Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na megyek Nforce-ot olvasni hátha lehet olvasni 1-2 poént mint pl a game legjobb része az UNINSTALL meg hasonlók 😄

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Én 1etlen gombal tudtam irányítani win-bõl. Ez pedig a del😊

Gerisone
feltölteném azt a progit amivel indul de nemtom annak a felrölrõs oldalnak a címét

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Tatyla
erre céloztam ,én ugy irányitom hogy balkéz WSDA,jobbkéz gamepad,nevetségesen nézek ki játék közben...
valami cheat van hozzá mert az utcai kaszás már felhuzott és nem hiszem hogy sok lehetöséget adok még neki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NeoMaN
ja, analog nélkül nem tudsz mozogni!
LOL
😄DDDD

Maxtreme
jóég...
Akkor ráadásul polipok elõnyben 😊

Shep
Milyen a 20 gombos? Nllam haver Logitechje van kölcsön de azon csak 10 gomb van, meg két ilyen kis kar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Davidus
és nekem még mindig nem sikerült elindítanom😄

V9ykn8_TZL0

Tatyla
az a másik problém hogy egy mezei géniusz gémpad nem is elég neki hanem 20gombos digi-analog PS2 gémpad utánzat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
😊
Én nem mondom hogy gémpaddal nem jó. 😊
Csak:
1. Nincs gamepadom.
2. Havernál próbáltam 1-2 gamet vele, nem tudtam mexokni. Hiába, a bill-re "áll rá" a kezem. Ez van. Az utóbbi már nem a játék hibája 😄

Afe
látom nagyon osztod mindenhol ezt a játékot,
de sztem probáld ki kontrolpaddal is, hátha kellemesen csalodsz 😛

nem olyan drága és egyre több pc-s gamehoz is lehet már használni(pl bf2 helit csak ezzel tom)

Maxtreme
én nem😊
Pláne azt nem ha 1 game nem kezel egeret 😊
Sajnos a véleménym így sem változott különösképp róla.
Nem értem ha már 1x átportolnak valamit pc-re, miért nem oldják meg rendesen az irányíthatóságot..

az tutko imádom a wads- stilust <#hehe><#alien2><#bee1><#hawaii><#hawaii>
Maxtreme
Ehh bocsi mindnekitõl a félrevezetésért, de tényleg lehet felbontást állítani. Úgylátszik reggel korán még vaksi voltam, megesik.. :/
Viszont a WASD-t nem lehet átlõni a nyilakra ugye? (mostmár inkább kérdezem 😄)

Pepee999
na én léptem, majd holnap lezsek. csáó

My Hero is Vergil :)

Pepee999
aha köszke 😊

Van benne tutorial mod,akkor minden fontosabb dologra felhivja a játék a figyelmet,és leirja hogy kell csinálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pepee999
Hát jah, de nekem ha azzal a másik játékkal nem volt gondom és jól tudtam vele játszani, hogy még élvezni is tudtam, akkor sztem nem sok esélye van annak, hogy ezzel szarakodni fogok.
Jut eszembe! Gondolom ebbe nincs oktató pálya... Na sebaj! Majd szarakodunk az elsõ pályán <#nevetes1>

Jó hát irányitani nyilván lehet bill-rõl is.Hogy aztán az élvezetes lesz-e,meg tudod-e csinálni amit éppen akarsz,stb...az már egy más kérdés.

Pepee999
Meg lehet oldani ezt, egy kis gyakorlással.
Hidjétek el nekem! Tapasztalatból beszélek.

Pepee999
mert például én játszottam a fantasztikus 4-el is, és annak is tök szar volt az irányítása. Az elõre hátra jobbra balra a W,S,D,A de az ütéskombinációk már szana szét voltak a klaviatúrán. És én mégis tök jól el tudtam vele játszani. Igaz, a kamerával egy kicsit baszakodtam, mert az egérrel lehetett azt állítani, csak ugyebár egyik kezem az irányítással van elfoglalva másik az ütéskombinációkkal. Szal sztem ez nem lesz annál rosszabb...

Kiváncsi leszek a lelkesedésedre,ha majd valóban mozognod-harcolnod kell benne.De mindenesetre sok sikert!

Pepee999
de tényleg ennyire szar billentyûvel??

Pepee999
hehe én naon 😊)

95%-ban azt mondom hogy inkább ne próbáld bill-el...
A maradék 5%-al akkor ha nagyon akarsz vele játszni.

az igaz csak sokan akkor nagyon sokan tévednek mert mindenki azt mondja hogy ikrek elfogadom amit mondasz de én mindegyiket végigtoltam már mindenhogy mivel nekem van PS2-õm.
Pepee999
De nem azok!!!!!

Pepee999
Na szal: Azt mondja csak, hogy õk a FELTÉTELEZETT ikrek.

A LEGVÉGÉN MIKOR MIELÕT LEKELl GYÕZNI!!!!
A LEGVÉGÉN MIKOR MIELÕT LEKELl GYÕZNI!!!!
Sgtfathi
Ha azt mondjátok billentyûvel el se kezdjem ,akkor megkiméltek 3.5Gb letöltéstõl.Tehát??

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Pepee999
ÉS EZT MIKOR MONDJA HM?? KÁBÉ MIKOR?? MEGVAN AZ ÖSSZES VIDEÓ MEGTOM NÉZNI.

Pepee999
A FASZOM SE TUDJA DE AZT TOM, HOGY NEM IKREK!!!

iGEN DE MÉRT MONDJA dANTE vERGILNEK HOGY twins?????
Pepee999
Egy kis biológiaóra:
Egypetéjû ikrek azok, amikor az anya méhében két gyerek van.
Nos ebben az esetben ez nem így volt. Ugyanis lehet, hogy az egyik kiköpött hasonmása a másiknak, de nem ikrek, csak hasonlítanak egymásra. Ugyanis Vergil nemtom mennyivel idõsebb mint Dante.

Pepee999
Nem egypetéjûek!!!!! TOD MIT JELENT AZ????

Pepee999
hihi 😄

Afe
akkor meg egyik kiköpött mása a másiknak😛

mikor elõször láttam az introt azt hittem Dante saját magával harcol, aztán kiderült, hogy van egy testvére 😊

de ikrek mér ne lennének azok??
Pepee999
Én tudom az egész történetet és nem ikrek. Illetve legalábbis nem egypetéjû ikrek, ha lehet így fogalmazni...

Pepee999
Tévhit nem ikrek 😛

ennek a képnek xar a minõsége mert a játék sokkal szebb
Afe
ez a game Dantera épül Vergil csak egy bonusz külsõ ami asszem a hard mode után jön be több ruházattal együtt.
tehát fogd fel úgy, hogy az Dante csak Vergilnek álcázva...hisz IKREK 😊

Pepee999
igaz, ez PS2-s kép

Pepee999
köszke Gabe 😊)

Örülnél ha nem csak kritizálást hallanék a game-rõl jobbat én se tudnék csinálni de majd meglátyuj a resi 4-et az meg azé lesz itt sokaknak szar mert lefogadom hogy nagyon akadni fog<#eplus2><#gonosz1>

Pepee999
szal faxa szar...

Pepee999
3 sor 2.-ja

Pepee999
http://www.gamespot.com/ps2/action/devilmaycry3specialedition/screenindex.html?sid=6151566&q=devil%20may%20cry%203&page=3
Itt van egy kép amin látszik, hogy mindkettõ Vergil, csak az egyik piros.