lehet felfutni, vayg azt csak később kapom meg?
  • Karez
    Sztem yellowot válazd.
    Énis azon tolom ps2-n. Bár sokat mérgelődök amiatt ha meghalok kezdhetem előröl az egészet,de legalább több pontot szerzek,így hamar feltudom tuningolni a fegyókat és a kézifegyvereket!
    Most épp a teleportációs varázslatot próbálom megszerezni csak az a gond hogy 20000 pont kell hozá.
  • Pepee999
    Aham.
    És szerintetek melyik orbot érdemesebb választani? A goldot vagy a yellowot? Mert szerintem a gold hasznosabb... de szeretném tudni a ti véleményeteket is.