2320
-
Hellsing47 #960 amugy a kombokat mért nem tudták átirni bill-re???
mert nincs gémpadom és igen nehéz ugy csinálni kombokat meg ilyeneket hogyha azt irja hogy tartsam lenyomva ezt meg azt a gombot meg nyomjam erre meg arra az analogot..=///
elég gyatra átirat=/// -
Hellsing47 #959 áááááááááááááááááááááááá....pont az este szedtem le az unleashed verziot mert nem birtam kivárni a RELOADED..erre..tessék...ugyanigy jártam a Hitman-el is... -
#958 Ok tényleg 3,37GB csak elnéztem!! -
Cassell #957 Szerintem ugyanúgy 3,40 giga legalábbis amit én szedek Reloados és ennyit fog. -
miki90 #956 mien 1,4 gb??
3.40 GB!!!!!!!!!!!!!4 -
#955 Ez miért csak 1,4GB?
Védelem miatt? -
#954 végre!:) -
miki90 #953 akinek esetleg nem menne annak itt van ez: Devil.May.Cry.3.Special.Edition-RELOADED -
tzugh #952 Mikor és hogyan lehet átalakulni démonná?Meg az elején ez a GOLD SILVER választás mire való?Valaki válaszoljon pls!!!! -
Crazy Mate #951 http://www.anna-neko.nu/katsu2k2/s2.htm
Ez egy galéria,a 2. sor 3. képén van dante démon formában. -
#950 Szedd le azt a képet , rakd fel vhova, aztán onnan linkeld,mert innen nem engedik
Itt vannak a megnyitható extrák, bocsi kicsit hosszú ^^
, hozzáteszem, ezek a PS2 verzióra vonatkoznak, de port révén nemhinném hogy kihagytak volna vmit (talán csak a megnyitható demot, mivel az nem volt pc-s ugyebár)
Complete the following tasks to unlock Gallery items (please note that SS rank is obtained by achieving an S rank in each of the 5 categories - Time, Orbs, Stylish Points, Damage, and Items Used - for any given level):
Clear Bonus Art #1 Complete the game on Easy
Clear Bonus Art #10 Obtain an S rank on every mission in Dante Must Die!
Clear Bonus Art #11 Obtain an SS rank on every mission in Easy
Clear Bonus Art #12 Obtain an SS rank on every mission in Normal
Clear Bonus Art #13 Obtain an SS rank on every mission in Hard
Clear Bonus Art #14 Obtain an SS rank on every mission in Very Hard
Clear Bonus Art #15 Obtain an SS rank on every mission in Dante Must Die!
Clear Bonus Art #2 Complete the game on Normal
Clear Bonus Art #3 Complete the game on Hard
Clear Bonus Art #4 Complete the game on Very Hard
Clear Bonus Art #5 Complete the game on Dante Must Die!
Clear Bonus Art #6 Obtain an S rank on every mission in Easy
Clear Bonus Art #7 Obtain an S rank on every mission in Normal
Clear Bonus Art #8 Obtain an S rank on every mission in Hard
Clear Bonus Art #9 Obtain an S rank on every mission in Very Hard
Concept Art, E3 Promotional Video, & Crazy Gameplay Video Complete the game on Easy or Normal
Event Promotional Video & DMC3 Original Demo Complete the game on Very Hard
Gallery Mode Complete the game on Easy or Normal
Hi-Res CG Art, Kazuma Kaneko\'s Illustrations, Motion Capture Video, & Video
Storyboard Complete the game on Hard
Bloody Palace Mode Complete the game as Dante
Coatless Dante Complete Easy or Normal mode
Coatless Vergil Beat easy or normal with vergil
Corrupt Vergil Clear Hard
DMC1 Coatless Dante Complete Hard Mode.
DMC1 Dante Complete Normal mode
Easy Mode Die three times in normal mode.
Hard Mode completing Normal mode
Heaven or Hell mode Beat Dante Must Die mode.
Legendary Dark Knight Complete Hard Mode.
Super Corrupt Vergil Clear VMD
Super Dante Finish The Game On DMD Difficulty
Super Sparda Beat DMD after you've completed Very Hard Mode.
Super Vergil Complete Bloody Palace
Vergil Mode Complete the game as Dante
Very Hard Difficulty You must beat the Hard level
Easter Eggs
Extra Ending after Credits
Playing as Dante, defeat 100 or more enemies during the credits at the end of the game to view an extended ending.
-
#949 Nem akar elindulni a játék. Pedig feltelepítettem normálisan meg minden crackeltem vagy mi de még mindig nem megy. ezt írja ki:
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
Mit tudok ilyenkor csinálni? pls help fontos lenne THX -
Crazy Mate #948 Na újra:
-
Crazy Mate #947 Itt a link a képhez:www.anna-neko.nu/ katsu2k2/demon-dante.jpg -
Crazy Mate #946 Na valahogy így néz ki dante démonként,ez nem játékkép,csak valaki fölvett egy jelmezt.
[IMG]www.anna-neko.nu/ katsu2k2/demon-dante.jpg[/IMG] -
Crazy Mate #945 Play as Legendary Dark Knight/Sparda
Successfully complete the game on the hard difficulty setting to unlock Legendary Dark Knight/Sparda.
Ezt találtam,ha hardon végigviszem,akkor játszhatok spardával? -
#944 A grafika a ps2-hez képest jobb rosszabb vagy ugyan az??? -
tzugh #943 Meg az átalakulás démonná nem nagyon akar menni azt hogyan kell?
-
tzugh #942 Hello! mikor új játékot kezdek bejön hogy GOLD vagy SILVER az mi és mire jó? -
#941 Ez a rész egy prequel, előzmény, szóval végülis ez a első rész ha így nézzük :D -
#940 Szerintem azért mert azok már nem mai darabok és sok a graf mániás egyén. Azonkívül igen is volt értelme, nagyon hiányzott már egy ilyen game PC-re. -
#939 Én csak aztz nem értem miért a 3. részt írták át PC-re?Miért nem az elejéről kezdték?Meg ez az 1etlen rész amit portoltak?Mert akkor így semmi értelme nem volt,ha az Lőző 2-t nem portolják. -
#938 Tud valaki vmi oldalt ahonnan lehet a netről gamepadot rendelni, és elég bő a választék? Mikor lehet majd Vergillel menni, ha végigvittem? -
Gabe18 #937 ALT+F4 -
Jhon Balu #936 köszönöm igy minden világos megy is a game mint állat.jácottam is vele csak most jön egy hülye kérdés,hogy lehet kilépni a játékból ugyan irja,hogy a 2-gomb az exit de nemreagál rá. -
Jhon Balu #935 bocsesz kódot akartam írni.... -
Gabe18 #934 Amugy még mindig a #497-ben van a leirás. -
Gabe18 #933 És hol az a crack?Mert eddig ehhez nem volt semmilyen crack... -
Jhon Balu #932 hi
mikell a geméhoz,hogy elinduljon?
feltelepítem crack-kelem és valami emulálót kér.segitsetek köszi. -
#931 nem igaz, hogy szaros forgó kockák miatt nem tudom végigvinni a játékot -
Gabe18 #930 Jó hát ledob,de igy sokkal hamarabb megvan mint lentől löni,aztán alig fogy valami energiája. -
#929 És ott is marad?A gömbök meg gondolom termelődnek és Ltalálnak,aztán leesek és megint fel kell mászni. :) -
Gabe18 #928 Azért ugorj a hátára.Ott ahol bejösz a terembe,pont van alattad egy üreg amibe néha berepül.Ott pont jól rá lehet ugrani,aztán ütni vágni... -
#927 Vmi jó hosszú és lyukakban repked.Ugorjak fel rá?Én széjjel lőttem,de csak a fél élete ment le. -
#926 Ha ez az ami a toronyban van és inkább százlábúra hasonlít akkor ugorj fel rá és ütsd. -
#925 ujhujjhujj jujjj.Tud vki segíteni?Ott vok hogy van vmi főgenyó:1 hozzá hüllőszerű repülő sárkányszerűség,ami energiagömböket lövöldöz a szárnyaiból.Hogy kell lenyomni? -
#924 nekem saitek p8800-om van.jó kis gép dual analóggal de rezegni nem tud. -
#923 Meg lehet venni nállunk valahol a gamet eredetiben? -
Gabe18 #922 Hát ennyire nem értek hozzá.A D-PAD részével csak 8 irányban tudod a karaktert modítani FEL-LE-JOBB-BALL és ugye a kereszt irányok.Az analóg részel 360 fokban szabadon mozdithatod akár minimális eltérésekel.Vagy pl. a DMC3-ban az analóg kart ha kicsit nyomod meg egy irányban akkor a szereplő csak sétál,ha erősebben ütközésig akkor fut.A D-Pad résznél ugye nincs választás,vagy áll,vagy fut. -
Gabe18 #921 4 gomb van jobb oldalt amit látsz,4 gomb hátul (2 jobb-2 ball oldalon),+ az analog karok lenyomhatók igy azzal is kapsz 2 gombot.Ha az analóg irányitóval irányitod a karaktert,akkor még a D-PAD rész is használható funkciógomb-ként,mint például a DMC3-ban is igy lehet gyorsan elérni a térképet,menüt stb...