Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a grafika az ps2-es,az biztos,de amugy nem rossz.A hangokal végképp nem tudom mi a baj...
Nekem is Logitech gamepadom van,amit tökéletessen be lehetett rá állitani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pepee999

My Hero is Vergil :)

Hát gondoltam hogy pc fronton lesznek ellenérzések,de ilyen negativ hullámra még én se számitotam.

Nemtom akkor szar a hangkártyád nekem Házimozin nagyon élethû és fasza megalábbis ps2-õn
NeoMaN
Kezét eltörném aki ilyen gémet kiad PC-re. Lehet konzolon ez megszokott, de PC-re szánalom. Grafikáról és a hangokról már nem is beszélve...

NeoMaN
Baszki. Nekem 10-ezres Logi kontrollerem van, de ez játszhatatlan. Iszonyat gagyi...
😊))

Afe
hát azt nem todom milyen (csikos?😄) de ha már van 2 használható analog kar meg annyi gomb rajta mint a #482-õn akkor használhato sztem.

berlinboy6329
Ajj,kicsit sokmindent csinál.Majd kiderül milyen nehéz lesz majd az irányítás.Szeretek szenvedni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Tudom,de szeretek gyorsan írni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Voltan
Mondjuk egy ilyen Teszkós kontroller elég már hozzá?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Afe
oke neked biztos sikerül majd.
de annál a résznél mikor dante felváltva üt, lõ, ugrik, fegyvereket váltogatja, special támadások sokaságát használja és még kitudja mit csinál, na ott el ne felejtsd nyomva tartani azt a gombot amivel kijelöli, hogy éppen kit bántson 😛

Pepee999
Hogy kell ide beszúrni képet??

Voltan
Ennyi idõsen már tudnod kéne írni... <#szomoru1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

berlinboy6329
Ez üt kicsit.ÁÁÁ de lehet ilyewn bill+rgéren.Nmekem lehet,én megcsinálom.Csak elpször le kéne szedni meg remélem hogy Lindul.

Azok a kombók meg olyan,mitha anime csatajelenetekbõl merítettek volna. 😊

berlinboy6329
Ez üt kicsit.ÁÁÁ de lehet ilyewn bill+rgéren.Nmekem lehet,én megcsinálom.Csak elpször le kéne szedni meg remélem hogy Lindul.

Pepee999
Ha-ha-ha-ha-ha-ha!! Ez baromság!!! Ekkora marhákat...

És ilyet miért csak ps2-n lehetne?

SAJNOS igen Dante ruhájában van a Vergil ellenfél elég hûlyeség nem foglalkoztak ezzel a vergilel a japánok sajna
Na ILYET csak PS2-n lehet >😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DE ott kell elõszõr legyõzni vergil-t mikor szakad az esõ de IGAZ hOGY VERGIl INTROJA MÁS és tõbb video nincs is
Pepee999
mi?? akkor ez tényleg hülyeség... És.. Na várj csak! Ha Vergillel megyünk, akkor egy másik Vergilt kell legyõzni?

Pepee999
UGYANAZOK??? De ez érdekes... láttam már olyan videót, ahol csak Vergillel lehet menni, és Dantéval nem. Asszem a Temenigru tetején harcol Vergil. És ott viszont ha jól tudom nem lehet Dantéval menni. Nemigaz?

de ami szõrnyûbb te ezzel elk/urták az egész vergileset hogy VERGIl a FÕELLENSÉG ÉS MINDIG ÕT KELl LEGYÕZNI MIKOR TALÁLKOZUNk DANTE NINCSEN BENNE ELÉG HÛLYESÉG még videok sincsenek
Pepee999
neeemááá!!!

NEKEm megvan és igen lehet VERGILEL IS MENNI De A PÁLYÁK UGYANOAZOK REMÉLEM NEMBÁNTOTTAM MEG Senkitt hogy ezt elmondtam elõre
Pepee999
Igaz.
Én már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, mert valaki Isteníti valaki meg szinte a föld alá tiporja.
Már annyi videót láttam, hogy tökre be vok zsongva tõle. <#szeret>
De egy valamit még senki nem mondott biztosra nekem akinek megvan a game, pedig már kérdeztem.
Mindettõ testvérrel lehet játszani??

Afe
jaaj egy kis idõre rugazkodjunk már el a pc-s játékok okozta beidegzõdésektõl és nézzük JÁTÉKOS szemmel a dolgot.
ez kéremszépen egy nagyon fasza kis game amiben számtalan démont kell halomra ölni rengeteg tuningolható lõ- és vágófegyverrel, stílusonként fejleszthetõ mozdulatokkal fûszerezve.
iszonyu májer tud lenni mikor Dante bevisz egy szép hoszu kombót majd felfut a falon és zuhanás közben még szarnak lövi az ellent.
story is emészthetõ, sõt elég látványosra sikerültek a game motorjával készített átvezetõ muvik.

egér+bill sztem lehetetlen lenne játszani, mert kivitelezhetetlen hogy egérrel forgok és ütök+lövök közben meg 15 gombot nyomok a billentyûn mindezt 1 mp-n belül. 😄

Pepee999
mi tudjuk hogy jót akarsz 😊)

mucsácsó
ne is pls, csak jót akarok...
meg rossz nézni a nem ideillõ reklámokat, ezt ti is beláthatnátok...
peace
Pepee999
JÓ OKÉS 😉

OKÉ NICSEN tõbb WAREZ<#fogmosas><#integet2><#hawaii>
Pepee999
hát jahjah
de ez kész agyrém már...

Hát normálisabb torrent oldalra nem vagy regisztrálva,fizetni nem akarsz a warezért,a játék eredetiben történõ megvétele gondolom szintén kizárt.
Akkor tényleg marad "normál" torrentekerõl történõ bizonytalan sebességû,és valószinûleg hosszadalmas letöltés...

mucsácsó
de halljátok, bírjatok már magatokkal :S
ez nem warez topic :S
én csak jót akarok, mert ha már most errõl van szó, akkor késõbb itt már csak warez lesz, és még megéljük hogy bezárják a topicot is...szal nem kéne :S
vagy kéne egy vmi modi/házigazda féle...
NYIGIVAN LESZEDI MERT AZ A LEGJOBb ÉS MEGBIZHATOBB MERT MINDENKI ONNAN SZED SZINTE
ÉS KORLÁTLAN GYORSASSÁG Én IS ONNAN SZEDEM<#eplus2><#nevetes2>
Pepee999
Bakker a nagy fasz akar 400 forintokat elbaszni ahhoz, hogy warez oldalakra bejusson! Ráadásul mégha nem is szedi le akkor szopás van...

mucsácsó
MÉG VALAMI REKLÁM ESTLEG????<#zavart2><#zavart2><#sniffles>
esetleg tagek közé nem teszitek? lolmáááár 😄DD
Na látod ezt nemtutam ezt a cimet<#vigyor2><#wave><#dumcsi>
berlinboy6329
www.gameland.89.hu olcsóbb és 1 hétig lehetsz fenn és u.a-ok a gémek vannak fenn mint a doxon,és ott is van FTP.

én a mininova-t néztem
Tatyla
<#banplz>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
hát ha a torrent oldal minõségi, akkor nem 30-cal jön...amibõl sztem csak egyetlen egy van itt magyarországon (lehet tudjátok is néhányan mire célzok), akkor onnan ahogy felment a torrent, egybõl jön fullal...ráadásul ott van minden legelõször...
Ha esetleg kellene vkinek az átirat😄😄 FTP-sms-es www.dox.uw.hu
Jó de én FTP Warezre gondoltam 😄😄 Inkább töltök, 130kb/sec-el mint hogy 20,vagy 30,cal szenvedjek 3.napot várjak egy game-re Torentböl
mucsácsó
de torrent is warez, ha azt nézed 😄
Emberek én se vok gazdag de nemá hogy 400ft sms dijat nemtutok kifizetni nemakarok senkivel kötözködni csak én i elcsesztem a lovémat erre a játékra épp azért hogy ne kelljen anyit várni torrentrõl inkább WAREZOLTAM<#zavart2><#beka3><#vigyor3>
Összegyûltek a srácok...

Talán aratás lehet hogy itt mindenki kaszával jön...

A berendezést kissé szétverhetjük,hasznos "Orb-okért".

A shotgun a falon biztató jövöképet fest.

Na már az enyém is...

Pepee999
Bazz... mécsak 5%!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

NEmtom nekem bejõn egyik kedvenc játékom a világon<#szeret><#finom><#alien2><#integet2>
Tatyla
anno 2000 körül vagy mikor játszottam az 1-el PS2-ön,de a szinvonal ott maradt 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA