Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is Logitech gamepadom van,amit tökéletessen be lehetett rá állitani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
de annál a résznél mikor dante felváltva üt, lõ, ugrik, fegyvereket váltogatja, special támadások sokaságát használja és még kitudja mit csinál, na ott el ne felejtsd nyomva tartani azt a gombot amivel kijelöli, hogy éppen kit bántson 😛
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azok a kombók meg olyan,mitha anime csatajelenetekbõl merítettek volna. 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
My Hero is Vergil :)
Én már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, mert valaki Isteníti valaki meg szinte a föld alá tiporja.
Már annyi videót láttam, hogy tökre be vok zsongva tõle. <#szeret>#szeret>
De egy valamit még senki nem mondott biztosra nekem akinek megvan a game, pedig már kérdeztem.
Mindettõ testvérrel lehet játszani??
ez kéremszépen egy nagyon fasza kis game amiben számtalan démont kell halomra ölni rengeteg tuningolható lõ- és vágófegyverrel, stílusonként fejleszthetõ mozdulatokkal fûszerezve.
iszonyu májer tud lenni mikor Dante bevisz egy szép hoszu kombót majd felfut a falon és zuhanás közben még szarnak lövi az ellent.
story is emészthetõ, sõt elég látványosra sikerültek a game motorjával készített átvezetõ muvik.
egér+bill sztem lehetetlen lenne játszani, mert kivitelezhetetlen hogy egérrel forgok és ütök+lövök közben meg 15 gombot nyomok a billentyûn mindezt 1 mp-n belül. 😄
meg rossz nézni a nem ideillõ reklámokat, ezt ti is beláthatnátok...
peace
Akkor tényleg marad "normál" torrentekerõl történõ bizonytalan sebességû,és valószinûleg hosszadalmas letöltés...
ez nem warez topic :S
én csak jót akarok, mert ha már most errõl van szó, akkor késõbb itt már csak warez lesz, és még megéljük hogy bezárják a topicot is...szal nem kéne :S
vagy kéne egy vmi modi/házigazda féle...
ÉS KORLÁTLAN GYORSASSÁG Én IS ONNAN SZEDEM<#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2>
esetleg tagek közé nem teszitek? lolmáááár 😄DD
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Talán aratás lehet hogy itt mindenki kaszával jön...
A berendezést kissé szétverhetjük,hasznos "Orb-okért".
A shotgun a falon biztató jövöképet fest.
Na már az enyém is...