2320
-
Crazy Mate #840 Eddig nem ment securom loaderrel,próbáltam curerommal,virtual chd hidedal,egyikkel sem ment,letöröltem őket,és most megy securom loaderrel! -
Crazy Mate #839 Már megy,mivé lehet átváltozni? -
#838 securom loader-rel. -
Crazy Mate #837 Hogy lehet elindítani? -
#836 Nem sokára tolhatom.Ahogy Lnéztem a trailert,nagyon brutális,csak nehogy belemerüljek,mert attól félek gyrosan végtolom.Kb. hány óra játékidőt igér a gém?És a zenék is olyan durvák mint a trailerben a.....#754. hszben?Mert szeressük az olyat. :) -
#835 csak azért,mert a maradék nincs hozzászokva a gamepad használatához,azért fikázza... vagy mert (ez nálam is fontos szempont) nem igazán tettek bele plusz felbontásokat,csak az alap,és azon kivül mindent felhuzni...
tény,h még a tomb raider 2nél én is megrühelltem a müfajt (TPS), viszont a PoP sokat hozott a kedvemen az ilyen stilusu játékoknál...
nameg lehet,h a közelharcot jobban kedvelem,mint azt,h "ki tudja messzebbről kilőni az ellenséget" :D
mind1... aki nem tud bánni a gamepaddal, az fikázza csak...
ami jo játék,az jo játék...
a fahrenheitet se tudták sokan használni, fikázták is anno (én is)
aztán játszottam,és játszottam,és megtetszett, pedig az mégcsak nem is TPS :))) csak meg kell tanulni használni a rohadt gamepadot.
ennyi a véleményem, és sztem igenis hiányoznak a PCről a PS-játékok.
(bár a tekken + a mortal kombatok miatt veszek PS-t,de ez már más tészta) :)
sztem 1 PS átiratnál nem biztos,h a látvány a lényeg... inkább az,h mennyire nehéz letennie a controllert az embernek éjjel,amikor már tudja,h másnap hajnali 4kor kel,h odaérjen meloba 6ra) :DDD
még mindig szivesen játszok az ONIval,akármennyire is '90-es játék, vagy akár a PoP-pal,akármennyire is fikáztam is anno :D (bár tény,h a PoP 2-tőt inkább kihagyom,mer az vmi ultragagyi) :)
bocs,ha OFFoltam,megprobáltam játékhoz kötni a mondandóm...
ha nem sikerült,legközelebb priviben cserélünk eszmét :)
bár tény,h ebben vhogy nem igazán sikerül mindig ugy az irányitás ah én akarom, dehát ez van... majd beleszokok a trükkökbe :) -
#834 köszi, de rájöttem magamtól is nagy nehezen:)
most annál a denevéres csajnál vagyok elakadva, lőfegyverek szart sem érnek, és nagy ritkán lehet csak sebezni pár másodpercre, de addig is fél életemet leszedi:( -
hitch #833 Felvettelek. -
#832 /agree -
#831 a pályák előtt a custom-ban tudod beállítani, hogy melyik 2 lő- ill. 2 vágófegyvert vidd magaddal. plusz itt tod még azt is, hogy milyen Styl-ben harcolj.
arra már nem emlékszem, hogy a pályákon lévő szobroknál is tudsz-e variálni de nagy esély van erre is :) -
#830 A nyolcadik pályán tartok/asszem/olyan mintha valaminek a belső szervében mászkálnék.Van ott egy boss ami három részből áll,vlaki kivégezte már?
Nem jövök rá mi a titka! -
Gabe18 #829 Mert ha megnézed,van kb 20 ember aki megnézte,abból mondjuk 3-nak tetszik igazán,3 ugy eljátszik vele egyenlőre,a többi a fejlesztőket pokolba kivánta játékostól mindenestől.Most akkor ezt az arányt képzeljük el világviszonylatban.Szerinted megéri? (és akkor még csak olyanokról beszélünk,akik pénzt nem adtak érte) -
#828 5. pálya végén uyge megszerzem a két őr kardját, mint új fegyvert, de azokat sem a 6. sem a 7. pályán nem tudom kiválasztani (ez a helyzet a 6. pályán kapott új stukkerrel is)
egyszerre csak két fajta lehet nálam? -
#827 mé? annyira megy az illegális letöltés, vagy mé?
sztem pont az ilyen játékok hiányoznak PCről... mondjuk 1 év alatt bele lehetett vna pakolni 1600*1200-as felbontást, vagy valami, nameg az se ártana,ha rezegne a gamepad :P
bakker... még az ősrégi '90-es évekbeli ONI alatt is rezeg, nem vágom,h a mai átiratoknál mé nem :(((
(ennél se)
[perme hülye,nem érti] -
hitch #826 dante ment privi. -
#825 Végre legyűrtem a két fejnélküli gyökeret,most megint szívok egy folyosón,ahol a padlóból és a falakból dárdák jönnek sorban! Nem bírok átmenni rajt! -
simirizsa #824 Agnit és Rudrát egyszerü megölni a lényege az hogy mindketöt lekkel sebezni anyira hogy pár ütés kelljen nekik megölöd az egyiket egyesülnek és adsz neki párat.Ja a legegyszerübb modja hogy lesebezétek öket befogod az egyiket és ütöd mintha pénzt kapnál érte és ha ütni akkar átugrod vagy elgurulsz és ütöd tovább átugrani ugy tudsz befogod és közbe elöre ugrás vagy a szörny fele -
#823 Már megvan a megoldás....Sokat megy a gép. :)Lecsuktam 1.5 órára,épp most csuktam fel 5 perce,és tökéletes. -
#822 Igen.Miért? -
Gabe18 #821 Viszont a bitcomet-es torrentet tőled is töltik,ami lassitja némileg a te letöltésedet is,főleg ha nem állitottad be hogy mennyivel tölthetnek rólad,és mondjuk, az egész feltöltésed ki van használva.
Tudtommal mindig valamivelo kevesebb feltöltést szabad engedni mint ami neked a maximum,hogy téged az ne lassitson. -
hitch #820 Valaki tud adni priviben egy saveet a 6 pályátol.Aki kuld annak meghálálom priviben egy warez oldal koddal.Plz help.Thx -
#819 Mikor elindul a game csak hang van,kép nincs?
Mert nálam az a gond. -
#818 mond el a titkát! -
Grusi #817 Na végre sikerült legyaknom agnit és rudrát, cirka egy órámba került :) -
#816 Full installt választottad telepítéskor? -
#815 nEKEM az a problémám hogy a nem saját engine-es videók nem jelennek meg a monitoron.Többek közt az intro is.Van erre valami megoldás? -
#814 Szentelt víz nem segít?
-
hitch #813 én most annál a két kardos fej nélkuli gecin vagyok. ha valaki tud a 6 pályárol mentést az privibem adjon egyet mert qurva nehéz legyozni.Thx -
Hellsing47 #812 nah akkor hogy válaszoljak én is OFFolok:
használj vmi FTP letöltés vezérlöt...nem biztosnságos a TC...ha megszakadt akkor szivás van...én a FlashFXP-t használom..erre a célra nagyon jó...
én is max 65-tel tok szedni...általában beállitom a BC-ben hogyha FTP-röl is töltök hogy max 20-30-al jöjjön...igy FTP-röl tudom szedni 35-45-el...általában nagyon jol eloszlik a sebesség!!!=)
ha nemtod megszerezni a progit vagy vmi akkor irj elküldöm e-mailben..:) -
#811 Neked sikerült kinyírnod az a két benga kardos ellent uazon a pályán? -
#810 Látom ez nem csak 1 sima hentelős gém. -
Grusi #809 felviszed azt a követ a living statues hall-ba, ott a hátsó szerkezeten használod, majd a soul stone-al átgyalogolhatsz a szakadék felett, ahol beomlott alattad a lépcső. -
#808 Na továbbmentél már? -
#807 Lenne 1 kérdésem,de ez kicsit OFF:Szal, töltöm a DMC3-at Bitcomettel kb 30-40 körül,és töltök Total commanderrel FTP-ről 4-7el.Ez kb35-nek felel meg átlagosan ha összadjuk,és én max 65-el tok tölteni,de a total commanderben nem akar a sebesség növekedni.Nem tudjátok miért?22-25-tel kéne töltenie. -
hitch #806 látszik hogy semmit se értesz a játékok terén.ez az instalálo pontja a devil may cry 3 nak te lüke. -
#805 Segíts kérlek!! Tök hülye vok ma!! -
#804 Sürgősen kellene!! -
#803 Aha. És ezt a programot honnan szerezhetem meg?? -
hitch #802 Install Shield Wizard -
#801 Kell valami különleges program hozzá?? Vagy mi??