2320
-
#880 előkeritettem 1 ősrégi még tescoban vásárolt controllert... bár ebben nem rezeg, de minden fasza :D
szal most a bohoc után vok, ahol vmi ora-fogaskerekek vannak,és miután vmi vackot illesztek be, lemehetek 1 vasvilláért,amiket falak választottak el a környező folyosotol...
alul meg kijön vmi ugra bugra... mit is kellene ott csinálnom? milyen 2. szintre nyilt meg az ut,amikor elinditottam a fogaskerekeket? -
Gyusz #879 Én a rezgőmotoros verziót használom, tökéletesen elégedett vagyok vele. Ha valaki sokat játszik sokmindennel, annak nem árt egy gamepad. -
Gabe18 #878 Szerintem kizárt.DX9-es kártya kell neki. -
Gabe18 #877 Szvsz ez a legjobb,nem a semmiért koppintották le szinte egy az egyben a sony irányitóját.Nekem is ez van,csak vezeték nélküli,de már megbántam mert ami baj van az elemekkel,annyit nem ér a vezeték nélkülisége. -
#876 Nekem egy Genius MaxFire van. Mindent tud ami elvárható(2 analog, 12 gomb, 2 rezgő motor) amit hátránynak lehet mondani az az, hogy vezetékes. De az ára elég kevés 5eFT körül van. Az anyaga is elég jó minőségű és kellemes a fogása is.
Szóval he egy relatív olcsó, de jó mínőségű gamepadot keresel akkor én ezt ajánlom.
-
#875 figyu nekem logitech dual action van,semmi xtra,viszont amit már bánok,hogy nem figyeltem rá,hogy a d-pad,az a bal oldali gombok-figyelj arra,hogy ne egy egybe gomb legyen,hanem osztott,sztem legalábbis,mert ha túl sok minden van rá kiosztva rohadtul mellé lehet nyomni
sztem mindenképpem logitechet vegyél
enyém nem rázkódós,de én azt nem is szeretem,idegel:)
nekem ez van,ha megnézed a képet rájössz miért nem jó a bal oldali gombcsoport
sztem árban 5 és 10 ropi közt szánj rá,többet nem érdemes sztem -
#874 Aki gamepad-al tolja milyennel teszi azt??
És is beruháznék 1-re nemsokára!Hánygombos az ideális pl ehhez a gamehez? -
#873 Csá.Valaki válaszoljon legyen szives.Egy Gf2-ön elmenne a játék?Valamint vannak grafikai beállítások? -
#872 Vmi nagy csotánnyá vagy vmi bogár féleséggé asszem :) -
#871 B*sszák meg -
Crazy Mate #870 De mivé lehet átváltozni? -
#869 kevés a seeder, vagy korlátozzák a feltöltésüket esetleg más lehasználja a feltöltésüket így neked nem marad semmi -
Gabe18 #868 Hát pedig nekem is Logitech vezetéknélküli van,és teljessen jó.Szerintem a vezárlőpultban próbáld bekalibrálni rendessen,mert azzal jónak kéne lennie. -
#867 Üdv mindenkinek!
Vki mondja már meg h mért tölti az azureus kua lassan a gémet? Már vagy 1órája megy de max 3kb/s-al jött. Tudom h minnél többen töltik meg stb akkor nekem is jobban jön, de evvel nincs is baj. sza ha vki tudja mi a baj akkor irja már meg. ha segít a mininovarol szedtem le. Előre is THX -
#866 áááá nem értem minek ebbe ügyességi rész:(
azt a forgó-mozgó kockás szar szintet nem tudom megcsinálni, mert az irányítás és a kameranézet is szar:( -
#865 jah a jégkutyánál párszor kihaltam, onnan még nem volt olyan vészes újrakezdeni:) -
#864 logitech cordless rumblepad2
és naná,h van driver, kül. nem is rezegne :(
meg érdekesen számozná át a gombjaim (akárcsak a játék)
amire 4es van ráfestve,az a játékban 1esként jelenik meg :D
de ezt már mexoktam ps-emukban,meg már a PoPban is,szal ez az átszámozás rész nem olyan gáz :)
na mind1... ujra tettem a drivert, de igy is ilyen maszek a mozgása :(
nincs 5letem :(
na de jo tni,h még ilyen irányitással is megy a játék normalon :) (még) -
Gabe18 #863 Alapban normálon indulsz,aztán ha a játék melején meghalsz párszor,akkor bekapcsolódik az Easy mód,és lehet azt is választani.De akkor újra kell asszem kezdeni abban. -
Gabe18 #862 Hát nem tudom,ugye alapban a jobb analóg a kamera igazgatására szolgál,semmi köze a karakter mozgásához.Úgyhogy ott nagyon nem jó valami.Milyen gamepad ez?Van fent hozzá saját driver? -
#861 bennem van a hiba,h nem találtam meg a nehézségi fokozatot? -
#860 teljesen hibátlanul...
és már kezd macerássá válni,h állandoan kalibrálgatnom kell a PS-átiratoknál...
ne érts félre, bejön a játék (még),de kezdem nagyon nem vágni,h mitől függ az,h melyik játéknál viselkedik igy :( -
#859 játsz easy-n, mint én:D tudom kicsit lol, vagy 7 éve nem játszottam semmi easy-n:p -
Gabe18 #858 Más játékban jól működik a Gamepad? -
#857 Melyiket? A szellemet? -
#856 leszedtem a játékot, és sztem jÓÓÓ de nagyon nehéz már a 2 levelen vok aztán azt a főellenséget alig tom legyőzni:D -
#855 volna 1 hülyének látszo kérdésem...
szal oké a játék,meg minden,de...
miért van az,h fel-le akkor megy,ha a jobb oldali analog kart jobbra-balra huzom,és miért akkor megy jobbra-balra,ha a bal oldali analog kart fel-le tolom?
másnak is volt esetleg ilyen problémája? -
#854 akkor ez majd segit:)
http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml -
GGabika #853 igen arra rájöttem feldob a francba, de igy nem nyilik ki aza rohadt tüzburkos kapu!
fogalmam sincs mivan itt!
-
#852 átállitottam easy-re, igy meg vhol túl könnyü, de mégis jobb, mintha idegeskednék a továbbjutáson:)...egyszerüen nem tudtam kinyirni a jégkutyát:)
ha ráugrasz a tüzkörre, akkor dobbant rajtad egy nagyot, biztos van vmi jelentösée. amúgy én is ott tartok. -
GGabika #851 szija én is az 5. missziónál vagyok lenyomtan jégkutyust is , meg egy bohócot, meg egy 10000000 lábut, mindent körbejártam már de hiába sehol semmit nem találok legfelöl kinyitottam valamit ott elhúzodtak az ajtók de nem találok semmit!
egyedül egy ajtó van amit tüzburok vesz körül és azt irja hogy táncoljak meg forgolódjak de nem értem mi ez...!
légyszives valamit mondj róla mit tegyek! -
Crazy Mate #850 Alt+F4,mivé lehet átváltozni? -
Crazy Mate #849 Ha megyomjuk az Alt+F!-et,akkor megkérdezi,hogy ki akarunk-e lépni. -
#848 jah rájöttem a gombokra..
az elég szemétség h nem ment egy föellenség elött...
meg az is érdekes h nincs exit a fömenüben -
Crazy Mate #847 Be lehet állítani az optionsban,egyébként beállítottam,hogy ha megnyomom a H-t,akkor meelee attackot csináljon,de nem csinál semmit... -
#846 vki leirná h billentyün melyik gomb melyik? úgy értem h tutorialban pl. irja h tartsd nyomva a 3-as gombot, aztán nyomd meg a 2-est, h elöhozhass egy mozdulatot. fogalmam sincs melyik a 6-os, 2-es stb gomb:)) -
Crazy Mate #845 Mivé lehet átváltozni? -
Gabe18 #844 Ott először a toronyban kell mászkálni az oldalajtókon bemenve.Majd szerzel tárgyat amit a tetején a fogaskerekeknél használni kell. -
#843 Miután megöltem a jégcerberuszt a toronyban kell mászkálni, igen ám de eljutok vmi nagy fogaskerekes szerkezetig, na itt mit kel csinálni?
Miért lesz egre drágább a hülye életerő ital, egy csomót rápazaroltam cerberuszra most meg nincs pénzem újat venni mert marha dárga. -
Crazy Mate #842 És mi a történet?Úgyértem csak ennek a résznek a története. -
Crazy Mate #841 Hosszú játék?